Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RAKININ FAYDALARI

ilkerkoparal
15.December.2007, 13:17
Bir bufalo sürüsü en yavas bufalonun hizinda hareket eder. Sürü saldiriya ugradinda ilk olarak en arkadaki zayif ve yavas olanlar öldürülür.Bu dogal seleksiyon sürünün tümü için yararlidir, çünkü sürünün genel hizi ve sagligi bu zayif üyelerin ölümü sayesinde korunur.
Ayni şekilde insan beyni de en yavas beyin hücrelerinin hizinda çalir. Bugün bildigimiz gibi alkolün asiri tüketimi beyin hücrelerini öldürmektedir. Ancak dogal olarak, alkol en yavas ve zayif beyin hücrelerine saldirmaktadir. Bu yolla rakının düzenli tüketimi zayif beyin hücrelerini öldürerek beynin daha hizli ve etkili bir makine olmasini saglamaktadir.
İşte bu nedenle bir kaç kadehten sonra her zaman kendinizi daha zeki hissedersiniz.

İÇELİM AKILLANALIM ....

gidikurt
15.December.2007, 15:02
içelim açılalım :):):):):):):):) oh oh oh oh :):):):):)

Batis
15.December.2007, 15:16
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Helal olsun.

malikocas
15.December.2007, 23:20
sana katılmamak mümkünmü ...

bunu karşı tezi de var ama ona asla katılamam ...

herkeze afiyet olsun....

içelim güzelleşelim....:)

drali
16.December.2007, 01:04
Aydın Boysan hocamız Rakının 10001 faydası var diyordu nekadar haklı imiş

gençer
16.December.2007, 02:17
kararında olunca bide güzel bi rakıysa içtiğin tadına doyum olmaz. eee zaten temizlikte yapıyormuş. daha ne olsun::)) yalnız fazlası sağlamlarıda götürür..

hakkı
16.December.2007, 02:47
babayla kadeh tokuşturdukmu bana hep yarasın koçuma derdi, demekki içtiklerimiz gerçekten yarıyormuş...

Beatrice
16.December.2007, 05:20
Babamın klasik sözü : Balıkla rakı şuşut babanın hakkı :) Kesinlikle katılıyorum ama kararında güzel

aslanburclu
16.December.2007, 09:31
siz lere www.mercanabi.com 'u tavsiye ediyorum izleyin bakın seyredin ve içmeden güzelleşin. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

carvalho
16.December.2007, 13:07
siz lere www.mercanabi.com 'u tavsiye ediyorum izleyin bakın seyredin ve içmeden güzelleşin. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Abi bu çok iyimiş yav :):)

lunatic
16.December.2007, 14:07
Zannediyorum forum kurallarında bulunan ve aşağıda verdiğim madde admin ve moderatörlerin dikkatinden kaçmış. Saygılarımla,

52. www.regalraptor.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.

tt06
16.December.2007, 17:21
Zannediyorum forum kurallarında bulunan ve aşağıda verdiğim madde admin ve moderatörlerin dikkatinden kaçmış. Saygılarımla,

52. www.regalraptor.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.

Bravoo Kardeşimmmmmm burda alkol reklamının yapılmasını ve kullanmaya özendirilmesini gerçekten yadırgıyorum.
Unutmayalım buraya 14 yaşında giren de var 60 yaşında girende belli bir yaş grubuna hizmet veren bi site değil.
Herkes müptelası olduğu zaralı alışkanlıları kendisine saklasın.Herhalde farklı konu bulmakta güçlük çekiliyor.
Bende Sigara tiryakisiyim ama hiç reklamını yapmıyorumm. Ona kalırsa sigarada beyin hücrelerini öldürür.

aslanburclu
16.December.2007, 19:00

Bravoo Kardeşimmmmmm burda alkol reklamının yapılmasını ve kullanmaya özendirilmesini gerçekten yadırgıyorum.
Unutmayalım buraya 14 yaşında giren de var 60 yaşında girende belli bir yaş grubuna hizmet veren bi site değil.
Herkes müptelası olduğu zaralı alışkanlıları kendisine saklasın.Herhalde farklı konu bulmakta güçlük çekiliyor.
Bende Sigara tiryakisiyim ama hiç reklamını yapmıyorumm. Ona kalırsa sigarada beyin hücrelerini öldürür.

:oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sevgili arkadaşlar öküzün altında buzağ aramayın reklam falan yok sadece adam nasıl içiyor karşılıklı rakı masası muhabbeti nasıl oluyor görün diye yazdım istemezseniz izlemeyin

ayrıca içki (alkollü cinslerinden) insan vucuduna zarar verdiği için mekruhtur ... dinimizcede bazılarına göre mekruh ve günah yani yasak sayılır bunuda biliyorum ..... site kurallarınıda biliyorum eeeee ankaralı kardeşler daha ne diyonuz veya istiyonuz bununda daha ileri savunmasını yapacaksınız dini veya inanç ortamlarını dökeceksiniz hiç uğraşmayın hepimiz elhamdürüllah müslümanız ama ben alkol kullandığım için biraz günahkarım neyse daha genciz biraz zaman sonrada affettiririz kendimizi yukardaki büyük ve affedicidir

tt06
16.December.2007, 19:03
Ağabey o yazdığın msjı okudum sen ne güzel demişsin içmeden güzelleşelim diyeee. Yazdığım msj da sen niye o site yi izlettiriyosun demedim kii
Sadece Alkolun reklamının yapılmasını buraya yakıştıramıyorumm . Zatende yasakmış gördüğümüz gibi.+

Hem Dini Sen katıyosun Biz katmadık ki.....

handojoe
16.December.2007, 21:00
rakının reklama ihtiyacı yoktur AHMET!

sen ve ben içmiyoruz diye kıskanma bırak ölü hücreler beyimizde kalsın...

zaten düşünmekten çıldıracağım aylaklık zor zanaat yahu...

aidikurt
18.December.2007, 11:38
Arkadaslar bu bilimsel bir arastırma konusu alkole ozendırmek amaclı acılan bir topic degıl ilker kardeşimiz bu tür bilimsel arastırmaları cok yapar ve bızlerle paylasır bilgi paylasımın ıcın saol ilker kardesım.

tt06
18.December.2007, 11:49
"Rakı içelim akıllanalım"Şimdi bu Bir bilimsel arşatırma öylemiii Entresan..
Bence Forum kurallarını çiğnememek adına üretilmiş bir bahane...
AMA !!!
Çok güzel bir bilimsel araştırmaaa ... Komikk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yenikoylu_ua
18.December.2007, 12:03
Hakkaten adminim ilk defa bu kadar komik oldu bahanen ama burda geyik yapıldığını düşünüyorum özendirme değil genelde reklam bilbordlarında dönem dönem yazar ''alkol ve sigara yavaş yavaş öldürür''Hiçbirimizin acelesi olmadığına göre bu gizli bir özendirmemidir acaba....Ciddi ciddide yazıyom kaptırmışım kendimi gülelim eğlenelim güzelleşelim

ilkerkoparal
18.December.2007, 12:17
TT06 DOSTUM BENCE OLAYA ÇOK DEMOGOJİK YAKLAŞIYORSUN. YUKARIDA YAZDIĞIM ŞEYİN TAMAMEN ESPİRİ İÇERİKLİ BİR YAZI OLDUĞUNU 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE ANLAR. VE ZANNETMİYORUMKİ BÖYLE BİR YAZI BİRİLERİNİ TAHRİK YADA TEŞVİK EDİPDE İÇKİ MASASINA OTURSUN. EVET BEN SEVİYORUM RAKIYI AMA KİMSEYİ İÇMEYE DAVET ETMEDİMKİ. GERÇEKTEN SAMAN ALTINDA BUZAĞI ARIYORSUNUZ. TARTIŞMA OLSUNDA BİRİLERİNE SATAŞILSINDA NASIL OLURSA OLSUN MANTIĞINDASINIZ. LUNAATIC ZATEN BENİM AVART RESMİME BİLE SİNİR OLUYOR ONA BAKARSAN. YA HAYAT BÖYLESİNE ZOR VE KISAYKEN BUKADAR UFAK DETAYLARA TAKILIP KALMAYIN. TEKERİNİZE TAŞ DEĞMESİN DOSTLAR...

tt06
18.December.2007, 12:24
Tartışma açmak değil amacım.
Haklısın ne diyeyim.

lunatic
19.December.2007, 01:29
52. www.regalraptor.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.[/quote] Her nekadar yazmak istemesem de yazacağım. Arada bir yanlış yapıldığını kabul etmek çok mu zor anlamadım. Eften püften şeyler için form kuralları hatırlatılırken altını çizdiğim ve reklamla ilgili hiç bir şeyden bahsetmeyen bu hususta böyle komik bahaneler uydurulması da gerçekten geyik olmuş şimdi. Dinden kim bahsetti? Sadece forum kuralını hatırlattım. Hoşunuza gitmiyorsa kuralı kaldırın. Ancak herşeyi kendinize göre yorumlar, uyarlarsanız bu da yanlış olur. Neyse ben zayıf beyin hücrelerimden memnunum, içkili beyin hücrelerine 5 basar. Kalın sağlıcakla...

Tayfun
19.December.2007, 02:09
Üfürükten nem kapmayalım arkadaşlar, ben derimki her insan kendinden sorumludur, ben içki ve sigara kullanmam ve değil bu sitede dünyada bana içkiyi ve sigarayı kullanmayı özendirecek yada kullandırabilecek biri yok. Bir topikte rakı cümlesi geçiyor diyo alkolik olacak değiliz heralde :)