Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖZGÜRLÜK! uyumayın ÖZGÜR motorcular...

handojoe
13.December.2007, 22:32
hadi bakalım arkadaşlar özgürüz, motorcuyuz, asiyiz diyorsunuzda kimseden bir çıt çıkmıyor...

hadi görelim bakalım kim neden motorcu olmuş...

ve sizi diğer insanlardan ayıran özellikler neler ya da siz neden farklısınız...

hepimiz bir sürünün içindeyiz tamam ama siyah koyunlar kim...

tartışılacak en az 100 başlık yazabilirim buraya... başlık açın ve güzel şeyler tartışıp yazalım...

ilk başlık benden hadi bakalım...

ÖZGÜRLÜKTEN ne anlıyorsunuz... ÖZGÜRLÜK nedir ne değildir alıntı yapmayın kendi yazılarınız olsun... soru sormak

serbest. işte size bir kürsü dökün içinizi

Batis
13.December.2007, 22:35
Hiç özgür olmadım bilemem.

handojoe
13.December.2007, 22:41
Hiç özgür olmadım bilemem.

bazı şeyleri bilmek illaki yaşamayı gerektirmez...

peki sana göre özgürlük nasıl birşey acaba yada olmalı...

diye kendine bir soru sor bir cevab bulacaksın genç dostum...

doğru yada yanlış olmasının bir önemi yok...

RoS
13.December.2007, 22:57
vala bende olmadım özgür ama ne bilim :) şöle derdim bi motorum olsa cıksam yollara derdim bu galiba benim için özgürlüktü tabi taaaaaa ne zamanlar dusunuordum bunu :) olmayacak bi seymiş gibi gelior ama bana neyse her sey nasip kısmet:) doğru duzgunde bişi diyemiorum hondojoe abi :) pek fazla dusunmediğim bi konu :)

orkun
13.December.2007, 23:36
motora çıplak binip şehir içinde dolaşabiliyosan özgürsündür...

malikocas
14.December.2007, 01:06
güzel bi konu teşekküler...

özgürlük benim için bi çok anlam taşıyor fakat tek kelimeyle özetlersem yaşadığımız çağda bence (daha açık yazayım yanlış anlaşılmak hoş olmuyor benim için) ZAMAN'dır.

motorsiklet .......:( motosiklet.......:)

Dewil&Rose
14.December.2007, 01:26
kısaca özgürlük anlatılmaz yaşanır Breav heart gibi ama konumuzla ilgisi yok tabiyki
ozmanlarda motor yoktu at vardı ama motorun gelmesini de atlara borçlu değilmiyiz
Atlarla çayırlarda dağlarda dolaşırdık şimdilerde motorlarımızla ,
nerdeyse denzde bile motorla gezmeye başlıyacağız ,
söyleceğim atlar kişnerdi iiiiiiiiiihihi motorlarda brooooooouvn bpoooooooooouvn işte özgürlüğün bencesi
:) :) :) :) :) sunuçta özgürlükte bir mutluluk değilmi ?

BULL
14.December.2007, 01:32
özgürlük = sorumsuzluk

Batis
14.December.2007, 01:47
Özgürlük = Para

dağcı
14.December.2007, 01:55
http://www.postimage.org/aV2xvoRJ.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV2xvoRJ)

kaanka
14.December.2007, 11:17
Özgürlük; şehirden, trafikten, gürültüden uzak sahil kenarında Denizin kokusunu içine çekip herşeyden uzaklaşıp doğayla ve kendinle başbaşa kaldığın andır...

dağcı
14.December.2007, 13:46
Özgürlük; şehirden, trafikten, gürültüden uzak sahil kenarında Denizin kokusunu içine çekip herşeyden uzaklaşıp doğayla ve kendinle başbaşa kaldığın andır...

ben de buna benzer bişey demek istemiştim. ama deniz yok dağ var. dağın enerjisi denizden daha fazla... üstelik bulutların üstünde...
bu arada fotoyu 2005 ağustosunda ağrı dağı 4800metrede çekmişdim... (bulutların üzerindeki ağrı dağı nın gölgesi).

carvalho
14.December.2007, 14:29
özgürlük yarın kaygısı olmadan "an"ı yaşamaktır...

kaanka
14.December.2007, 14:36
aslında dağ, deniz bahane önemli olan doğayla başbaşa kaldığımızda hissettiğmiz duygu, onedenle motor sevdalısı değilmiyiz? havayı, rüzgarı, yağmuru yani doğayı hissettiğimiz için, özgür olmak için...

Kino
14.December.2007, 14:56
özgürlük TAŞDEVRİnde Yalnız yaşamak

foreman
14.December.2007, 15:05
özgürlük:
aksam evınde kucuk dunyalar tatlısı evladına sarılarak onun kokusunu ıcıne cekmektır...
kucuk kalp atıslarını duyacak kadar ona sarılmak...
sıcak nefesını boynunda hıssetmektır...

ozgurluk:
yalansız, cıkarsız, saf...tertemız babacım demesını duymaktır...

ıste benım ozgurluk anlayısım...

carvalho
14.December.2007, 15:28
http://www.postimage.org/aV2xvoRJ.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV2xvoRJ)

Bulutların üzerinde Ağrı dağı gölgesi...Bu ne muhteşem resim... Tebrikler dağcı kardeşim...

Tayfun
14.December.2007, 17:04
Özgür olmak azrailin bile sana yetişemeyeceği hızda gaz açıp sıkışık trafikte kulağında mp3 çalar varken yanlayarak ön teker arka teker yaparak boş yolda gidiyormuş gibi davranabilmektir :D

infinitedreams
14.December.2007, 17:16
ÖZGÜRLÜKTEN ne anlıyorsunuz... ÖZGÜRLÜK nedir ne değildir alıntı yapmayın kendi yazılarınız olsun...

Özgürlük; birisi, bir konu hakkında yeterince güzel bir şeyler söylemişken aynı şeyi farklı cümlelerle anlatma ihtiyacı duyamayacağın kadar dingin hissetmektir.

ve

"Özgürlük sahip olduğun her şeyi kaybetmektir". (Dövüş Kulübü)

Kino (Baba)[/b]]özgürlük TAŞDEVRİnde Yalnız yaşamakBir yer var mı bildiğin?

okan
14.December.2007, 17:21
ne özgürlüğü yaa...
kandırmayın kendinizi...
kimse özgür değildir, olamazda...
insan olarak insanlığa sorumluluğumuz var ....
hade bakın işinize koftiden özgürler..... :mrgreen:

Tayfun
14.December.2007, 17:31
55 sağa çek 55 :D

okan
14.December.2007, 17:40
BV 4923 sen de sağa çekk....
bekleme yapma ... bekleme yapma...
bak hala duruyo yolun ortasında ... aiiiaaa....
kırmızı motorlu .. ewet sen ....
al kardeşim motorunu sağa....
dolmuş şöförü beni takip et....
ehliyeti ruhsatı hazırla....
motorlu ... sen de hala sağa çekecen be kardeşim...
........................................... SANA KAYDI OLM ... BU KADAR ANONSTAN SOORA.... :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tayfun
14.December.2007, 18:06
Hahahahahaha senin daha megafonun bilem yok yaw, benim atv ile bağırırım sana görürsün anons nasıl oluyo, bide 2 teker şow yaparım dibin düşer çakma polisim samsunlum benim :)

dağcı
14.December.2007, 18:13
aslında dağ, deniz bahane önemli olan doğayla başbaşa kaldığımızda hissettiğmiz duygu, onedenle motor sevdalısı değilmiyiz? havayı, rüzgarı, yağmuru yani doğayı hissettiğimiz için, özgür olmak için...

yaaaw ne güzel konuşuyosun... hislerime tercuman oluyosun valla...

okan
14.December.2007, 18:15
özgürlük....
özgürlük başlığı altında zaptiyeyle makara yapmaktır... :mrgreen:

dağcı
14.December.2007, 18:16

Bulutların üzerinde Ağrı dağı gölgesi...Bu ne muhteşem resim... Tebrikler dağcı kardeşim...

teşekkür ederim...

Tayfun
14.December.2007, 18:27
özgürlük....
özgürlük başlığı altında zaptiyeyle makara yapmaktır... :mrgreen:

Özgürlük devlet memuruna hakaret edeni kodese tıktıktan sonra ıslayıp döfmektir :D hahahahha

okan
14.December.2007, 18:31
kuru kuruya dövsen daa iidi...bide zatürre olmasın vatandaş...
senin cumuk tan haberin yok herhalde olm....işkence ve zulüm biteli yıllar oldu....hadee ikilee... :mrgreen: :twisted: :twisted:

Tayfun
14.December.2007, 18:39
Hahahahaha yaw bizim taksimde ulu orta dövdüğümüz herifler ne eylesin peki, cumuk mu yamuk mu yumuk mu bilemem, tek kanun var oda kanun yok :D

apachi
14.December.2007, 20:19
özgürlük herşeye . herkese göre farklıdır. ama benim için (özgürüm çünkü motorcuyum .motorcuyum çünkü özgürüm.)

malikocas
14.December.2007, 22:05
özgürlük TAŞDEVRİnde Yalnız yaşamak

baba ...

taşdevrini anladım ama yanlızlığı anlıyamadım...:)

insan özüne döndüğünde yalnızlığınıda yaşar özgürdür de...fakat yalnızlık ve özgürlük çok da falza bağdaştırmadfığım bi oldu yinede...

mesela çılgınlar gibi eğlendiğini düşün özgürsünündür çogunluklada yalnız diğilsindir...

özgürlük o zaman paylaşılan ya da tam olarak paylaşılmasa bile beraber yaşanılan bir olgu olabilir...

ve aklıma bi söz geldi kimin olduğunu tam hatırlayamıyorum ...

'yalnız her şeyi ortasından yaşar hiç birşeyin sonunu getirmez ....'

ne olursa olsun taş devrinde yalnılığı istemezdim ....:) adı özgürlük bile olsa....

handojoe
14.December.2007, 23:02
hepinizin yazılarını okudum ve gördümki özgürlüğün bir tarifi yok ve bir şekilde yada pozisyonda olması gerekmiyor...

doğada da yok...

şehirde de yok...

fanide de yok...

bakide de yok...

anlık olaylarda ve muhtelif zamanlarda dudaklarımıza çaldığımız bir parmak bal misali özgürlük...

onu ne ideolojiler de ne savaşlarda ne barışlarda bulduk...

küçük hayat çiftliğimizin çitleriyle çevrileyip içine yerleştik ve yaşadık...

ESARETİ SAVUNUP ÖZGÜRLÜĞÜ DÜŞLEDİK...

gençer
15.December.2007, 01:27
herkese göre farklıdır özgürlük .. çünkü bizler, herbirimiz farklıyız.. ama sanırım insanın en haz aldığı şeyi yapabilmesi olabilir...

en haz aldığım şeyleri düşünüyorum . bunları sınırlamalar(maddi yada manevi) olmadan sorumluluklar olmadan yapabildiğimde.. sanırım o anlar kendimi özgür hissettiğim anlar oluyor:) ama sınırsız özgürlük olmuyor.. insanın kendini özgür hissetttiği anlar oluyor...

hhhmmm bu kendimi özgür hissettiğim yada hissedeceğim anlar benim için nelerdir mesela.. yamaç paraşütü yapmak(hiç yapmadım) kuşlar gibi doğaya meydan okuyarak havada süzülmek.

herkes koltuğuna yapıştırıcıyla yapışmış gibi 4 teker sürerken motorsiklet sürebilmek.

tüplü yada tüpsüz dalmak.. denizin dinginliğinin beni huzura kavuşturmasına müsade etmek. keşfedilmemişi görmek, gizzemli olanı, bilinmeyeni ,görülmeyeni suyun aldtında yaşayabilmek.

bir cj 5 ile bilmediğim bir ormana dalmak ve bütün zorluklara rağmen diğer ucundan çıkabilmek.

işte bunlar (ilk anda aklıma gelen) benim kendimi özgür hissettiğim anlar. ama insan evine işine dönünce yine tutsak oluyor:) oyüzden sınırsız göremiyorum özgürlüğü.

haaa ipi upuzun bir salıncakta sallanmak, olabildiğince hızlısından. mümkünse etrafta kimse olmasın. ve ağaç yapraklarının hışırtısına yakınlardaki derenin sesi karışsın.

carvalho
23.March.2010, 12:58
"özgürlük" ün RR'ce tanımları.

Uzay
23.March.2010, 13:47
14-12-2007 tarihine kadarki tanımlar bunlarmış :)

carvalho
23.March.2010, 14:15
yenilerini de yeni kuşak RR'cilerden bekliyoruz :)

Uzay
23.March.2010, 15:15
Özgürlük motora binmektir :p

Yeni kuşaktan kısa ve öz özgürlük tanımı

orpheus
23.March.2010, 18:58
Batan güneşe dogru bir tarafı yeşil bir tarafı mavi bir yolda rüzgarı yüzünde hissetmektir...
( aslında bu rüzgarı cenovayı çekerken hissetmek de özgürlügün ayrı bir tanımı ya neyse..)
:D:D

asi_kaptan
23.March.2010, 19:56
Batan güneşe dogru bir tarafı yeşil bir tarafı mavi bir yolda rüzgarı yüzünde hissetmektir...
( aslında bu rüzgarı cenovayı çekerken hissetmek de özgürlügün ayrı bir tanımı ya neyse..)

tanıdık bi hiss :))))) bence özgürlük ruhunla dünyayı hissedebilmektir!! motorun üstünde rüzgarı sıcagı sogugu bulundugun yerin durumunu hissetmek!! anlatılmaz yasanır!! hissedebileceğiniz en güzel yerde bi orman yolu olcaktırr!! kaskın en asından ön camını acın ama!!! :D

Uzay
23.March.2010, 20:00

Mesela adamlar bizi esir kampına götürüyorlar bir kamyonun içinde.
Biz de batan güneşe dogru bir tarafı yeşil bir tarafı mavi bir yolda rüzgarı yüzümüzde hissediyoruz o sırada?

Nasıl? :p

orpheus
23.March.2010, 23:47
Biz de batan güneşe dogru bir tarafı yeşil bir tarafı mavi bir yolda rüzgarı yüzümüzde hissediyoruz o sırada?

Uzay ;

Mahvettin fantziyi...:D:D:D:D:D:D:D

orpheus
23.March.2010, 23:47

Uzay ;

Mahvettin fantaziyi...:D:D:D:D:D:D:D

Uzay
24.March.2010, 01:39
Uzay ;

Mahvettin fantaziyi...:D:D:D:D:D:D:D

Nihohihahahahahaha :p

orpheus
24.March.2010, 22:48
ne yani bu ara koskoca sitede özgür ruhlu bir kaç kişimi kalmışız...:D