PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RAPTORRİDERS FUARDA hando'dan...

handojoe
25.March.2008, 22:16
kendi açımdan çok keyifli ve hareketli bir hafta sonu geçirdim. lakin şehri istanbul olduğu yerde duranı ezip geçecek kadar HIZLI ve ÖFKELİ.

Dostları görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak beni mutlu etti sağ olsunlar var olsunlar.

fuarı anlatmanın bir manası yokgerçi insan isteklerinin ne kadar sınırsız ve hayal gücünün uçsuz bucaksız olduğu gayet açık ve net.motor cclerinin, renklerinin, şekil ve dizaynının çeşitliliği birde genç ve güzel hanımlarla süslendiğinde daha bir hoş durduğu kesin (seni gidi tayfun seni). zaten o kadar böceğin arasına o çiçekleri serpiştirmek iyi olmuş çokta güzel durmuş (gözlerimizin her zaman böyle şeyler gördüğü yok)

aslında fuardan çok RAPTORRİDERS ten bahsetmek isterim. fuarın gözdesi biz olduk o kesin, orda bulunduğumuz süre içinde anladımki ben gerçekten saygın bir motosiklet grubunun bir üyesiyim. insanların sırtımda ve beremdeki RAPTORRİDERS armasına saygı ve özenti ile baktıklarını gördüm.

bizi himaye altına alıp korumayı isteyenlerde oldu BULGARİSTAN A MOTOSİKLET FUARINA DAVET EDENLERDE...

benim için en güzel olay kendi şehrimden 6-7 kişinin beni diğer grup üyeleri ile beraberken görmeleri oldu belki bundan sonra beni rahat bırakırlar...

pazar gününe gelince, toplu sürüş şahaneydi (alperin motor üstünde kanat çırpması dışında) selçuk kardeşimin motor sürüşü bir harika beremin dışında hiçbir yere tutunmadım ( agresus bilir) ve artçı olmak hiç bu kadar keyif vermedi.

insanların bizi izlemesi çok güzeldi. KENDİNİZE BAKTIRINIZ ARKADAŞLAR! motorla ve motordan inince bırakın insanlar size hayran olsun bunun için ne gerekiyorsa yapın size özensinler SUSUNCA SERSERİ KONUŞUNCA BİR ŞAİR olmak meselesi...
zaten bir chopper başka ne yaparki haftada 2 gün farklı olun (keyifli pazartesiler için) benim gibi hergün olursanız bir yanlış var demektir (hergün farklı ama yine aynı) şovalye olun, samuray olun, kızılderili olun, işte ne bileyim yeniçeri olun ama kovboy olmayın çünkü o benim çünkü bu chopper lığın ruhunda var...

KALDERA ya gelince; onun şapkasına saman doldurup tavukları kuluçkaya yatıracağım...

kafanızda bir HANDO düşünürseniz...
çok düşünen ama birşey yapmayan...(tembel)
gece yatmaz gündüz kalkmaz... (uyuşuk)
ağustos böceği gibi yazın saz çalıp, kışın babasının ambarından beslenen biri olarak... (hazırcı)
annemin endişesi babamın yüz karasıyım ben...(hayırsız evlat)

aklınızda bunlar kalsın yeter...

siz RAPTORRİDERS dostlarına gelince sizleri tanıdığım için kendimle gurur duydum. hepinizin gözlerinde kendi yüreğimi gördüm ve bundan çok büyük bir mutluluk duydum. ÇOK TEŞEKKÜRLER.

BİRGÜN TOPLANIN VE BANA GELİN...

aidikurt
25.March.2008, 23:37
Kardeşim değerli yorumların için teşekkürler.Sen ve senin gibi arkadaşlar sayesinde RaptorRiders cok daha saygın bir kulup halini alıcak kadeşim.

kaldera
26.March.2008, 00:20
KALDERA ya gelince; onun şapkasına saman doldurup tavukları kuluçkaya yatıracağım...

BİRGÜN TOPLANIN VE BANA GELİN...

kes palavrayı...

sen dua et pazar günü gökhanla gelirken bostancıdan geri döndüm..
ulu manitunun yanına engin çayırlara ulaşmana az kaldı..
derini yüzüp motorumu süsleyeceğim..zaten pösteki arayıp duruyorum..
senin pöstekinide kulanabilirim..
kalderanın sözü budur.

Aksu
26.March.2008, 00:28
Hando cuğum döktürmüşsün yine, seni gören hemşerilerin senin kim olduğunu değil kendilerinin senin dostların gibi dostları olmadığına üzülsünler.

Batis
26.March.2008, 01:01
Hando , sen ne değişik bi' abimizmişsin yahu!Tanıştığımıza çok memnun oldum. :)

Tayfun
26.March.2008, 02:35
Valla ben seni cowboy beklerken fidel castro modeli çıktın karşıma handocum, senden artık korkulur valla, derbeyle yönetimi ele bile geçirirsin sen artıkın :p

altug
26.March.2008, 12:00
Eline , klavyene,ruhuna sağlık.

delibeygir
26.March.2008, 12:01
Hando kardeşim senin gibi güzel bir insanla tanışmak gerçekten güzeldi.Rüzgar yüzünden hiç eksik olmasın.Tekrar görüşmek dileği ile

carvalho
26.March.2008, 13:30
Hando kardeşim, okurken boğazımı düğümledin. Dostluğuna sahip olduğumuz için asıl bizler çok şanslıyız...

Uzunköprü'ye geliyoruz kardeşim. Nisan sonu gürültülü bir girişimiz olacak oraya.

müslüm baba
26.March.2008, 13:35
Hando gibi dostun olsun yeter, kardeşim seninle ölüme bile gidilir, kapıdağı hiç unutmuyoruz.

kıvılcım
26.March.2008, 16:43
hando senle aynı gurupta olmak çok güzel inşallah bir daha buluşmak dileklerimle

gençer
26.March.2008, 17:48
üniversitede proje ve tasarım dersleri alıyorduk her hocanın kendine has özellikleri ve farklı bir tasarım anlayışı,tazı vardı..etkili konuşmalar yapmayı çok iyi beceren bir hocamız birgün grup olarak bizlere nasıl yapmamız konusunda toplu bir konuşma yaparken şu sözleri söyledi:
-Arkadaşlar farklı olun.Fark yaratın, sadece projelerinizde değil, işinizde ve hayatınızda da farklı olun..farklı olmak çeşitliliği getirir ve oda kaliteyi... demişti..

bu sözü hiç unutmadım.. ve zaman zaman aklıma gelir.aslında eminimki tarihte birçok kişi tarafından, birçok kez söylenmiştir. belkide bende başkalarından birçok kez duymuşumdur ama o gün hocam söyleyene kadar hiç okadar etkili olmamıştı ve bidaha unutmadım. Hando seni gördüğümdede bu söz aklıma geliyor..

seni tanıdığıma memnun oldum. sağlıcakla kal .. yakında geliyormuşuz görüşmek üzere...

dinyeper
26.March.2008, 17:50
Ya Gencer kardeş seninlede tanıştık aslında ama fuar telaşından uzun uzuya sohbet etme fırsatı olmadı.Umarım en kısa zamanda gene buluşuruz.

gençer
26.March.2008, 18:38
nisan sonunda handonun yanına gidecekmişiz. öyle bir şeyler okudum biraz önce sizde gelsenize ::)))

dinyeper
26.March.2008, 19:05
BİRAZ UZAKÇA ORASI BE GENCER!

yenikoylu_ua
26.March.2008, 21:12
Kardeşim yüreğine sağlık İnşallah en kısa zamanda Edirnede görüşmek üzere

kaanka
26.March.2008, 21:15
dostum seninle tanışmakta büyük zevkti umarım enkısa zamanda Edirnede görüşürüz...

müslüm baba
26.March.2008, 21:18
Hadi artık uzun yol yapalım Edirne bile kesmez.

X__utku__X
26.March.2008, 21:21
hando hocam ben o gurupta yoktum ama öyle güzel yazmışsınki beni bu siteye daha çok bağladın.ayrıca bende şunu belirtmek istiyorumki bu site diyer sitelerden çok farklı.bende bağlandım bu dostluğa.valla buraya piskolojik sorunum olsada paylaşsam eminim 1 haftaya kalmaz sorun felan kalmaz.hepinizin yüreği kocaman.büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim..inşallah bende birgün sizlerle yakından tanışma fırsatı bulurum.

Tayfun
27.March.2008, 00:10
Hadi artık uzun yol yapalım Edirne bile kesmez.

Nere gidelim müslüm baba sen söyle?

aidikurt
27.March.2008, 00:12
hando hocam ben o gurupta yoktum ama öyle güzel yazmışsınki beni bu siteye daha çok bağladın.ayrıca bende şunu belirtmek istiyorumki bu site diyer sitelerden çok farklı.bende bağlandım bu dostluğa.valla buraya piskolojik sorunum olsada paylaşsam eminim 1 haftaya kalmaz sorun felan kalmaz.hepinizin yüreği kocaman.büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim..inşallah bende birgün sizlerle yakından tanışma fırsatı bulurum.

eyvallah kardesım en kısa surede senınle tanısmak ısterız buralara yolun duserse mutlaka bır alo de hemen gelırız kardesım

okan
27.March.2008, 01:09
hando kardeşim.. seninle tanışmaktan onur duydum .. farklı bi insansın .. yüreğinden geçenleri yazıya dökmekte çok başarılısın..
kargaşadan çok fazla sohbet imkanı bulamadık.. bir günü doya sıya motorlarımızın üzerinde yaşamak lazım seninle...
en yakın zamanda başka bi mekanda başka bi ortamda karşılaşmak nasip olur inşallah..

BULL
27.March.2008, 02:13
walla kardeşim hiç çekinmeden yazmak istiyorum...
şu fuar buluşmasından daha önce seni görmek, tanımak imkanım olmamıştı
kapıdağ ve edirne gezilerine katılamamıştım.
seni yazılarına, yorumlarına göre değerlendirmiştim doğal olarak.
ve açık söylüyorum "sana uyuz olmuştum"
herife bak millet ne diyorsa o tersini söylüyor böyleliklede kendini farklı sanıyor demiştim. ama yazılarda yanıltıyor insanı. daha doğrusu kendi ruh haline göre ne anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. seni gördüm kısmende olsa tanıdım. harbiden farklı bi insansın. hani "şahsına münhasır" derler ya o cinsten. inşallah edirnede görüşür dostluğumuzu dahada pekiştiririz. şehrinin insanlarınada kendimizi tanıtırız...

Tayfun
27.March.2008, 15:11
Ne yüzsüz adamsın sen yaw, insan gidip edirne şerifine sana uyuz olmuştum ben dermi, adam sana 45 lik coltla talim yapsa hakkı var artık :p şaka bir yana benimde kanımda biraz üj bejlik olduğu için handoyu çok seviyorum, en yakın zamanda sendeyiz hando, çayları şimdiden demelemeye başla ;)

inci
27.March.2008, 16:41
Eh 1,5 yıl sonra nihayet.. İnşallah sonsuza dek sürer..
http://img182.imageshack.us/img182/1489/inci045br7.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/3782/inci059xx8.jpg (http://imageshack.us)

İstanbul gerçek bir adam ağırladı...Bu halin de sana çok yakışmış Handocuğum.
http://img210.imageshack.us/img210/348/inci048qj9.jpg (http://imageshack.us)

okan
27.March.2008, 17:50
teşekkürler inci örtmenim... bende bu resimleri bekliyodum....8)

tam 1,5 sene bekledim bu yurdum delikanlısıyla kucaklaşmak için....agresusum volkanım şükür diyelim artık....:cheesy:

inci
27.March.2008, 21:23
BİŞEY DEĞİL okanım ,güle güle bakın resimlere sonsuza dek ,huzurlu ve bu bağlılıkla

handojoe
27.March.2008, 21:32
çok teşekkürler ederim dostlarım her ne dediyseniz o sizin güzelliğiniz...

DOST DOSTUN AYNASI DEĞİLMİDİR?

insan gözünde kendi yüreğini görmek meselesi...