PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : napmak lazım

getto
01.November.2007, 12:34
abilerim kardeşilerim, şimdi ben teneke yan çantaları çıkardım daha deri takmayı düşünmüyorum , yanlız sadece çantalar çıkarttım o koruma demirlerini bırakmak istiyorum, yanlız vida girişleri güzel durmadı...oraya ne gibi bi aksesuar bişi takabilirim ..önerilerinizi bekliyorum...hakkı abi sen bulursun bişiler ya yardımcı olsana bi fikir versene bana

kaldera
01.November.2007, 12:40
çanta düşünmüyorsanız o aparatlara da gerek yok..komple çıkarın hepsini sade kalsın.

getto
01.November.2007, 12:44
ama allah korusun kaza anında çok yardımcı olduğu ve motoru koruduğu söyleniyor..

foreman
01.November.2007, 13:02
guzel kardesım cantaları nıye soktun kı?
bence cok guzel yakısıyor...
bende de derı canta vardı.havalar yagmurlu dıye orjınallerını taktım...
ama benımkı bıraz farklı bı montaj oldu....
sag cantayı sola soluda saga taktım...
motorun arkası daha bı havalı oldu...
bu arada reflektorler onde kaldı onların da uzerıne sıyah bant kapladım...
sanırım bu camıada tek motor...
denemeden karar verme...
motoru nasıl degıstırdıgını farkedeceksın...
musaıt olunca resımde koyarım...
bakar yorum yaparsın 8)

getto
01.November.2007, 13:08
abi ii olur görmek isterim...ya tenekelerle postacı motoru gibi gelio bana ya...zaten küçük bu motorlar

müslüm baba
01.November.2007, 13:21
Yan orjinal çanta ve ön cam bu motoru dolu dolu gösteriyor söktüğün zaman motor kurye motoru gibi durur bence sen gaza gelme sökme o yan çantaları tabii orjinal çantaysa uydurmaysa sök.

Birde diyelimki söktün çanta manta kalmadı, geçerken canın bişey çekti durdun aldın bakkaldan mesela bir ekmek aldın çanta yok nerene koyacaksın o ekmeği naylon poşeti boynuna mı asacaksın.

Birde şu teneke çantadan neyi kasteddin yoksa yağ tenekesinden yan çantamı yaptın.

getto
01.November.2007, 13:24
Yan orjinal çanta ve ön cam bu motoru dolu dolu gösteriyor söktüğün zaman motor kurye motoru gibi durur bence sen gaza gelme sökme o yan çantaları tabii orjinal çantaysa uydurmaysa sök.

Birde diyelimki söktün çanta manta kalmadı, geçerken canın bişey çekti durdun aldın bakkaldan mesela bir ekmek aldın çanta yok nerene koyacaksın o ekmeği naylon poşeti boynuna mı asacaksın.

Birde şu teneke çantadan neyi kasteddin yoksa yağ tenekesinden yan çantamı yaptın.

heheeh yok baba orjinal çanta yani...deri taktırcam ya ilerde ama para yok şuara

hakkı
01.November.2007, 13:24
Onur'cum sen çantaları söktüysen, artık kullamayacağım diyorsan senin bileceğin şey. koruma demirlerinide sökelim, bağlantı yerlerine travidür (plastik benzeri malzeme) takoz takarız. çantasız demirler hoş olmuyor.oradan bişey söküldüğü, sanki bir parçası yokmuş gibi görünüyor. eğer aklına yatarsa toplantıya motorla gel, ölçü alalım. bitincede takarız.

bozkurt
01.November.2007, 13:25
Gerçekten bende anlamadım.Nedir o'' teneke çanta''?Motorundan çantaları sökme bence.Çantalı daha güzel.
Sağlıcakla kal.

getto
01.November.2007, 13:30
Onur'cum sen çantaları söktüysen, artık kullamayacağım diyorsan senin bileceğin şey. koruma demirlerinide sökelim, bağlantı yerlerine travidür (plastik benzeri malzeme) takoz takarız. çantasız demirler hoş olmuyor.oradan bişey söküldüğü, sanki bir parçası yokmuş gibi görünüyor. eğer aklına yatarsa toplantıya motorla gel, ölçü alalım. bitincede takarız.

abi ehliyete 1 aydan az zaMAN kaldı..yapalım o işi ay sonu gibi ii olur ...toplantıya gelmeye çalışcam buhafta ..daha önce katılamadım işler çıktı..ayrıntılı konusuruz..

foreman
01.November.2007, 13:36
abi ii olur görmek isterim...ya tenekelerle postacı motoru gibi gelio bana ya...zaten küçük bu motorlar

cok acele edersen MMS olarak atabılırım..bana cep telını vermen gerek+ telının desteklemesı gerek...
yada aksamı beklıyeceksın...
bu arada senın motor ddyw 250 dımı?
hanı teneke meneke dedın motorlar kucuk dedın...anlamadım yanı :mrgreen:

getto
01.November.2007, 13:38

cok acele edersen MMS olarak atabılırım..bana cep telını vermen gerek+ telının desteklemesı gerek...

evet abi ddyw 250..ya bana teneke gibi gelio ya o çantalar...misal yani teneke dedim...tlfn açık değil resim almaya.. akşam atarsan ii olur..

foreman
01.November.2007, 13:42

evet abi ddyw 250..ya bana teneke gibi gelio ya o çantalar...misal yani teneke dedim...tlfn açık değil resim almaya.. akşam atarsan ii olur..

forma koyamaz ısem aksam msn den atarım...
bana davet gonderırsın artık 8)

getto
01.November.2007, 13:49

forma koyamaz ısem aksam msn den atarım...
bana davet gonderırsın artık 8)

hehehe tabiki abi nedemek ayıp ediosun....özleden atarım olmadı akşam msni