PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ...raptorriders.net ' e selam / RR'ye devam...

EfLaTuN
23.March.2008, 20:33
:) Herkese Selam,
8 aydır bu sıcak ortamı izliyordum ama üye olmamıştım.
Zira içimdeki RR aşkı iyice depreşecekti. Ama nihayet RR 250E-9'uma kavuşacağım.:cheesy: Kaporayı verdim. Bu aralar, gece geç saatlerde sahil yolunda acemi bi siyah RR görürseniz bilin ki o benim : )
Motosiklet almaya 1,5 sene önce karar verdim ama motomax sağolsun supershadow/landcruiser geldi gelecek derken bir yaz motorsuz bıraktı beni. Daha sonra RR ile tanıştım, pişman olacağımı zannetmiyorum (tabi sizin de desteklerinizle).

Bu arada bilgisayar işiyle uğraşıyorum. Ankara-Güdüllüyüm. Buz ve gitar da diğer aşklarım.

...Tüm RegalRaptor ailesine selam olsun...

kaanka
23.March.2008, 20:38
aramıza hoşgeldin...

gokden
23.March.2008, 20:56
hoş geldin kardeş bende yeniyim ama henüz cok yeni bi rr m bile yoook :( ama olacak

Batis
23.March.2008, 21:20
Hoşgeldin. :)

phaseolus
23.March.2008, 21:55
vay güdüllü hemşerim hoşgeldin aramıza bende polatlılıyım ama güdüle çok gittim şimdi buralardayız işte hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

oakgun68
23.March.2008, 22:04
hoşgeldiniz...

RoS
23.March.2008, 23:17
hoş geldin... valla darısı bizim basımıza olmayanların basına yani benimgibilerin basına tekrardan hoş geldin aldıysanda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler teklerinede taş değmesin demek düşer bize :)

yeşilkapak
23.March.2008, 23:19
Aramıza hoş geldin...

inci
23.March.2008, 23:31
hoşgeldiniz

foreman
23.March.2008, 23:44
hos geldın...
yakında alırsın merak etme...
buraya uye olman bunun bır gostergesı...

aslanburclu
23.March.2008, 23:47
hoş geldin arkadaşım

carvalho
23.March.2008, 23:52
Hoşgeldin arkadaşım. Ankara ekibi iyice kabına sığamaz oluyor. MAşallah diyelim...

X__utku__X
23.March.2008, 23:57
hoşgeldiniz..

aidikurt
24.March.2008, 02:05
aramıza hoşgeldin 8 ay dile kolay degil nasıl yazmadan durdun hayret bişey yav bizlerle buluşmak içinde bir 8 ay daha beklemezsin umarım en kısa surede görüşmek dileğiyle

EfLaTuN
24.March.2008, 02:14
Eyw Alper hocam,
tabi RR olmayınca yavan geliyodu. Şimdi işin içine girdik bakalım.
Bu arada Türkiye'deki ilk regal kimin, merak ettim de.
Teşekkürler, görüşmek üzere...

gençer
24.March.2008, 02:26
Eyw Alper hocam,
tabi RR olmayınca yavan geliyodu. Şimdi işin içine girdik bakalım.
Bu arada Türkiye'deki ilk regal kimin, merak ettim de.
Teşekkürler, görüşmek üzere...

Türkiye deki ilk regal senin olsun bizim gönlümüz zengin.:::))) hoşgeldin..

Aksu
24.March.2008, 12:20
vay güdüllü hemşerim hoşgeldin aramıza bende polatlılıyım ama güdüle çok gittim şimdi buralardayız işte hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Eflatun hoşgeldin kardeşim.
Yeni gelen üye arkadaşlardan özellikle rica ediyoruz ki, Adınızı soyadınızı, mesleğinizi, medeni durumu, memleketi ve diğer sakıncası olmayan tanıtıcı bilgileri yazarsanız çok iyi olur belki akraba çıkarız.
Mesela yukarıda yazıldığı gibi memleketi Ankara Polatlı veya Güdül gibi olması çok güzel.

doğan
24.March.2008, 12:23
Aramıza hoşgeldin. Bİr RR sahibi olman için kelebek de olsa bir gezimize katılman yeter. Zira benim öyle olmuştu :)

Tayfun
24.March.2008, 12:27
Hoşgeldin dostum, sen en kısa sürede motorunun rodajını yapmaya bak, geziler artık çoğalacak ona göre ;)

kıvılcım
24.March.2008, 12:36
aramıza hoş geldin arkadaşım kazasız belasız sürüşler dilerim rüzgarın bol olsun

müslüm baba
24.March.2008, 12:44
Vay be 6,7 ay bizi inceledin demek, sonunda doğru yolu buldun.

dağcı
24.March.2008, 14:35
hoşgeldin hemşerim...

Aksu
24.March.2008, 17:01
Vay be 6,7 ay bizi inceledin demek, sonunda doğru yolu buldun.
Tabii ya Müslüm baba ne sandın, hemşerim bizi izlemiş izlemiş izlemiş sonra bir daha izlemiş ve sonunda yazmaya karar vermiş. Şimdi bu yaz da bizim gezileri izleyip izleyip de seneye gezilere gelmeye kalkarsa.
Eflatun kardeşim amma sabırlı adamsın valla. Biz alıştık öyle üye olur olmaz cumburlop okumadan siteyi incelemeden sorular sormaya, konular açmaya başlayan üyelere, senin farkın Ankara lı oluşun desem şimdi hır çıkacak, İstanbul gürleyecek. :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

dinyeper
24.March.2008, 19:04
kardeşim hoşgeldin aramıza ve hassasiyetinden ötürü de tebrikler.e hamşehri sayılırız.güdülde çok akrabalar vardır dayımın eşi güdüllü , anne tarafı ayaşlıdır benim!bak ben ekibi dut yemeğe götürecem ayaşa bahçeye ha haberin olsun!!
tekrar hoşgeldin

altug
24.March.2008, 19:35
kardeşim hoşgeldin aramıza ve hassasiyetinden ötürü de tebrikler.e hamşehri sayılırız.güdülde çok akrabalar vardır dayımın eşi güdüllü , anne tarafı ayaşlıdır benim!bak ben ekibi dut yemeğe götürecem ayaşa bahçeye ha haberin olsun!!
tekrar hoşgeldin

faytoncu sende :) anladın sen onu :cheesy::cheesy::cheesy:

Bu arada arkadaşım hoş geldin.

emreerhamza
24.March.2008, 19:44
hoşgeldin arkadaşım

EfLaTuN
26.March.2008, 15:44
İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar,hoşbulduk.:)
Zaman geçtikçe birbirimizi tanıyacağız. Umarım gezilere de katılma imkanı bulurum (tabi sürüşümü baya geliştirmem gerekecek). Ankaralı hemşerilerime de selamlar, ankara çıkarması yaparız bi ara8)