Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇOK ÖNEMLİ***SİTEMİZ YENİLENİYOR***ÇOK ÖNEMLİ

aidikurt
09.February.2008, 22:18
Arkadaşlar yarın sitemiz artık PHBB platformunu bırakıp VBULLETIN platformuna geçicek.
Vbulletin platformu çok daha kaliteli ve sağlam bir platformdur.Geçiş 10 Şubat 20008 PAZAR günü yapılacak olup sitemiz 1 günlüğüne kapalı kalıcaktır.Sonra yeni tasarımımız ve platformumuzla siz RAPTORRİDERS üyelerine daha keyifli ve daha dinamik hizmet vericeğiz.Unutmayın herşey sizler için canlarım benim.

foreman
09.February.2008, 23:40
sımdıden hayırlı olsun...
velakın agız tadıyla sadece hafta sonları gırıp okuyabılıyorduk...
bu duzenlemelerı hafta ıcı yapsak nasıl olur...
acızane bı fıkır....

rafethasal
10.February.2008, 00:20
Hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim...

haluka28
10.February.2008, 00:44
iyi olması temennisi ile

Aksu
10.February.2008, 00:45
Admin çalışıyo, hafta içi kendine çalışıyo, akşamları ve hafta sonu da bize çalışıyo. Doğrusu da bu zaten. Emeklerin için teşekkürler Alper.

aidikurt
10.February.2008, 00:46
sımdıden hayırlı olsun...
velakın agız tadıyla sadece hafta sonları gırıp okuyabılıyorduk...
bu duzenlemelerı hafta ıcı yapsak nasıl olur...
acızane bı fıkır....
ya super olur haftaıcı ama zaman nerde
haftaıcı calısıyoruz haftasonuda sızler ıcın calısıyorum .
Anlıyıcagınız hep çalışıyorum :)

nmurataydin
10.February.2008, 00:57
hayırlı olsun, kolay gelsin... 8)

ilkerkoparal
10.February.2008, 00:58
ELİNE SAĞLIK ALPER. ŞİMDİDEN KOLAY GELE

RoS
10.February.2008, 00:58
vala hayırlı olsun fazla söze gerek yok hakketende :)

Batis
10.February.2008, 01:48
Değişiklik gerekliydi zaten.Kolay gelsin. :)

deep-impact
10.February.2008, 03:18
Ne diyelim allah yardımcın olsun.

tatar
10.February.2008, 03:27
aman aman aman deyıyım . hayırlısı olması dılegı ıle .

tatar ( merter)
kocaeli / ızmıt

Tayfun
10.February.2008, 04:08
DEğiştir bakim adminim neler yapcan sitemize bi görelim, nasıl olsa bekçileri diktin sitenin başına geziyon habire :P

kaanka
10.February.2008, 05:37
Tüm RAPTORRİDERS ailesine hayırlı olsun... :D

orkun
11.February.2008, 00:54
uzay yolu gibi olmuş elinize sağlık hala eski den kullandığım yerleri arıyorum
sayfa geçişleri biraz gözü yoruyor sanki hani ekran nokta nokta olduğunda

aidikurt
11.February.2008, 01:00
Arkadaşlar sitemiz şu an itibariyle yenilendi.Vbulletin paltformuna geçiş yaptık.Bildiğiniz gibi vbulletin cok daha kaliteli ve sağlam bir platformdur.Tüm RaptorRiders ailesine hayırlı olsun.
Su an platform deneme aşamasında olup bazı hatalar ve eksiklikler olabilir lütfen bu topic üzerinde hatları ve istekleri yazarsanız mümkün oldugunca hızlı bir şekilde düzenleyebiliriz.

yenikoylu_ua
11.February.2008, 01:02
Kardeşim eline sağlık süper oldu .... yanlız şu saatide bi değiştir

orkun
11.February.2008, 01:05
uzay yolu gibi olmuş elinize sağlık hala eski den kullandığım yerleri arıyorum
sayfa geçişleri biraz gözü yoruyor sanki hani ekran nokta nokta olduğunda

ana sayfanın sol altındaki anket eski değilmiy di zaten you tube videolarını seyretmiyormuyduk

carvalho
11.February.2008, 01:10
hadi hayırlısı :)

arkadaşlar, bu ham hali aslında. rötuşlandıkça, sizin de önerilerinizle daha güzel hale gelecek sitemiz...

aidikurt
11.February.2008, 01:11
orkun kardeşim merrak etme diğerindede temayı değiştirince biraz değişik gelmişti ama zamanla insan zamanla alışıyor.anket eski siteden kalma onları bu haftaıcı duzeltıcez.

aidikurt
11.February.2008, 01:13
hadi hayırlısı :)

arkadaşlar, bu ham hali aslında. rötuşlandıkça, sizin de önerilerinizle daha güzel hale gelecek sitemiz...

selcuk kardesımın dediği gibi su an deneme asamasında ve bır cok eksıgı var halıyle sizlere cok guzel suprizlerimiz var bekleyin görün.

ugurcuk
11.February.2008, 02:20
hapimize hayırlı ugurlu olsun :D

enginbcn
11.February.2008, 04:08
ellerinize sağlık gayet güzel olmuş valla güle güle kullanalım...

rafethasal
11.February.2008, 10:42
Ellerine sağlık kardeşim...

Şu sayfanın sağ üst köşesinde tüm sayfaları göster linki oluyorduya onu çok aradı gözlerim.
Konuyu Baştan Sona takip edebilmek için, o topic in tüm sayfalarını bi arada görmek iyi oluyordu.

kawa500
11.February.2008, 11:24
Hayırlısı olsun cok modern olmus....alisana kadar biraz zorluk cekeceğiz ama olsun...ben yeni seklini cok beğendim....

aidikurt
11.February.2008, 11:57
evet bende ılk başta yadırgadım ama simdi alıştım ve baya keyifli gelmeye başladı baya güzel eklentiler ekliyicem siteye cok güzel olacak cok :)

RızaHoşgör
11.February.2008, 12:06
elinize sağlık

dhnsyd
11.February.2008, 12:22
güzel olmuş ama garipsedim ya eskisi daha sıcak geliyordu bana..hayırlı olsun hepimize
adminim takvim de hoş durmuş sağ kenarda..avatar resimlerimide hemen karşımıza çıkması güzel..
en azından dağınık değil düzgün duruyor ilk başta girişimizde göze hitap olarak..

Kino
11.February.2008, 12:32
yaa ne zaman 3-5 gün foruma girmesem ortalık tarumar oluyor

adminim alperim müstakbel babacık yine neler neler yapmışsın ortalığı güzelleştirmişsin de

ya ben cevap yazıyorumda nereye yazıyorum valla anlamadım dur bakalım inşallah dogru yerde çıkar

aidikurt
11.February.2008, 12:38
güzel olmuş ama garipsedim ya eskisi daha sıcak geliyordu bana..hayırlı olsun hepimize
her gecişte bunu yaşıyoruz alışma sürecini atlatalım bakın cok daha hosunuza gıdecek
ben atlatttım bile :)

dhnsyd
11.February.2008, 12:39
nereye yazıyrm ben az önce bi yere yazdım ama allah allah...alışamadım sabah sersemliğide var uzay aracına benzemiş:D

dinyeper
11.February.2008, 14:10
evet ya benimde oynadığım bi oyun vardı ogame diye.onu andırıyo.zamanla alışacağız bencede hiç fena olmamış.eksiklerde zaman içinde giderilir...tebrikler...

haluka28
11.February.2008, 14:22
gayet güzel olmuş ben beğendim elinize sağlık.

dinyeper
11.February.2008, 14:30
bu ekranı kenarlara doğru kaydırma imkanı olabilir bence...gereksiz kenar boşlukları var.Ama sanki hızlandı site ve görünümü çok daha güzel oldu.Takvim çok güzel bi yenilik elinize sağlık...

aidikurt
11.February.2008, 15:47
bu ekranı kenarlara doğru kaydırma imkanı olabilir bence...gereksiz kenar boşlukları var.Ama sanki hızlandı site ve görünümü çok daha güzel oldu.Takvim çok güzel bi yenilik elinize sağlık...
sayfanın genişliği 950 pixeldir Butun ekranlara uyan bir formattır o yuzden bazı ekranlarda yanlarda bosluk olabılır
kimi 15 inc kimi 17 kimide 19 inc ekran kullanıyor o yüzden en saglıklısı olarak 950 pixels yaptım genişliği herkese uysun diye kardeşim.

dhnsyd
11.February.2008, 16:21
adminim rütbe sistemi olacak mı yıldızı mı özledim:D

dinyeper
11.February.2008, 17:09
sayfanın genişliği 950 pixeldir Butun ekranlara uyan bir formattır o yuzden bazı ekranlarda yanlarda bosluk olabılır
kimi 15 inc kimi 17 kimide 19 inc ekran kullanıyor o yüzden en saglıklısı olarak 950 pixels yaptım genişliği herkese uysun diye kardeşim.

Aslında doğru söylüyosun Alper ben onu düşünmemiştim.ERline sağlık başkan , emeğine sağlık...

altug
11.February.2008, 17:46
elinize sağlık . alışana kadar biraz sıkıntı olucek ama güzel olmuş

aidikurt
11.February.2008, 18:13
adminim rütbe sistemi olacak mı yıldızı mı özledim:D

valla kardeşim rütbe sistemini hazırlıyorum yerleştiricem onuda 1-2 gün içersinde

dhnsyd
11.February.2008, 18:57
saolsın adminim, çok yoruldun yorma bu kadar kendini..ellerin dert görmesin

ayhan67
11.February.2008, 19:30
sevgili adminim yapılan degısıklık süper olmus ellrınıze sağlılk bız yatarken senın calısman takdırı sahane bır olay yapılan tum degısıklıkler ıcın cok tesekkurler.emegı geçen tum arkadasları kutlar basarılar dılerım.hepımıze hayırlı olsun

bilgihan
27.March.2008, 13:02
bence sitemiz çok güzel hazırlanmış..Ellerinize sağlık..

Fikir olarak söyleyebileceğim Online olan üyeler arasında chat yapabilme şansımızda olursa çok iyi olur..Tabi söylemesi kolay ama yapması eminim zordur..

Tayfun
27.March.2008, 14:46
bence sitemiz çok güzel hazırlanmış..Ellerinize sağlık..

Fikir olarak söyleyebileceğim Online olan üyeler arasında chat yapabilme şansımızda olursa çok iyi olur..Tabi söylemesi kolay ama yapması eminim zordur..

Yapması kolay ama biz tasvip etmiyoruz chat penceresini, site içi katılımı azaltıyor ve insanların birbirinden uzaklaştırıyor, bu konu defalarca gündeme geldi daha önce, bu şekilde kalması bağlığımız ve paylaşım açısından önemli...8)