Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Fikrim Var?

dinyeper
29.February.2008, 19:09
Arkadaşlar selam
Açıkcası ben şu sol kısımdaki "on - line olma rekoru" kısmına biraz kitlendim ve çok hoşuma gitti.Konuyla ilgili çalışmasından ötürü Admin e teşekkürler.
Şu an on - line rekoru 59 kişi olarak görülüyor.Ben derim ki belirleyeceğimiz bi saatte herkes on - line olsada bu rekoru kırsak.Mesela
Ctesi saat 20:30 uygun mudur?
Sadece bi öneri.
teşekkürler!

Aksu
29.February.2008, 19:12
Yok cumartesi 20,30 olmaz ben o saatte motorla geziyo olurum.
Oktay bu kadar takıntılı olma, şimdi motor sürerkende takarsın birşeylere, gece saat 02 de beni ararsın.

dinyeper
29.February.2008, 19:15
abi istersen 2 de on - line olalım.yeterki sen saat ver.sen iste derhal!!!senin far sağlam tabi gezersin o saatlerde!hehe

haluka28
29.February.2008, 19:18
olabilir saat verin yeter. saati ayarlar gireriz foruma. br site rekoru daha kırılır.

dinyeper
29.February.2008, 19:20
abi istersen 2 de on - line olalım.yeterki sen saat ver.sen iste derhal!!!senin far sağlam tabi gezersin o saatlerde!hehe

Batis
29.February.2008, 19:35
Rekorun plansız olarak kırılması , daha güzel ve anlamlı olur gibi geldi bana. :S

gençer
29.February.2008, 20:27
:) :) :) :) :) :) bir fikrim var başlığını açarken bizim motorlarda daha önce denenmiş ama yapılamamış birşeyi nasıl yapacağımızı bulduğunu sanmıştım.. ::) ::)) böyle bir beklenti içine girerek yazılanları okuyunca tebessüm ettim.:)

Tayfun
02.March.2008, 22:25
Valla cumartesi gecesi birilerini evde bulmak zor, helede hava güzelse hiç bulamazsın, bence pazar gecesi saat 22 yada 23 ten sonra bir saat olmalı...

leventse
03.March.2008, 14:24
Rekorun plansız olarak kırılması , daha güzel ve anlamlı olur gibi geldi bana. :S

katılıyorum

dinyeper
03.March.2008, 16:23
o zaman paraz akşamı 22 diyelim
06/03/2008 PAZAR AKŞAMI SAAT 22:00 DA OLABİLEN ON-LINE OLSUN!!!

Aksu
03.March.2008, 18:04
o zaman paraz akşamı 22 diyelim
06/03/2008 PAZAR AKŞAMI SAAT 22:00 DA OLABİLEN ON-LINE OLSUN!!!
Oktay sen önce şu baklava borcunu öde bakalım, unuttuk sanma, 14 Mart cuma akşamı getir baklavayı ama dandik yerlerden alıp gelme, (gerçi farketmiyo Lunatic için)
Tatlıyı yedik de birde bizi pazar akşamı monitör başında maymun edecek :?

dinyeper
03.March.2008, 18:19
Oktay sen önce şu baklava borcunu öde bakalım, unuttuk sanma, 14 Mart cuma akşamı getir baklavayı ama dandik yerlerden alıp gelme, (gerçi farketmiyo Lunatic için)
Ya Mehmet abi size sizin gibi insanlara Ankara nın tüm tatlıları feda olsun ya!14 Marta en kralından...

dinyeper
03.March.2008, 18:19
Ya Mehmet abi size sizin gibi insanlara Ankara nın tüm tatlıları feda olsun ya!14 Marta en kralından...

altug
03.March.2008, 19:57
icraat görelim artıkın. bujiler güme gitmesin aksu babaaaaaaaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dinyeper
04.March.2008, 00:30
icraat görelim artıkın. bujiler güme gitmesin aksu babaaaaaaaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ya Altuğ kardeş buji bulamadım ama.Geçen yıbaya da baktım çin malları var NGK nın.Fuarda ısmarlayayım.Yalnız duydum ki sende fazladan bi ön tozluk varmış hani....:cheesy::cheesy::cheesy: