PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul +1 Selamlar RR.net

Berkay
19.March.2008, 20:24
Herkeze selamlar Uzun yıllardır istiyorum şu mereti (o chopper.in gürüldeyen motor sesiyle rüzgara karşı giderken rüyama girdiği günden beri.. 8 sene olmuş) alamadım bi türlü.. neyse zamanı geldi sanırım artık.

Başlangıç olarak aslında kafamda keeway supershadow 250 vardı ama ne servisiyle alakalı nede motoru RR ile kıyaslayanlardan okuduğum kadarıyla başlangıç rotam şuan RR e9 gibi duruyor.. bakalım şu fuarı bi gezelim neler olacak görelim =) artık burdayız

Tayfun
19.March.2008, 22:51
Doğru adrestesin berkay, az kaldı hayallere ;)

orkun
19.March.2008, 23:02
hayırlısı olsun marka, motor, servis önemli değil bir şekilde halloluyor önemli olan içinize sinmesi

Berkay
20.March.2008, 03:29
Tahmin ediyorum tayfun... bakalım orkun'un dediği gibi hayırlısı artık =)

Bide zaman zaman girip çıkmışlığım var aslında buraya ama hala alışamadım forumun ters mantığına.. neyse

carvalho
20.March.2008, 11:11
E9 B tavsiye ederim...

Hoşgeldin bu arada... Rüzgarın bol olsun!!!

aslanburclu
20.March.2008, 11:14
bende bi suziki 800 lük tavsiye ederim ne RR.si ya insanı yıpratır cebini kurutur servisi güldürür

carvalho
20.March.2008, 11:20
bende bi suziki 800 lük tavsiye ederim ne RR.si ya insanı yıpratır cebini kurutur servisi güldürür

Abi onu ben de tavsiye ederim 8)
Ama 200 km'de yeniden depo doldurmak da cebi kurutuyor be ya :(

altug
20.March.2008, 11:34
aramıza hoş geldiniz.

kıvılcım
20.March.2008, 12:21
aramıza hoş geldiniz arkadaşım ama şu bir gerçek cinin ferrarisi bu motor

Berkay
20.March.2008, 14:44
E9 B tavsiye ederim...

Hoşgeldin bu arada... Rüzgarın bol olsun!!!

Hoşbulduk teşekkür ederim carvalho.. anladığım kadarıyla E9 ile E9B arasında tek fark görüntü kısmı sanırım... Siyah olsunda e9 olsun diyorum bende iki zımba bi tribalden alev deseni için (500ytl gibi bi farkı vardı yanılmıyorsam) almaya değermi bilemiyorm açıkcası.

:)) aslanburclu hemen arattım google.da ufak tefek bişey çıkıcak sandım karşıma.. çok güldüm üstad.. tamam askerden yeni geldim kaslar yerinde de genede 65 kiloyu be abi uçarım ben bunun üstünden be :))

Altuğ sana ayrı bi ısındım bak soyadımı almıssın ;) hosbulduk tekrar

carvalho
20.March.2008, 15:04
:)) aslanburclu hemen arattım google.da ufak tefek bişey çıkıcak sandım karşıma.. çok güldüm üstad.. tamam askerden yeni geldim kaslar yerinde de genede 65 kiloyu be abi uçarım ben bunun üstünden be :))

Eğer tek sorun kiloysa, yani fiyat değilse garanti veriyorum uçmazsın...

delibeygir
20.March.2008, 15:19
berkay aramıza hoş geldin bir şeyi unutma alacağın makineyi 2 tekerdiye alırsın ama kullandıkça onun sadece iki teker bi makine olmadığını onunda bir ruhu olduğunu anlayacaksın

gençer
20.March.2008, 16:36
aramıza hoş geldiniz.. umarım kısa zamanda gönlünüzden geçen motora kavuşursunuz..

Berkay
20.March.2008, 17:30
Eğer tek sorun kiloysa, yani fiyat değilse garanti veriyorum uçmazsın...

Bahane arıyorum ben bakma.. beni aşar diye fiyatına bile bakma gereği duymadım olsaa ne uçması sinek gibi yapışırım =)

berkay aramıza hoş geldin bir şeyi unutma alacağın makineyi 2 tekerdiye alırsın ama kullandıkça onun sadece iki teker bi makine olmadığını onunda bir ruhu olduğunu anlayacaksın

Zafer emin ol hiçbir zaman 2 teker ayağımı yerden kesicek bi makine olarak görmedim motoru.. özellikle son 1,2 yılda patlayan -E ucuzmuş hem bak arkadaşlarda ölmedi bi motorda ben aliim be abi furyası heveslilerden değilim.. kendi motoruma sahip değilim ama anlayabiliyorm hislerini

Hosbulduk gencer =)