PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hastanemİ Kestanemİ ?

Tayfun
28.February.2008, 02:47
Evet arkadaşlar geçen gün şefimin bir işini halletmek için taksim ilk yardım hastanesine gittim, benim traktörü hastane bahçesine çekip acil kapısından içeri girince birde ne göreyim asansör önünde bir sedye ve sedye üzerinde acile kaldırılmayı bekleyen bir hasta vardı, ahanda resmi burda arkadaşlar :?:

http://img204.imageshack.us/img204/3438/image779rz7.jpg (http://imageshack.us)

Buda biraz yakından

http://img204.imageshack.us/img204/880/image780ox3.jpg (http://imageshack.us)

İkinci entantenik olay ise ben MR çekimi için sıra beklerken sıraya ilginç bir hasta geldi, ahanda buda onun resmi

http://img401.imageshack.us/img401/1776/image781wn5.jpg (http://imageshack.us)

Gördüğünüz gibi burası taksim ilk yardım hastanesi, çöp kovalarının sedyeyle taşındığı, sıhhi ortam olması gereken yerlerde kedilerin cirit attığı bir devlet hastanesi, varsın yorumunu siz yapın artık :shock:

RoS
28.February.2008, 02:59
ehuehuehu :) ne diyeceğimi şaşırdım o kadar hastaneye gittimde bölsinide görmedim demek dusuor tayfun abi :)

Beatrice
28.February.2008, 04:25
Tayfun sen Uğur Dündar'a rakipmisin kardeşim yaa :) Helal sana

Aksu
28.February.2008, 10:47
Tayfun şimdi hastanenin çöp bidonuna aracın biri, hani yerli dizi vardı kapıcı cafer ve katil falan vardı ya katil gelir bidonlara çarpar devirirdi, işte ona benzer bir katil çakmıştır ve acile kaldırmışlardır gariban bidonu.
Kedicik de nasibini bekliyo, acil ya biliyon parça falan artarsa veya birinin kuyruğunu kulağını parmağını dikerken yere düşerse, kedicik de o saniyeyi beklliyor.

dinyeper
28.February.2008, 10:50
ben anlamadım şimdi hastaya çöp kutusunun içine koymuşlare abi nası yanı?!!!

carvalho
28.February.2008, 10:57
Yuh!!!!!!!

dinyeper
28.February.2008, 11:00
şaka bir yana hani oradaki onca insan hasta dertli başı yanmış , be kardeşim insaf ya hiç mi insafı yok , hiç mi yüreği sızlamaz ordaki çalışanların.E doktorlar , hemşireler siz bunları görüyosunuz da nasıkl göz yumuyorsunuz?bunu yapanları o hastanede nasıl barındırıyorsunuz?

Tayfun
28.February.2008, 12:37
Abiler ablalar tablo bu vallahi, işin ilginç yani kimsenin umrunda değil bu, ne hastanın ne doktorun, türkiyede insanların değeri bu kadar işte, bir çöp kovası sizinle eşdeğer, korkarımki gün gelecek hastaları çöp kovasıyla taşımaya başlayacaklar artık :?

Batis
28.February.2008, 13:15
Umarım durumu iyidir abi hastanın. :p

technosat
28.February.2008, 14:47
tayfun kardeşim ...bu duyarlılığın için öncelikle sana teşekkur ederim.malesef ülkemizde bu gibi şeyler oluyor ve doğal karşılanıyor.resimde görüldüğü üzere herkesin gözü önünde olan şeyler ....işte yurdumun insanı herşeyde olduğu gibi bundada "umursamazlık ve bananelik" var...

RızaHoşgör
28.February.2008, 14:55
Özelleştirme hayranı Milletime ithaf eeiyorum :(

Biz Özel Sağlık Kuruluşlarını göklere çıkardıkça Devlete ait bu kurumlar dahada kötü hale gelecek.Olan yine bize olacak.Sağlık için pirim ödediğimiz halde sağlığık hizmetini paramızla almaya devam edeceğiz.

Atatürk Atatürk diyoruz ama onun Devletçilik ilkesinin neresindeyiz?

Eğitim , Sağlık ve Haberleşme özelleştirilemez

technosat
28.February.2008, 15:00
özelleştirliyor malesef ve özelleştirilecekte...çünkü durduramıyoruz.yada dur demesini bilmiyoruz

doğan
28.February.2008, 15:28
Kimi Kime şikayet edeceğiz acaba? başhekim geçse oradan o bile farketmez bu durumu. yazıkk...

dinyeper
28.February.2008, 17:39
Özelleştirme hayranı Milletime ithaf eeiyorum :(

Biz Özel Sağlık Kuruluşlarını göklere çıkardıkça Devlete ait bu kurumlar dahada kötü hale gelecek.Olan yine bize olacak.Sağlık için pirim ödediğimiz halde sağlığık hizmetini paramızla almaya devam edeceğiz.

Atatürk Atatürk diyoruz ama onun Devletçilik ilkesinin neresindeyiz?

Eğitim , Sağlık ve Haberleşme özelleştirilemez
hocam özelleşen kurumlar daha feci.Çoğu yer tamamen göz boyama.Evrak tamamlama.2 hafta önce kulağım sancıyo diye özel bi hastaneye gittim.Aldılar 15 Ytl (ssk yız ya). çene kemiğinen kaynaklı ağzı var dedi ağrı kesici yazdı yolladı.Al işte.İşin kötüsü benim kulak hala sancıyo!!Yazık bize ya saip çıkamıyoruz abicim değerlerimize.
Yıllarca sağ sol din devlet diyerek oyaladılar bizleri.Hepimiz bu vatanın evladıyız işte.Bırakalım bu işleride memlekete sahip çıkalım derim.
(Uzun yazdım benim için sıkıntılı konu hassas mevzu kusura bakmayın arkadaşlar.Tuz basılan yara misali!)

aslanburclu
28.February.2008, 21:22
ulen tayfun mühürleseydin hastaneyi yetkine girmiyormu yani....ne biçim zabitsin leyn..ne olcak 4 teker motorcunun yapacağıda anca bakmak olur.....

kaanka
28.February.2008, 22:28
valla hastanelerde sedye bulamayıp banklarda yatan, sırtlarda taşınan hastalar varken bu ülkede. manzara harbi bomba yani...

okan
28.February.2008, 23:15
hem lazeratör hemde zaptiyesin olm ...vursaydın kapıya mührünü....seni göreve davet ediyorum...şşşşş beyoğlu zaptiyesi....:?:

Tayfun
29.February.2008, 04:47
Sefkili abilerim burası dikkat ederseniz PASTANE değil HASTANE :p sağlık bakanlığının denetiminde olan bir yere mühür vurursam beni tuncelinin çemişgezek kasabasına sürerler işgüzarlığımdan ötürü :mrgreen: ,

dinyeper
29.February.2008, 11:40
Sefkili abilerim burası dikkat ederseniz PASTANE değil HASTANE :p sağlık bakanlığının denetiminde olan bir yere mühür vurursam beni tuncelinin çemişgezek kasabasına sürerler işgüzarlığımdan ötürü :mrgreen: ,
Tayfun süpersin kardeş...

emresahin
29.February.2008, 14:20
yazıklar olsun...bu hastanenin yöneticisine..ona verilen maaşa...balık baştan kokar...

bence bi cnn türk habere gönder fotoları akşam haberlerinde bu tarz halktan gelen resimli haberleri yayınlıyorlar...

dhnsyd
29.February.2008, 18:53
tenekeninde canı war arkadaşlar

gençer
29.February.2008, 19:09
Gördüğünüz gibi burası taksim ilk yardım hastanesi, çöp kovalarının sedyeyle taşındığı, sıhhi ortam olması gereken yerlerde kedilerin cirit attığı bir devlet hastanesi, varsın yorumunu siz yapın artık :shock:

ya kardeşim sen devletin zabiti değilmisin .. bak amirlerinden biri bu sayfayı görürde ondan sonra milleti devlete karşı kışkırtıyor diye hakkında işlem yapar.. benden söylemesi..

diyeceksinki ben doğruları söylüyorum.. evet haklısın doğrular bunlar ama memur herzaman doğruyu söylemek zoruda değildir.. yani ben bugüne kadar böyle gördüm.. herkes doğruyu görür ama kadrolu memurlar genelde ses çıkaramaz (dı)... sen çıkarıyorsun helal olsun. eee adam deli zabit.. ama Allah muhafaza bi gün halkı kışkırtıyor demesinlerde üzülürüm sonra..::)))

Tayfun
02.March.2008, 21:58
Ölümden öte köy yok valla, ya herro yada merro gençerim ;)