PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIMMMMM!

andac
21.January.2008, 22:51
bir ay içerisinde büyük bi ihtimalle bi regal sahibi olıcam fakat bu ruhsat plaka vs işlerden hiç anlamıorum bu işler bana ne kadara patlar?sonra bu noterde mondial muadili die bişeler okudum onları bana ayrıntısyla açıklayacak biri varmı?bide bu kask ve dier ekipmanlar.yani neler almam gerekio?fiyatları nelerdir?yanlız benm kafam büyük kask fiyatını ona göre söyleyin :P

doğan
21.January.2008, 23:41
Alım satım ile ilgili bişiey diyemem ama ilk alacakların kask,mont,dizlik,eldiven,pantolon,bot olmalı . fiyatlarınıda googledan araştırabilirsin kelite ve özelliğine göre çeşit çeşit fiyat var.

andac
21.January.2008, 23:45
kot pantalon,normal ayakkabı olmuyomuki? :?

doğan
21.January.2008, 23:51
Olur tabi olmasına da, tam güvenliği sağlamak için bunlarıda almakda fayda var. Faydası olmasa bunları da üretmezlerdi dimi. İşin içine girince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ve hak vereceksin.

ugurcuk
22.January.2008, 00:21
madem izmirdensin hakkı abi var izmir gurubunda ona olaş sana yardımcı olur neler alman gerektiği konusunda

aslanburclu
22.January.2008, 02:50
kot pantalon,normal ayakkabı olmuyomuki? :?

arama gel ben sana hepsini vereyim

ilanımı gönderiyorum

http://www.sahibinden.com/ciplak_0_i_5_850_ytl_astsb_dan_fuul_donanimli_5_50 0WQQaXQQ6163335WQQpXQQdisplayitem

hakkı
22.January.2008, 13:36
merhaba kardeş, yukarıda doğan'ın verdiği listede bel kemeri eksik. pantolon tercihe kalmış ama kask, mont, belkemeri, eldiven, dizlik ve bot olmadan olmaz. bot illa motorcu botu olacak diye bişey yok. bileğini, topuğunu ve ayak taraklarını koruyacağına inandığın!!!! bir bot olabilir. bu aralar işlerin yoğunluğundan pek toplantı yapamadık. bazı arkadaşlarla site dışında da (msn, tlf, ziyaret v.s.) görüştüğümüz için sanırım pek toplantı isteyen yok. ama en kısa zamanda bir toplantı yaparız. çünkü gerüşemediğimiz arkadaşlarımızda var.
almak isteğin malzemeleri iyi araştır, bence önce motoruna (tarz ve model) karar ver. düşündüğün motora göre kıyafetini tamamla. motoru almak en son sırada olsun. çünkü motorunu aldığın zaman diğerleri için zaman uzayabiliyor. gerektiğinde ben sana her konuda yardımcı olurum. malzemecilere bir turda senin için atarız.

andac
22.January.2008, 21:47
motor modelim belli dd250e-9.motorda buldum bu cumartesi baktırcaz motora,beğenirsem şubatta alıcam motoru.bel kemeri ne işe yarıo?botum var bana kask,mont,dizlik,eldiven yeter heralde?

agresus
23.January.2008, 01:08
andacım yiğidim sen izmirdeymişsin yawww... ben de sana makine bakıcaktım... neyse zati bulmuşsun... hadi hayırlısı... Mevlam gönlüne göre versin...

yenikoylu_ua
23.January.2008, 01:11
motor modelim belli dd250e-9.motorda buldum bu cumartesi baktırcaz motora,beğenirsem şubatta alıcam motoru.bel kemeri ne işe yarıo?botum var bana kask,mont,dizlik,eldiven yeter heralde?

Bellik şart böbrekleri koruyo yoksa çok çekersin

andac
23.January.2008, 13:33
motoru seven dier ekipmanlarına katlanır..alcaz artık ne var ne yok :D

dinyeper
23.January.2008, 14:26
bende kask , bel koruma , bot istiyorum.ama özellikle kask seçemedim bir türlü.fullface alacağım ne olur ne olmaz diye?GDR marka nasıl arkadaşlar?

ugurcuk
23.January.2008, 14:43
yaşar komutanım GDR kullanıyordu bildiğim kadarıyla ve gayet memnundu. bence fullface değilde çene açılırı tercih et çünkü yazın sıkışık trafikte rahatlığını yaşayacaksın :D abi sen ankaradaydın ben seni istanbulda sandım sirkecide yer yazıyordum az kalsın :D

dinyeper
23.January.2008, 15:01
:cheesy:
aslında bende çene açılır istiyodum baştan ama Allah göstermesin düşünce onlarda açılıyor dediler.yoksa çene açılır bencede daha iyi...peki ne marka almalı?söyle orta halli bi kask?

ugurcuk
23.January.2008, 15:09
walla cox olabilir gdr olabilir ama paraya kıyıp NOLAN çene açılır alırsan rahat edersin çünkü onun açılma kilitleri demirden ve öyle kolay kolay açılmıyor. kaskı alırken çene kısmının açıldıgı yerin klipslerine bak abi demirden se ve gözüne sağlam geldiyse al

dinyeper
23.January.2008, 15:11
aslında nolanda çok pahalı sayılmaz .bahsettiğin N102 Matrix yanılmıyorsam.oda 250-300 arasında olması lazım...başka nolanda hangi model var tavsiye edeceğin...

ugurcuk
23.January.2008, 15:13
walla öle model bilgim yok abi ama istersen agresusa sor o nolan kullanıyor ve çok fazla memnun.

kaanka
23.January.2008, 15:51
armode kasklar nasıl??

aslanburclu
23.January.2008, 19:06
armode kasklar nasıl??

armodanın kaskıdamı varmış ...ben sadece mont .eldiven vs. i var biliyordum

dinyeper
23.January.2008, 19:46
hjc için pek ii şeyler sölemiyolar ama GDR nin iyi oldğunu duydum.marushin ve shoei ile ilgili de bilgisi olan varsa alabilirsem sevinirinm..

aslanburclu
23.January.2008, 20:30
hjc için pek ii şeyler sölemiyolar ama GDR nin iyi oldğunu duydum.marushin ve shoei ile ilgili de bilgisi olan varsa alabilirsem sevinirinm..

bak ben max aldım gayet memnunun rüzgar almıyor iç kalıpları gayet iyi soğukta buğulanma yapmıyor kaçamı aldım 145 ytl. nasılmı k.kartına 10 taksit nerdenmi tümoparsan dan ...... evet üstüne üstlük süper ve çeneden açılır kask.

andac
24.January.2008, 15:53
benim konuyada bi cevap yazsanız :D

dinyeper
24.January.2008, 16:02
max dediğinizi ben anlamadım abi?bide ankarada satan yer var mı?

aslanburclu
25.January.2008, 02:37

abicim senin derdin ....

1..atlıyacan izmirden motor fuarına gelecen hesaplı bi şekilde tepeden tırnağa kuşanacan

2. veya 0212 513 25 41 'i (TÜMOPARSAN ) arayacan orda emre isimli bi kardeşimiz var benimde selamımı söyliyeceksin vucut ve kafa ölçülerinide verecen sana istanbul fiyatlarının en altında fiyatlarla adresine kargolayacak ...

max dediğinizi ben anlamadım abi?bide ankarada satan yer var mı?

markası ......MAX....... ve ankarada piyasayı bilmiyorum fakat dışkapıda bir zamanlar yanan ve içinde motorcu bir arkadaşımıda kaybettiği bi iş merkezi vardı orda olacağını tahmin ediyorum

ugurcuk
25.January.2008, 02:59

abicim senin derdin ....

1..atlıyacan izmirden motor fuarına gelecen hesaplı bi şekilde tepeden tırnağa kuşanacan

2. veya 0212 513 25 41 'i (TÜMOPARSAN ) arayacan orda emre isimli bi kardeşimiz var benimde selamımı söyliyeceksin vucut ve kafa ölçülerinide verecen sana istanbul fiyatlarının en altında fiyatlarla adresine kargolayacak ...

bu konuda gomutanım çok haklı. ve aabilirsen armode nin 3 katlı montları var onlardan al canavar gibi ben ondan kullanıyorum çok memnunum

kaanka
25.January.2008, 23:39
armode kasklar nasıl??

armodanın kaskıdamı varmış ...ben sadece mont .eldiven vs. i var biliyordum

abi kusura bakma haklısın ben montları sorucaktım kaskı yazmışım. :oops:

abicim senin derdin ....

2. şıkka uyun arkadaşlar ben geçen haftasonu oradan alışveriş yaptım. fiyatlar gerçekten çok uygun.
GDR kask aldım çeneden açılır siyah güneşgözlüğüdevar içkısmında. birçok yerde 180YTL civarında ben 130YTL'ye aldım mont, eldiven, dizlik felan nevarsa aldım fiyatlar çok uygun. 8)

aslanburclu
26.January.2008, 01:36
TÜMOPARSAN'ı bilmemde emre candır ona güvenirim satışını yaptığı her mlz.nin arkasında durdu bana ve arkadaşlarıma karşı...

barismert
27.January.2008, 15:16
alım satım: ruhsat sahibiyle notere gidiceksin senin kilik fotokopin ruhsat sahibinin kimlik fotokopisi motorun temiz kagıdı bide ikametgah lazım ruhsat sahibi ve senin...... notere 160 ytl civarı bi ücret ödeyip motorun senin olduguna dair bi kagıt alıcaksın yani satış sözleşmesi o kagıttan 2 tane vericek noter biri sende diğeri motorun eski sahibinde kalacak......artık motor senindir elinde satış sözleşmen var ama ruhsatta eski sahibinin ismi yazıyo napıcaksın elindeki satış sözleşmesiyle beraber motorun baglı bulundugu trafik şubesine gidiceksin (ruhsatta isim kısmının üstünde bu trafik şubesinin ismi yazar) gittin kardeşim trafik şubesine bundan sonrası sana kalmış işim hemen halledilsin diyosan muamelecilere vericeksin 90 ytl 2 saat sonra senin adına düzenlenmiş ruhsat elinde ama yok benim param kısıtlı diyosan kendin şubede işini helledeceksin 35 ytl tutuyo ama ruhsatı alman 1 hafta sürüyo ben kendim hallettim muameleciye vericem parayla depomu fulledim hem gezdim hem işimi hallettim ....(sen yinede 90 ytl yi ver 8)

aslanburclu
27.January.2008, 18:13
kendin yaparsan ne 1 haftası ... ek1 diye bir kağıt dolduruyorsun sabah verirsen şubede sıkışık değilse evrakları teslim edince akşamı saat 4 de ruhsatı veriyorlar....bu işlemleri çok kolaylastırdılar muameleciler aradan çıksın diye adamlar havadan para kazanıyor ha bide muamelecilere noterden vekalet veriyorsun oda ayrı bir masraf

yeaks
27.January.2008, 19:44
ya bu kask vizörlerini nerde bulurum kaskımın markası caberg

andac
28.January.2008, 00:16
saolun epey aydınlandım :D