PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor aranıyor / ANKARA

x-Pitbull-x
06.March.2008, 05:57
Evet arkadaşlar bütcem 2300 dür satan varsa bana scream-davul@hotmail.com

veya 05065217524 numaralı telefondan ulaşşın.

Normalde bütcem 2.500 de motorun evrakları vs.oralarada para ödeyecem yetmio yani.

ama bakarsınız cıkar [smilie=greencolorz: örencilik işte böle bişe :cry:

aslanburclu
06.March.2008, 10:55
hadi bakalım bulursan bitanede ben alayım....

kaanka
06.March.2008, 11:00
o fiyata bu saatten sonra imkansız gibi...

aidikurt
06.March.2008, 11:43
kardeşim biraz daha bütçe ayırman lazım o fiyata bıraz zor bu arada senın ıcın ozel hoşgeldin topiği actık orda kendini bir tanıtsan dıyorum

x-Pitbull-x
06.March.2008, 16:46
belki satan cıkar ya 2.500 e felan bi bakınır olun sizde rica ediyorum.

X__utku__X
06.March.2008, 16:49
dostum o fiyata bulamazsın gibi.ben kaç aydır arıyorum.pazartesi alacam inşallah.ben 3200 devir hariç.havalar ısınıyo.benim alacağım abi 1.5 ay önce 2800 veriyodum ama şimdi vermem dedi.

dağcı
06.March.2008, 19:36
kardeşim biraz daha bütçe ayırman lazım o fiyata bıraz zor bu arada senın ıcın ozel hoşgeldin topiği actık orda kendini bir tanıtsan dıyorum

:cheesy::cheesy::cheesy:

x-Pitbull-x
06.March.2008, 20:17
Aslında buldum birtane , deposunda bi kaç cizik , egsozunda bir catlak varmış.

İşte bi ustaya gösterdikden sonra alabilirim.Motorun dış görünüşünü yenilemek kolay.Depoya bi boya egsoza bi kaynak birde kaplama en fazla 150 felan tutar hatılısı olsun.

Rast gelir belki :(

carvalho
06.March.2008, 21:06
Aslında buldum birtane , deposunda bi kaç cizik , egsozunda bir catlak varmış.

İşte bi ustaya gösterdikden sonra alabilirim.Motorun dış görünüşünü yenilemek kolay.Depoya bi boya egsoza bi kaynak birde kaplama en fazla 150 felan tutar hatılısı olsun.

Rast gelir belki :(

Tek arızası oysa sorun yok tabii ama bilen biriyle detaylı inceletmek lazım. Ankara ekibi sıkıdır, yardımcı olacaktır sana...

x-Pitbull-x
06.March.2008, 22:00
Motor istanbulda işte , hayırlısı bakalım bu cuma günü motoru bi arkadaşlar birlikde gönderecem ustaya.Motorda bişey yok derse satan eleman ankaraya kadar getirecek.:|

Tayfun
06.March.2008, 22:43
Ucuz etin yahnisi misali, o fiyata motor ya çok sıkışandan bulursun yada sürekli arıza yapan motorundan kurtulmak isteyen birisinden, işin zor yani...

x-Pitbull-x
07.March.2008, 01:38
Sahıs motoruna güvenmese ankaraya gelirmi istanbuldan , Yada bi ustaya gösterirmi ?

Tayfun
07.March.2008, 02:12
O zaman bu arkadaş sıkışmışta satıyo vasfına giriyo :) sen genede masraf planlaması yap, çünki genelde satılan motorların son bakımı yapılmamış olur...

aslanburclu
07.March.2008, 02:47
bu motor gri b9 herhalde duymuştum depo ezik ve eksostların da haşat olduğunu ama bu fiyat ve ankara teslimiyse bedava sayılır hiç kaçırma derim ustayı falan boşver motor ankara ankara teslimi vede karayoluyla geldikten sonra geri kalan hiç bişey değil.

x-Pitbull-x
07.March.2008, 04:45
Motor gelecek ankaraya ayrıca motor siyah gri deil , depoda eziklik yok depoyu cocuklar cizmiş üzerine sprey boya atmış , egsozlarıda haşat deil zaten haşat osla yola cıkmaya cesaret edemez sadece sol egsozda catlak varmış.

Ama ben genede motorun icine dışına iyice bakdırıyorum.Sonuc olarak aprayla alıyoruz.

Depo yu boyatsak , egsozu kaynaklatsak koltugunada yeni bi deri cekdirsek tamamdır.

hayırlısı olsun.

Motor bu

http://image2.sahibinden.com/photos/475/4834347_280646_6ehd475.JPG

kaanka
07.March.2008, 11:13
hayırlısı olsun, demekki arayınca her fiyata bulunuyormuş...8)

aslanburclu
07.March.2008, 11:19
bu para bedava satana allah akıl fikir versin zordaysa allah yardım etsin alanada önce hayırlı olsun sonrada dikkat et derim bu motor çenç olabilir, çalıntı olabilir,çakma olabilir , ne biliyim bu fiyat olunca insanın aklına neler geliyor neler..

x-Pitbull-x
07.March.2008, 16:45
Satan cocuk henüz öss öğrencisi , satışını noterden bana verecek çalıntı olsa sanırım sıkıntıçıkar.

Zaten ben faturasını felanda alacagım , motoru satan cocukda öss ye hazırlanan bi arkadas hırsızlıkla , arsızlıkla bi işi olabilecegini düşünmüyorum.

hayırlısı olsun

ugurcuk
07.March.2008, 21:57
sahte kimlik noter satışını çok rahat atlatabilirler dostum sen genede dikkatli ol çünkü noterde çalıntı durumunu kontrol eden bi mekanizma yok.

bu arada ben bu motoru biliyorum. yuzunde yara gibi bi iz olan bi arkadaşın motoru bu dimi. temiz bi motor u var onu biliyorum dikilitaş ali abiye geliyor bu çoçuk

x-Pitbull-x
08.March.2008, 15:11
daha ufak genc bi cocuk ama ne olursa olsun motorun şase numarasını felan iyice kontrol ettiriyorum , babam ankara kaçakçılık şube müdür onada plakasını kontrol ettiriyorum umarım hayırlı olur.bende RR ailesine tamamen katılmış olurum

ugurcuk
08.March.2008, 15:18
ben motoru biliyoum sahibinide tanıyorum ufacık bi çoçuk değildi ve üniversiteye hazırlanmıyordu son hatırladığım kadarıyla. yuzunde yanık izine benzeyen bi iz vardı arkadaşın.

x-Pitbull-x
08.March.2008, 15:20
Motorun plakası aklındamı peki ?

bu arada sordum dogruymuş ali ustaya yapdırıyormuş motoru ?

motor hakkında bilgin varmı bana aktarabilirmisin ?

ugurcuk
08.March.2008, 15:27
motor iyiydi herhangi bir sorunu yoktu. ne son gördüğümde debriyajını yada ona benzer bişeyini yaptırıyordu.

x-Pitbull-x
08.March.2008, 15:31
evet cocuk söyledi yapdırdıgı yerleri 1 ,2 vidtes dişlisi ve debriaj ayarımı ne onun dısında degisen bir parcası yok dedi , birde 3 tane dışda kalan sorunu var dedi onlar basit önemli olna mekanizma.

teşekkür ettim bilgiler için.

gençer
08.March.2008, 15:36
bu para bedava satana allah akıl fikir versin zordaysa allah yardım etsin alanada önce hayırlı olsun sonrada dikkat et derim bu motor çenç olabilir, çalıntı olabilir,çakma olabilir , ne biliyim bu fiyat olunca insanın aklına neler geliyor neler..

komutanım motorun masrafı çok abartılacak bi masrafı yok aslında ama yinede görüntü itibariyle hoş gözükmüyor..ben yinede bu motora değil. bu motor 2300 - 2500 herne ise bu civarda bi fiyata satılırken 2 ay önce 3000 e taş gibi d9 ları satan arkadaşlar vardı hatta klas bile vardı.. onlara yanıyorum..hadi bunun görüntüsü biraz bozuk diyelim (ki düzelecek) peki taş gibi aletler bedavaya gitti...aslında yanlış anlaşılmasın onlara yanıyorum derken alan memnun satan memnun... ben kenarda param olmayıp 3000 e satılan taş gibi aletleri kaçırdığıma yanıyorum::::(((

ugurcuk
08.March.2008, 15:37
motorunu seven bi arkadaştı hayırlı olsun diyeyim ben sana:d

x-Pitbull-x
08.March.2008, 16:57
motorunu seven bi arkadaştı hayırlı olsun diyeyim ben sana:d

resimde görüldüğü gibi motoru cok sevdigi söylenemez :P

fakat herangi bir sorun cıkmassa alacam zaten en fazla bana 2,500 e felan patlar.

dorumuyum bilmiyorum ama depoyu boyatcam , egsoza kaynak attırcam , birde koltuga yeni deri attırcam.

Devri vs dersen işte o fiyata yakın yani.

X__utku__X
08.March.2008, 17:11
abi arkadaş motora ne kadar istiyoki.devri boya faln fln 2500 patlıyo oda max.ben pazartesi motor alcam hemde 2005 raptor.7000de toplam 3600 devriyle birlikte.benmi pahalıya alıyom senmi ucuza alıyon.almasammı ne.

x-Pitbull-x
08.March.2008, 17:25
ben ucuza alıyorum , binde bir zaten :)

normalde senin fiyatı normal olanı , tedirgin olmana gerek yok zaten o km de gayet uygun fiyatı.

x-Pitbull-x
09.March.2008, 01:56
Arkadaşlar bir kaç parçayı boyatmayı ve kromlatmayı düşünüyorum fiyat bilgisi olan yazabilirmi acaba.

Regal raptor 250cc motorun benzin deposu ( parlak boyayla , siyah )
Regal raptor egsozlarının üzerinde sararmalar ve bir kaç parcanında kromlanmaya ihtiyacı var yani toplam 5 parça diyelim.

Sizce kaça mal olur bi fiyat cıkarırsak ?

ayrıca kıromlama işini kendimiz yapabilirmiyiz ustta şartmıdır ? http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_silent.gif

foreman
09.March.2008, 11:59
depoyu maksımum 50/60 lıraya boyatabılırsın...
ama stıkırlara elveda demen gerek.eger orjınal stıkır bulabılırsen boya yapıldıktan sonra yapıstırır o sekılde vernık attırırsın...
eksozlar ıcın senın yapacagın bısı yok.mutlaka bı bılene goturmen gerek.
kromaj ısı kolay bısı degıl...ozel ekıpman gerek.

x-Pitbull-x
09.March.2008, 19:54
Teşekkür ederim hocam bilgiler için.

birde egsozdaki sarartıları yada , karamaları nasıl geçirirz bilen varmı ?