Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL ARIYORUM müsaitse Lütfen

Kino
13.December.2007, 11:24
arkadaşlar

ben bizim motorların yan kapaklarından arıyorum hani dişi kırılmış kenarı kırılmış nikelajı sıyrılmış kullanılmayacak cinsten

ancak üstündeki kabartması kırılmamış olan sağ sol fark etmez KAPAK arıyorum.

yenikoylu_ua
13.December.2007, 11:30
Kino baba günaydın gene yeni tasarımlar calanmış gözünde hadi hayırlısı...Kapak bende yok ama junior Mehmete bi sorim değiştirdiklerinden atılmamış varsa alırız ordan

carvalho
13.December.2007, 11:33
arkadaşlar

ben bizim motorların yan kapaklarından arıyorum hani dişi kırılmış kenarı kırılmış nikelajı sıyrılmış kullanılmayacak cinsten

ancak üstündeki kabartması kırılmamış olan sağ sol fark etmez KAPAK arıyorum.

Kino Baba, Ali usta'da var. Sanırım 4 adet kalmış.. Moto Junior'da yoktu en son sorduğumda. Ali'nin telini özelden gönderiyorum..

yenikoylu_ua
13.December.2007, 11:35
Selçuk sıfır değil kullanılmayan sağı solu kırık çıkma lazım herhalde

carvalho
13.December.2007, 11:39
Haklısın Kubi, sabah dalgınlığı...

Kino
13.December.2007, 14:54
haydi arkadaşlar kapak yokmu kapak

yan kapak istiyorum bozuk kırık sıyrık kullanılmayan

yenikoylu_ua
13.December.2007, 15:08
Kino baba mehmetle konuştun usta gelince baktıracak çıkmaları atmadılarsa seni arıyıp haber verecek

Kino
13.December.2007, 21:10
sevgili selçuk ve Kubilay ilginize teşekkürler.

Kubilay sana da zahmetler verdim kusura bakma abisi.

aslanburclu
13.December.2007, 23:39
sevgili selçuk ve Kubilay ilginize teşekkürler.

Kubilay sana da zahmetler verdim kusura bakma abisi.

kinom çok lazımsa benimmotordan söküp göndereyim ha ne dersin yine bişeyler yapçan herhalde sen ne yaparsan güzel yaparsın cevabını ver yine bi çılgınlık düşünüyon herhalde ilim irfan ve yeni buluşlar uğruna hatta öbür kapakta feda olsun sana be kardeşim..........

apron83
14.December.2007, 00:32
Kino Baba, Ali usta'da var. Sanırım 4 adet kalmış.. Moto Junior'da yoktu en son sorduğumda. Ali'nin telini özelden gönderiyorum..

carvalho bana da sol kapaktan lazım. daha once foruma yazdıgımda bulamamıstım. izmirde de yok hiçbir yerde. dedgn yerin tel no sunu bana da yollarmısn. kargoyla belki alırım ordan.

hakkı
14.December.2007, 10:51

carvalho bana da sol kapaktan lazım. daha once foruma yazdıgımda bulamamıstım. izmirde de yok hiçbir yerde. dedgn yerin tel no sunu bana da yollarmısn. kargoyla belki alırım ordan.
bizim kahramanlardaki servise gelmiş. fiyatı sanırım 40 ytl gibi ama emin değilim.

Tayfun
14.December.2007, 17:13
Kino baba senin motoruna kapak olayım ben emi :D sen yeterki iste yaaaa ;)

apron83
14.December.2007, 17:15
tesekkurler hakkı abi. sans bugun bende ordaydım. servise ugramadım ama. :cry: artık yarın bi bakarım . olmadı istanbuldan denicem