PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksimde yeni mekan açtım herkesi beklerim arkadaşlar!!!!!!!

OnurBerberoglu
19.January.2008, 23:38
Merhabalar;Taksimin göbeğinde Sıraselviler caddesi üzerinde yeni bir cafe restaurant bistro açtım..Adı Redbo Cafe restaurant Bistro....Karşı kaldırımım motorsiklet parkı için oldukça uygun(toplu şekilde olsa bile)Eski kemancı barın 20 metre yanında..Fiyatlar gayet uygun ve site üyelerimizede %15 indirim yapıyorum..Kızkulesi manzarasıyla nargile keyfi,tavla,okey,kahve çeşitleri,tatlı çeşitleri,her türlü lezzetinede kalitesinede kefil olduğum çok güzel bir mutfağım var.salatalar sphagettiler aklınıza ne gelirse......ilk gelenlere tanışma kahveleri benden..Herkesi beklerim...
Birkaç örnek fiyat sizlere:
-Dana Shinitzel-10ytl
Elmalı turta-6ytl
sandviç çeşitleri-5ytl
çay-2ytl................
en yakın zamanda resimleride ekliyeceğim......

Tayfun
19.January.2008, 23:50
Aboooooo benim bölgeme mekan açtın, hemen denetlemeye geliyorum sana yarın dostum :P bi kahvenide içerim artıkın ;) şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun, yardımlık bir konu olursa şayet elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Yarın mekandamısın peki şef, ben taksimde çalışıyo olacağım?

OnurBerberoglu
20.January.2008, 00:05
Aboooooo benim bölgeme mekan açtın, hemen denetlemeye geliyorum sana yarın dostum :P bi kahvenide içerim artıkın ;) şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun, yardımlık bir konu olursa şayet elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Yarın mekandamısın peki şef, ben taksimde çalışıyo olacağım?
Başımın üstünde yerin var babacım beklerim tabiiki oradayım...

okan
20.January.2008, 00:37
hayırlı olsun onur...yolumuz istanbula düştüğünde uğrarız... 8)

OnurBerberoglu
20.January.2008, 00:52
hayırlı olsun onur...yolumuz istanbula düştüğünde uğrarız... 8)
başımın üstüne hocam beklerim beraber kızkulesi manzarasına karşı nargile içeriz..:)

yenikoylu_ua
20.January.2008, 01:00
Hayırlı olsun kardeşim tabiki ilk fırsatta uğrarız

Tayfun
20.January.2008, 01:06
Kubilay abim, yarın pazar işin yoktur senin, atla motoruna gel taksime beraber gidelim arkadaşımıza ni dersin bu işe ;)

yenikoylu_ua
20.January.2008, 01:17
Kubilay abim, yarın pazar işin yoktur senin, atla motoruna gel taksime beraber gidelim arkadaşımıza ni dersin bu işe ;)

Kardeşim büyükçekmeceye gidicem bi arkadaşın nikahı var akşamda Ali Samiyene malum maç var ama haftaya hafta içi veya cuma bi buluşma yapıp toptan gidelim hem hayırlı olsun deriz Onura hem siftah yaparız en azından iyi kalabalık yaparsak canlanır ortalık belki şansta getiririz

Tayfun
20.January.2008, 01:24
Oda olur abi, ben yarın uğrıycam bi kaç foto çeker lansman yaparım sitede ;)

yenikoylu_ua
20.January.2008, 01:30
İyi eğlenceler bekliyoruz resimleri

BULL
20.January.2008, 01:47
Merhabalar;Taksimin göbeğinde Sıraselviler caddesi üzerinde yeni bir cafe restaurant bistro açtım..Adı Redbo Cafe restaurant Bistro....Karşı kaldırımım motorsiklet parkı için oldukça uygun(toplu şekilde olsa bile)Eski kemancı barın 20 metre yanında..Fiyatlar gayet uygun ve site üyelerimizede %15 indirim yapıyorum..Kızkulesi manzarasıyla nargile keyfi,tavla,okey,kahve çeşitleri,tatlı çeşitleri,her türlü lezzetinede kalitesinede kefil olduğum çok güzel bir mutfağım var.salatalar sphagettiler aklınıza ne gelirse......ilk gelenlere tanışma kahveleri benden...Herkesi beklerim...
Birkaç örnek fiyat sizlere:
-Dana Shinitzel-10ytl
Elmalı turta-6ytl
sandviç çeşitleri-5ytl
çay-2ytl................
en yakın zamanda resimleride ekliyeceğim......
hayırlı olsun kardeşim 8) 8) 8)
hem sana hemde bize :P :P :P
bu fiyatlar normalimi %15 ind.halimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

beykozlu
20.January.2008, 01:51
hayırlı olsun arkadaşım.Hayırlı kazançlar dilerim

aslanburclu
20.January.2008, 11:55
hayırlı olsun ..

allah iyi kazançlar versin .

yanlız fiyatların baya uçuk be kardeşim... :? :? :? tabii mekan kirası ve gideri, personeldi falan derken herhalde anca kurtaracak demi.... gel biz kayseri işi yapalım in fiyatların yarısına sonrada %15 indirim nasıl ama :cheesy: :cheesy: :cheesy:

orkun
20.January.2008, 14:30
hayırlı olsun

Batis
20.January.2008, 15:40
Hayırlı olsun , bol kazançlar diliyorum. :)

RızaHoşgör
20.January.2008, 16:35
bol kazançlar kardeş.Allah utandırmasın.mekan işletmek zor iş.

aidikurt
20.January.2008, 16:40
hayırlı olsun kardeşim allah yuzunu kara cıkmarsın bor karlı ve kazanclı olur insallah ilk fırsatta ugrayacagım kendine ıyı bak kardeşim.

tatar
20.January.2008, 21:50
onur hocam hayırlı olsun . artık izmitten gelıp yol yorgunlugunu atacagımız bır yerımız oldu .

merter ( tatar )
kocaeli / ızmıt

ayhan67
20.January.2008, 23:22
:cheesy: hayırlı ugurlu olsun bol kazanç ve müşteriler dilerım.umarımkısa bır zamand azıyarete gelırız. 8)

RızaHoşgör
20.January.2008, 23:37
dostlar bugün deli zabit ve ben onur un mekanı ziyarete gittik.onur sağolsun misafirperverlik gösterdi mekanı bize tanıttı.bir kahvesini içtik güzel sohbet ettik.
dostlar mekan oldukça iyi.hatta çok iyi diyebilirim.hele bir teras varki bu yaz istanbul da oldugum günler sıksık ugrayacagım diye düşünüyorum.
1.futbol ligi maçlarını yayınlayan kurulusun dekoderinide mekana kurmuş onur.yani kubilay ım tam senlik :)
yaşar abi fiyatlara dem vurmuşsun :) kesinlikle haklısın ama biz ordu evlerinden yaralanamıyoruzki :( tabi olarak fiyatlar sana yüksek geliyor.ama çok net diyebilirimki taksim için bu fiyatlat oldukça iyi.
tekrar hayırlı olsun onur kardeş

Tayfun
20.January.2008, 23:41
Ben yeni bir topik açtım rıza, resimleride koydum oraya ;)

aidikurt
20.January.2008, 23:46
mekan gordugum kadarıyla tek kelımeyle harıka tekrar hayırlı olsun kardesım en kısa zamanda bır organızasyon yapalım su mekanda ıslatalım bıraz :)

ilkerkoparal
21.January.2008, 10:39
hayırlı olsun dostum. Allah utandırmasın. Bol kazançlı günler deilerim

gençer
21.January.2008, 19:01
hayırlı olsun. tariften yeri pek çıkartamadım ama bundan sizin yeri kötü tarif ettiğiniz anlaşılmasın, ben oraları pek bilmiyorum.. ama toplu halde gidildiğinde mutlaka gelmek isterim...maçların izlenebiliyor olması ve teras mevzusu da çok iyi..

kaanka
21.January.2008, 21:15
Hayırlı olsun... bol kazançlar, Allah utandırmasın..

handojoe
21.January.2008, 21:56
hayırlı uğurlu olsun dostum umarım en kısa zamanda mekanına gelmeyi umuyoruz tabii cümbür cemaat...

RoS
22.January.2008, 20:47
ooo iyi ya vala iyi yapmıssın bende dusunuordum istanbulu gelmeyi sizlerle tanısmayı bakalım ne zaman kısmet olacak offf 3-4 ay bi gecse :) orlardayımda inş iyi oldu bu mekan adresi alayımda bakarsın gelme şansım olur taksimide hiç bilmem gerci ist bilmiorum :) hem gezmiş olacam yanlız ustacım şey cay 2 ytl pahalıymıs bu %15 indirime girince ne kadar oluor heheheheheheh :):):) gercekten süper vala hayırlı kazanclar sana :)