PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : elektrikli motorsiklet ne kadar süratli olabilir sizce ?..izleyin...

BÜLENT DAYI
03.February.2008, 22:13
merhaba dostlar..
aşağıdaki sitede dünyanın en hızlı "elektrikli motorsikleti" bulunuyor , elektrikli makineler gözümüze "oyuncak" gibi görünürlerdi hep , ama öyle olmadığını adamlar yavaş yavaş gösteriyorlar (155 miles =255 Km) akıllara zarar..aynı sitede adamların bir başka videosu var , şehir içerisinde tanıtım çekimi yapalım demişler , motor kontrolden çıkıyor ve ok gibi gidip bir araca saplanıyor (alttaki video) vay..vay..

seslari çok tuhaf çıkıyor , aynı jet motoru gibi (karizma falan yok yani..) ama adamlar daha ne modeller yapmışlar şaşırırsınız : eğer değişik birşeyler görmek isteyen arkadaşlarımız varsa youtube'a girip electric bikes yazın , iki tekerlekli , üç tekerlekli yavaşı , süratlisi , kros'u , el yapım olanı...neler var neler..ben seyrettiğimde elektrik motorunun ufak cüssesine göre ne kadar yüksek torklu olduğunu gördüm..
Saygılar

http://www.youtube.com/watch?v=GDHJNG2PngQ
http://www.youtube.com/watch?v=YV8_meso6kU&feature=related

okan
04.February.2008, 00:03
ikinci video daki duruma düşmek istemezdim.. çok yazık oldu adama yavv... :(

Batis
04.February.2008, 00:10
Adamın düştüğü video '' fake ''. Kamera hilesi resmen.

dhnsyd
04.February.2008, 00:18
acıdım :D

gençer
04.February.2008, 00:54
Adamın düştüğü video '' fake ''. Kamera hilesi resmen.

tahmin mi ediyorsun yoksa kamera hilesi olanları ayırt edebiliyor musun? öyleyse nasıl oluyor peki. bahsetsene biraz.

Batis
04.February.2008, 15:07
Abi hadi diyelim o kadar hızlı kalktı , adamda hiç koruma yok ve o hızla düşüyor.Sadece iki seksen yatıyor , kırık çıkık kan görünmüyor.Motor o hızla gidip arabaya çarpıyor hasar yok.Arabanın tekerleğinin oraya park etmişler.

Tayfun
04.February.2008, 15:23
Valla onu bunu bilmem ama elektirkle duman çıkartan patinaj olayı yetiyor, gerçekten şaşırdım buna. Aküsü ne kadar gidiyo acaba :P

doğan
04.February.2008, 19:18
ben de dandik ,ince tekerli bişey bekliyodum. drag motoru yapmış adamlar resmen.

foreman
04.February.2008, 19:19
15 yıl sonra turkıye ye gelır...
bı ara bulen abı ıle bole elektırıklı bısı yapmayı dusunmustuk...
yaparız dımı abı?...

Tayfun
04.February.2008, 19:55
15 yıl sonra turkıye ye gelır...
bı ara bulen abı ıle bole elektırıklı bısı yapmayı dusunmustuk...
yaparız dımı abı?...15 yıl sonra gelirse öpüp başımıza koymak lazım bence :S

BÜLENT DAYI
06.February.2008, 14:35
foreman....
Çok doğru söylüyorsun , bir zamanlar böyle bir işe yeltenmek üzereydik..hatta sen go-kart yapalım demiştin..
şu anda 3 tane elektrik motoru var elimde , benim oğlanın eski bisikletine takmak için evin içerisinde orada oraya nakledip duruyorum (hanım biraz laf ediyorda çocuklar...kadınlar bizim işlerden anlamadıkları için , böyle işte ..heheh..)
binecekmiyim ?...yok yahu !..kendimi tatmin olayı tamamen..havalar düzelsin , başlarım projeye
saygılar

mami_navy
20.June.2008, 17:31
yha bende bi elektrikli motorsiklet alcam da bana yardımcı olabilirmsiinizz hızı ne kadar acaba bnm alcağım 1100 ytl ii mi acaba lütfen yardımm!!!

Tayfun
20.June.2008, 19:54
Bildiğim kadarıyla 35-40 km civarı hızları tabi yüksek modellerde, birde bunlarla trafiğe çıkmak her nedense yasak bilgin olsun, bu kadar çevreci bir ülkeyiz işte...