Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
X_FREERIDER_X
26.March.2008, 09:55
Bursa'dan herkese merhaba, 37 yaşında, 5 yıldır motosiklet kullanan, genelde yanlız binen serbest meslek sahibi kendi halinde biriyim.
RR hakkında kurcalama yaparken sitenize denk geldim. RR yi 2 ay önce aldım. Gayet başarılı bir motosiklet olduğunu düşünüyorum. Hele hele VN 1500 den inip RR ye binince özellikle yakıt konusunda çok rahatladım.
En yakın zamanda tanışmak ümidiyle.
carvalho
26.March.2008, 10:19
Erkan, hoşgeldin,,
VN 1500'den RR'ye ???
Erkan hoşgeldin...
istanbul fuar dönüşü uçak yolculuğumuz çok korkunç geçmişti...1 saat boyunca hava boşluğundan hiç çıkamadık... hele de merzifon dolaylarında öyle bi düşüş yaşadıkki herkes eşşşeedüüeennn diye başlamıştı duaya... şimdi senin düşüşde buna benzemiş biraz...
kolay gele....işin zor...:|
X_FREERIDER_X
26.March.2008, 11:16
Gidebileceğim, görebileceğim , yaşayabileceğim yerlere ulaşmak , yollarda olmak için harcayabilceğim parayı o lanet motorun boğazını doyurmak için harcamaktan bıkmıştım...
kıvılcım
26.March.2008, 11:50
aramıza hoş geldiniz motorunuzla beraber saglıklı güzel bir yaşam dilerim
yeşilkapak
26.March.2008, 12:21
Erkan arkadaşım aramıza hoş geldin ....
delibeygir
26.March.2008, 12:32
aramıza hoş geldin
bozkurt
26.March.2008, 12:36
Erkan kardeşim hoşgeldin.Yeni motorunla kazasız sürüşler dilerim.Kendini kısa da olsa tanıtan birine cevap yazmak ne güzel.Yazışmak ve görüşmek dileğiyle.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Tayfun
26.March.2008, 12:41
Hoşgeldin abicim. Peki eşşekten inip ata binmek nasıl bir duyguymuş :mrgreen:
X_FREERIDER_X
26.March.2008, 12:46
At hangisidir , eşek hangisidir? Farklı değerlendirilebilecek bir konu...
Bunu konuşmak için , VN 1500 le bi Antalya yapın da görün derim...
Tüm yol boyundaki benzinlikleri bilmek zorunda olmanın , bütün keyfin içine ettiğini bilmenizi isterim . Bu yüzden RR gayet güzel, benzin koy , unut !8)
Hoşgeldin Erkan kardeşim. Az yaksın çok gezelim, yavaş olsun hep gitsin değilmi. Bursa da çoğalıyor artık, bu yaz Bursa organizasyonu da olursa çadırlı falan süper olur.
müslüm baba
26.March.2008, 13:32
Hoşgeldin kardeşim ben bu serseri motorculara kaç kere söyledim, benim arabadan fazla yakan motora binmem diye,işte bak sen yaşamışsın işte, motora benzinmi yetiştireceksin yoksa eğlenecekmisin, bu motorlar benzin düşmanı ama bizim regaller koy benzini unut.Büyük motor istiyorsanda 650cc yi geçmeyeceksin.
dhnsyd
26.March.2008, 13:51
aramıza hoşgeldin...
X_FREERIDER_X
26.March.2008, 16:42
İlginize teşekkür ederim...Hepinizin tekeri düz bassın...
gençer
26.March.2008, 18:09
hoş geldiniz .. aramızda bir çok motorunu büyütmek için can atan ve hesaplar yapan arkadaşlarımız var olayı başka açıdanda değerlendirmek gerektiğini hatırlattığınız için teşekkürler..
müslüm babaya katılıyorum 650 yi geçmemek fikri kafama yattı.. okan modumlada konuştuk fuara geldiğinde ,motor büyüdükçe sıkıntılarda değişiyor..oda şehir trafiğinde dur kalk yapmaktan, yarım debriyaj gitmekten bahsetti.. heralde aprilla bizde olsaydı biz o aprillayla istanbul trafiğinde adım atamazdık::))
chopell
26.March.2008, 18:19
işte memleketimden biri daha.. :) yollarda rr artışı fazla diyordum ben de.. hoşgeldiniz.. :)
arkadaşlar artık sahiden de bursa gezisi yapmanız için nedenler artıyor.. :)
orkun
26.March.2008, 21:31
aramıza hoş geldin
devir iktisat devri azizim
Tayfun
26.March.2008, 23:48
Bende oyüzden eşekten inip(VN1500) ata binmek(RR) nasıl birşey diye sordum :mrgreen:
X_FREERIDER_X
27.March.2008, 10:13
Uygulanabilecek çeşitli çözümlerle, bu motosiklet hafifletilerek , bağlantı noktalarının aparatları daha kaliteli materyallerle desteklendiği takdirde, süratinin artması ve vibrasyonunun azaltılması sağlanabilir.
Eminim o zaman daha keyifli sürüş imkanı sağlanacaktır.
komoster
27.March.2008, 10:47
hoş geldin ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.