Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAKIN TOPİĞİ KİTLEMEYİN HERKES YORUMUNU YAPSIN...

ÇeLeBi MuRaT
06.November.2007, 00:46
Spedyy nin siteden ihraç edilmesini kınıyorum....
Ergün abi site üyelerine ve siz site yöneticilerine açıklamasını yapmadan kimse kimseyi ihraç edemez.
Yazdığınız maddelerin birkaçının ciddi boyutunu bilmiyorum ama alkol konusunda herkes bu mereti içip motorsiklet kullanıyor.Sizler bunun kararını vermeyin sitedeki üyeler versin...
BEN BU SİTENİN KURULUŞUNU HATTA İLK BULUŞMAMIZI ÇOK İYİ HATIRLIYORUM BU TOPİĞİ SİLERSENİZ BENDE YOKUM BENİDE SİLİN İHRAÇ EDİN...

leventse
06.November.2007, 00:50
Ben site sahibini haklı bulurum bu tip konularda birşey yapılmışsa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyorum

bu arada konu alakasız bır yere acılmış

ÇeLeBi MuRaT
06.November.2007, 00:52
Site sahibi diye bişey yok dostum eğer varsa bilelim.Burda herkes bu siteye gönül vermiş.Herkes kendi kafasına göre bişeler yapmasın.

leventse
06.November.2007, 00:53
bız gonul vermıs olabılırız ama sıte bır kısıye aıtse sıtede olanara son karar verebılecek kısı sahıbıdır

aidikurt
06.November.2007, 00:53
Yönetim Kurulu bu tür kararları almakla yukumludur.Alınan kararlara saygılı olmanı rica ederiz.Olayları bilmediğini varsayarak boyle yazdıgını varsayıyorum.

aidikurt
06.November.2007, 00:55
çelebi kardeşim kararı ben tek basıma almadım yonetım kurulu aldı neden bahsedıyorsun

ÇeLeBi MuRaT
06.November.2007, 00:56
açıkla alper kardeşim herkes bilsin kim nerde ne yapmış..bilmek hakkımız değilmi??

aidikurt
06.November.2007, 00:57
acıkladık ya celebı kardesım neden uyelıgı sılındıgını neden bahsedıyon anlamadım

lunatic
06.November.2007, 00:57
Bence nasihat ile uslanmayanı uyarmak sonra dövmek en iyisiydi. Ben uyarıldığını duymadım. Onun gibi içerek sürenler de gördüm. Ama herkes uslandı bi o söz dinlemedi diyorsanız o başka.

yenikoylu_ua
06.November.2007, 00:59
Arkadaşlar bu site admininin yaptığı bir olay değil yönetim kararıyla alınmış bir karardır.ve bunun cevabını sadece ondan istemek bence yanlış olur

handojoe
06.November.2007, 01:00
nereye çelebi murat böyle bir yere gitmiyorsun...

bir yönetim kurulu seçildi ama alper, onları kim seçti...

ayrıca bu sitenin sahibi alper dir.

yönetim varsa denetimde olmalı peki ya yedeklere ne demeli...

aslanburclu
06.November.2007, 01:01
çelebim muratım bazı şeyler açıklanamaz açıklandığı haldede anlaşılmaz ama yaşayanlar katılanlar bilir . ve ortam oluşur bazı karalar alınır ve verilir ......

sitenin kurallarını bi oku . okumadığın için bilmiyorsun bilmediğin içinde yazıyorsun önce bi düşün neden niçin nasıl olmuş diye ve ihraç maddelerini bir daha dikkatli ve geniş düşünerek oku . ayrıca beni silin diyosun ama şu anda site kurallarına göre bi durumun yok .bence ama illede silin diyorsan yaparsın gerekli müracatını verilir hakkında bi karar .
ama ben seni severim sayarım sen çok kaliteli mert delikanlı bir kardeşimsin her şeyimle sana güvenirim gerekirse sığınırım ve hatta emanetim olsa dönüp arkama bakmam ... bak bu yazdıklarımı düşün ve ilişiği kesilen ve kesilecek kişilerde bu sana karşı olan duygularımı hakaden kimse varmı gözle
birden hiddete kapılma .....kendine gel......

aidikurt
06.November.2007, 01:05
Arkadaşlar yonetım kurulu sitemizin eski kok kadrosundan olusturulmutur.Yönetim kurulundakı uyeler hal ve hareketlerıyle herkesın sevdıgı ve saydıgı kısılerdır.Yönetim kadrosunu olusturulmasında anket mantıgı beklenemez.

yenikoylu_ua
06.November.2007, 01:05
Evet site hepimizin ve bizler yani katılımcılar olduğu sürece bu site varlığını sürdürebilecek.Bu yüzden bir yönetim oluşturma gereği duyuldu ve kararlar tek kişiden değil farklı düşüncelere sahip kişilerden oluşmuş yönetim üyeleri aldı

Bence şu topiği bi gözden geçirin en azından bu kararı tek kişinin almadığına emin olun

http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?p=45117#45117

aidikurt
06.November.2007, 01:07
YÖNETİM KURULU KARARIYLA.

speedygonzales kayıtlı üyemiz;

1.RaptorRiders üyelerini başka bir gruba dahil etmeye çalışma çabaları ve bunu sitemizin mevcut database'ini kullanarak gerçekleştirmesi.
2.Başka bir oluşumun reklamını yapması.
3.Gruplaşmalara sebebiyet vermesi.
4.Başka sitelerde izin almadan grubumuza ait özel ve şahsi resimlerimizi yayınlaması.
5.Yasak oldugu halde grup sürüşüne alkollü katılması nedenlerinden dolayı

RaptorRides Ailesinden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.Burda hersey ne sekilde anlatılms celebı kardesım sorularının cevapları burda hala neye karsı gelıyorsun anlayamadım

handojoe
06.November.2007, 01:14
Arkadaşlar yonetım kurulu sitemizin eski kok kadrosundan olusturulmutur.Yönetim kurulundakı uyeler hal ve hareketlerıyle herkesın sevdıgı ve saydıgı kısılerdır.Yönetim kadrosunu olusturulmasında anket mantıgı beklenemez.

sevgili alper... çok fazla kafa yoruyorsun bu işe bizlerin uğraşacağı şeyler bunlar mı?

ciddi bir site olucaz diye parçalıyoruz kendimizi...

hadi yönetim var peki ya denetim ve yedekleri...

lütfen rica ediyorum burası bir şirket olmasın...

bizlerin ortak noktası bunlar değil ki...

bu yönetim kararı olabilir ama insanların içi rahat değil...

aylardır söylediğim ve yazdığım yerlere geliyoruz şimdi...

koskoca adamlarız 40 yaşına gelmiş birine ne yapacağını söylemek benim haddime düşmez, işimede gelmez...

şunu da söyleyeyim eğer yönetim varsa bu site senin olmaktan çıkar pratik olarak...

ÇeLeBi MuRaT
06.November.2007, 01:15
Komutanım ben hiddete kapılmıyorum.Hepiniz yani site yöneticileri benden yaşça büyük insanlarsınız sevdiğim abilerimsiniz saygısızlıkta yapmak istemem ama ERGÜN abiyide tanıdığım kadarı ile kötü biri değil...Bu sitede bir oylama yapıldımı yönetim kurulu seçiyoruz oy verdikmi?Site sahibi alper eywallah .bilmediğimiz konular varsa tabiki böyle yorum yapmak yersizdir.

ERGÜN spedyy diyorki;

Kimi yolda bıraktım kime saygısızlık yaptım..
ben bunu bilmek istiyorum...Üzüldüm açıkcası..

aidikurt
06.November.2007, 01:15
http://www.postimage.org/PqWX1TS-0f349f1dfffd527c51e71a68497e9dbc.jpg

çelebi murat ve onun gıbı dusunenler ıcın

senın savundugun kısı ıste bu baska soze gerek yok

Kı..... RR YÖneticileri sence bu saygısızlık değilmi?

leventse
06.November.2007, 01:17

sevgili alper... çok fazla kafa yoruyorsun bu işe bizlerin uğraşacağı şeyler bunlar mı?

ciddi bir site olucaz diye parçalıyoruz kendimizi...

hadi yönetim var peki ya denetim ve yedekleri...

lütfen rica ediyorum burası bir şirket olmasın...

bizlerin ortak noktası bunlar değil ki...

bu yönetim kararı olabilir ama insanların içi rahat değil...

aylardır söylediğim ve yazdığım yerlere geliyoruz şimdi...

koskoca adamlarız 40 yaşına gelmiş birine ne yapacağını söylemek benim haddime düşmez, işimede gelmez...

şunu da söyleyeyim eğer yönetim varsa bu site senin olmaktan çıkar pratik olarak...

Hando abi yanlız butun forumlar aynı oluşum içerisinde hepsinin aynı şekilde adminin seçtiğği moderatorlerden olusmus bır yonetım kadrosu var

handojoe
06.November.2007, 01:19
yani bütün motorsiklet sitelerindeki içerik ve kurallar aynı olduğunu mu söylüyorsun?

leventse
06.November.2007, 01:23
içerik değil sadece motor sıtelerı de degıl tum forumlar desek daha dogru olur Hando abi hepsınde benım gordugum adminin sectıgı yonetım mevcut ve kararları beraber verılıyor

içerik dersek olaya konular gırer dıye dusundum

aidikurt
06.November.2007, 01:23
hando site sheriff oldugunu unutma

aslanburclu
06.November.2007, 01:24
arkadaşlar ilk kurulumda bu böyle oldu RR nin yıl içinde yapacağı genel toplantıda (eskişehir musaözü gibi) yönetim kurulu üyeleri katılacakların arasındaki çoğunluğa bakılarak istekli veya istenenler arasında seçilecek

arkadaşlar hatta bakın site kurucusu bile büyüklük gösterdi siteyi kendide bir oy alarak 6 kişilik karar kuruluna girdi. çekinmeyin bu kurul kararlarını site kuralları içinde verecektir

handojoe
06.November.2007, 01:32

unutmuyorum alper merak etme...

ben kişileri değil değerleri savunurum...

neden RAPTORRİDERS farklı olmasın ki...

siteye iki cümle yazarak olmaz bu işler... ben geldim selam demeklede olmaz... gaz telim koptu ne yapayım demekle hiç olmaz...

motor araç olmalıdır amaç değil...

MOTORCUYLA MOTORUN FARKINI BİLMEK GEREKİR...

biz en önde ve en üstte olmalıyız...

diğerlerinin önünde ve üstündeolmalıyız, ama yarışı kendimizle yapmalıyız onlarla değil... hadi bakalım bu cümleden ne çıkardınız...

aidikurt
06.November.2007, 01:35
hando kardeşim ne desemki sen neyle ugrasıyon bız neyle ugrsaıyoz ey gıdı gunler ey

leventse
06.November.2007, 01:35

siteye iki cümle yazarak olmaz bu işler... ben geldim selam demeklede olmaz... gaz telim koptu ne yapayım demekle hiç olmaz...

diğerlerinin önünde ve üstündeolmalıyız, ama yarışı kendimizle yapmalıyız onlarla değil... hadi bakalım bu cümleden ne çıkardınız...

hando abi sende haklısın farklı olalım moderatorlerı bız secelım dıyorsun ama burada da bır hata olabılır belkı sececegımız kısı bu ısı hakkı ıle yapabılecekmı yada her kes bır fıkır ortaya atacak ısler daha karısabılır dıye de dusunuyorum

yenikoylu_ua
06.November.2007, 01:38
Yarışı kendimizle yapacak konuma geliyoruz handom başka sitelerden sona kurulduk şu anda onlarla aynı ve hatta daha üstte olduğumuzu düşünüyorum yaptıklarımızla dostluklarımızla ama sorun ne olursa olsun siteye yazmamak dışardaki dostluklara taş koymaz ama yazmak istemediğim yukarda tarifedilen cümleyede alındığımı herkez bilsin

Becerip beceremediğimiz tartışılır kararlar tartışılır ama hakaret yakışmadı

aidikurt
06.November.2007, 01:40
Daha ne savunuyorsun anlamadım ???
http://www.postimage.org/PqWX1TS-0f349f1dfffd527c51e71a68497e9dbc.jpg

handojoe
06.November.2007, 01:43
Yarışı kendimizle yapacak konuma geliyoruz handom başka sitelerden sona kurulduk şu anda onlarla aynı ve hatta daha üstte olduğumuzu düşünüyorum yaptıklarımızla dostluklarımızla ama sorun ne olursa olsun siteye yazmamak dışardaki dostluklara taş koymaz ama yazmak istemediğim yukarda tarifedilen cümleyede alındığımı herkez bilsin

Becerip beceremediğimiz tartışılır kararlar tartışılır ama hakaret yakışmadı

hakaret hele sana bu hiç olmaz ama nerde hakaret ettiğimi anlamadım...

eğer varsa özür diliyorum kubilay... kararlarınızı tartışırım ama hakaret etmem...

yenikoylu_ua
06.November.2007, 01:47
Sen diil be kardeşim Alperi daha evvelki yazılarına bak yönetim hakkında yazılan

BULL
06.November.2007, 01:54

yaa beyler onunla olmaz bununla olmaz deyip duruyorsunuzda
siz bu siteden ne bekliyorsunuzki?
yada daha somut örneklerle bu işin oluru nedir?
bi anlatında bizde bilelim...

benim bu sitede bulduğum ve sevdiğim en güzel şeyler
senin olmaz dediklerin mesela...
bi merhaba deyip girdik bu gruba, ne sorunumuz olursa paylaştık
bazı şeyleri başımıza gelmeden öğrendik, tecrübelendik.
motorlarımızı süsledik beğendik mutlu olduk
sen onu nerden aldın? kaça yaptırdın muhabbetleri yaptık.
yeni yeni güzel insanlarla tanıştık... sohbetler ettik geziler yaptık
daha ne olsunki??? daha ne olmalıki???
bu site bize bunlardan başka ne verebilirki???

bizden daha önce kurulmuş, daha büyük, daha düzenli sitelerde var
ama onların bu saydıklarımdan başka insanlara verebildiği ne varki???

burası motosiklet federasyonu falan değil
kimseye bi sosyal statü, bi üstünlük getirmez getiremez...

burasının bize verebileceği en güzel şey dostluklardır
gerisi hikayedir hikaye...

aslanburclu
06.November.2007, 02:12
sevgili bull'um çok güzel yAZMIŞSIN İŞTE BİZDE KURUCULAR ,BÜYÜKLER VE TECRÜBELİLER OLARAK DAĞILMASIN saygı sevgi kaybolmasın diye uğraşıyoruz vede artık hainlik ve böyle yapanları yapacaklarından ayırmak için oluştuk bilmem anladınmı vede anlıyacaklarmı

iakyurek
06.November.2007, 02:18
hainlik ??????????????????
çok büyük ve asla altından kalkılamayacak bir kelime... olmazzzzz bu cümle gerçeklerin bilinmediğinin dünyasında
kralların, kraliçelerin kellesini götürmüştür ?? aman dikkat....

BULL
06.November.2007, 02:25
valla baba anlayan yada "işine gelenler" ile birlikte gayet güzel gider bu yol...
site yönetimi oluşturuldu. üyeler kim? en eski, en tecrübeli, en çok online olan isimler...
buna kim neden karşı çıkıyor anlamam anlayamam...
bu isimlerden daha çok siteye sahip çıkacak, çekip çevirecek birimi vardıki?
yada site yönetimi kaç kişi olmalıydı? birileri dışarıdamı kaldı?

Speedyi sevdik, sevmeyede devam ederiz burada olmak zorunda değil...
ama speedynin bizim ahali içerisinde en aykırı adam olduğu bi gerçek
yaptıklarına hepimiz güldük ama hiçbirini desteklemedik, hiçbirini "bende böyle olayım" diye örnek almadık
buda bizim grubun az çok profilini ortaya koyuyor
bu ne demek? kafası uyan, mantığı uyan insanlar yola beraberce devam eder
uymayanlar "kendi yoluna" devam eder. bu kadar basit...

ama speedynin son yaptığı tepki haraketi hiç yakışmamış...
şiddetle kınıyorum...

UnicornKnight
06.November.2007, 03:48
açıkçası konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim ne olup ne bittiğine dair, fakat şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki işini ciddiyetle yerine getiren forumlarda yönetimin ortaklaşa aldığı kararlar üyeler tarafından hiçbir şekilde sorgulanamaz... yönetimi belirleyense forum adminidir, aksi düşünülemez... bu doğrultuda yapılan işlemde forum kuralları da göz önüne alındığında herhangi bir usulsüzlük olmadığı ortadadır kanımca...

agresus
06.November.2007, 04:10
muratım çelebim... yazılanlar çok açık... bu sitenin kuralları var ve olmalı... kural ihlali yapan içinde gerekli görülen yaptırım uygulanmalı... bu karara evet diyenlerden biri olarak kararın gerekçelerini haklı buluyorum... toplu sürüşlerde yapılanlardan tut da klüp içinde yeni bir oluşuma gitmek, siteyi bölmeye çalışmak yaptırımı yeterince hak eden hareketler... admizinin üstüne bu kadar gitmemeni senden rica ederim... bu arada özgür bir ülkenin bi o kadar özgür bi internet istesi burası... isteyen gitmekte serbest tabiki, ama ne vaye kim için kimlere sırtını döndüğüne tekrar bakmanı isterim... o ilk buluşmaya gelenlerden hangisi daha değersiz senin için...

kaldera
06.November.2007, 11:03
şeriatın kestiği parmak acımaz derler.
yönetimin olduğu yerde kurallar olması çok normaldir.
alınan bu karara bende saygı duyuyorum.

okan
06.November.2007, 11:39
haydaa ... bi gece online olmadık neler olmuş... ???

hayırlısı olsun demekten başka bişi kalmamış ....insanlar forum kuralları sebebiyle sitelerden uzaklaştırılabilir.. kimse alınganlık yapmasın...

DOSTLUKLAR KALICIDIR...

müslüm baba
06.November.2007, 12:16
Arkadaşlar, özellikle Ergunu destekleyen yazılar yazan üyeler, bir kere herkes şunu bilmeli bu site gelecekte bir kulüp olacak bu yüzden öncelikle bu kurumsallaşma işleminin tamamlanması gerek, şimdilik sitede bir yönetim kurulu oluşturduk bunun adına ister yönetim kurulu deyin ister site sahibi ve modları deyin ama bir idareci grubu oluşması gerekiyordu buda oluştu, önümüzdeki günlerde site üyelerinin de isteği doğrultusunda admin dışında değişiklik yapılabilir bu önemli değil ama bir baş olması gerekiyordu oldu, bunu kimse yadırgamasın.

Gelelim ihraçlar konusuna site içinde en önemli konu budur kurallara uymayan veya diğer site üyelerini rahatsız eden kişi uzaklaştırılır bu bütün sitelerde böyledir, eskiden bu kararı tek başına admin alıyordu bu sorumluluk sadece onundu bu ağır bir sorumluluk şimdi ise yönetimin sorumluluğunda.

Ergunun ihracı konusuna gelince Ergun kesinlikle çok değerli bir insan inanın ihracına kızan üyelerden belkide daha çok severim onu zaten onunla ilişkimi asla kesmeyeceğim, ama site içindeki davranışları ve toplantıdaki aykırı davranışları, aile ortamındaki buluşmalarımıza artık ters gelmeye başladı, bunlar neler diye sorarsanız kısaca açıklayayım,

- Kesinlikle aşırı alkol alıyor, en son 28 Ekim Cunhuriyet sürüşünde bile durup bira alıp sürüş esnasında bira içmiştir. Ayrıca içince kendini kaybedip ne yaptığını bilmemektedir Eskişehir buluşmamızda Emrah komutanın yanında şişe kırması gibi, hanımlarımızın yanında kıçını açıp göstermesi gibi.
- Site içinde başka bir oluşum için eleman toplamaya çalışması,
- Toplu sürüşler esnasında kesinlikle kurallara uymaması ve diğer arkadaşları tehlikeye atması ki bunun nedenini de ben alkola bağlıyorum.
- Site toplantılarına bizler eşlerimizle geliyoruz çünkü bu site artık bir aile olmuştur üyeler ailece de görüşmektedir bekar arkadaşlarımızıda aileden kabul etmişizdir, ama Ergun bu toplantılarda çekilen samimi resimleri kimseye sormadan başka sitelerde yayınlamışitır.

Buna benzer örnekler çoğaltılabilir, Ergun kardeşimizle hiçbirinizin arkadaşlığını kesmesini istemiyorum ama bundan sonra sitemizde birdaha yer alamayacak ve bizim düzenlediğimiz buluşmalara katılamayacaktır.

Bundan böyle site yönetiminin aldığı hiçbir kararı üyeler tartışamayacaktır, ama yönetimde önemli kararları almadan üyelere soracak gerekirse anket yapacak.

Kino
06.November.2007, 12:16
Canım sıkılıyorr

gerçi bu yazının topiği başka yerdeydi galiba..

( sevgili yöneticiler keşke yönetime bir veya birkaç bayan üyemizde alınsaydı belki yönetim sözcüsü olarak belkide teklif etmişsinizdir kabul edenler olmamıştır ( ama bizim haberimiz yok tabii bundan) . )

CANIM SIKILIYORRR :oops: [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_07.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_07.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_20.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_20.gif]

Müslüm baba +1

aidikurt
06.November.2007, 12:23
kino baba bu kadro yeni bir kadro ve baslangıc kadrosu.Tabıkı eksikleri olabılır ama bunun zaman içersinde görücez ve önlemler alıcaz.Bayan olması fikrine gelince ılk yonetım kulu toplantısında masaya yatıtırız sen canını sıkma

Aksu
06.November.2007, 12:36
Yönetimin aldığı kararı destekliyorum. Ama Sipidi Ergun u yolda görsem, selamlaşır konuşurum o başka mesele.
Kino Baba nın dediği doğru da seneye 2. Regal toplantısında üyelerin fikirleri yönünde yönetim tekrar şekillenir veya aynen kalır veya eklentiler olur, veya bir iki yer değişmeler olabilir.

aidikurt
06.November.2007, 12:46
aksu abi dogru dıyorsun ama yönetimin merkezi istanbul oldugu ıcın istanbul il baskanlıgı acılmayacak.

müslüm baba
06.November.2007, 12:51
Aslında Aksunun bir teklifi vardı, İl başkanlığı değilde bölge başkanlığı bu konu ilk yönetim toplantısında ele alınacak. O zaman İstanbul değilde Marmara bölge başkanı tespit etmemiz gerekecek. Belkide.

moonchild
06.November.2007, 12:58
Bu durumlarda hep söylediğim lafı söliyim madem. Çünkü görünüşe bakılırsa vakit gelmiş! Miş'li geçmiş zaman kullandım ama belki birçok site sakininden çok daha önce haberim oldu olacaklardan. Ergün'ün ihraç edilmesine sebep olan (tek sebep bu değil yapılan açıklamaya göre bunu asla sorgulamıyorum) oluşuma da davet edildim, sonra RR ailesinin bu daveti aldığımdan da haberi oldu-arandım falan filan...

Ne bu bahsi geçen oluşumdaki kardeşlerimle aramdaki ilişkiye bişey oluuuur, ne de sitede gerçekten çok sevdiğim kardeşlerimle aramdaki ilişkiye bişey olur! Çünkü biz kıçımızda başımızda patchler, armalar, rozetler olmadan tanıştık, yol yaptık, yardım ettik, yardım gördük... Şimdi birimizin sırtındaki yelek, öbürümüzün göğsündeki arma, explorer'da yazdığımız sayfa adresleri farklı diye arkadaşlığımızı dostluğumuzu unutacak değiliz!!

Ha eğer sadece ve sadece bu nedenle dostluk arkadaşlık bitecekse varsın bitsin, zaten dışı güzel içi küflüymüş demektir... O yüzden Serhat kardeşiniz der ki:

ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN! AYNI RÜZGAR YÜZÜMÜZÜ OKŞADIKÇA KARDEŞİMSİNİZ!

Ama ben sevdiğim tişörtleri giymeye devam edeceğim motorumun sırtındayken. Varsın sırtımda bir arma olmasın, varsın unvanım olmasın, kiminiz "Renegade" desin adıma-kiminiz "yalnız motorcu"-kiminiz "uyuz"-kiminiz "kıl" vb... Ben grupla sürerken hayatımın en mutlu saatlerini yaşadım, yanımda olan herkes sağolsun varolsun. Ama ne zaman ki bu işler motorun sırtından indi, oturdum düşündüm... Geçen Perşembe Ankara'ya sürerken aklımda hep bu düşünceler vardı. Kırmaya dökmeye hiç gerek yok dedim kendi kendime...

Hiçbirinizden bir diğeriniz için vazgeçesim yok!! Bu nedenle kim beni armasız tişörtlerimle kabul ederse ben orada olacağım! Arkadaşlığı, dostluğu, beraber sürmenin keyfini armada-rozette-markada-şunda bunda aramak istemiyorum! Ben böyleyim, bu kadarım... Benim kadar olanlarla yol alacağım, kimseyi bulamazsam da yalnız...

kaanka
06.November.2007, 14:34
ÖZGÜRLÜK NEDİR?
BİR iNSANIN HAKLARININ VE DAVRANIŞLARININ, BAŞKA BİR İNSANIN HAKLARINI IHLAL ETMEDIĞI SÜRECE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EYLEMLER BÜTÜNÜDÜR. Demek ki özgürlüklerin de bir sınırı olması gerekiyor. Bu sınırları belirleyen ve çizgi dışına çıkılmasını denetleyen bir oluşumun olması gerektiği gibi. Şimdi bu site nekadar özgür, rahat ve insanların diledikleri gibi sohbet etmelerini sağladığı bir oluşum olsada, tabiki belirli kurallar dahilinde diğer kullanıcıların huzuru için çeşitli kısıtlamalarda getiricektir. Kurallar dahilinde yapılan uygulamaya sonuç olarak herkez saygı göstermek mecburiyetindedir. Sınırsız özgürlük olamaz.

ilkerkoparal
06.November.2007, 14:52
anlamakta oldukça zorlanıyorum. böylesine kolay harcanmaları anlayamıyorum. insanı kaybetmek kolay kazanmak zorken neden böyle davranıldığını anlamıyorum.
ergünün ilk başlardaki bir çok hareketini onaylamıyordum. alkollü sürmesini düşüncesizce motor kullanmasını. 2 senelik bir oluşumken kim ergünü önüne alıp konuştu. hangi abimiz önüne alıp kulağını çekti gerçek anlamda.
2 günlük olan yeni klubü ergünü 6 ayda hizaya soktu. artık adam gibi motor sürüyor. kaskını takmadan asla yola çıkmıyor. motorun üstünde salak salak hareketler yapmıyor. ve dahası başkanları ergünü alkol tedavisi için anateme yatırma çalışması içinde.

peki neden?? çünkü onlar kazanmaya çalıyor. bir dostlarına yardım ediyorlar. yanlışlarını gözüne gözüne sokuyorlar. kolayına kaçıp onu kapı dışı etmiyorlar.

arkadaşlar hepimiz iki tekere sonuna kadar gönül vermiş insanlarız. ve bunun birlikte daha güzel yaşandığını biliyoruz. birbirimize birtek motor arıza yaptığında yardımcı olmayalım. biz yürek birliği kuralım sadece motoru bozulanı değil kafası bozulanada yanlış konuşanada yardım edelim.

büyüklerim ergün kıçını açtığında neden ensesine sağlam bir tokat atmadınız. belki benim lafıma kulak asmaz ama sizin tokatınızdı onu uyandıracak olan.

küçük yerlerde yaşamak zordur. büyük şehirler gibi heranı dolu dolu geçmez. zaman daha yavaş ve boş geçer. ne olmuş o kardeşimiz yalovada kendi çapında bir oluşum başlatmışsa. kime r&r bırak ve bize geç dedi. ne olur onun bu oluşumuna destek versek. yanında olduğumuzu göstersek. bu zormu yoksa ayıpmı. kardeş klüb mantığına bu kadarmı uzağız.

ergünün hataları çoooook. ama özünde pırlanta gibi biri. hepiniz biliyorsunuz. bu gün r&r yalova kökenli olsaydı kaçınız her hafta buluşmaya yalovaya gider gelirdiniz. kaçınız dostluk için gece gece yol yapardınız. çok azımız. inanın ben bile yapmazdım. ama ergün başka. amacı adam çalmak değil. dost bulmak. dost sayısını arttırmak.
bugün onu gönderenlerin hepsi ergünün evinde kaldı, beraber yedi içti eğlendi. evlerimizde konuk etti. peki kim yüreği temiz olmayan birine evini açar. kim böyle birinin evine gider kalır, kim beraber rakı sofrasına oturur. kimse. bunları yaptık çünkü ergün iyi biri.

sayın yönetim kadrosu sizden ricam. özellikle birçok şey paylaştığımız dostlarımızı kazanmaya çalışalım. önümüze alıp dövelim sövelim kafasına vura vura düzeltelim. biz bir aileyiz diyoruz ya lütfen öyle davranalım. kardeşimiz yada çocuğumuz hata yaptığında nasıl davranıyorsan öyle davranalım birbirimize.

ergünü önüme alıp sabaha kadar konuşalım. bence dönmez ama en azından bilelimki kardeşimiz ailemizin içinde olmasada artık doğru yolda. saygılarımla

müslüm baba
06.November.2007, 15:05
İlker kardeşim sen hiç merak etme gereken uyarılar yapılmıştır ben bile üstüme vazife değilken kendisini defalarca uyardım ama değişen bişey olmadı, sadece Ergun yaptıklarından dolayı özür diledi ve yine aynı şeyleri yaptı.

Ayrıca sen Ergunu küçük düşürücü yazılar yazmışsın yukarıda yazını biraz dikkatli okuyup yeniden düzenlemeni rica ediyorum Ergun benimde çok sevdiğim bir arkadaşım her ne kadar beni MSN inde engellese bile. Onun yaşında birinin yukarıda yazdığın şeylere ihtiyacı yok.

aidikurt
06.November.2007, 15:06
ilkerim koparalım bu satıları yazarken tarafsızcamı yazdın yoksa blackwolves olusmuna uye biri olarakmı bunuda belirtirsen sevinirim.Cunku bu olusumun kurulmasında ergune yardım ettiğin tarafımızca bilinmektedir.

Sonucta bı bu olusuma karsı degılız olamayızda sadece sıkıntımız bu olusumu kurmak ıcın fanclub sifreli bolumdeki uyelerın telefonları ve mailleri kullanılarak uyelerımıze neden teklıf verılıyor ıste butun mesele bu bunu yaparken ıyınıyetlı olarakmı yaptıgınızı ıma ediyorsun?kimden izin alındı.
Madem kendi capında yenı bır olusum baslatmak iatiyor neden bunu baska yenı uyelerden bulundugu cevredekı insanlardan yapmıyor neden sitemizi kullanıyor burada kımsenın kullanılmasına izin vermeyiz.

Yada yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyor bunların cevabını kım verıcek dostum?

ilkerkoparal
06.November.2007, 15:21
alperim
1 evet teklif aldım gittim görüştüm ve kararlarım bana özeldir
2 ergünün site kayıtlarını izinsiz kullanması konusunda hiçbir bilgim yok kendisine neden bunu habersizce yaptığının hesabını sorucam
3 gerçekten dostum dediğim insan benden desteğini isterse her zaman yanındayımdır
4 bir oluşuma destek vermek içinde bulunduğun topluluğa ihanet etmek yada onlara sırtımı dönmek zorunda değilimki
5 ailemizdeki herkezi çok severim ve asla kimseyi üzme kırma ve kaybetme amacında değilim. dostumun desteğime ihtiyacı vardı ve bende elimden geldiğince desteklerim.
6 r&r ı kuduğunda çok mutlu olmuştum. tıpkı motorumu aldığım ilk günkü gibi. sonuna kadar her türlü oluşumu ve kararın arkasındayım çünkü daha kaliteli ve daha büyük bir oluşum olmasını istediğim için.
7 tek kanıma dokunan dostlarımızı kaybetmek çünkü biz çok başka bir gurubuz. genç ama kaliteli ve aklı başında bir gurubuz. lütfen fevri davranmayın.

aidikurt
06.November.2007, 15:26
ilker kardesım kızdıgımız noktalarda bunlar zaten onun dostluguna kişilıgıne bır lafımız yok.Sitede bazı kurallar var ve kurallar herkes ıcın gecerlıdır.Baya bır suredır kurallarımız yoktu ve bu zamana kadar kotu olaylar yasamamız olmamıs bır sanstır.Ben dahil herkes kurallar olmadan once hatalar yaptı amac bu hatalardan ders alıp oyle yola devam etmektir.

son sorumun cevabını veren yok hala
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????

ilkerkoparal
06.November.2007, 15:27
müslüm baba yadıklarımın arkasındayım. ergün varsın alınsın çünkü DOST acı söyler. ben bunları yüzüne de söylerken o beni dinmezse ben bundan vazgeçmem. dostumdur dostum kalacak. varsın bana kırılsın

alperim ne kuralların karşısındayım nede yönetim kurulunun. sonuna kadar doğru olan her kararınızın yanındayım.
tek kahrım ve gerçekten çok üzüldüğüm başka şekilde cezalandırma , uyarma , uzaklaştırma yada ne bileyim dinlediği yada lafını esirgemeyen lafı geçen biri tarafından eze eze anlatılabilirdi hataları. bu çok üzücü bir durum bence

aidikurt
06.November.2007, 15:32
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????

ilkerkoparal
06.November.2007, 15:36
ya alper anlamıyorsun adam küçük bir şehirde kendince maksadı amacı hedefi aynı olan birşeyler yapmaya çalışıyor. neden bunu rekabet olarak algılıyorsunki. sen ergüne "ergün kalite standartlarımızı arttırmak amacıyla daha büyümek amacıyla şu görevi yerine getir" dedinde "ben sadece falanca klub için iş yaparım mı" dedi. neyi eline alıpta karşınıza rakip çıktı. tabiyki r&r büyütülecek ve ergün elinden geleni yapacak. ama bırak bunuda yapsın. dünyada binlerce motor klübü var ve tek amaç var.

aidikurt
06.November.2007, 15:47
abi ben yapmasın demıyorum yapsın ama oyle gızlıden toplantılar yaparak özelden mesaj atarak msn cagırarak arkadan ıs cevırmesın desinki ben boyle bır olusum kurucam varmı katılmak ıstıyen ulu orta yazsaydı.

kaldera
06.November.2007, 15:56
kişisel bilgilerin saklandığı, sadece üye olanların paylaşım içinde bulunabileceği bu tür ayrıcalıkların umarım gereksizliğini ve ciddiyetini anlamışsınızdır.

yenikoylu_ua
06.November.2007, 15:58
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu olayın insan kaybetmekle bir ilgisi yok.Kimsenin bunu atalım bidaha görüşmeyelim dostlukları bitirelim gibi bir düşüncesi yok.Burda sadece site kuralları gereği Ergünün üyeliği süresis durdurulmuştur.Mesaj yazamayacak ve site toplantılarına katılamayacaktır.Ama bu benim veya diğer arkadaşlarımın onunla görüşmesini engellemeyecektir.Eğer zaten engelleyecektir diye düşünülüyorsa demekki daha dost olamamışız anlamına gelir ki buna daha fazla üzülürüm çünkü dost olduğumuzu düşünüyorum

Bu işi karşılıklı atışmalarla dahada germenin kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.

aidikurt
06.November.2007, 15:59
ugur abı ınsanlar yasadıkca tecrube edıyor.Önemli olan hatalardan ders cıkarmaktır.

kaldera
06.November.2007, 16:06
bence aldığınız kararı bu kadar eleştirtmemelisiniz..

aidikurt
06.November.2007, 16:07
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.

Yönetim Kurulu karar aldı !!!

Çoğunluğun kararıyla speedygonzales siteden ihraç edildi.

Yönetim kurulu kararlarına saygılı olalım.
Bu kurul sitenin dostlugunun , birlik ve beraberliğinin bozulmamasına hizmet etmek amacıyla kurulmuştur.
Üyelerle ilgili alınan kararlardada son söz yönetim kurulunundur.Alınan kararlar eleştiriye açık değildir.

NOT: Bu konuyla ilgili başka başlıklar açmak yönetimin verdiği karara karşı çıkmak amacıyla açılan bütün başlıklar silinecektir.Ve açanlarda uyarılacaktır.

KONU YÖNETİM KURULUNUN KARARIYLA DURDURULMUŞTUR.