PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : malatya malatya bulunmaz eşiii!!

moonchild
10.December.2007, 13:39
Evet arkadaşlar nihayet belli oldu!!

2. Ordu Hava Savunma Tabur Komutanlığı / Malatya
Piyade Er Serhat Tutal emir ve görüşlerinize hazırdır komutanlarım!!!!

yenikoylu_ua
10.December.2007, 13:43
Ne piyadesi kardeşim birincisi havacı olcan ikincisi erliğin kısa sürcek çavuş olcan

moonchild
10.December.2007, 13:48
abi ne biliyim piyade er yazıyo!!

carvalho
10.December.2007, 13:51
Kardeşim, tekrar hayırlı olsun kutsal görevin... Aslanlar gibi gidip gelicen...

Kino
10.December.2007, 13:51
ooo haydi hayırlısı serhat güzel

hele de havacı olman daha şık geliyor kulağa

tabii senin gideceğin yer " çavuş eğitim talimgahı " olmalı ...

8) 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Tayfun
10.December.2007, 13:56
Bitermi o 5 ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa peh peh peh :D bu havada askerlikmi yapılır kardeşim yawwww :P

carvalho
10.December.2007, 14:00
Bitermi o 5 ay yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa peh peh peh :D bu havada askerlikmi yapılır kardeşim yawwww :P

Olm biz yağmur çamur trafikte debelenirken adam sıcak ofisinde komutanlara bol bol sunum hazırlayacak.
Tabi ilk tersoda havaalanı pistindeki kargaları kovalama cezası da verilebilir [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

moonchild
10.December.2007, 14:02
Ah ulan ahhhhh!! Havacı olmak zor iş ya :) Pist falan vardır heralde oralarda.. Zaten uçak biletine adımı yazdırdığımı görünce tabur komutanı THY'ye telefon etmiş. Hava Kuvvetleri mensubudur, para almayın demiş sağolsun :P :P

Tayfun
10.December.2007, 14:27
Ah ulan ahhhhh!! Havacı olmak zor iş ya :) Pist falan vardır heralde oralarda.. Zaten uçak biletine adımı yazdırdığımı görünce tabur komutanı THY'ye telefon etmiş. Hava Kuvvetleri mensubudur, para almayın demiş sağolsun :P :P

Hahaha bu süperdi yaaa, ama komutan ayıp etmiş bence, göndereydi bi F16 vatan caddesinden bindirirdik seni yaw :) adnan menderes boşunamı büyük yaptırdı o caddeyi halla halla :cheesy:

gençer
10.December.2007, 16:06
Ne piyadesi kardeşim birincisi havacı olcan ikincisi erliğin kısa sürcek çavuş olcan

hava piyade asteğmen olarak takım komutanıydım..yani anlıycağınız havacılardada piyade var bende gidince öğrenmiştim.

hatta askeriyede işler biraz karışık komutan emrine diye gidiyorsan herşey olabilirsin. şöyleki kara kuvvetlerinde eğitim okulunda 3 ay levazım eğitimi aldım.. seyyar sahra fırrını bilem kurduk hatta sahra kablolarının bir topunda kaç metre tel vardır onu bilem anlattılar .. levazım asteğmen olacam yaa... o sebeple şettirdiler .. çok emek verdiler.. velhasıl kelam.. kura çektik. ankara etimesgut hava lojistik komutanlığı çıktı ve kağıtta komutan emrine yazıyordu.. oradada hizmet takım komutanısın dediler .. ama levazım dedim.. sök onları buna piyade apoleti sipoleti vs.. verin artık hizmet takım komutanısın, takım komutanı piyade olur dediler. çok fazla kurcalamamak lazım karacıyken havacı oldum. bir emirle levazımdan piyadeye döndüm... ama havacı rahattır.. fazla rahatlıktan dolayı biraz kapris çekebilirsin ama hepsi hepsi 5 ay sık dişini kardeşim anlamadan geçiyor.

hayırlı teskereler..

BULL
10.December.2007, 20:18
bana kayısı göndert orlardan... :P

gidikurt
10.December.2007, 21:44
serhatım hayırlı olsun sağ salim git gel çok bekletme bizi kendinede iyi bak :)

ugurcuk
10.December.2007, 22:14
serhatcım hayırlı teskereler. havacı cıktın umarım dağıtımın olmaz yerinde kalırsın (eğer rahatsan ):D 4 ocak da da yemin törenin olacak eğer yanlış hesap yapmadıysam ::D mayıs 17 de dışardasın :D izin kullnamanı tavsiye etmem kardeşim :D

orkun
10.December.2007, 22:21
hayırlı tezkereler...

RızaHoşgör
10.December.2007, 22:35
hayırlı tezkereler kardeş

handojoe
10.December.2007, 22:58
helal kerdeim serhat yakışır aslanlar gibi öyle güle güle git ve gel arkadaş

MaRaNtZz
10.December.2007, 23:05
Hocam ben malatyalıyım.Gerçekten güzel bir yer çıkmış hayırlı tezkereler....

Beatrice
11.December.2007, 18:38
Hayırlı olsun. Göz açıp kapayana kadar geçer. Malatya güzel yerdir vakti zamanında bulunmuştum :)

Tayfun
11.December.2007, 18:45
Çok kayısı yemekten ishal olmuştun demi malatyada hayırlıyorum ben :D :D :D sende dikkat et kardeşim motoru bozma yaban ellerde :P

BULL
11.December.2007, 20:20
BANA KAYISI GÖNDERT ORLARDAN :x

Tayfun
11.December.2007, 20:51
Ulen oğlum ne miğde var sende ya, allahtan motorunu yemiyosun sen, sana kektan motor yapcam ben, yiypte çatla diye :D

lordskeldan
11.December.2007, 21:19
ooo abicim gel bakem şöyle yamacıma
bir kulak alayım senden :P
şimdiden hayırlı tezkereler
yeşil içlik almayı unutma :cheesy:

BULL
11.December.2007, 23:51
Ulen oğlum ne miğde var sende ya, allahtan motorunu yemiyosun sen, sana kektan motor yapcam ben, yiypte çatla diye :D
heçbişe olmass sen yaptır kekten motoru yanına bi termos çayıda ben yaparım
afiyetle indiririz mideye

8) 8) 8)

foreman
12.December.2007, 00:10
afiyetle indiririz mideye 8) 8) 8)

bulent benım komsum...
bazen bıyerlerde bulusup cay felan ısmarlıyayım dıyorum ama cok tırsıyorum yaww.. :P

konu kaynamasın...malatya ıyıdır...
ruzgardan kulakların kurusada,burnun morarsada malatya ıyıdır.. 8)
hayırlısı ıle gıt gel....

tmr
12.December.2007, 00:16
pek bi havalı olmuşsun seeen

Dewil&Rose
12.December.2007, 00:17
gülerek dit gülerek gel kardeşim buraları hiç düşünme
daha rahat geçer askerliğin şimdiden hayırlı teskereler

BULL
12.December.2007, 00:48
afiyetle indiririz mideye 8) 8) 8)

bulent benım komsum...
bazen bıyerlerde bulusup cay felan ısmarlıyayım dıyorum ama cok tırsıyorum yaww.. :P

denemeden bilemezsin...
hele bi buluşalım kanarya-tepeüstü-cennet üçgeninde
dadından yinmez walla

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tayfun
12.December.2007, 01:24
Boşanda semerini ye goççum :D abi hansel ve gretel masalında sende olmalıydın ya, aynen şöyle HANSEL & GRATEL & BULL, ne yerdin dimi o pastadan evi hahahaha :)

BULL
12.December.2007, 10:18
sen ne diyon
hanselle greteli bile yerdim walla

:P:P:P

okan
12.December.2007, 10:39
serhatım moonçıltım.. malatya iidir...ama samsun daha iiidi... 8)
hayırlısıyla git gel kardeşim.. VATANIN HER YERİ KUTSALDIR..

Kino
12.December.2007, 14:21
serhat herhalde gitti artık cevap falan da yazmıyor

allah yolunu açık ede.. sağ salim gidip sağ salim gelesin inşallah..

emresahin
12.December.2007, 15:51
hayırlı tezkereler....

aslanburclu
12.December.2007, 22:40
kışlalar kısa dönem erlerle doldu bugün yaw kışta kıyamette kısada olsa acemilik devresi zor olur allah kolaylık versin çocuklara

ugurcuk
12.December.2007, 23:14
geçen sene bugun bende öyle acemiydim allahım ne koymuştu yaaa sabahleyin.. ama allaha şükür geçti gitti...:D