Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ana sayfaya koymanız mümkünmü

Kino
06.November.2007, 16:37
sevgili adminim alperim ; modlarım; yönetim kurulu üyelerim;

sizlerden bir ricam var bilmem nasıl karşılarsınız hani 1. geleneksel regal toplantısı yapıldı bitti güzel

katılımcıları yad etmek acısından ayrıca yeni üyelerimizin de görmesi acısından son vedaya ait merdivende topluca çekildiğimiz şu aşağıdaki resmi daimi şekilde durması acısından koysak da her seferinde şu resme baksak ve anılarımızı dostlarımızı o günleri hatırlasak yeni arkadaşlarımızda görse diyorum

kötümü söylüyorum acaba

ANA SAYFADA BİR YER BULUNSADA KOYSAK ORAYA ... güzel olmamı ???

http://www.postimage.org/aV9zrPr.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV9zrPr)

okan
06.November.2007, 16:45
+1.... 8)

aidikurt
06.November.2007, 17:01
güzel olur +1

müslüm baba
06.November.2007, 17:21
Anılardan silinmeyecek güzel günlerdi,inşallah bu sefer mersine gideceğiz,hazırlan kino, sende sponsor daha fazladır.

alper_tim
06.November.2007, 17:23
çok güzel olmuşta fotoshopla benide oraya koysanız :P
malum ben oralara gelemiyorum :oops:

aidikurt
06.November.2007, 17:26
kino baba ıstegın yerıne getırıldı

müslüm baba
06.November.2007, 17:30
çok güzel olmuşta fotoshopla benide oraya koysanız :P
malum ben oralara gelemiyorum :oops:

Bal gibi gelirsinde işte beni konuşturma şimdi.

Kino
07.November.2007, 19:25
alperim idikurdum adminim yöneticim başkanım

çok teşekürler çok güzel olmuş yakışmış harika

zaman içinde sitemiz de nereden nereye geldi neler yaşadık

ama 2.toplantıya kadar bunun kalmasını rica ediyorum her sene yapılacak toplantının bu şekil resminin 1 yıl boyunca kalması bir prensibimiz olmasını dilerim

snakesawar
07.November.2007, 20:32
güzel kalabalık bi katılım neresi burası acebaaa?

BULL
07.November.2007, 20:35
Eskişehir

1.Geleneksel Regal Raptorcular buluşması

tey tey tey

gidikurt
07.November.2007, 21:30
Kino baba fikir güzel katılıyorum +1000000000

Gördüğünüz gibi fikirlere açığız tavsiye edilen herşeyi yapmaya çalışıyoruz yeterki birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın.

snakesawar
08.November.2007, 00:49
Eskişehir

1.Geleneksel Regal Raptorcular buluşması

tey tey tey

güzell.. de bu hep neşelendirmiştir beni hem 1. hem de nasıl geleneksel oluyor?? :mrgreen: :mrgreen:

yenikoylu_ua
08.November.2007, 00:53
Geleneksel olacağının garantisi biziz hepberaber inşallah

RızaHoşgör
08.November.2007, 02:04
sevgili adminim alperim ; modlarım; yönetim kurulu üyelerim;

sizlerden bir ricam var bilmem nasıl karşılarsınız hani 1. geleneksel regal toplantısı yapıldı bitti güzel

katılımcıları yad etmek acısından ayrıca yeni üyelerimizin de görmesi acısından son vedaya ait merdivende topluca çekildiğimiz şu aşağıdaki resmi daimi şekilde durması acısından koysak da her seferinde şu resme baksak ve anılarımızı dostlarımızı o günleri hatırlasak yeni arkadaşlarımızda görse diyorum

kötümü söylüyorum acaba

ANA SAYFADA BİR YER BULUNSADA KOYSAK ORAYA ... güzel olmamı ???

http://www.postimage.org/aV9zrPr.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV9zrPr)

büyüksün KİNO BABA :alkis:

Kino
08.November.2007, 16:42
güzell.. de bu hep neşelendirmiştir beni hem 1. hem de nasıl geleneksel oluyor?? :mrgreen: :mrgreen:

ya snakesawar toplantımız geleneksel olacakda

peki kacıncı toplantı olduğunu nasıl bileceğiz diyelim ki 8 sene sonra hani biz bir geleneksel toplantı yapmıştık ya işte o mu diyecez yooo 1.geleneksel diyecez veya 3.geleneksel diyecez

haa ama diyorsan ki önce 8-10 toplantı yapılsın da sonra 1. 2. 3. geleneksel deriz düşüncen mantıklı ama bizde sanki 8-10 yıllık bir grupmuşuz da her sene yapıyormuşuz gibi dedik işte 1.geleneksel falan diye sende hemen açık veriyon bizi yaaaa

boşver takma kafana :mrgreen: :mrgreen: sonuçta geleneksel toplantı işte

okan
08.November.2007, 18:10
sinek savar kardeşim .. uyarın için saol .. bu kadar adam akıl edememişiz kusura bakma...

müslüm baba
08.November.2007, 19:31
Sinek savar mı şeltoksmu yani yoksa bu sinekler başka sinekmi.