Orijinalini görmek için tıklayınız : redbo cafe restaurant bistro açılış kokteyl ve sucuk ekmek sıcak şarap partisi.....
OnurBerberoglu
01.February.2008, 22:14
redbo kapılarını açıyor....Açılış kokteyli;sıcak şarap ve sucuk ekmek partimize hepinizi bekliyoruz....Gecenin ilerleyen saatlerine kadar güzel müzik eşliğinde bizlerle eğlenmeye bekliyoruz.06-02-2008 çarşamba......bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz......
http://www.facebook.com/event.php?eid=7630259573
Ahu
01.February.2008, 22:25
:cheesy: ben gelırım ucusum olmassa
yenikoylu_ua
01.February.2008, 22:30
Aaaaa sen gelmezsen biz hiç gelmeyiz...:P .:P :P.........Ablacım tanışma bölümünden bi tanışma topiği açta kendini tanıt hani biz tanıyoruz ama tanımayan arkadaşlarda tanımış olur :P
OnurBerberoglu
01.February.2008, 22:34
uçuşu yok ben biliyorum :)
yenikoylu_ua
01.February.2008, 22:36
İnşallah bi aksilik çıkmazsabiz geliriz doyumsuz bir sohbetti kaldığı yerden devam
OnurBerberoglu
01.February.2008, 22:38
İnşallah bi aksilik çıkmazsabiz geliriz doyumsuz bir sohbetti kaldığı yerden devam
Aynen... :) :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: :oky: :oky: :oky: :oky:
Batis
01.February.2008, 22:43
Bir aksilik çıkmazsa ben de gelirim.Hem yüz yüze tanışmış oluruz artık site ahalisiyle. :)
BULL
02.February.2008, 01:51
sucuk ekmeklerde %15 indirimlimi??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tayfun
02.February.2008, 02:13
sucuk ekmeklerde %15 indirimlimi??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yoksa bedavemi :mrgreen:
BULL
02.February.2008, 02:15
geçen ziyaretten %15 alacağım var zaten
kargaşada hesabı tam ödedik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tayfun
02.February.2008, 02:54
Eyvah eyvah, eder sana %30 yersin artık ölene kadar :P
OnurBerberoglu
02.February.2008, 03:03
Alemsiniz walla :cheesy: işin şakası kokteyldeki punclar ve kanepeler şirketten:) sucuk ekmek ve sıcak şaraplar menü fiyatı üstünden raptor riders lara her zamanki gibi % 15 iskontolu...Bull dostum madem öyle ilk şarabın ve sucuk ekmeğin benden:) :P
Ahu
02.February.2008, 04:28
Sakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın..... :cheesy: :cheesy:
OnurBerberoglu
02.February.2008, 17:39
Sakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın..... :cheesy: :cheesy:
bu sefer çıkar resmi oda karıştırmaz nereye gittiğini artık..:)(benim anlamadığım nereye gittiğini unutuyor ama %15 iskonto almadığını unutmuyor Allah Allah.... :cheesy: :D :cheesy: :D )
BULL
03.February.2008, 02:31
Alemsiniz walla :cheesy: işin şakası kokteyldeki punclar ve kanepeler şirketten:) sucuk ekmek ve sıcak şaraplar menü fiyatı üstünden raptor riders lara her zamanki gibi % 15 iskontolu...Bull dostum madem öyle ilk şarabın ve sucuk ekmeğin benden:) :P
Onuuuuurrr en sevdiğim arkadaşım, ben seni hiç unuturnuyum :P :P :P
Tutmayın öpüjeeem kardeşimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın...
Ahucuğum ben hiç geç kalırmıyım??? böyle bir ziyafeti kaçırırmıyım???
Tayfun
03.February.2008, 11:59
Onuuuuurrr en sevdiğim arkadaşım, ben seni hiç unuturnuyum :P :P :P
Tutmayın öpüjeeem kardeşimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın...
Ahucuğum ben hiç geç kalırmıyım??? böyle bir ziyafeti kaçırırmıyım???
Tabiya hiç kaçırırmısınnnn, açılış şırnakta bile olsaydı giderdin valla ilk uçakla :P
OnurBerberoglu
04.February.2008, 18:39
Haydi beyler elleri görelim gelen yokmu açılışımıza...1 hafta önceden haber veriyorumki kendinizi organize edbilin diye..:)gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Murat İngin ve DJ Mert Ergin'in performanslarıyla coşacağız.....Herkesi bekliyorum.....
doğan
04.February.2008, 19:30
cumartesi akşam mekanındaydım kardeşim sordum seni ama yoktun. Çarşamba görüşürüz inş.
Tayfun
04.February.2008, 19:39
Ben o gece mekanı mühürleyip kapatayım herkesin hevesi kursağında kalsın :P sonra beni naparsınız bakim :P
gidikurt
04.February.2008, 21:01
of of keşke bende gelebilsem ne kadar özledim sohbetinizi ama şu aralar dikkat etmeliyim sigara içilen ortamlara girmemem lazım :(
BULL
05.February.2008, 00:02
sigara yokki şarapla sucuk var :P :P :P
yaa aklıma gelmişkene???
açılışta herşey beleş olmuyomuydu???
hani ayağımız alışsın hesaabı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tayfun
05.February.2008, 02:17
of of keşke bende gelebilsem ne kadar özledim sohbetinizi ama şu aralar dikkat etmeliyim sigara içilen ortamlara girmemem lazım :(
Ya yinge sen gel biz sigara içenleri döveriz bi güzel, hatta sana özek küvez falan yaparız mekanda, unuttuk yüzünüzü valla. Ben bilmem beyim bilir deme bişe bildiği yok onun valla :P
alper_tim
05.February.2008, 11:47
tayfunum adminim bi araba alsın artık böle moturla olmuyo kışın bu işler
adminim arabaylen gelsin ladymiz de gelsin artık aramıza demi
Kino
05.February.2008, 12:15
artık bizde bir ara geldiğimizde uğrayacaz. ne yapalım kaderimize küsecez
istanbul'a geldiğimizde olmadı onur bir açılış daha yapar .
herşey bir tarafa ŞARAP ve SUCUK EKMEK
Tayfun
05.February.2008, 15:32
tayfunum adminim bi araba alsın artık böle moturla olmuyo kışın bu işler
adminim arabaylen gelsin ladymiz de gelsin artık aramıza demi
Arabası var köftehor adminimizin ama binemiyo malesef kelebek olmamak için :mrgreen:
OnurBerberoglu
05.February.2008, 20:38
artık bizde bir ara geldiğimizde uğrayacaz. ne yapalım kaderimize küsecez
istanbul'a geldiğimizde olmadı onur bir açılış daha yapar .
herşey bir tarafa ŞARAP ve SUCUK EKMEK
Ayıp ettin Kino baba sen yeterki İstanbula gel daha ne açılışlar yaparız ;zaten sucuk ekmek şarap hep olacak....Bu arada Bull açılışta kanepeler ve punch lar zaten şirketten ama menüden istenen siparişler ve sucuk ekmek tabiiki ücretli olacak:)sana 1 adet şarapla sucuk ekmek sözüm zaten var...bende parayı sattığım yiyecek içecekten kazanıyorum dostum başka bir iş yapmıyoruzki orada :P :P :P :P
Tayfun
06.February.2008, 00:48
Bende isteremmmm, ben içki kullanmıyom suçuk ekmeğe ödeşebilirim :mrgreen:
aslanburclu
06.February.2008, 01:01
valla ben şarabı buz gibi ve leblebiye severim .. hadi sucuk ekmeğede eyvallahda ..
sıcak şarabın olayını anlamadım ...
valla bizim ordaki yabancılar manevi günlerinde içiyorlar ... acaba böyle bir olaymı var bilelimde soğuk olarak istemiyelim yani millete yanlış yapmayalım .
yani benimki sadece benim hüsnü kuruntum....
Kino
06.February.2008, 13:35
komutan sıcak şarap olayı adamı çabuk çarpsın diye :mrgreen: :P :P :P yani kanyak olayı
ne o öyle şarapla leblebi falan sende canım olurmu yaaa , bide şimdi sarı leblebi diyecen
şarap sucuk dedeeee ( güzel olurrrr soguk şarap olursa sucuğun yağını dondurursunn kolestrol olursunnn)
sen sucuk ile sıcak dene
onur allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum..
Buraxdj
06.February.2008, 14:25
Adres nedir tam olarak :) ??
Tayfun
06.February.2008, 14:48
Adres nedir tam olarak :) ??
Sıra selviler caddesinde for you marketinin tam üstü, rıddımla arasında 20 metre var.
BULL
06.February.2008, 20:05
YAA arkadaşlar bugün bütün gün dişim ağrıdı ve ordanda başım çatlıycak gibi oldu, beynim patlıcak gibi şu anda...
son bi gayretle kendimi eve atmaya çalışacağım...
kusuruma bakmayın...
(ama sucuk - ekmek alacağım saklıdır)
aslanburclu
06.February.2008, 22:47
YAA arkadaşlar bugün bütün gün dişim ağrıdı ve ordanda başım çatlıycak gibi oldu, beynim patlıcak gibi şu anda...
kusuruma bakmayın...
senin rüzgara ihtiyacın var kardeşim bin (hic değilse bi scutere) makinana bi dolaş bi haltın kalmaz
Buraxdj
07.February.2008, 05:50
Bu gün sürekli motosiklet üzerinde oldugumdan ancak şimdi internete girdim... Yarın uğrar bi bira yuvarlar ve göbeğime katkıda bulunurum...
BULL
08.February.2008, 02:35
kusuruma bakmayın...
senin rüzgara ihtiyacın var kardeşim bin (hic değilse bi scutere) makinana bi dolaş bi haltın kalmaz
walla doğru diyosun Yaşar baba
o gün Karaburundan dönüşte Selçuk'a artçı olmuştum kısa bir süre
o bile iyi gelmişti walla :P :P :P
bu arada Onur kardeşim tekrar hayırlı olsun
akşam diş ağrısı hafifleyince bi uğramıştım, maçtan sonra görüşürüz dediydim ama
maçta ayıptır sülemesi k...m dondu eve zor attım kendimi
hafta sonu telafiye geliriz artıkın :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.