PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar benim motor kendi başına kaza yapmış

kıvılcım
26.November.2007, 13:18
dün motoru şöyle bir yıkıyıp temizleyim dize araja gittim bütün motorlar üst üste düşmüş yaklaşık 8 motor üst üste düşmüşler garajın sahibinin haberi bile yok işin ilginç tarafı benim motor kendi başına ilk kazasını aşadı buda bana baya ilginç geldi sag ayne ve fren kolu kırılmış bunları nasıl bulabilirim acaba bir bilginiz varmı

carvalho
26.November.2007, 13:42
dün motoru şöyle bir yıkıyıp temizleyim dize araja gittim bütün motorlar üst üste düşmüş yaklaşık 8 motor üst üste düşmüşler garajın sahibinin haberi bile yok işin ilginç tarafı benim motor kendi başına ilk kazasını aşadı buda bana baya ilginç geldi sag ayne ve fren kolu kırılmış bunları nasıl bulabilirim acaba bir bilginiz varmı

İlginç bir kaza olmuş ama hasar çok ufak Allah'tan...
Geçmiş olsun...

Motojunior'da aynayı da fren kolunu da bulabilirsiniz, önceden telefonla teyit almak lazım tabii...

dogane
26.November.2007, 13:48
Çok geçmis olsun... allahtan basit parçalar.

parçalari buradan temin edebilirsin:

gazi motor : 0216 4166118
demirtas motor : 0212 3277283

Yanlız bir not : ayna neyse de, fren kolunu bende kırmıştım. çok benzer bir kol bulup orijinaline gore bileyledim ve taktım..
ama su var orijinaliyle aynı performansı vermemeye basladı zamanla.. bu yuzden mutlaka fren kolunu orijinal al.

siyahus
26.November.2007, 15:58
benimde otoparkta duran motoruma binadaki salağın biri geri geri giderken çarpmıştı hemde kamyon dönecek kadar bi alanda. Görmemiş kazma. Neyse baktım sağ koruma demiri biraz çizilmiş , çanta çizilmiş , birde sağ fren kolu eğilmiş. Hayret ettim meret kırılmamış eğilmiş. Esnek bi yapısı olabileceğini düşünmemiştim . Şimdi biraz kavisli duruyor ancak işlevini hatasız yerine getiriyor hatta daha güzel oldu. Acaba sola doğruda bi devirsemmi diye düşünüyorum :cheesy:

Mr.Quanta
26.November.2007, 21:42
abi bi kereligine esnio zaten o malzeme. aman bi oksijen kaynagiyla falan isitmadan zorliyim deme. direk kirilir yani.

lordskeldan
26.November.2007, 23:07
geçmiş olsun , hasarın büyük olmaması güzel

zoso
27.November.2007, 01:48
baba inşallah anlatabileceğin en büyük kaza anısı bu olur ....
anlaşılan ufaklığın teki onları domino taşı sanmış ; neyse geçmiş olsun tekrardan.

foreman
27.November.2007, 12:19

kıvılcım abı gecmıs olsun...
otopark sahıbı olaya duyarsız kalmadı dımı...
nede olsa otoparka bırakma sebebımız malımıza zarar gelmesın dıye...
otoparkda olan bu uzucu olay tamamen otoparkın sıgortasından karsılanmalıdır...
he dersen kı '''zaten kac paralık malzeme alır takar kımseyede mınnet etmem''' o senın bılecegın bı durum...
allah korusun bugun kucuk bır ayna yarın daha bıyuk bısey...
o yuzden bu tıp durumlarda yılanın basını kucukken ezmekte fayda var...
tekrar gecmıs olsun...malzemelerın fıyatlarını da burada yazarsan bızkerıde bılgılendırmıs olursun.

doğan
27.November.2007, 19:38
geçmiş olsun. motorlar hangi tarafa düşmüşse diğer baştaki motorun sahibinde kaynaklanmış olabilir