Orijinalini görmek için tıklayınız : gokden ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...
aidikurt
18.March.2008, 11:02
Aramıza hoşgeldiniz Sayın gokden!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
kaanka
18.March.2008, 11:14
aramıza hoşgeldin...
foreman
18.March.2008, 23:07
aramıza hos geldınız...
Tayfun
18.March.2008, 23:12
Arkadaş hoş geldi ama daha sesi soluğu yok :p
aslanburclu
19.March.2008, 00:33
Arkadaş hoş geldi ama daha sesi soluğu yok :p
valla tayfun sana bida KATILIYORUM BUNCA İŞİNİN GÜCÜNÜN ARASINDA bide bunlarla uğraşıyo
orkun
19.March.2008, 23:18
bence arkadaşlar kendilerini tanıtana kadar mesaj yazmasak mı
Tayfun
19.March.2008, 23:50
Arkadaş hala yok :p arama kurtarma ekibimi çıkarsak ne yapsak acaba :p
byafd
20.March.2008, 00:00
herkes benim gibimi abilerim ben tanışma topiği açtım mis gibi
fotomuda koydum :):)
gokden
20.March.2008, 04:06
slm arkadaşlar
İsmim gökhan izmirde ikamet ediyorum yaşım 32 , bina tadilatı , pvc doğrama işleri ile uğraşıyorum uzun süredir internet kullanıcısıyım ama ilk üye olduğum site burası :) sebebimi yeni başlayan motor hastalığı :) bi regal raptor almak ve bu yazın motorum ve eşimle birlikte uzun bir motor yolculuğu yapmak. umarım bu hayalimi bu yazın gerçekleştirebilirim. forumdan uzun yolculuk yapan arkadaşların yazdıklarını takip etmek ve ne gibi süprizlerin beni bekleyeceğini öğrenmek istiyorum. dedimya motor hastalığı bende cok yeni. ilk deneyimimde uzun yolda olacak sanırım :)
aslanburclu
20.March.2008, 11:05
ilk deneyiminse hiç regale bulaşma derim nasıl olsa sıfır almıyacaksın ucuz diye birinin leşini alacaksın sonrada yardım diye bizim başımızın etini yiyeceksin... en iyisi git sıfır al rodajınıda kendin yap paşa paşa bin ama illede regal alman şart değil tabii sıfır olsunda ne olursa olsun.... ama iyi tanıdığın bildiğin bir yakınının motor büyütmek için değiştireceğide olabilir
carvalho
20.March.2008, 11:18
Gökhan, hoşgeldin öncelikle.
İkinci el almak biraz şans işi. Tanıdık motor olması tercih edilir ama tanıdığın yoksa da esaslı bir ustaya tepeden tırnağa kontrol ettirmen gerekecektir.
Eğer bütçen uygunsa sıfır almanı tavsiye ederim.
Regal Raptor iyi bir bakımla seni üzmez, uzun yol da yaparsın şehir içinde de vızır vızır kullanırsın...
kıvılcım
20.March.2008, 12:28
aramaıza hoş geldin arkadaşım enkısa zamanda gönlüne göre bir motora kavuşman dileleklerimle
orkun
20.March.2008, 21:08
aramıza hoş geldin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.