PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ne zaman

getto
14.November.2007, 14:12
ya direksiyon sınavı tüm Türkiye'de aynı tarihte oluyor değil mi ne zamandı bilen var mı kursu arıyom açmıyolar

foreman
14.November.2007, 14:22
15 ınden sonra yazılı sınavı gecıp gecmedıgınızı soylıyecekler..
egerkı yazılıyı gecmıssenız 24 veya 25 kasım demıslerdı...
bende bu sınavı beklıyorum...
motor sınavıda tam bır komedıydı.20 soru 5 dakıkamı almadı :mrgreen:

Mr.Quanta
14.November.2007, 14:56
eger yazili sinav gunun 15 araliksa direksiyon sinavi ocak'in ikinci pazari yapiliomus. sanirim 12-13 ocakti. tam hatirlamiyorm.

foreman
14.November.2007, 15:33
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/

bu adrese tıklayarak sonuca ulasabılırsın...

getto
14.November.2007, 16:00
eyvallah abi bıktım kaçak kullanmaktan ya...peki nezamana verirler acaba ehliyetimi 24 kasım mış tarih

foreman
14.November.2007, 16:28
kazındıgın taktırde sanırım aralıgın ılk haftası elınde olur dıyorlar...
ama trafıkte bıraz ugrasırsın...in çık...harc yatır. vs.vs.vs....
bu arada motor sınav sonucum 100 tam puanmıs... :P

Mr.Quanta
14.November.2007, 19:59
eee fatih abi senden de daha azi beklenmezdi. tebrikler

foreman
14.November.2007, 20:25
eee fatih abi senden de daha azi beklenmezdi. tebrikler

dedıgım gıbı tam bır komedıydı...
sakın camura yatmasınlar bunlar...kopış çektın dıye :P
senınde diline saglık,
kıbar nazık kardesım...

Rommel
21.November.2007, 03:45
bu baslık ne geziyo burda.... yada ne alaka ???? modlardan biri ya taşısın yada silsin lütfen........

yeaks
21.November.2007, 23:24
bu ne ya zart zurt başlık açmayın arkadaşlar ya böyle ufak soruları msnden sorun millete yemin ederim "ne zaman" başlığını gördüm dedim kesin getto açmıştır bunu bi girdim getto yazıyo harbiden kardeşim hemen hemen herkesin msn i profillerinde yazıyo kendine samimi gördüğün biririnin msn ini alırsın kimse sana nie aldın die sormaz msn den sorarsın gereksiz başlık açmak neyine sürücü kursunu aramışsın açmamışlar haydaaaaa hemen gel başlık aç buraya oldumu şimdi ??? annen kızsa gelip başlık açıcaksın ya :evil: :!:

Dewil&Rose
21.November.2007, 23:53
Ayne katılıyorum haklısın YEAKS tebrik ederim seni

aslanburclu
22.November.2007, 00:05
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş beyler sakin olun sitemizin amacı bu yardımlaşmak yardım almak yardım vermek...
demekki çevresinde bizden başka çevresi yok eeee kime soracak değilmi sizde bida yazmazsınız topik uzamaz...

Mr.Quanta
22.November.2007, 03:46
bu ne ya zart zurt başlık açmayın arkadaşlar ya böyle ufak soruları msnden sorun millete yemin ederim "ne zaman" başlığını gördüm dedim kesin getto açmıştır bunu bi girdim getto yazıyo harbiden kardeşim hemen hemen herkesin msn i profillerinde yazıyo kendine samimi gördüğün biririnin msn ini alırsın kimse sana nie aldın die sormaz msn den sorarsın gereksiz başlık açmak neyine sürücü kursunu aramışsın açmamışlar haydaaaaa hemen gel başlık aç buraya oldumu şimdi ??? annen kızsa gelip başlık açıcaksın ya :evil: :!:

bu ne bicim bi usluptur arkadasim. ben utandim sunlari okurken. yazmiyim dedim ama dayanamadim. kimsenin de goygoyunu yapmiyorum burda ben, aklında bulunsun. aranizda 8 yas var yaa. o adam okumayi sökmüşken sen daha b.kunu söyleyemiyodun. bu nasıl iştir ya. lütfen biraz daha saygı dostum. yaşa hürmet et bari biraz.

yeaks
22.November.2007, 17:05
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten neyse.... isterseniz bu arkadaşın profiline girinde açtığı başlıklara bir bakın hangisi adam gibi yapıcı bir başlık ? herşey yaşla olmuyo lütfen

innocentbystander
22.November.2007, 17:40
Böyle olmayacak, en iyisi yönetim siteye bir de başlık polisi tayin etsin. Beğenmediği başlıkları açanlara posta koysun bu vazifeyi üstlenen kişiler. Ya da gerek yok, zaten iki üç gönüllü var gördüğüm kadarıyla.
Tamam, herşey yaşla olmuyor, doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları da doğru ama bir şeyi söylemenin de yolu yordamı var, hele hele söylediğin doğruluğu tartışılabilir öznel bir yargıysa 'Gönder' düğmesine basmadan evvel iki defa düşünmek lazım.
'zart zurt gereksiz başlıklar açıyor' ifadesi yeaks'in şahsi kanaatidir (bunda haklı da olabilir ama tekrar soruyorum, kime göre neye göre gereksiz?), ayrıca bu yüzden getto'ya fırça atmaya da kimsenin hakkı yok. Bununla beraber Rommel'in değindiği, bu başlığın RR-Ankara'ya ait olmaması nesnel bir yargıdır, 'kardeşim gidin bu başlığı konu dışı kısmında açın' diyebilir, demiş de zaten.

getto
22.November.2007, 18:44
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten neyse.... isterseniz bu arkadaşın profiline girinde açtığı başlıklara bir bakın hangisi adam gibi yapıcı bir başlık ? herşey yaşla olmuyo lütfen

bu sitenin adminleri var... arkadaşım üslup tarzına biraz daha dikkat etmeni öneriyorum...yok seni inceliyorum yok bilmemne, kişisel bir sorunun var ise özelden mesaj atarsın, yok konuları beğenmiyorsan yazmazsın ...
kimsenin yaşını başını karıştırmayın. sitenin amacı yardımlaşmak tartışcak kavga etceksek başka yerde yaparız..
annenle kavga etsen başlık açıcaksın nedemek bu arkadaşım saygılı ol biraz saygılı, sessizliğimize de öfkemize de bulaşmayın, adam gibi eleştiri yapcaksanız yapın,...

apron83
22.November.2007, 19:40

yeaks kardeşim eleştiri de bulunabilirsin ama bence de üslup bu şekilde olamaz. yada kendi belirttiğin gibi msn den yada özelden getto ya ulaşıp söylemek istediklerini onla orda paylaşırsın. eminim sende bu kadar insanın tepki vermesi üzerine hatanı anlamışsındır.

bence açılan bu başlık ta gayet normal sonucta şu sıralar sınava girecekler var. bilmediği yada aklına takılan konu olan varsa burdan paylaşabilir. getto sadece bi soru sorarak topic acmıs amac o soru ya cevap deil sadece o konuyla ilgili tüm konuların burdan paylaşılması.. umarım kısa surede en azından hatanın farkında oldugunu belirtirsin yada hakksız dusundugun yonleri de yapıcı bi şekilde belirtirsin..

yenikoylu_ua
22.November.2007, 19:45
Evet arkadaşlar konu uzadıkça tartışmanın dozu artacak gibi en başta sorulan sorununda yanıtı alındığına göre Yönetim Kurulu bu konunun devam edip etmemesine karar verene kadar tarafımdan KİTLENMİŞTİR.

Bu başlıktaki gidişat ve tartışmayla ilgili başka bir topik açılmaması açıldığı taktirde derhal silineceğini bildirmek isterim.