Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : turkcell kullanıp kampuscell i olmak isteyenler buraya

ugurcuk
20.November.2007, 01:11
arkadaşlar aranızda turkcell kullanıpda kampuscell i olmak isteyen varsa ban aşağıdaki bilgilerini özelden yollarlarsa kampus celli olmalarına yardımcı olabilirim
ad, soyad, dog.tarihi, baba adı, tel nosu, okuduğu okul (ama okumasada olur yaş küçük ya AÖF yazıverioz), bide hat kimin üzerine
kampuscelle geçen herkese 100 konturde hediyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

not: 29 yaş sınırı vardır. :D

technosat
20.November.2007, 19:37
uğurcuk saol be...önce sevindiriyorsun sonra yaş haddini koyuyorsun...valla ne diyim bilmiyorum....

ugurcuk
20.November.2007, 22:40
walla abi ben koymuooom elimde olsa herkeşler kampuscell i olsun 10 dk sı 1 kontore konuşsun ama ne gelir elden :D

ama şöle bişey yapabiliriz varsa yeğen falan o yaşlara uygun o numarayı o kullanıo ama senin adına gibi bişey yapabiliriz abi :D

RızaHoşgör
20.November.2007, 23:16
ugurcuk kampuscell iştemiyorum.ayda 120 ytl gelen faturamı nasıl düşürürüm onu de yeter

ugurcuk
20.November.2007, 23:18
konuşma yapmıyarak abi benim bildiğim tek yöntem bu :D

RızaHoşgör
20.November.2007, 23:22
konuşma yapmıyarak abi benim bildiğim tek yöntem bu :D

10 dak 1 kontör diyen sen değilmiydin yaw.Bu durumda ben 50 ytl yi geçmemki.burda bir laf ebeliği var gibi

ugurcuk
20.November.2007, 23:24
abi o olaysadece kampuscellden kampuscelle :D benim suçum yok turkcellein kandırmacası :D