Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : KGS ile ilgili...

doğan
12.March.2008, 17:56
Arkadaşlar geçen gün şişli ziraat bankasına gittim kgs başvurusu yapmak için. ancak motosiklete kgs vermediklerini ancak beşiktaştan ya da köprülerden alabileceğimi söylediler. Acaba bu boğaz köprüsü gişelerin orada sağda duran ogs araçlarımı veriyor. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kaanka
12.March.2008, 18:03
kgs araçlarının hiçbiri vermiyor. otobanların girişinde para ödeme yerlerine gelmeden sağda bürolarvar yanılmıyorsam oralardan veriyorlar.

carvalho
12.March.2008, 18:20
Ben İş Bankası'ndan almıştım. Geçiş ücretlerini kredi kartına borç kaydediyorlar, ekstre tarihinde ödüyorsun...

beykozlu
12.March.2008, 18:43
bende iş bnksından aldım,kredi kartınız varsa iş bankasından hemen alıyorsunuz

okan
12.March.2008, 20:12
köprüden geçerken niye para alıyolarki anlamıyom .. dün ben çarşambada ki kızılırmak köprüsünden geçtim kimse bi kuruş istemedi valla...:mrgreen:

alex
12.March.2008, 20:16
Evet dogan...bogaz köprüsü girişinde var kgs alımı.ordan temin edebilirsin..

okan
12.March.2008, 20:19
la bende şaşırttım iice yavv .. yeşilırmaa kırmızıya boyamışım ...pardon...kızılırmak bafra tarafta ... leaaa havleee....:? :mrgreen:

BULL
12.March.2008, 20:54
köprüden geçerken niye para alıyolarki anlamıyom .. dün ben çarşambada ki kızılırmak köprüsünden geçtim kimse bi kuruş istemedi valla...:mrgreen:
Okan sendende alıyorlar ama nakit değil
benzin masrafına dahil ediyorlar
ondan anlamıyon :p:p:p

doğan
12.March.2008, 22:02
Teşekkürler bilgi için. Motosikletlerin otomobillerle aynı ücreti ödemesinde de ayrıca uyuz oluyorum. yazık günah yaa :( otomobillere kıyasla abet ve ağırlık olarak neredeyse 5 de 1 kadarız ama aynı parayı ödüyoruz.

BULL
13.March.2008, 00:37
Teşekkürler bilgi için. Motosikletlerin otomobillerle aynı ücreti ödemesinde de ayrıca uyuz oluyorum. yazık günah yaa :( otomobillere kıyasla abet ve ağırlık olarak neredeyse 5 de 1 kadarız ama aynı parayı ödüyoruz.
Doğan'ım hiç regalle otomobil bir olurmu???
sen KGS'yi 6 no alıcan
1 no otomobiller için, 6 no Regaller içindir.

doğan
13.March.2008, 01:02
Biz köprüden geçerken üstüne para almamız lazım aslına :)

Tayfun
13.March.2008, 02:18
Sen dua et motorları almıyorlar altımızdan :p

carvalho
13.March.2008, 11:29
la bende şaşırttım iice yavv .. yeşilırmaa kırmızıya boyamışım ...pardon...kızılırmak bafra tarafta ... leaaa havleee....:? :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aksu
13.March.2008, 11:52
KGS kartı otomobiller için % 20 motosikletler içi % 30 indirimli yazıyor. Şimdi Boğaz köprüsü 3.250 Ykrş. mu otomobillerden 2.600 Ykrş. düşecek motosikletlerden de 2.275 Ykrş. düşecek.
Ben İş bankasından aldım, 20 YTL de limit koydum, her geçişde otomatik olarak hesaptaki yani kartta yüklü paradan düşüyor, kartın içindeki limit 20 YTL.nin altına düştüğünde benim hesaptan otomatik 20 YTL aktarma yapılıyor KGS kartına. İsterseniz İnteraktif sistemde KGS geçiş detaylarını da görebiliyorsunuz.
Bilgilerinize sunulur. (İş Bankası reklamını dinlediniz.Hehehe)