PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıra bize geldi.....

gecee
04.January.2008, 17:19
Selam herkese,

Uzun süredir bi çoğunuzla görüşemiyorum İş ve zaman nedeni ile ...
Askere gitmeden önce kısmetse akşam görmek isterim cafede....
Görüşemediklerim kesin olacak hepsi hakkını helal etsin, hakkım varsa gecmişsede helal olsun ...
06.02.2007 ankara zırhlı birliği etimesgut 'a teslim olacağım kısmetse...
Yarın saat 23:00 de ankara gideceğim ve orda aksu abi ile görüşeceğim...
akşam bi coğunuzla vedalaşmak isterim, hava şartlarının kötü olmasından dolayı içim buruk motorla yolcu edilmek motorla gitmeyi cok istiyodum ama olmadı...Hepiniz davetlisiniz kapım her daim acık size başımın üstünde yeriniz var...
Tekerinize taş değmesin rüzgarın eksik olmasın arkadaşlar ....

dinyeper
04.January.2008, 17:23
hocam hayırlı teskereler.vakit olursa gelirim bende mehmet abiyle bi konuşayım.başın sıkışırsa haber ver.Ankara ekibi bırakmaz seni!!

carvalho
04.January.2008, 17:36
Hayırlı tezkereler Deniz.

Aksu
04.January.2008, 17:47
Deniz tamam konuştuğumuz gibi seni bekliyom, öğleden sonra saat 14 gibi seni ben teslim ederim Etimesgut a ok.

RızaHoşgör
04.January.2008, 17:49
güle güle git. güle güle gel arkadaşım

lordskeldan
04.January.2008, 18:13
hayırlı tezkereler

aslanburclu
04.January.2008, 18:21
deniz tlf.la görüştüğümüz gibi ankaradayım akşam 5 te dönecem görüşemezsek h.yolculuk koçum

Kino
04.January.2008, 18:37
denizim geccem gündüzüm aydınlığım karanlığım şanlı askerim...

hayırlı yolculuklar , hayırlı teskereler diliyoruz Mersin'den tüm ailecek

bizden yana hakkımız helal olsun Deniz

bizi habersiz koyma emii , yani arada birde olsa
bul gir internete yaz sen kendinden haberleri bizde yazalım sana yaz bir mektup bizlere at bir kart müsaitse

bizlerde paylaşalım diğer arkadaşlarla senin haberleri..

yenikoylu_ua
04.January.2008, 19:23
Hayırlı tezkereler kardeşim hayırlısıyla git ve gel biz buralarda olucaz.....Bizim hakkımız helal sende helal et

BULL
04.January.2008, 20:35
AHAHAHAHA EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!!!

GRAW!!! GRAW!!! GARW!!!

TEY!!! TEY!!! TEY!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

güle güle giden, güle güle gelir kardeşim :P :P :P

gidikurt
04.January.2008, 21:55
deniz hayırlısıyla git ,gel inşallah kendine ve vatanına iyi bak şimdiden allah sevdiklerine kavuştursun kardeşim :) gelmeyi çok isterdim ama hava şartları hem alper de daha işten gelmedi toplantıları vardı bugün gelemeyiz biz canım benim bacağım tutuk bu arada yürümekte zorlanıyorum aksilik işte sürekli yatıyorum kas sıpazmı dediler ,oy oy neler oluyor hayatta :) kendine iyi bak olurmu arada telefon aç iyi olduğunu bilelim yeter.

orkun
04.January.2008, 22:43
hayırlı tezkereler

ÇeLeBi MuRaT
04.January.2008, 22:53
Yolun açık olsun Deniz kardeş.Benden yana olan hakkımında helal olsun....

Tayfun
04.January.2008, 23:58
Selam herkese,

Uzun süredir bi çoğunuzla görüşemiyorum İş ve zaman nedeni ile ...
Askere gitmeden önce kısmetse akşam görmek isterim cafede....
Görüşemediklerim kesin olacak hepsi hakkını helal etsin, hakkım varsa gecmişsede helal olsun ...
06.02.2007 ankara zırhlı birliği etimesgut 'a teslim olacağım kısmetse...
Yarın saat 23:00 de ankara gideceğim ve orda aksu abi ile görüşeceğim...
akşam bi coğunuzla vedalaşmak isterim, hava şartlarının kötü olmasından dolayı içim buruk motorla yolcu edilmek motorla gitmeyi cok istiyodum ama olmadı...Hepiniz davetlisiniz kapım her daim acık size başımın üstünde yeriniz var...
Tekerinize taş değmesin rüzgarın eksik olmasın arkadaşlar ....

Ulen terbiyesize bak ya, hatunlardan vakit bulupta fazla görüşemedik demiyoda iş güç falan diyo :evil: biz bilmiyik demi ne haltlar karıştırıyon istanbul sokaklarında :mrgreen: neysem askersin ses etmiyom şimcik, güle güle git, güle güle gel, daha yapacak çok yolumuz var beraber, hayırlı teskereler goççummm 8)

aidikurt
05.January.2008, 01:24
kardeşim hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel allaha emanet ol.Unutma sıkıntı olursa falan herzaman yanındayız opuldun.

ugurcuk
05.January.2008, 02:20
yaw ben anlamdım bu adam neden şimdi teslim oldu ki 06,02,2007 demiş????? anlamadım ??? neyse denizcim hayırlı teskereler sana

foreman
05.January.2008, 14:56
yolun acık olsun...
allah 'a emanetsın.

malikocas
05.January.2008, 21:38
arkadaşım hayırlı teskereler ..

bize tam adres verebilrisen en yakın zamanda geliriz seni ziyarete, sanırım adresini aksu abi de alacakdır ondan da öğreniriz belki..
ya da öğrene bilşen olursa burdan paylaşsın lütfen...

dağcı
06.January.2008, 00:34
hoşgeldin kardeş ankara ya...
hayırlı tezkereler...
geliriz ziyaretine ve tabiii yemin törenine...

gecee
06.January.2008, 10:39
kino baba, yaşar komutanım, adminim&gülçin, kubi abim&şemsi, selcuk,rıza abi, deli zabit, uğurcuk, bull, dinyeper, foreman, dağcı, malikocas, murat, orkun, lordskeldan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun eksik olmayın ...

hocam hayırlı teskereler.vakit olursa gelirim bende mehmet abiyle bi konuşayım.başın sıkışırsa haber ver.Ankara ekibi bırakmaz seni!!

dinyeper başım sıkışmasada sizleri görmek tanımak isterim ...oda olacak bi gün işallah...

AHAHAHAHA EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!!!

GRAW!!! GRAW!!! GARW!!!

TEY!!! TEY!!! TEY!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

güle güle giden, güle güle gelir kardeşim :P :P :P

bülent kardeşim biz askerlik yapıp nöbet tutmazsak sen nasıl uyuyacaksın değilmi ..
GRAW...GRAW...GRAW... :)

((((((GÜLÇİN GELEMEMİŞ OLSANIZDA GELMEK İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUM BU YETER BANA.COK GECMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE, FIRSAT BULURSAN BİDE ADMİNE TABİ :mrgreen: )))))))))

Ulen terbiyesize bak ya, hatunlardan vakit bulupta fazla görüşemedik demiyoda iş güç falan diyo :evil: biz bilmiyik demi ne haltlar karıştırıyon istanbul sokaklarında :mrgreen: neysem askersin ses etmiyom şimcik, güle güle git, güle güle gel, daha yapacak çok yolumuz var beraber, hayırlı teskereler goççummm 8)

ula deli zabitim senden fırsat mı kalıyo hiç.duyanda inanacak hani :P
aynen dediğin gibi daha yapacak cok yolumuz var...ha bu arada sana emanet ettiğim arkadaşlara iyi bakasın emi :cheesy:

yaw ben anlamdım bu adam neden şimdi teslim oldu ki 06,02,2007 demiş????? anlamadım ??? neyse denizcim hayırlı teskereler sana

uğur kardeşim bende anlamadım walla.tecilim ne zaman bitiyo diye bi sordum adamlar 2 ocakta askersin dediler ve zıcdım :P hayırlısı olsun herkes nasıl yaptıysa bizde aslanlar gibi yapar geliriz ...

arkadaşım hayırlı teskereler ..

bize tam adres verebilrisen en yakın zamanda geliriz seni ziyarete, sanırım adresini aksu abi de alacakdır ondan da öğreniriz belki..
ya da öğrene bilşen olursa burdan paylaşsın lütfen...

malikacos etimesgut - tankçı dediler bende bugün göreceğim işte bakalım ....

hoşgeldin kardeş ankara ya...
hayırlı tezkereler...
geliriz ziyaretine ve tabiii yemin törenine...

hoş bulduk dağcı arkadaşım..
herzaman tabiki, ankarada kalırsam daha cok görüşeceğiz eminim... hatta motoru getirebilirsem beraber yol yaparız ...

NOT: ASKER ADAM UYUMAZ ŞAFAKLA BERABER FORMA YAZI YAZAR ... :x :P :cheesy: 8)

aslanburclu
07.January.2008, 00:49
deniz etimesgut koca bir birlik düştüğün bölüğü bir alo de belki bi tanıdığımız cıkar ...... emanet deriz canına okurlar iyi yetiştirirler.

BULL
07.January.2008, 03:01
hahaha Yaşar Baba işte gerçek torpil böyle olur :P

ne o öyle tanıdık bulalımda oğlumuzu yazıcı yapsınlar, kantinci yapsınlar :mrgreen:

aslında "tanıdık bulalımda oğlumuzu adam yapsınlar" demeleri lazım değilmi? :cheesy:

Aksu
07.January.2008, 10:52
Evet arkadaşlar 6 Ocak 2008 Deniz i önce berberde traş ettirdikten sonra, İstanbul Bakırköy den Cihan arkadaşımızı Ankara Balgat da ki askeri birliğinde ziyaret ettik ve Etimesgut Zırhlı Birliklere vardık. Deniz ile nizamiyeden içeri girdik, giriş kaşesini sülüs evrağına bastılar ve bir asker geldi aldı götürdü, bende arkasından baktım kaldım. Dedim olum sen geri bas sırayı savalı 26 sene olmuş şimdi sıra Deniz de dedim ve bindim arabaya doğru eve.
Ankara da 3 tane askerimiz oldu İstanbuldan. 1- Zikzak Erkin 2- Cihan Taşkömür 3- Gece=Deniz Yılmaz. Benim cep tel her üçünde de var, kimse merak etmesin biz Regalci dostları olarak onlar vatanı bizde onları bekliyoruz.

kaanka
07.January.2008, 11:04
Hadi hayırlı teskereler. Başlamak bitirmenin yarısıdır...

okan
07.January.2008, 12:26
vayy bee... 2 gün net e giremedik neler olmuş neler....
DENİZİM gecem ....allaha emanet ol kardeşim...başlamışsın ya bitirmek kolaydır...hayırlı teskereler...
( gülçin kardeşim sanada geçmiş olsun kas tutulması olmuş galiba bende de çok oluyor diikat et kendine...)

BULL
07.January.2008, 17:15
Graw!!! Graw!!! Graw!!!

müslüm baba
07.January.2008, 17:32
Denizi göremedim gitti cuma günü o kadar istedim ama gelemedim, hayırlı tezkereler bundan sonra babanız Aksu

yenikoylu_ua
07.January.2008, 22:07
Denizi göremedim gitti cuma günü o kadar istedim ama gelemedim, hayırlı tezkereler bundan sonra babanız Aksu

En sonunda dedeliği benimsedin hayırlı olsun Müslüm Dede

Aksu
09.January.2008, 17:30
http://www.postimage.org/aV5131er.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV5131er) http://www.postimage.org/Pq3XqZCJ.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=Pq3XqZCJ)

Gece=Deniz in askerlik için geldiği Ankara da saçlarını kestirirken çekilen resimleri. Başka da resim çekemedim, askeri alanlarda yasak.

okan
09.January.2008, 18:10
vah yavrum vaahhh.. yazık olmuş bebeye..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la bu kuzulardan asker olurmu beeee... :mrgreen:

ugurcuk
09.January.2008, 18:32
benim gibi ufacık tefecik kuzudan olduysa herkeslerden asker olur okan abi :D

altug
09.January.2008, 18:49
hayırlı teskereler

bozkurt
09.January.2008, 19:49
Güle güle git gel.Sevdiklerine sabır,sanada şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
Sağlıcakla kal.

Aksu
31.January.2008, 16:52
Arkadaşlar yarım saat önce Deniz ile telefonda görüştüm. Acemi asker yarın yani 1 Şubat Cuma günü yemin edecek, cumartesi de dağıtım izni için İstanbul a gelecek. Cumartesi sabahı kendisiyle görüşeceğim. Dağıtımı da belli olmuş, Tankçı Şırnak Cizre.

yenikoylu_ua
31.January.2008, 17:23
Şırnakmı turizm beldesimiydi orası.....Kardeşimin şansına bak

dinyeper
31.January.2008, 17:33
Hayırlı teskereler kardeş.Mehmet Abi Ctesi yemin törenine çekelim motorları moral olsun askere olmaz mı?

carvalho
31.January.2008, 18:02
Çok güzel bir askerlik yapacak Deniz, harbi askerlik...
Hayırlısıyla gidecek ve gelecek
Üzerinde al bayrağımız bulunan her toprak parçası vatanımızdır...
Allah Silahlı Kuvvetlerimize, mert mehmetçiğe, değerli komutanlarımıza kuvvet versin.

Çok şerefli bir askerlik yapacaksın Deniz kardeş...
Zor'u göreceksin ama bunu yaşadığına değecek.
Hayatında başka hiçbir zaman göremeyeceğin, belki köyünden ilk defa dışarı çıkmış askerlerle kanka olacaksın çünkü kader birliği içinde olacaksınız.
Hayata bakışın o kadar değişecek ki, bunu sen değil yanındakiler anlayacak...
Hayırlısı olsun kardeşim...

AlperTİm'in askerlik anılarına rakip geliyor :mrgreen:

Aksu
31.January.2008, 18:13
Selçuğun yazdıklarına katılmamak mümkün değil. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

yenikoylu_ua
31.January.2008, 19:32
Çok güzel bir askerlik yapacak Deniz, harbi askerlik...
Hayırlısıyla gidecek ve gelecek
Üzerinde al bayrağımız bulunan her toprak parçası vatanımızdır...
Allah Silahlı Kuvvetlerimize, mert mehmetçiğe, değerli komutanlarımıza kuvvet versin.

Çok şerefli bir askerlik yapacaksın Deniz kardeş...
Zor'u göreceksin ama bunu yaşadığına değecek.
Hayatında başka hiçbir zaman göremeyeceğin, belki köyünden ilk defa dışarı çıkmış askerlerle kanka olacaksın çünkü kader birliği içinde olacaksınız.
Hayata bakışın o kadar değişecek ki, bunu sen değil yanındakiler anlayacak...
Hayırlısı olsun kardeşim...

AlperTİm'in askerlik anılarına rakip geliyor :mrgreen:

:alkis: :tr: :alkis: :tr: :alkis: :tr: :alkis: :tr: :alkis: :tr:

agresus
31.January.2008, 19:41
selçuuuuukkk... yüreşine sağlık.... Denizim, pek yakışıklım, deli karizmatiğim; hayırlı tezkereler biraderim.... Allah Yar ve Yardımcın olsun.... Selametle....

doğan
31.January.2008, 20:31
Hayırlısı olsun Deniz kardeşimiz için. Allahın izniyle bitirip gelir de kutlamasını yaparız.

aslanburclu
31.January.2008, 20:49
bırakın üzülmeyin çok güzel bir yer halkıda çok sever o birliği esnafta aynı şekilde çünkü esnaf ın cizrede geçim kaynaklarından birisidir tank tb....

yani anlıyacağınız bizim küçük oğlan danalar gibi yatacak orda inşallah tek dileğim tank şöförü olmaz yaww tam 40 küsür ton çelik yığını ylka yıka ,, sil sil,,yağla yağla bitmez anasını satayım işte diyorum şöför olursa danalar gibi yatamaz ömrü garajda tank bakımı yapmakla geçer...

ÇeLeBi MuRaT
01.February.2008, 01:07
Bomba bir yer deniz abartmalara kulak asma Allahın izniyle sağ salim gitmek dönmek nasip etsin mevlam...

Tayfun
01.February.2008, 02:05
Denizime class model bi tank versinler oynasın dursun onla, kuzey ıraka geziler yapar resimler çeker gönderir bize bol bol :P

alper_tim
01.February.2008, 12:31
deniz kardeşime hayırlı teskereler allah yardımcısı olsun
umarım çabuk alışır
sonuçta insan oğlu her tür yaşam tarzına bi şekilde uyum sağlıyor
sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin allah
tekrardan hayırlı teskereler

dinyeper
01.February.2008, 12:33
Denizime class model bi tank versinler oynasın dursun onla, kuzey ıraka geziler yapar resimler çeker gönderir bize bol bol :P :cheesy: :shock: :shock:

kıvılcım
01.February.2008, 12:41
deniz hayırlı teskereler allah kazadan belada korusun kardeşim

Aksu
02.February.2008, 10:55
Arkadaşlar Deniz bugün saat 11 de Kamil Koç ileAnkara dan İstanbul a geliyor. Akşam 17.30 da Esenlere varmış olur, bilgilendireyim dedim.