Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan taze kan
ante
20.February.2008, 23:10
Yaş 35.
Yolun ilk yarısı otomobil ile geçti,
İkinci yarısı ise motorsikletle geçsin istiyorum.
Biraz geç oldu ama güç olmaz inşallah.
Herkese sevgiler.
ante - Ankara - inşaat müh.
carvalho
20.February.2008, 23:13
Hoşgeldin kardeşim,,
Çok güzel özetlemişsin yav, yaş ve motosiklet olayını
Ankarada en gencimiz Mehmet Aksu abi var, ortama adapte eder seni hemen.
Katılımcı olman dileğiyle...
ante
20.February.2008, 23:23
Bu arada özellikle Ankara'daki dostlardan bir kaç ricam olacak.
Öncelikle bir motor almak lazım. Nereden, kimden, kaça, ne zaman sorularına cevap rica ediyorum.
Tavsiye edebileceğiniz motor varsa memnun olurum.
Tarz : chopper/cruiser
Boy : 1,85
Kilo : 90
Bana ne gider sizce??
carvalho
20.February.2008, 23:27
Bence önce bütçeni yazmalısın. Ne kadar ayırdın motor almaya???
En az 700-1000 YTL kask+Kıyafet vs. ayırdığını varsayarak tabii...
gençer
20.February.2008, 23:27
ailemize hoşgelmişsiniz ..
demişsiniz ki; Biraz geç oldu ama güç olmaz inşallah.
hiçte geç sayılmaz , umarım güçte olmaz.. daha yapacak çok yolumuz, görecek çok yerimiz var..
hangi motor nerden kaça mevzusu konusununda aksu baba size yardımcı olacaktır. raptor riders Ankara gurubunun çoğunun motor alma işinde kendisinin büyük emekleri vardır. İlk Ankara toplantısına katılıp Ankara grubuyla tanışmalısın bence.
yenikoylu_ua
20.February.2008, 23:32
Hoşgeldin arkadaşım umarım herşey umduğun gibi olur
ante
20.February.2008, 23:33
acemilik işte. üç satır laf etmek üç kere mesaj yazıyorum. Bütçe olayını atlamışım. Uyarıya teşekkür.
1000 YTL ekipmana ayırırsak, makinaya yaklaşık 3500 YTL bütçe kalır. Bu para ayağı yerden mi keser, kıçı yere mi yapıştırır bilemiyorum.
carvalho
20.February.2008, 23:42
O zaman tek tavsiyem olacaktır...
Tabii ki Regal raptor...
3.500 YTL'ye çok güzel makine bulursun...
Sadece Ankara değil İstanbul'u da araştır derim ben.
Aslında 3.500 verme yerine taksitle sıfır makine almanı; yahut ekipmanı taksitle alıp motoru peşin almanı da tavsiye edeceğim ama kendi durumunu sen daha iyi bileceksin tabii...
Sonuç olarak Regal al derim her türlü...
Aksu
21.February.2008, 00:23
Ante kardeşim aramıza hoşgeldin.
Bizde adet kendini sıkı şekilde tanıtmaktır. Adın soyadın hangi semtte oturuyorsun, medeni durum ve benzer şeyler işte yazarsan iyi olur.
sana msn mi özelden mesaj atıyorum, detayları konuşuruz. Senin motor kimbilir nerde seni bekliyor bakacağız kısmet.
aslanburclu
21.February.2008, 00:27
:evil:yok abicim yok yolun yarısından sonra motor işi zor hele ankarada daha zor çünkü ankaranın motor kültürü sıfıra yakın valla yolda sincap gibi olmazsan ya sıkıştırırlar yada vurur kaçarlar bence arabayla devam etsin derim8)
******** DOST ACI SÖYLER DERLER ********
Aksu
21.February.2008, 00:33
Niye yaw şimdi biz sincap mı oluyoz, az kaldı birkaç ay sonra sende sincap olacan.
Evet Yaşar baba nın dediği doğru Ankara da şehir trafiğinde motor sürerken tırsık çekingen olursan seni iki saniyede araya alırlar sonra o arada ne arıyorsun der gibi üzerine sürerler, bu durmuda yapacağın tek şey onlardan daha arsız olup onları tırsıtmak ve bende varım bu trafikde olayını kabul ettirmektir.
He bak kardeşim motorun biraz baba motor olunca fazla hareket çekemiyorlar.
RoS
21.February.2008, 01:30
hoş geldin inş istediğin gibi bir makina alırsın allah gonlune göre versin tekrardan hoş geldin....
dağcı
21.February.2008, 01:33
hoşgeldiniz...
ilk toplantıda görüşmek dileğiyle...
dinyeper
21.February.2008, 01:45
Sayın meslektaşım aramıza hoşgeldin.Motor kısmını buradan rahatlıkla halledebilirsin.Mehmet abiye ulaşırsan o sorunu kolaylıkla halleder. Yada bizlere ulaşır bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda.Yalnız bu işi kısa sürede halledersek yaza gezilerde rahat olur.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
ante
21.February.2008, 01:55
Kendimi tanıtma konusunda biraz zayıf kalmışım. Detaylandırayım.
Meslek: İnş.Müh.
Ev : Oran
İş: Tunalı
Medeni durum : Evli + 1 çocuk
e-mail : balta.murat@yahoo.com
Üye olup buraya ilk mesajımı yazalı 2 saat oldu, gelen cevap sayısı 10. Bu kadar ilgili arkadaşların bulunduğu bir ortamda motor olmasa bile sırf sizlerle tanışmak için bile çok hoş bir bahane. Motor konusunda da sonuca ulaşırsak, değmeyin keyfimize.
dinyeper
21.February.2008, 02:01
hocam sen birde toplantılara gelince gör ortamı.vazgeçemeyeceksin.bende makina mühendisiyim yangın sektöründe çalışıyorum.evim ayrancıda , ama her gün tunalıdayım.umarım ilk toplantıda tanışmak dileğiyle...
Tayfun
21.February.2008, 03:49
Kendimi tanıtma konusunda biraz zayıf kalmışım. Detaylandırayım.
Meslek: İnş.Müh.
Ev : Oran
İş: Tunalı
Medeni durum : Evli + 1 çocuk
e-mail : balta.murat@yahoo.com
Üye olup buraya ilk mesajımı yazalı 2 saat oldu, gelen cevap sayısı 10. Bu kadar ilgili arkadaşların bulunduğu bir ortamda motor olmasa bile sırf sizlerle tanışmak için bile çok hoş bir bahane. Motor konusunda da sonuca ulaşırsak, değmeyin keyfimize.
İnşallah yaza kadar bir regal sahibi olursun, havalar güzelleşince gezmesi bambaşka oluyor gerçekten, gurup olarak 1 kere uzun yol yap sonra anlayacaksın ne demek istediğimi ;)
altug
21.February.2008, 11:59
aramıza hoşgeldiniz. İlk toplantıda tanışmak dileği ile. Bu arada sana bir tiyo vereyim. Yardım istemeden önce iyice düşün çünkü gelen yardım önerilerinden BUNALACAKSIN.
ante
21.February.2008, 13:46
aramıza hoşgeldiniz. İlk toplantıda tanışmak dileği ile. Bu arada sana bir tiyo vereyim. Yardım istemeden önce iyice düşün çünkü gelen yardım önerilerinden BUNALACAKSIN.
Yok yav hocam, sıkılmam. Tanışmak, kaynaşmak gibisi var mı. Her zaman beklerim yardım önerilerini de taleplerini de.
okan
21.February.2008, 16:58
ante hoşgeldin.. angaraya bi nefer daha katıldı ...8)
haluka28
22.February.2008, 01:43
aramıza hoşgeldiniz bende yeni sayılırım ama çok sıkı arkadaşlıklar var burda
kaanka
22.February.2008, 01:59
hoşgeldin... umarım enkısa zamanda istediğin motorun sahibi olursun...
yeşilkapak
22.February.2008, 12:54
Hoş geldin aramıza umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.