Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevilla-Fenerbahçe
Beatrice
05.March.2008, 04:16
Arkadaşlar elbette aramızda başka takımları tutanlar da vardır :) onlar kızmasınlar çok ama çok güzel bir geceydi bu gece. Hem fenerbahçeliler için hem tüm Türkler için.
5. dakika. Sevilla golü Daniel Alves ile buldu. Brezilyalı futbolcu uzak mesafeden kaleye vurdu. Volkan üzerine gelen topu yumruklamak isterken kendi ağlarına yönlendirdi.
10. dakika. Sevilla 2. golü Keita ile buldu. Sevilla atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Keita yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Volkan inanılmaz bir hataya daha imza atarak üzerine gelen topu kaleye aldı.
21. dakika. Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde boşta kalan topa Deivid yerden sert vurdu. Palop'un çıkartamadığı meşin yuvarlak Sevilla ağlarıyla buluştu.
41. dakika. Sevilla 3. golü Kanoute ile buldu. Sağ kanattan Daniel Alves ceza sahasına ortasını yaptı. Kale sahasında topu göğsüyle indiren Kanoute dönüp vuruşunu yaptı. Gökhan Gönül'ün ayağına çarpan meşin yuvarlağa Volkan müdahale edemedi. Top ağlarla buluştu.
79. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ortalarından çift vuruş kazandı. Alex'in kale sahasına gönderdiği ortaya arka direkte Deivid dokundu. Yan direkte dönen topa Palop müdahale edemedi. Altıpasta boş kalan meşin yuvarlağı Deivid tek vuruşla Sevilla ağlarına gönderdi.
Fenerbahçe Deivid ile 2. golü bulup skoru 3-2 yaptı.
Penaltı atışlarıyla 5-5 tamamlanan mücadele sonrası Fenerbahçe Devler Ligi'nde 8 takım arasına kalmayı başardı. Tebrikler Fenerbahçe
:)
http://www.youtube.com/watch?v=5vf4k1j4EwI
http://www.youtube.com/watch?v=UU4vVDARkFQ <SCRIPT type=text/javascript>changeTarget(document.getElementById("news_content"))</SCRIPT>
Tayfun
05.March.2008, 04:38
Hobaaaa, dakika dakika maç analizi, sen neymişsin be beatrice A A A :p
Beatrice
05.March.2008, 04:48
Tayfun maçı izlerken son dakikalarda artık kalbimin atışını gümbür gümbür dışarda hissettim :) bırak olsun bu kadar :P hoş ben bu analizi copy-paste yaptım ama olsun yane ben da iyisini yazardım aslında :P
Beatrice
05.March.2008, 04:49
Bu arada yanımda sadece telefon vardı çektiğim görüntüler aslında pek net sayılmaz ama marmariste ne kadar motosiklet varsa hepsi heykelin önünde toplanmıştı. Sadece motosikletlerin yarattığı izdiham anlatılır gibi değildi :) linklerden birinde o var zaten.
beatrice
onu kim yazdıysa çok ama çok ayıp etmiş
1 gol Volkan ellerii ile ağlara yönlendirmiş zaten top kaleye /ağlara yönlenmiş vaziyetteydi volkan çıkartamadı.
2 gol 30 m etreden Volkan inanılmaz bir hata ile yedi falan filan diyorrrrr
eeee
penaltıların 3 nü bunu yazanın babasımı çıkarmış acaba ondan niye hiç bahsedilmiyor
VOLKAN ın inanılmaz kurtarışları falan diye yazmıyor, SEZARIN HAKKI SEZARA..
Bende çok ama çok ayıp etmişler.. bunu yazan hele de bir fenerli ise
ha bu arada ben bir galatasaraylı olarak sizleride tebrik ederim.
carvalho
05.March.2008, 10:11
Fenerbahçe'yi canı gönülden tebrik ederim. Sadece tur atladığı için değil, 1. sınıf bir takım olduğunu cümle aleme ispatladığı için... İspanya şampiyonuna karşı öyle 2-0'dan maç çevirmek herkesin harcı değil. Bravo kere bravo...
Uğur-Lugano-Gökhan-Deivid 'e ayrıca bravo...
Gerçi İnönü'de sizi üzecez ama şimdi sevinmek hakkıdır Fenerli kardeşlerimin...
Fener bu oyunla finale kadar çıkarsa bence sürpriz olmaz...
aidikurt
05.March.2008, 11:55
fenerbahçeyi tebrik ederim cok güzel bir maç oldu 2 sene ustuste uefa kupasını havaya kaldırmıs bir takımı yendi darısı diğer maçlara
yasinsubay
05.March.2008, 12:02
Fenerbahceli olarak tum Fenerbahcelileri cani gonulden kutlarım, inanılmaz bir geceydi, bu zaferi bize yasatan herkese cok tesekkurler
doğan
05.March.2008, 12:37
Beşiktaş lı olmama rağmen Türk halkını kururlandırdığı için Fenerbahçe yi tebrik ederim.
beykozlu
05.March.2008, 13:11
Sarıııııııııııııııııı(ses bekliyorum karşı tirbünden)
dinyeper
05.March.2008, 15:24
ya uğur sağ tarafı parçaladı.Deivid ten 2 gol.bu maça yürek dayanmadı.artık çeyrek finale gitmekte farz oldu hani.
tüm Fenerbahçe camiasını kutlarım...gün Fenerlilerin değil Türkiyenin günüydü...inşallah finale kadar gidilir..
carvalho
05.March.2008, 16:23
tüm Fenerbahçe camiasını kutlarım...gün Fenerlilerin değil Türkiyenin günüydü...inşallah finale kadar gidilir..
Benim oturduğum apartmanda bir sürü Karadenizli var. Makinaları kütürdettiler, mermi manyaa olduk :)
İnşallah mermiler birilerini şişlememiştir...
Samsun nasıldı kimbilir????
siyahus
05.March.2008, 16:34
Tüm fenerbahçelileri ve tüm türk milletinin bu spor zaferini kutlarım :) inşallah dahada çok başarılar elde ederiz avrupa karşısında. Bende dün maçtan sonra ataşehirden geçtim yaktım dörtlüleri kornaya asıla asıla fenerli arkadaşların arasında turladım :) silah sesleri ayyuka çıkınca döndüm eve
bide fener - cimbom düşmanlığı bitsin artık yauww
yenikoylu_ua
05.March.2008, 17:40
Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun tebrik ederim
Batis
05.March.2008, 18:56
Herşey çok güzel başlamıştı , 2-0 'dan sonra keyfim yerine gelmişti ama içtiğim biraları kursağımda bıraktı Fenerbahçe.Yalan söylememe gerek yok , Fenerbahçe'nin elenemesini istiyordum , olmadı , sağlık olsun.Bütün Fenerbahçeli arkadaşları tebrik etmek düştü bize. :)
Beatrice
05.March.2008, 23:40
Bu arada dün gece şahit olduğum bir olay çok hoşuma gitti. 1 araba ve 3 camdan 3 kişi yarı beline kadar dışarı çıkmış. Ellerinde galatasay atkısı fenerbahçe die avazları çıktığı kadar bağırıyordu. Diğer bi olay bi tane yaşlı amca ve altında en az amca kadar yaşlı bir araba. Arabanın kornası artık tamamen bozulmuş ama amcam hala inatla basıyor bir yandan kısılmış sesiyle bağırıyor :) Kendimi tutamadım canım amcaaaam diye haykırdım :)
foreman
05.March.2008, 23:47
evet...
sonunda seytanın bacagını kırdınız...
her ne kadar ligte ezelı rakıbımız olsanızda dısarıda can yoldasımızsınız...
bu bayragı dalgalandırdıgınız surece yanınızdayız...
tebrıkler ....
Sarıııııııııııııııııı(ses bekliyorum karşı tirbünden)
LACİVEEEEEEERRRTTTT :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Beatrice
06.March.2008, 01:48
Şampiyooooooooooooooooooooon.................
aslanburclu
06.March.2008, 02:17
bir FB.li olarak hiç bişey diyemiyorum çünkü FB.me artık hiç güvenmiyorum. ne zaman ne yapacağıhiç belli olmayan bir takımım var
gidikurt
06.March.2008, 13:58
:):):):) varmı öyle hemen taraftarı olduğun takıma güvenmemek, sonuna kadar desteklemek lazım, olur öyle bazen moralleri bozmamak lazım.
Şampiyooooooooooooooooooooon.................
FENEEEEERRRR
carvalho
06.March.2008, 15:29
Pekiiiii Bull'cuğum. Yarın FB-BJK derbisine ne dersin??? Yer Bodrum Cafe Auf Arena... Sevilla'ya benzemem ben bak...
Ama 8-10 arası Gençler-BJK maçını seyrederim.
Bu arada katılımcı olacaksa bunu Cuma buluşması olarak tertip edebiliriz. Havalar ısındı, gelmeme bahanesi de olamaz...
Pekiiiii Bull'cuğum. Yarın FB-BJK derbisine ne dersin??? Yer Bodrum Cafe Auf Arena... Sevilla'ya benzemem ben bak...
Ama 8-10 arası Gençler-BJK maçını seyrederim.
Bu arada katılımcı olacaksa bunu Cuma buluşması olarak tertip edebiliriz. Havalar ısındı, gelmeme bahanesi de olamaz...
Ahh be kardeşim mesajını geç gördüm
yoksa 2.Sevilla zaferini yaşamayı istemezmiydim seninle
neyse darısı bu cumaya olsun diyelim 8)8)8)
carvalho
10.March.2008, 16:33
Ahh be kardeşim mesajını geç gördüm
yoksa 2.Sevilla zaferini yaşamayı istemezmiydim seninle
neyse darısı bu cumaya olsun diyelim 8)8)8)
Diyelim kardeşim diyelim :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.