PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİzİm Motorlara Kasko Yaptiran Varmi???

kaanka
13.February.2008, 11:48
Arkadaşlar bizim morlara kasko yaptıranınız varmı ?? Ben birkaç kasko firması ile görüştüm çalınmaya karşı sigorta yapmıyorlar, diğer ıvır zıvırlar için yapıyorlarmış. Eh motor çalınma riski yüksek olduğu için kasko olmuyormuş. Benim içinde en önemli şey çalınma riski. Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.

RızaHoşgör
13.February.2008, 13:59
Arkadaşlar bizim morlara kasko yaptıranınız varmı ?? Ben birkaç kasko firması ile görüştüm çalınmaya karşı sigorta yapmıyorlar, diğer ıvır zıvırlar için yapıyorlarmış. Eh motor çalınma riski yüksek olduğu için kasko olmuyormuş. Benim içinde en önemli şey çalınma riski. Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.

arkadaşım bu konu ile ilgili o kadar teferrüatlı yazdımki artık yoruldum.evet bizim motorlara kasko yapılıyor.hemde çalınmaya karşıda geçerli.ayrıntılı bilgi için ara beni.
0212 411 36 65
0533 665 69 93

enginbcn
14.February.2008, 02:39
evet ben anadolu sigortadan yaptırdım RR yi almadan önce mondial rs151 im vardı ki hala var ona yaptırmıştım korkudan, sonra RR ye geçince ona aldırdım devrini biraz fiyat farkı çıktı ama yaptılar ama full yapılmıyor %20 muafiyetli yapıyorlar yani çalınsa 5000 gösterdiysen 4000 ödeme yapıyorlar yinede güzel........

Tayfun
14.February.2008, 02:49
Çalınma veya kaza, kasko önemli birşey gerçekten.