Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rock Alliance , Judas Priest , Metallica vs...

Batis
29.February.2008, 20:30
Sitemiz üyesi Rock ve Metal dinleyen arkadaşlar , 2008 yılında bizleri gerçekten yoğun bir konser programı bekliyor.Aşağıda sıralayacağım konserlere gitmeyi düşünen kimse var mı aramızda , gerçekten çok merak ediyorum.Özellikle 3'er gün sürecek olan Uni-Rock Open Air Festival 'e ve/veya Masstival'e bu müziği seven üyeler olarak topluca gider , çadırımıza kocaman bir '' RAPTOR RAIDERS '' bayrağı asarak Heavy Metal camiası içinde de adımızı duyurmuş oluruz!Tek günlük olacak diğer konserler için ise , benim gibi düşünen arkadaşlar ile birlikte birşeyler ayarlayabiliriz , ne dersiniz?

Konserler ve tarihleri :

1- Uni-Rock Open Air Festival - 20 Haziran – 23 Haziran Testament, Opeth, Orphaned Land (Wattabe Experience Center)

2- Masstival 2008 - 4 Temmuz – 6 Temmuz Def Leppard, Whitesnake (Park Orman)

3- JUDAS PRIEST!!! 13 Temmuz (Kuruçeşme Arena)

4- Metallica !!!! 27 Temmuz (İnönü Stadyumu)
(http://www.lastfm.com.tr/music/Metallica)

infinitedreams
02.March.2008, 15:39
Rock Alliance Open Air unutulmaz Rock Republic'in baya bir gölgesinde kalacak. Zamanında tek atış yaptılar ama Overkill ve Slayer'la gözünden vurdular.
Testament'ı izlemek için yapamayacağım çok az şey vardır. Anathema ve Orphaned Land'in (her ne kadar çok iyi olduklarını düşünsem de) böyle bir organizasyonda hadliner olması kalite hakkında düşündürüyor.

...ve asıl olay Judas Priest!..
Bu herifleri dünya gözüyle izlemek... inanılmaz.
Eğer onlar gelmeseydi bir yolunu bulup ben giderdim...

Batis
02.March.2008, 17:14
Judas'ın ülkemize gelmesi rüya gibi!Sabırsızlıkla bekliyorum konser gününü.

Anathema ve Orphaned Land bence gerçekten berbat gruplar , ancak seyirci çekmesi açısından ülkemizdeki festival ve diğer konser organizasyonlarında kendilerine yer bulabiliyorlar , Testament'i izlemek şahane olacak!

Teklifim geçerliliğini koruyor , içinmizden bu konserlere gidecek çok fazla kişi çıkacağını düşünmediğim için bu kadar erken açtım başlığı , belki konserlere doğru ufak bir topluluk oluşturabiliriz.

Tayfun
02.March.2008, 22:18
Daha baya zaman var, haziran gelsin bi hele sonrasının planı kolay olar bence ...

Batis
02.March.2008, 23:11
Yine de acele etmek de fayda var Tayfun.Judas Priest konseri için avantajlı biletlerin satışına başlandı.Şimdilik 65 YTL , zaman ilerledikçe artacak.Ben bu hafta mutlaka almayı düşünüyorum.

infinitedreams
03.March.2008, 11:44
Biletleri nerden alabiliyoruz. Biletix falan mı? Ya da alabileceğimiz daha bi içerden kurum var mı?
Dediğin fiyata bir-iki hafta içinde ben de alırım.
ekleme: şikayetçi değilim tabi ama... bu para judas'a biraz az gibi geldi (:

Batis
03.March.2008, 20:05
Biletx ' satışına başladı biletlerin.Bana az gelmedi değil ama çok uzun bir süre var daha , zamanlar artacak.Artmasını beklemeden hemen almak gerek.

Batis
01.April.2008, 15:51
Metallica ve Bon Jovi konserleri iptal edildi.Bazı değişiklikleri güncelledim.

Batis
04.April.2008, 18:49
Metallica konserinin kesinleşmesi üzerine bir güncelleme daha yaptım.