Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba
bütün rr tayfasına merhaba, artçım(eşim) ve ben bir aksilik olmaz ise hafta sonu fuardan rr yi kapıp camiaya gireceğiz. 34 yaşındayım son iki senedir iki tekerlek tutkusu başladı . Duyguda hiç bir kayıp olmadığı için artık faal olma zamanı diyoruz. Açık söylemek gerekirse rr alma kararımızda ki en önemli etken bu site ve sizlerin arasındaki yardımlaşma ve sıcaklık tır. Herkesin eline koluna sağlık. Camia da tecrübesiz olduğum için gelecek yardımlara şimdiden teşekkürler. Tekerlerimiz hep bir dönsün...:cheesy:
Mojo hoşgeldin dostum..hayırlısı insallah RR en doğru secim kardeşim.bana bir sıralama soracak olsam 250 sınıfında nobellik motor derim8)
orkun
20.March.2008, 01:28
şimdiden hayırlısı olsun RR için en doğru yerdesiniz.
Sıfır motor alma tercihinize saygılıyım ama bence sorunsuz, az km yapmış bir ikinci el daha uygun olabilir.
Tayfun
20.March.2008, 01:44
Öncelikle hoşgeldin dostum, ikinci olarak bende 2. el alman taraftarıyım, çünki 1 sene sonra daha büyük bir motor isteyeceksin buna adın gibi emin ol...
aslanburclu
20.March.2008, 11:10
ya arkadaşlar size ne ya alsın arkadaş sıfırını binsin paşa paşa milletin leşleriylemi uğraşacak eğer sehirler arası kullanmıyacaksa herkese yeter RR. demekki ucuz motorcu değil gerçekten gönlünü bu sevdaya veren arkadaş milletin ucuza başından atacağı leşleri ne tavsiye ediyorsunuz...
carvalho
20.March.2008, 11:14
Mojo hoşgeldin...
Sıfır km alma fikrini destekliyorum. Elinde büyüteceksin tayını, huyunu suyunu bilerek... Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Tecrübesizim demişsin; biz her konuda yardıma hazırız...
altug
20.March.2008, 11:24
aramıza hoşgeldiniz.
kaleci
20.March.2008, 11:33
hoş geldin kardeş. Bende senin gibi yeni ve aynı duygular içindeyim umarım güzel şeyler yaşarız.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.