Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anjinsan75 ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
19.March.2008, 13:45
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Anjinsan75!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

Anjinsan75
19.March.2008, 14:21
Hoşbulduk Diğer motosiklet klüblerinde göremediğim ilgiyi sizlerden görmekten çok mutlu oldum asıl ben teşekkür ederim ilginize. Ben Muğla'da Özel bir inşaat firmasında muhasebeci olarak çalışmaktayım evliyim ve 2,5 yaşında kızım var 1990 yılından beri değişik motosikler kullandım her motorcu gibi motosikletimle yalnız veya grup halinde yolculuk yapmayı değişik yerleri görmeyi çok severim sitenizi nette gezinirken tesadüfen buldum. Daha doğrusu Regal Raptor motorları hakkında bilgi edinmeye çalışırken. Benim şu anda 2005 model Honda CGL 125 makinam var. Ama gönlüm hep cooper tipinde makinaları seviyorum. Maddi olarak ve şekil olarak bana en uygun motorun ragal raptor olduğuna karar verdim fakat bu motorlarla ilgili detaylı bir bilgiye sahip değilim bu yüzden araştırıyorum. İlginize tekrar teşekkür eder regal raptor motorlarıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşmak isterim saygılar

kıvılcım
19.March.2008, 14:30
aramıza hoş geldin arkadaşım sormak istegin her soruda yardımcı olmaya çalışıyır inan cin motorlarının ferarisidir regal inşallah en kısa zamanda kavuşursun regaline

Tayfun
19.March.2008, 14:32
Hoş geldin anjinsan, soyadında toranaga mı yoksam senin heyaaaaayt :p

kaanka
19.March.2008, 14:36
aramıza hoşgeldin....

Aksu
19.March.2008, 15:42
Anjinsan 75 hoşgeldin
Meslektaşız senle. Al bir Regal kurtul, fazla karıştırma memnun kalacaksın. Adını soyadını da yazsaydın daha iyi olacaktı.

carvalho
19.March.2008, 15:49
Faruk, hoşgeldin arkadaşım.

Detaylı tanışma yazın için ayrıca teşekkürler...

yeşilkapak
19.March.2008, 15:53
Faruk kardeş aramıza hoş geldin...

orkun
19.March.2008, 23:07
aramıza hoş geldin Regal alırsan pişman olmazsın

ÇeLeBi MuRaT
19.March.2008, 23:11
hoş geldin kardeşş.