PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eşşeklik parayla herhalde

haluka28
04.February.2008, 12:36
Arkadaşlar dün motorumun ayrlarını yaptırmak için servise gittim. o sırda yandaki servise bir shadow geldi. sonra dolandı dolandı diğer servisdeki çocukla benim motorun yanına geldi. diğer çocuk gelir gelmez "abi alabileceğin en iyi çin malını almışsın güle güle kullan" dedi. çocuk sonra içeriye gitti diğer lavuk belli halinde zengin bir arkadaş. biz öğretmeniz hatta artık memlektte gariban sınıfında sayılıyoruz. "bence kötü yapmışsın ya üzerine biraz daha koyup iyi bişey alsaydın" dedi. bende "benimki zaten iyi bişey sadece senin kadar para bayılmıyorum" dedim. Fiyat performans olayı yani çaktınmı köfteyi dedim sonra bişe demenden ayrıldı. içimden yürrrrrü ***** anca gidersin dedim. İYİ DEMİŞMİYİM

Düzeltme: Argo sözcük silinmiştir. Bir daha bu tarz sözcüklerin kullanılmamasını rica ederiz...

carvalho
04.February.2008, 12:41
Az bile demişsin... Ben sigorta arıyordum, servisin birine gittim, "abi biz çin motorlarına bakmıyoruz" dedi, ***** lan diyerek çıkmıştım.

Tayfun
04.February.2008, 13:36
Abi mont altında odun taşımak lazım, ne demişler "çivi çiviyi söker" o halde odunda odunları serer yere :x

Kino
04.February.2008, 13:44
yok canım öyle demeyin

benimde bir arkadaşım var adam shadow almıştı benden 1 ay önce
almadan önce de araştırmış hani motor olunca işte honda kawasaki suzuki falan filan diye bakmış tabiii
ve sonuçta shadow almış benim haberim de yoktu alacağından falan ama motor kullanmasını da bilmiyen birisi

arkasından ben raptoru aldım gördükten sonra tüh beee dedi ulan keşke bende senin gibi yapsaydım diye
nerden baksan 4 misli fiat 4 motor alırdım ya bu paraya dedi ama motor da motor be abicim.
parçaları da EURO ile öyle sanayide yaptır tak olmuyor ona dahası yakışmıyorrr

sissy bar aldı 180 euro bilmem ne aldı 350 euro gibi

bu shadow da bile üstündeyken de güç bende oluyonn ( raptorla mukayese edersen tabii cc yüksek bir kere)

yani kısaca iyi yapıyorlar ama motoru biliyor ve tanıyorsan , yeni isen ve uğraşı istiyorsan Raptor tercihi dogru.

MEHMETONUR
04.February.2008, 14:17
Para olsa herkes bilir honda'yı suzuki'yi ama herkesin tercihi farklı. o adam BİLGİSAYARA 5.000 ytl vermez ama ben veririm. başkası ilk kullandığı motora 15,000 ytl vermez ama o adam verir tercih meselesi bence.
Ama ne olursa olsun karekter ve uslup önemli. Kırıcı ve aşağılayıcı konuşmak ve davranmak çok kötü..

Tayfun
04.February.2008, 14:21
Regalden sonra motorunu büyütenler baya bi afallayacak, üzerinde oynama yapamıycaz ve basıcaz euroları motora.

BAS BAS PARALARI EUROLARI MOTORAAA
Bİ DAHAMI GELECEZ DÜNYAYAAA :p

okan
04.February.2008, 14:37
ben şimdi burdaki mevzuyu anlayamadım... lavuk kim.. niye lavuk olunuyo...konunun anafikri nedir...????
acaba adana da ii motora pinenleremi lavuk deniyo...?????
yanlış bi uslup yanlış bi anlatım... :? :evil:

ugurcuk
04.February.2008, 15:13
ben şimdi burdaki mevzuyu anlayamadım... lavuk kim.. niye lavuk olunuyo...konunun anafikri nedir...????
acaba adana da ii motora pinenleremi lavuk deniyo...?????
yanlış bi uslup yanlış bi anlatım... :? :evil:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

haluka28
04.February.2008, 15:42
mütevaziliği unutanlara, hor görenlere deniliyor lavuk diye. yoksa kimsenin bişi dediği yok güzel makinaya. zaten herkesin ağzının suyu akar şöyle güzel bir shadowa, bir intrudera, veya bir dragstara. Önemli olan kıymet bilmektir, üç kuruşla alınanında bir değerinn olduğunu bir emek sonucu elde edildiğini, bir hayali süslediğinin unutulmamasıdır.

dhnsyd
04.February.2008, 17:22
iyi demişin hocam..

beykozlu
04.February.2008, 19:45
Çin malının en iyisi haaa?yahu koptum.Allah aşkına cep telefonundan tut,tv,kamera,fotoğraf makinesi,laptop sayamadığım nice ünü markaların arka kapağını yada kutusuna baksın o arkadaş.Made in PRC görücek %95 :cheesy: :cheesy: kendi motorunun parçalarının çoğuda zaten Çinde üretilmiştir.Biz Çinli motor grubu olarak toplantık,gezdik tanıştık,sohbet ettik.Ne zaman shadow'luları görücez bir mekanda acaba.p :P :P :P

carvalho
04.February.2008, 20:32
Ali noktayı koymuş bence :):):)

haluka28
04.February.2008, 20:37
bencede. çinde 1. sınıftan 12. sınıfa kadar mal üretiliyor. sen üretilmesini istediğin mala ne kadar para veriyorsun adamlar için önemli olan odur.

carvalho
04.February.2008, 20:51
Yalnız Regalraptor kullanıcıları olarak bizim bayağı şanslı olduğumuzu unutmamak gerek. Piyasaya gelen birçok çinli motor markası tutunamazken bizim motorlar kalitesiyle ayakta kaldı.

yani bizim makinaların standardı 250'lik "çinli" klasmanının bayağı üzerinde...

gidikurt
04.February.2008, 20:56
Arkadaşlar siz gezmenize eğlenmenize bakın bırakın o nededi bu nededi muhabbetlerini onlar konuşurken sizler eğlencenin keyfine varın oh oh kıskananlar çatlasın :):):)

okan
05.February.2008, 11:23
Arkadaşlar siz gezmenize eğlenmenize bakın bırakın o nededi bu nededi muhabbetlerini onlar konuşurken sizler eğlencenin keyfine varın oh oh kıskananlar çatlasın :):):)Gülçin sana katılıyorum ama gerçekten Haluk kardeşimizin niyetini anlayamadım... gereksiz bi topik gereksiz bi tarz...çok ilginç yaa...motora binerken böyle şeyleri hiç düşünmedim yolda giderkende arkadaşlarla motorları değiştiriyoruz herkes herşeyi kullansın diye... ben regalden aldığım tadı hiçbişeyden alamamıştım...bu başkasını ne ilgilendirirki veya başkasına bu şekilde arkasından L**** diye konuşmayı neden gerektiriki halaa çözemedim...
kimse kusuruma bakmasın...
Haluk kardeşim sözüm genelleme oldu biraz üzerine alınıpta üzülmeni istemem... ama konu açılmışken kurtlarımızı dökmüş olduk...
burada da bu tip işlerle karşılaşıyoruz benim hiç hoşuma gitmiyor açıkcası...yinede pahalı makineleri kullanan arkadaşlarında bir ailesi, bir hayatı, kendine göre bir adamlığı vardır mutlaka .. unutmayalım..

carvalho
05.February.2008, 11:33
O sözcük kullanılmamalıydı Okancım haklısın, ben gerekli düzeltmeyi ve uyarıyı yaptım.

Ancak arkadaşımızın sitemi pahalı motor kullananlar için değil, pahalı motor kullanmayı marifet sayıp nispeten "para" değeri düşük motor kullanıcılarını aklı sıra hakir gören, ödediği parayı adamlığın ölçüsü sayan kişilereydi anladığım kadarıyla, her ne kadar ifade edişi rahatsız edici olsa da...

Bu forumda yazan hiçbir arkadaş bu sitemin konusu olamaz... Aksini düşünen de bu forumun parçası olamaz zaten değil mi topraam 8) 8) 8)

okan
05.February.2008, 11:34
heralde yanii selçuğum....
konuyuda kapatalım en iiisi...

*******TOPİK KİLİTLİ********