PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : buna ne demeli peki...

malikocas
15.December.2007, 00:19
ilk fırsatta almalıyız bi benzeride BMW de var bende istiyorum...

http://www.monotracer.com/media/monotracer_booklet_en.pdf

http://www.monotracer.com/index.php?page=movie&lang=de

Batis
15.December.2007, 00:28
O ne be abicim yaaaaaaa! :?

orkun
15.December.2007, 00:35
kask takmayı sevmeyenlere 8)
bunu alığp camlara film yapsak ceza yermiyiz acaba :mrgreen:

malikocas
15.December.2007, 00:46
evet kaska gerek kalmadı ve bunu hayabussa görünümlü yaparız artık film neki dışa müzik bile verebiliriz bu motosikletle...

umarım bi ün gelir kullanırım aslında bizim ülkede şart....

orkun
15.December.2007, 00:47
sayısaldan para çıkınca alınacaklar listesine yeni bir madde eklenmiş oldu

tt06
15.December.2007, 12:45
İyide Bu motoru kullanan kırmızı ışıkta durunca ayaklarını nerden çıkaracak da yere basacak baktımm göremedimm yada bi aparat mı var durduğunda açılan varsa bile açılma hızı nedir ki biz düşmeden motoru tutsunn
kullanışsız bişey

okan
15.December.2007, 12:51
rüzgar yoksa ne anlamı var... :?

foreman
15.December.2007, 12:55
ben begenmedım...
kendımı okyanusun ortasındakı bır balıgın karnında gıbı hıssederım...
dunyanın parasını verdık kask aldık...o ne olcak :P :P :P

Mr.Quanta
15.December.2007, 19:48
İyide Bu motoru kullanan kırmızı ışıkta durunca ayaklarını nerden çıkaracak da yere basacak baktımm göremedimm yada bi aparat mı var durduğunda açılan varsa bile açılma hızı nedir ki biz düşmeden motoru tutsunn
kullanışsız bişey

hakkaten ben de ilk bunu dusunmustum. yanlarda yastik gibi seyler var, ben onlari da anlamadim.

Batis
15.December.2007, 21:49
Videoda görünüyor , araç durduğu zaman iki yandan tekerlekler çıkıp dengeyi sağlıyor.

malikocas
15.December.2007, 23:02
aslında bu tür araç gereçler işim gereği yakınen takip ettiğim dizel motosiklet gibi bazı özel savaş stratejileri için hazırlanan gereçlerden yola çıkılarak yapılıyor ...

bu da daha çok kişisel korumayla alakalı olarak düşündüm...

bizi yumurtanın kabuğu kadar koruyan ekipmanlarımızın yerini alabilir sanırım tabi ne ölçüde oarası tartışılır elbette.

şu anda istanbulda güvenlik görevlileri (yunus polisler) bunu bi benzeri BMW C1 motorlar kullanıyor diye biliyorum ..

elbette herkez bi R serisi 54 BMW ister ama devir değişiyor....

benim çok hoşuma gitti bu makine açıkcası keşke kulanma fırsatım olsa diyorum başka da söze hacet yok sanırım benim açımdan.....)

hakkı
16.December.2007, 03:29
rüzgar yoksa ne anlamı var... :?
+10000000000

motorculuğun %80 i rezilliktir arkadaşlar. adam bununla rezil olamaz. yağmur yağdımı sucuk gibi ıslanmadan olmaz :mrgreen:

dhnsyd
01.February.2008, 18:52
O ne be abi

dinyeper
01.February.2008, 18:55
ben sevmedimbunu ya.motor motor gibi olacak abicim...

yanar17
03.February.2008, 22:10
Akıllıca, Bence güzel. Yağmurlu havalarda işe yarar. Kaygan yüzeylerde kaydımı yumurta gibi kayar gider.
İçindeki adam ne olur bilmem. Karda işe yaramaz. Yazında klima ister. Yazın işe yaramaz.Rüzgarı yüzümde hissetmeliyim.

Tayfun
04.February.2008, 00:14
Kapalı birşeye binecek olsam arabaya binerdim, özgürlük yüzüme çarpan rüzgarda bence.

malikocas
08.February.2008, 00:21
valla 5 motor hakkım olsa biri bu olurdu kesinlikle
...:)

kaanka
08.February.2008, 11:17
Kapalı birşeye binecek olsam arabaya binerdim, özgürlük yüzüme çarpan rüzgarda bence.

aynen +1

biz arabadan neden bıktık, kapalı kutunun içinde gezmekten sıkıldığımız için dimi? bu bize uymaz :evil:

dhnsyd
08.February.2008, 12:29
su şişesi içindeki balık gibi olur insan onun içinde

siyahus
08.February.2008, 14:58
Alışmak bayaa vakit alırdı heralde . 2 tekerin çekiciliği var yinede cok da kötülemeyelim. Virajlarda süper yatıyo yalnız. Bide o yanlarda alet yavaşlayınca açılan tekerlerde süper bende takıcam benim motora :) bide onlara ekstra fren geriye kaymaya karşıda kontra yaparız tamamdır :)

Tayfun
08.February.2008, 15:08
Bu olay bence motorculara bir alternatif değil, araba ve hız sevenlere hitap eden ve zamanla trafikte arabalarını sürecek boş alan bulamayacak kitleye hitap edecek bir olay, yada paraları züppelerin karizma maksatlı kullanacakları bir araç, kullanan kullansın çinli regalim bile bundan milyon kat fazla zevk veriyor bana.

malikocas
08.February.2008, 16:21
adamlar yapmış beğenmek zorunda diğiliz ama karalamakda doğru mu acaba bizim zevklerimize uymuyor diye..

bakarsın bu başka bi modele finans sağlar örneğin: admalar harleye rakip olacak bi başka makine yaparlar herkezin daha rahat koşullarda sahip olabileceği...

motordan korkanlara farklı biseçenek bence o kadar da olmusuz bi alet diğil ham yanlış bilnmiyorsam BMW nin C serisini istanbulda yunus polisler kullanmaya başlıyacakmış...

fenamı işde benzer şeyler başka gelişimlerin yolunu açsın bırakalımda.
elbette korkmak demir ata binecek adamın işi diğildir elbette rüzgarı hissetmek bunu en keyifli yanlarından biri ve bu makinaya biebilmenin de her birimiz için farklı bedelleri olduğu kaçınılmaz bi gerçek.

demir bi topun içinde yuvarlanmayı kimse istemez risk alamdan kazanılan da bedelsizdir ufak zevklerin adrenalinlerin insanları diğiliz bi çoğumuz ama böylesi bi araç yada makina dakaçınılmaz bi
şey bence.

bi off road sürücüsüne korktuğun işçin mi motorla diğil de arazi aracıylsa geziiyorsun demek gibi bişiy bu aracın bizim kilerle kısataslanmsı

neyse lafı çok uzattım e insanın boş vakti olması güzelmiş ya ....:)

yoğun ilgi üzerine benzer makinaları arayıp bulucağım merak etmeyin....