PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abooooo bide madalyalar çıktı sitede başımıza şimdi :D

Tayfun
05.January.2008, 14:42
Okanım samsunlum "en çok mesaj yazan" madalyasını ilk olarak aldığı için kendisini terbik ediyom, banada gazi madalyası verir heralde adminim :P

foreman
05.January.2008, 14:46
admın calısıyor...
sanal madalya reel sevınc...
hayırlı ugurlu olsun.

aslanburclu
05.January.2008, 15:09
ne madalyası ya ......

kim nereyi fethetmiş.kimin kanı nereye ne diye akmış... savaşmı çıktı :cheesy: :cheesy: :yesil:

Mr.Quanta
05.January.2008, 15:13
az once seref madalyasinin moderatoru olarak Kino baba gozukuyodu ama birden degismis. ben de anlamadim ne bu madalya isi.

aidikurt
05.January.2008, 15:15
arkadaslar bıraz sabır ya :) sıteye bıyseler eklemeye calısıyorum sızdende bısey kacmıyor hemen yakaladınız beni :)

Mr.Quanta
05.January.2008, 15:18
dun gece siyete bi girdim, bi suru bi suru kod gozukuyodu. sonra duzeldi ama bu sefer avatarlar ortada kaldi falan. boyle deisik seyler. dedim admin'im yemiyo icmiyo siteynen ilgileniyo.

Tayfun
05.January.2008, 15:19
arkadaslar bıraz sabır ya :) sıteye bıyseler eklemeye calısıyorum sızdende bısey kacmıyor hemen yakaladınız beni :)

Boşunamı deli zabit diyiler bana :x boşunamı mod oldum ben :mrgreen:

foreman
05.January.2008, 15:21
ne madalyası ya ......

kim nereyi fethetmiş.kimin kanı nereye ne diye akmış... savaşmı çıktı :cheesy: :cheesy: :yesil:

komutanım.bakıyorum sınır otesı harekatına her daım hazırsınız...
sızede vatanı koruma madalyası vemek gerek 8)

aidikurt
05.January.2008, 15:22
valla Mr.Quanta yakalamıssın benı tayfun sende aynı sekılde ulen siz yatmazmısınz be :)

Mr.Quanta
05.January.2008, 15:33
yatiyoz da iste sabah 6-7 gibi yatiyoz :P

Tayfun
05.January.2008, 15:43
Biz yatalımda siteyi sanamı bırakalım adminim, gece siteden bi çıktın site çöktü, ayağını sürüyerekmi gittin yatağa nedir :mrgreen:

okan
05.January.2008, 16:16
ben bu kadar mesajı ne zaman yazdım onu düşünüyom halaa.....
utanç verici bi durum yaa...
ne gevezeymişim..
dişe dokunurda bi yazım yok yanii...
hep geyik... :(

yenikoylu_ua
05.January.2008, 19:30
Oooooo modum Kino babam İnci hocam hayırlı olsun madalyalar yakışmışta hani

aidikurt
05.January.2008, 19:33
kıno baba inci abla :) yakısır onlara hersey okan kardeşimizede madalya onuda kutlasana len kubı

yenikoylu_ua
05.January.2008, 19:34
Admin modum diye yazmıştım okuma yazman varmiiii

Tayfun
05.January.2008, 20:38
Admin modum diye yazmıştım okuma yazman varmiiii

Bence okur yazar :P ihi ihi ihi

carvalho
05.January.2008, 22:19
Kino Baba, İnci öğretmenim şeref madalyalarınız hayırlı olsun :) 8)
Okan topraam, senin de madalyan hayırlı olsun 8) . Öyle çok yazıyorum diye kendini geri çekme, sensiz olmuyor bu forum...

Allaha şükür 1 senede dostluklarımız sanalın çok dışına çıktı, dostluklar kardeşlik seviyesine geldi. Bu, hepimizin birbirimize gösterdiği sevgi-saygı çerçevesinde oldu. Aslına bakılırsa hiçkimse de dostluğu karşılığı ne bir ünvan ne bir madalya bekledi.

Ancak sanal bir hoşluk yaşıyoruz, sonuçta sanalda bu kadar sıcak, içten paylaşımlar ve sıcak elektrik olmasa gerçek hayatta bu derece samimi olamazdık diye düşünüyorum. Bu yüzden yaşadığımız bu sanal hoşlukta sevgili adminimizin madalya olayını yabana atmamak gerekiyor... 1 senelik paylaşımın sembolik özeti aslında bunlar...

Dostlarımıza hayırlı olsun, dostluklarımız hiç bitmesin... :+1: :+1: :+1:

yanar17
05.January.2008, 23:33
Kino Baba, İnci öğretmenim şeref madalyalarınız hayırlı olsun :) 8)
Okan topraam, senin de madalyan hayırlı olsun 8) . Öyle çok yazıyorum diye kendini geri çekme, sensiz olmuyor bu forum...

Allaha şükür 1 senede dostluklarımız sanalın çok dışına çıktı, dostluklar kardeşlik seviyesine geldi. Bu, hepimizin birbirimize gösterdiği sevgi-saygı çerçevesinde oldu. Aslına bakılırsa hiçkimse de dostluğu karşılığı ne bir ünvan ne bir madalya bekledi.

Ancak sanal bir hoşluk yaşıyoruz, sonuçta sanalda bu kadar sıcak, içten paylaşımlar ve sıcak elektrik olmasa gerçek hayatta bu derece samimi olamazdık diye düşünüyorum. Bu yüzden yaşadığımız bu sanal hoşlukta sevgili adminimizin madalya olayını yabana atmamak gerekiyor... 1 senelik paylaşımın sembolik özeti aslında bunlar...

Dostlarımıza hayırlı olsun, dostluklarımız hiç bitmesin... :+1: :+1: :+1:

Görüşlerinize ve söylediklerinize katılıyorum.
Madalya, ünvanı, Komutanlık, askerlik, patronluk, işçilik, ayın elemanı, günün ...... sı bunlar sanal değri yok. Önemli olan iyi ve güzel dostluklar. İlişkiler. Adı üstünde FORUM paylaşım. Benim kalbimde herkes aynıdır. Herkes paşa, kral, efendi ... "Kişinin ayinesi iştir Lafa bakılmaz ! " der ata sözümüz.
Yaşasın regalraptor net forum sakinleri yönetiminden son üyesine kadar. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Hepiniz mutlu kalın Yüzünüzden gülümseme, sevgi eksik olmasın dostlar.

dinyeper
06.January.2008, 00:29
biz ankara grubuna da madalya istiyoruz.

Tayfun
06.January.2008, 04:41
Yakında alper olimpiyatta düzenler artıkın, düşünsenize "2008 REGAL OLİMPİYATLARI" :P

gecee
06.January.2008, 11:26
Yakında alper olimpiyatta düzenler artıkın, düşünsenize "2008 REGAL OLİMPİYATLARI" :P

Okanım samsunlum hayırlı olsun madalyan, güle güle kullan bozdur bozdur harca ....
la deli zabit ole bi olimpiyat düzenlese admin,
kesin en başta sen koşarsın delisin ya :cheesy:

BULL
06.January.2008, 12:37
benim mesajlarda 500 oldu

:oops: :oops: :oops: bende madalya istiom :oops: :oops: :oops:

gecee
06.January.2008, 12:50
benim mesajlarda 500 oldu

:oops: :oops: :oops: bende madalya istiom :oops: :oops: :oops:

madalya yerine ceyrek altın versek.
msj sayın kurtarmıyo bulll nihahaha ahaa

BULL
06.January.2008, 13:01
ÇEYREK ALTINMI???

O DAHA MAKBULE GEÇER

[smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

aslanburclu
06.January.2008, 18:40
aslında madalya değilde nişan olsaydı şüle üzerinde pahalı ve kıymetli taşlı cinsinden bakınca gözler kamaşırdı madalyada ne yaw heryerde satılıyor... örneği aşağıda

http://koleksiyon.gittigidiyor.com/Para-Madalya_Madalya_W0QQkatZZfbe

Tayfun
07.January.2008, 02:03
http://www.postimage.org/aV4L_jB0.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV4L_jB0)

Ben bundan isterim o zaman :P

salihozcan
07.January.2008, 02:06
madalya bizim için zor baksana arkadaşlar hiç durmadan mesaj yazıyor bizim gibi değiller sağolsunlar

BULL
07.January.2008, 03:06
http://www.postimage.org/aV4L_jB0.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=aV4L_jB0)

Ben bundan isterim o zaman :P

bu ne böyle zabitim???

ingiliz kraliyet düşeslik nişanımı??? :P :P :P

benimki böyle olsun!!!

http://www.postimage.org/aV4Mob1J.gif (http://www.postimage.org/image.php?v=aV4Mob1J)

Kino
07.January.2008, 09:47
valla 2-3 gün kaçtık siteden ooooooo madalyalar falan filan

vay canına bunlar nedir yaa adminim alperim

bu gibi şeyler sanal da olsa utandırıyorsun beni (helede bide bu yaştan sonra)

carvalho
07.January.2008, 12:19
madalya bizim için zor baksana arkadaşlar hiç durmadan mesaj yazıyor bizim gibi değiller sağolsunlar

Salih kardeşim, havalar biraz düzelsin cuma toplantılarına, grup sürüşlerine başlayalım, sen de bize katıl, mesajların bahane dostlukların şahane olduğunu göreceksin 8)

müslüm baba
07.January.2008, 17:11
Bana göre madalya yok ne yapacağız.

gençer
07.January.2008, 20:11
herkese hayırlı uğurlu olsun madalyalar, olsunda . bu sizin madalyalar takım tutuyor galiba!!!!! (bknz: kino baba, bknz: okan) biri sarı kırmızı biri sarı lacivert nasıl oluyor bu iş madalya takım tutarmı?

gidikurt
07.January.2008, 21:31
madalyaların takım tuttuğu falan yok bence tamamen tesadüf :):):):):)

Tayfun
08.January.2008, 00:16
madalyaların takım tuttuğu falan yok bence tamamen tesadüf :):):):):)

Yinge sana madalya olmaz, beşi bi yerde taksak olurmu :mrgreen:

MaRaNtZz
08.January.2008, 01:18
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık....

ugurcuk
08.January.2008, 19:55
yaaa pegi bu madalyalı lara konularda falan yer verecez mi öncelik onların mı olacak?? gazi gibim bişey mi olacak bunlar???

BULL
09.January.2008, 01:36
yaaa pegi bu madalyalı lara konularda falan yer verecez mi öncelik onların mı olacak?? gazi gibim bişey mi olacak bunlar???
herralda olm :mrgreen: mesela diyelimki senle ben herhangi bir konuda sallayıp duruyoruz
al papazı ver kızı mesela :P
bide bakıyoruzki ortama madalyalı bi mirimiz düşüyor...
hemman destuurrr çekiyoruz masayı pirimize bırakıyoruz...
akabinde şener şen'in filminde olduğu gibi topuklarımızı popomuza vurdura vurdura ortamdan ikiliyoruz :P :P :P

salihozcan
09.January.2008, 01:52

Salih kardeşim, havalar biraz düzelsin cuma toplantılarına, grup sürüşlerine başlayalım, sen de bize katıl, mesajların bahane dostlukların şahane olduğunu göreceksin 8)

önce ehliyet sonra bir motor sonra ekipman sonra havalar düzelsin birlikte oluruz inşallah dostlukların harika olduğunu söylemeye bile gerek yok hepiniz harikasınız, hepinizi seviyorum

ugurcuk
09.January.2008, 01:59
herralda olm :mrgreen: mesela diyelimki senle ben herhangi bir konuda sallayıp duruyoruz
al papazı ver kızı mesela :P
bide bakıyoruzki ortama madalyalı bi mirimiz düşüyor...
hemman destuurrr çekiyoruz masayı pirimize bırakıyoruz...
akabinde şener şen'in filminde olduğu gibi topuklarımızı popomuza vurdura vurdura ortamdan ikiliyoruz :P :P :P
eeeee biz gençlerin hakkını kim savunacak biz nasıl al papazı ver kızı yapacaz(ben hep kızı alan taraf olimmi bull sen papazla yemek yersin :D) bence aramızadan bi gencede madalya verilsin...
sevgili adminim aidilkurtum eger çok pahalı değilse eğer bu madalyadalardan biz gençlerden birinede verebilermisin??? maksat haklarımız savunulsun demi :D

BULL
09.January.2008, 03:20
Okan abin var ya gençlerden [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

Aksu
09.January.2008, 10:40
Madalya almaya hak kazanmış olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunarken, madalya paylaşımında adaletli davranıldığı doğrudur. Klüp ayrımı yapılmamıştır. Yaş ayrımı hiç yoktur, gençlere de dedelere de madalya verilmiştir. Hak yerini bulmuştur.
Otobüsde metroda ayrılmış olan yerlere yaşlı hamile ve madalyalılar oturur koltukları var ya aman onlara dikkat edin. Kino dedenizi uzaktan bile görseniz hemen koşun selama durun, motoruna yer bulun, motorunun tozunu alın, hertür saygıyı esirgemeyin. İnci abla ve Okan abiyi de unutmayın sakın. Madalyalara saygısızlık yapan RR İstiklal mahkemesinde yargılanır sonuç malum.
Müslüm sana göre madalya yok, Kino baba aldı ya madalya bizim yani dedelerin reisi oldu, ihtiyarlara yeter işte.

dinyeper
09.January.2008, 11:43
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Tayfun
09.January.2008, 16:45
Alper seni ilk gördüğüm yerde madalya takacam, anlarsın sen artık :P

okan
09.January.2008, 17:05
Madalya almaya hak kazanmış olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunarken, madalya paylaşımında adaletli davranıldığı doğrudur. Klüp ayrımı yapılmamıştır. Yaş ayrımı hiç yoktur, gençlere de dedelere de madalya verilmiştir. Hak yerini bulmuştur.
Otobüsde metroda ayrılmış olan yerlere yaşlı hamile ve madalyalılar oturur koltukları var ya aman onlara dikkat edin. Kino dedenizi uzaktan bile görseniz hemen koşun selama durun, motoruna yer bulun, motorunun tozunu alın, hertür saygıyı esirgemeyin. İnci abla ve Okan abiyi de unutmayın sakın. Madalyalara saygısızlık yapan RR İstiklal mahkemesinde yargılanır sonuç malum.
Müslüm sana göre madalya yok, Kino baba aldı ya madalya bizim yani dedelerin reisi oldu, ihtiyarlara yeter işte.Dede ..sen bi ömürsün yaa....yarıldım gülmekten burda.... :mrgreen: :mrgreen:

ugurcuk
09.January.2008, 17:28
abi bu akşam atakoy civarlarında olacağına dair bi duyum aldım orada görebilirsin :D

Aksu
09.January.2008, 17:38
abi bu akşam atakoy civarlarında olacağına dair bi duyum aldım orada görebilirsin :D

Ne yani şimdi Alper Aidikurt umuz Ataköy civarlarında seyyar satıcılığa mı takılıyo da Tayfun a yakalatacan. Anlaşıldı konu Tayfun a en uzun yolu yapan motoru süren delilere verilen madalyadan vermediği için Alper i arıyor. (Öyle madalya verilirse Müslüm de çamura yatar en önce ben Antep e gittiydim der ve herkes ister madalya, iş moka sarar, madalyalar ayağa düşer, sonra isportaya düşer, ordan da herkes 1 liraya alır motora takar) Peh peh peh.

ugurcuk
09.January.2008, 17:52
aaaaaaaaaa alperleri karıştırdım ben :d

Aksu
09.January.2008, 18:03
aaaaaaaaaa alperleri karıştırdım ben :d
Alper tim i diyorsun demek ki. Hiç sorma Alper tim almış başına işi. Şirket işleriyle uğraşıyo, tıkanmış kalmış Ankara Bakanlıkda. Gözü görmez bu sıra RR yi de Tayfun u da.