Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

tomyrider
23.November.2007, 18:16
herkese selamlar. ben süleyman ,siteyi raptorla ilgili internette araştırma yaparken şans eseri buldum ve aslında bir süredir de takip ediyorum. henüz bür raptorum olmadığı için senin neyine üyelik diye düşündüm başta, ama forumları okudukça benim gibi başka arkadaşların da motorunun olmadığını veya başka marka motorları olduğunu ve buradaki insanların bu tip kaygılarının olmadığını gördüm. mesleğim avukatlık ve şişlide çalışıyorum ve en kısa zamanda bir raptor sahibi olmak istiyorum. sizin tabirinizle virüs çoktan bulaştı ve bünyeyi sardı .bugünkü bodrum cafe buluşması için ayrı bir başlık var aslında ama inşallah bende bugün gelip gelen arkadaşlarla birebir tanışmak istiyorum. katılımcı olmamı dilemezsiniz artık zira benimki zaten balıklama katılım oldu :D herkese sevgiler saygılar

foreman
23.November.2007, 18:53
aramıza hos geldın...
aslında forumumuzda bı avukata ıhtıyac vardı...
ınsallah o acıgımızıda kapatmıs olduk...
motor dedıgın nedırkı.bı bakmıssın yarın sana bır motor bulmus pazarlıgını yapmısızdır...
bu aksam cafede bulusmak ve tanısmak uzere...

tomyrider
23.November.2007, 18:57
teşekkürler foremen ,cafe de görüşmek üzere 8)

foreman
23.November.2007, 19:01
teşekkürler foremen ,cafe de görüşmek üzere 8)

ıcerı gırdıgınde mılletın boynuna atlamasını bekleme... :P
kendını tanıt...ortama ayak uydur...
bı sure sonra zaten hersey yoluna gırıyor...
kalabalık olucaz...adını lısteye yazdırkı gelısın caf caflı olsun :P

yenikoylu_ua
23.November.2007, 19:04
Aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda RR ınıza kavuşursunuz akşam görüşmek dileğiyle

RoS
23.November.2007, 19:13
Hoş geldin sende bende kavusuruz RR lerimize inşallah :))

doğan
23.November.2007, 19:29
hoşgeldin. bende şişlide çalışıyorum. akşam cafedeyim. tanışırız.

tomyrider
23.November.2007, 19:34
hoşgeldin. bende şişlide çalışıyorum. akşam cafedeyim. tanışırız.tşk doğan görüşmek üzere

salihozcan
23.November.2007, 21:40
hoşgeldiniz avukatım inşallah kısa zamanda motorlanırsın

Dewil&Rose
23.November.2007, 23:55
ben gelemiyom :( çok uzak sizlere iyi sohpetler dilerim resimleri koyarsanız hasret gideririm bol eğlenceniz olsun arkadaşlar

orkun
24.November.2007, 02:53
geçmiş olsun virüs size de bulaşmış:)
üç vakte kadar motor sahibi olursunuz
siz iyisi mi malzemeleri almaya başlayın hazır olsun

ugurcuk
24.November.2007, 03:41
bu akşam yuzyuze tanışma fırsatımız oldu ama buradanda diyeyim aramıza hoşgeldin :D