Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni dizayn hakkında
mes
13.February.2008, 17:09
Üzgünüm ama sitenin bu son hali çoook icler acısı...Daha kötüsü olamazdı.Matem mi var?...Eski hali bundan kat,kat daha güzeldi.Umarım yorumum dikkate alınır.Sevgiler saygılar
aidikurt
13.February.2008, 17:53
neden kardeşim nesini begenmedın 300 ytl gibi bır para verdık sırf bu sısteme gecebılmek bunun yanında 1 hafta dur durak demeden calsıtık senin dediğin lafa bak bide baslık actık arkadaslar su an site deneme acısında dedik eksikliklerini tamamlıyıcaz dedik baska temalar falanda eklenecek herkes kendı keyfıne gore ıster sıyah ıster beyaz tarzında tema kullanabılecek ama bunlar bıraaz zaman alıyor ve emek istiyor istersen biraz emege saygı gösterde bekle cıvıl cıvıl temalarda yapıcaz biraz saygı lütfen bide içler acısı olan ne biraz daha acabılırmısın bütün forumlar bu sistemi tercih ediyor yoksa polemik olsun diyemi boyle bir yazı yazdın
aslanburclu
13.February.2008, 18:22
valla bana göre 3 bilinmiyenli denklem gibi kafam karışıyo gözlerim bulanıyo
çok güzel olmuşta biraz abartılı gibi neyim bişi ,
eh bunada alışacağız napak ellerinize sağlık..
aidikurt
13.February.2008, 18:29
yaşar abi merak etmeyin cok farklı temalarda koyucaz cok guzel planlar var arkadasın dedıgı gıbı durum içler acısı değil sadece biraz zaman ve sabır lazım
alıstınmı cok hosunuza gıdıcek arkdaslar alısmaya basladı bile
carvalho
13.February.2008, 18:43
Herkes beğenisini sunacak tabii ki. Eleştiriler gelecek ki daha iyisine ulaşalım.
MES kardeşim, beğenmediğini söylemişsin, çok saygı duyuyoruz ama neresini beğenmediğini söylersen bize, yapıcı olma adına daha yardımcı olursun...
Umarım dikkate alınır demişsin ama içler acısı deyiminden somut olarak birşey anlaşılmıyor.
okan
13.February.2008, 18:43
yazıları biraz büyültebilirsek tam süper olacak...:)
Birkan
13.February.2008, 19:04
bence cok karanlik olmus. renkleri gri gibi yapsak yazi rengi siyah olsa daha iyi olur. okurken gozlerimiz bozulmaz diye dusunuyorum. ama sitenin duzeni iyi. hemen hemen tum diger motor forum siteleri boyle. o acidan iyi olmus. elinize saglik...
aidikurt
13.February.2008, 19:05
mes kardeşimizin isteği üzerine beyaz ve renkli bir tema eklenmiş olup sol aşağıdan değiştirebilirsiniz temanın adı Vbullet (White)
Sitemize daha bircok farklı renkte ve dizaynda temalar eklenecek olup zamanla sizlere burdan duyuruya bildirilecektir.
okan
13.February.2008, 19:07
mes kardeşimizin isteği üzerine beyaz ve renkli bir tema eklenmiş olup sol aşağıdan değiştirebilirsiniz temanın adı Vbullet (White)
Sitemize daha bircok farklı renkte ve dizaynda temalar eklenecek olup zamanla sizlere burdan duyuruya bildirilecektir.
diğer temaya yani beyaz olana geçtiğimizde ana sayfa ve foruma dönüş yapmamızı sağlayacak üstteki butonlar yok oluyor... bilgilerinize..
Batis
13.February.2008, 19:33
Bence güzel olmuş.Ellerinize sağlık. :)
gidikurt
13.February.2008, 19:51
Üzgünüm ama sitenin bu son hali çoook icler acısı...Daha kötüsü olamazdı.Matem mi var?...Eski hali bundan kat,kat daha güzeldi.Umarım yorumum dikkate alınır.Sevgiler saygılar
mes arkadaşım sen akşamları eşin dostunla sohbet ederken ben evde yanlız oturuyorum çünki alper hergece ,gece yarılarına kadar ne yapsamda siteyi daha iyi hale getirsem de insanlarda daha çok keyif alsınlar diye uğraşıyor yani sizler için herşey eleştirmen çok güzelo ama selçuğunda dediği gibi neyi eleştirdiğini açık ve net yazabilirsin yazabilirdin .Sonuçta ortada emek var biraz saygı gerçi alper gereken cevabı sana yazmış ama inan bende yazmadan duramadım çünki gerçekten yazdıklarım doğru
carvalho
13.February.2008, 19:53
Yeni konu başlığı açacak kadar önem verilen eleştirileri madde madde görmek isterdim doğrusu.
ercan
13.February.2008, 20:10
Herkezin yorumu kendıne tabı ama suan ne denıyor site deneme asamasında yanı daha güzel olucak ve gelişicek o yüzden ön yargıda bulunmayalım bunun yerıne öneride bulunup sitemızı daha güzel yapmaya ve geliştirmeye gayret göstersek daha iyi olur hepimiz icin...
aidikurt
13.February.2008, 20:18
diğer temaya yani beyaz olana geçtiğimizde ana sayfa ve foruma dönüş yapmamızı sağlayacak üstteki butonlar yok oluyor... bilgilerinize..
evey kardeşim haklısın her yenı tema ekledıgınde onlarıda ekledıgım tema ıcın duzenlemem gerekıyor oda yaklasık 2-3 saatımı alıyor eve gıdınce halledıcem kardesım saol uyarın ıcın
aidikurt
13.February.2008, 20:26
Herkezin yorumu kendıne tabı ama suan ne denıyor site deneme asamasında yanı daha güzel olucak ve gelişicek o yüzden ön yargıda bulunmayalım bunun yerıne öneride bulunup sitemızı daha güzel yapmaya ve geliştirmeye gayret göstersek daha iyi olur hepimiz icin...
olumlu mesajın için teşekkürler dediğin gibi site deneme aşamasında eksiklikleri tabıkı var sizler soyleyeceksınızkı bende duzeltıcem ama eleştirirken yapıcı mesajlar atın neyın neresını begenmedıgınızı yazınkı bende duzeltebıleyım bıde sonucta herkesın guzellık anlayısı farklıdır herkese hıtap eden bı dızayn bulmamız oldukca zor buna cozum olarakta bırkac tasarım yanı tema yapıcam herkes kendo tarzına ve keyfıne gore tema secer boylece problem falanda kalmaz.
Unutmayın hersey sızler ıcın
mes
14.February.2008, 01:30
sevgili aidikurt siteyi ilk kurduğun günleri hatırlarsan herkesten önce sana ben destek vermiştim,şimdi doğruyu söyleyince ne bozuluyorsun.Rica edicem ,çok sinirlenmiş olabilirsin ama bu sana kabalaşma hakkı vermez...sen benim çocuğum yaşındasın (yaşım 52) hoş görüyorum.Ben Regal Raptor camiasını çok seviyorum ve hergün bu siteye giriyorum.Emeğine de saygım var teşekkür ediyorum ama başından beri dizaynla çok oynadın...şu an yazarken bile zorlanıyorum...Bana göre en sağlıklı dizayn Motosiklet net'in ki...herşey çok net görünüyor ve siteyi kullanmak çok kolay....Bana böyle külhan,külhan cevap vereceğini bilseydim hiç muhatap olmazdım.Biraz yara aldım.Ne diyeyim dost acı söyler.Eşinle birlikte beni bir tokatlamadığınız kaldı.Neyse herşey gönlünüzce olsun.
Tayfun
14.February.2008, 02:15
Çok gereksiz bir tartışma ve bu tartışmanın sebebi biraz üslup bozukluğu ve hoşgörü eksikliği, galiba bu millet olarak kanımızda var bizim, birşeyi en başında güzellikle anlatmak yerine hürraaaaaaaaa yazar çizer söyleriz ağzımıza geleni, çok sevgili mes abicim, gerçekten babam yaşındasınız ve size saygı duyuyorum bu konuda, ama bir sıkıntıyı dile getirirken biraz daha sevecen ılımlı hoşgörülü bir üslüpla derdinizi anlatsanız böyle bir polemik oluşmayacak hiç, "bu site şöyle olmuş böyle olmuş, sitenin hali içler acısı" gibi bir cümle yerine, "ya alpercim site biraz karışık gibi sanki, biraz daha sadeleştirip anlaşılır bir hale getiremezmiyiz" diyerek aklınıza gelenleri öneri olarak sunsanız problem yerine çözüm üretilmiş olur, neticede alper arkadaşımız şimdiye kadar kimsenin isteğini geri çevirmedi böyle konularda, biz bir aileyiz ve yaşınız itibari ile bize hem önder hemde örnek olmalısınız, sevgilerle....
Kino
14.February.2008, 10:59
mes abi sitemizin yeni dizaynıyla ilgili zaten ben bir başlık açtım ve orayada dedimki sitemiz deneme aşamasında olup gordugunuz hataları ve eksiklikliri yazınkı bende duzelteyim dedim.Sİzde o başlığın altına dizaynı cok begenmedim daha renkli ve anlasırlır bir tema eklermisin deseydiniz hemen eklerdim ve zaten ekledim bile sol asağıdan değiştirebilirsiniz
bu tema dısında 2 tema daha ekledim (ambience ve vbulletin) birde girip onlara bakabılırsın umarım onları begenırsın konu nerden nereye geldı ya
Yaş konusuna gelince haklısındır cocugu yasındayım ama bu senın bana istediğini soyleyip benimde susmamı gerektirmez.
alperim aidikurdum
yeterki sen iste
benden taraf konu hiç bir yere gitmez.
beykozlu
14.February.2008, 11:08
Alper,
yazıların renklerini farklı farklı yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Aynı renkler olduğu için gözler bulanıyor.
aidikurt
14.February.2008, 11:10
mes abi sitemizin yeni dizaynıyla ilgili zaten ben bir başlık açtım ve orayada dedimki sitemiz deneme aşamasında olup gordugunuz hataları ve eksiklikliri yazınkı bende duzelteyim dedim.Sİzde o başlığın altına dizaynı cok begenmedim daha renkli ve anlasırlır bir tema eklermisin deseydiniz hemen eklerdim ve zaten ekledim bile sol asağıdan değiştirebilirsiniz
bu tema dısında 2 tema daha ekledim (ambience ve vbulletin) birde girip onlara bakabılırsın umarım onları begenırsın konu nerden nereye geldı ya
Yaş konusuna gelince haklısındır cocugu yasındayım ama bu senın bana istediğini soyleyip benimde susmamı gerektirmez.
aidikurt
14.February.2008, 11:11
Alper,
yazıların renklerini farklı farklı yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Aynı renkler olduğu için gözler bulanıyor.
eyvallah abıcım dogru soyluyorsun bende renkleri nasıl değiştiriceğimi arıyordum yapmaya calısıcam dedıgın gıbı karsıyor
bu arada ambience temasını nasıl buldunuz?
dhnsyd
14.February.2008, 14:21
emek olduğu yerde ben sonsuz teşekkür ederim..emeğe saygı....tekrardan elinize sağlık...
Tayfun
14.February.2008, 16:41
İyileştirmelere son gaz devam ;)
haluka28
14.February.2008, 17:04
güzel olmuş güzel elinize sağlık en azından siteye girince tanıyo eskisi tanımıyodu
MEHMETONUR
14.February.2008, 17:37
Bence de guzel olmuş. Alışınca tüm nimetlerinden yararlanacağız inşallah..
Ellerinize,emeğinize sağlık...
dhnsyd
14.February.2008, 17:59
vah resimim yan tarafa geçmiş bu güzel olmuş:D
dd100e
14.February.2008, 18:36
bence de yani çok karmançorman zorlaşmış her şey bi tarafta eski hali süperdi
aidikurt
14.February.2008, 18:43
bence de yani çok karmançorman zorlaşmış her şey bi tarafta eski hali süperdi
bunuda ogrenırsın kardesım canını sıkma
Birkan
14.February.2008, 19:02
Selam alper. Forumda ana kounlar altındaki konular tarihe göre sıralanmamış. Onada bi ayar iyi olur.. kolay gelsin
dd100e
14.February.2008, 19:10
gerçekten haksızlık etmişim ilk anda zor geldi ama 5 dakka sürmedi öğrenmem kusurabakmayın
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.