PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 27-29 Haziran 2008 2. Geleneksel RaptorRiders Buluşması

Sayfa : 1 [2] 3

Aksu
15.April.2008, 22:49
slm arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım belki ama 2 yıldır takip ediyorum raoptorcuları forumlardan. Ben de 2 yıldır kullanıyorum bu harika makineyi. Ben hem regal kullandığım için, hem de sizlerle tanışabileceğim için mutluyum. Çünkü iyi bir ailesiniz ve bundan sonra iyi bir aile olmayı umuyorum.

Keyifçi kardeşim aramıza hoşgeldin diyeceğim ama zaten 2 seneye yakındır buradaymışsın. Biz Ankara olarak 7-8 motor Mayıs ortalarına doğru Manavgat dan Alara ya doğru gelip dolaşıp gideceğiz, kısmet olursa görüşebiliriz de. Ayrıca Ayvalık ve Abant gezilerine de gelme imkanın olursa bekleriz.

Senin adına Admin tarafından açılmış tanışma ve hoşgeldin sayfası var oraya biraz daha açıklayıcı şeyler yazarsan diğer arkadaşlarla da sanal da olsa tanışma yazışma olanağı doğar. Selamlar

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=2890 Bu link senin tanışma yerin, tıkla ve yaz.

Aksu
15.April.2008, 22:51
Gerçi daha erken ama yine de bilmek isterim. Afyon üzeri gidecek olan var mı Ayvalık'a ?

Burak 23 Nisan da geldiğimde daha uzun konuşuruz ama yine de sen Eskişehir e gelsen motorla oradan da trene binsen Balıkesirde insek ve oradan da beraber karayolu ile Ayvalık, uyarmı sana, bizde Ankara dan bineriz trene, makinist de bizim byafd Ali Fuat ise tamamdır geç kalsan bile bekletir treni :cheesy:

Kaynarca
16.April.2008, 09:36
Başkanım aynı trende olacaksak tabii ki bu daha mantıklı olacaktır. Detayları yüzyüze görüşürüz inş..

müslüm baba
16.April.2008, 09:58
Ne treni be kardeşim basın gelin işte, kelebekmisiniz siz, trenle geldikten sonra hiç motorlarınızı getirmeyin biz sizi gelir alırız istasyondan,dönüştede bırakırız istasyona cık cıkk

Kaynarca
16.April.2008, 10:01
Müslüm Baba, artçı olacak bende. 600 KM yol. Yolda motordan ötürü teknik bi sıkıntı olursa diye endişe ediyorum. Yanılıyor muyum?

müslüm baba
16.April.2008, 10:30
Müslüm Baba, artçı olacak bende. 600 KM yol. Yolda motordan ötürü teknik bi sıkıntı olursa diye endişe ediyorum. Yanılıyor muyum?

Vallaha benim hatun arkamda hemde hiç istemediği halde biz geçen sene Eskişehir,Tosya,Kapıdağ hep gezdik hiçde bi durum olmadı, bu her hangi bir arıza olmayacak anlamına gelmiyor ama grup halinde gidildiğinden herkes birbirine yardımcı oluyor ama hiç uzun yola çıkmadıysanız artçınla birlikte önce bu konuda deneyimli olanlardan tüyoları al, öncelikle arka koltuğunu yaptırmalısın zira artçın orjinal kolyukta 100 Km bile gidemez.

keyifci
16.April.2008, 10:42
Aksu kardeşim teşekkür ederim ilgin için. Mayıs gibi geleceğinizi söylemişsiniz. Beklerim muhakkak. Alanya tarafına geçmezseniz bile biz de birkaç motor eşlik etmek isteriz sizlere. Tabiii mahsuru yoksaa. Detayları sanırım proğramınız netleştikçe görüşürüz.

keyifci
16.April.2008, 11:01
Müslüm baba selamlar. Sizinle tanışmayı çok isterdim. Ama Ayvalık bana epey uzak.Motor sevginize ve yardımseverliğinize hayranım. Hele Adana gezinizi hiç unutamıyorum. Zannediyorum o dönemdeki en uzun bilinen yoldu. Hem de hiç durmadan.

okan
16.April.2008, 11:08
Hüseyin avukatım o adana antep işinde vardır bi dümen .. bu dede o kadar uzun yol gidemez...:p

müslüm baba
16.April.2008, 11:23
Hüseyin avukatım o adana antep işinde vardır bi dümen .. bu dede o kadar uzun yol gidemez...:p

Sen öyle san hemide canlı yayın yaptım gece boyunca,telefon bağlantıları hiç kopmadı, beni kızdırma hemen şimdi şu anda basar gelirim SAMSUNA.

Müslüm baba selamlar. Sizinle tanışmayı çok isterdim. Ama Ayvalık bana epey uzak.Motor sevginize ve yardımseverliğinize hayranım. Hele Adana gezinizi hiç unutamıyorum. Zannediyorum o dönemdeki en uzun bilinen yoldu. Hem de hiç durmadan.

İşte bende bundan bahsettim sizin tanışma topiğinize bu kadar zamandır bizi takip ediyorsunuz neden hiç bizimle irtibat kurmadınız, o kadar sizin bölgenize geldik, ben dönüşte Adanada kaldım mersine geldim izmire kaç kere gittim,bodruma defalarca gittim, sizinlede tanışmak isterdim.

Gaziantep gezisinin özelliği zaten hiç durmadan birde gece gitmekti,depo doldurmadan doldurmaya durup 16 saatte Nizip e gitmiştim. Ö dönemlerde durmadan gidilen en uzun yoldu 1250 KM.

carvalho
16.April.2008, 11:36
Arkadaşlar, aşağıdaki listede revize var mı???

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL
2-aidikurt + firstlady
3-Carvalho
4-Batis
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
8-Emrahküçükgirgin + Pınar Hn.
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Bilgihan
11-yenikoylu_ua +Şemsi Hn.
12-Tayfun
13- Infinitedreams
14- Polo
15- h zafer y
16- Deniz +1
17- Kisstanbul
18- Captan Qusdo

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12-atraks
13- Raptiye, Ekrem Yadigar

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz

SAMSUN

1. Okan + modlady (capokanoya)

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

alex
16.April.2008, 11:52
Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL
2-aidikurt + firstlady
3-Carvalho
4-Batis
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Bilgihan
12-Tayfun
13- Infinitedreams
14- Polo
15- h zafer y
16- Deniz +1
17- Kisstanbul
18- Captan Qusdo
19-Alex + eşi Lotus

Kaynarca
16.April.2008, 11:53
Yazılması gerekir mi bilmiyorum ama genel toplam için gerekli olacaksa benim artçım da olacak..

müslüm baba
16.April.2008, 11:56
Tosyayı ve Eskişehiri nasıl inletmiştik bu seferde sıra Ayvalıkta eğer bu listedekilerin hepsi gelirse acaip şenlik olacak.

keyifci
16.April.2008, 12:00
Daha genciz Müslüm Baba. İnşaallah bundan sonra tanışırız. Ama haklısınız aynı zamanda.O da benim ayıbım ne yapalım. Ama en kısa sürede beklerim. Hatamı güzel bir mangalla telafi etmeye çalışayımm.

delibeygir
16.April.2008, 14:06

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL
2-aidikurt + firstlady
3-Carvalho
4-Batis
5-inci
6-kaanka + eşi
7-crazyhorse(h_zafer_y)
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Bilgihan
12-Tayfun
13- Infinitedreams
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12-atraks

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

beni ikikez yazmışsınız yaf

Tayfun
16.April.2008, 15:14
Valla 45 motor gözüküyor, eğer fresiz herkes gelirse kesin bu sefer gastelere değil haberlere bile çıkarız arkadaşlar...

carvalho
16.April.2008, 15:46
Valla 45 motor gözüküyor, eğer fresiz herkes gelirse kesin bu sefer gastelere değil haberlere bile çıkarız arkadaşlar...

İstanbul'dan en az 50 motor gelemeyecekse
İzmir'den en az 15 motor gelemeyecekse
Ege'den toplam en az 30 motor gelemeyecekse
Toplamda en az 100 motor olamayacksak
Gerçekten yazık bize :(

Ben inanıyorum, gezi tarihine kadar liste kabaracaktır...
Özellikle Ege. Arkadaşlar sırf sizlerle kucaklaşalım diye geziyi Ayvalık'ta yapmaya karar verdik.

Kİmseyi de zorla getircek değiliz tabii ki
İmkanı ve fırsatı olan gelir...

Ama keşke çok olsak, şöyle dillere destan bir gece geçirsek, fena mı olur???

bilgihan
16.April.2008, 15:53

Televizyoncu bir-iki arkadaş vardı eskiden..Cidden haber olsun bu etkinlik yaa..ben bir denerim :)

hakkı
16.April.2008, 18:30
güncel İzmir listesi

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
5. Serdar (pazar günü gelecek, birlikte döneceğiz)
6. Redhawk+1
7. drali

müslüm baba
16.April.2008, 18:33
Daha genciz Müslüm Baba. İnşaallah bundan sonra tanışırız. Ama haklısınız aynı zamanda.O da benim ayıbım ne yapalım. Ama en kısa sürede beklerim. Hatamı güzel bir mangalla telafi etmeye çalışayımm.

Mangalmı rakımı şimdiden affedildin, en kısa zamanda görüşeceğiz.

delibeygir
17.April.2008, 13:31
izmirdeki artışla 48 motor olu yafkaldı 52 yarıya geldik carvalho milleti iyice ısıtmak lazım bu işe :)

gençer
17.April.2008, 14:44

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL
2-aidikurt + firstlady
3-Carvalho
4-Batis
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Bilgihan
12-Tayfun
13- Infinitedreams
14- Polo
15- h zafer y
16- Deniz +1
17- Kisstanbul
18- Captan Qusdo

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12-atraks

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

bir aksilik olurda gelemem diye tedbirli davranmak istedim,tarih yaklaşınca yazdırırım diye düşünmüştüm ama sanırım yakında keşif gezisi yapılacağından yaklaşık bir sayı gerekli olacak. şimdilik bir problem yok.eğer ozamanda bir aksilik çıkmazsa katılacağız. şimdilik haziran sonuna kadar bu tip gezilerde bir sakınca görmediklerini söylüyorlar. arabayla katılıcam +1 kesin ama +2 de olabilir.

orcungiray
18.April.2008, 16:14
herkese selamlar.ben mersinden üyeydim,fakat artık istanbul selimpaşa tarafındayım.burda çalışıyorum.eğer mersinden motorumu getirebilirsem bende ayvalık toplantısına katılmak istiyorum.

Aksu
18.April.2008, 17:02
Mersin den gelecekler var işte onlarla beraber motorunla gelirsin.

müslüm baba
18.April.2008, 18:54
herkese selamlar.ben mersinden üyeydim,fakat artık istanbul selimpaşa tarafındayım.burda çalışıyorum.eğer mersinden motorumu getirebilirsem bende ayvalık toplantısına katılmak istiyorum.

İstersen itina ile getirilir motorun.Ücret ve yol masrafıda istenmez.:p

DERKMEN
19.April.2008, 00:15
Bu gezi hayatimin motor ustundeki en uzun yolculugu olacak insallah.
Fakat sinav 5 temmuzda gol emeyiz umarim.
Tavsiyelerinizi ozel mesajlar ile bekliyorum.

Aksu
19.April.2008, 00:20
Bu gezi hayatimin motor ustundeki en uzun yolculugu olacak insallah.
Fakat sinav 5 temmuzda gol emeyiz umarim.
Tavsiyelerinizi ozel mesajlar ile bekliyorum.

Sana tavsiye 5 Temmuz da EMOK gezisi var sen sınavları boşver gezmene bak.

DERKMEN
19.April.2008, 00:27
Sana tavsiye 5 Temmuz da EMOK gezisi var sen sınavları boşver gezmene bak.
Abi sinav A2 olunca :)
Bosveremem sanirim
Yinede cok tesekkurle.

Aksu
19.April.2008, 00:30
Abi sinav A2 olunca :)
Bosveremem sanirim
Yinede cok tesekkurle.

Pardon o zaman A 2 ye gir boşver EMOK u. :cheesy::cheesy::cheesy: biz daha çok gezi yapacaz, Akçakoca var, Amasra var onlara gelirsin.

DERKMEN
19.April.2008, 00:44
Insallah o gunleride gorur A2 gezeriz heryeri;
Iyi geceler.

matemmatik
19.April.2008, 01:52
biz daha çok gezi yapacaz, Akçakoca var, Amasra var onlara gelirsin.
Abi sence bazı gezileri yazmayı unutmadınmı?

Aksu
19.April.2008, 10:06
Abi sence bazı gezileri yazmayı unutmadınmı?

Aytaç haklısın unutmadım, önce şu Abant ve özellikle Ayvalık işini halledelim, hatta Ayvalık da konuşuruz, Doğu seferini. Bu sene plan çok bakalım nasıl sığacak o kadar gezi.

ABANT
AYVALIK
AKÇAKOCA
AMASRA
KARADENİZ
GÜNEY VE GÜNEY DOĞU
YEDİGÖLLER

matemmatik
19.April.2008, 10:53
Allah Allah... Savulun raptorriders geliyor... 8)

orcungiray
19.April.2008, 11:54
İstersen itina ile getirilir motorun.Ücret ve yol masrafıda istenmez.:p
müslüm baba,bana bu konuda yardımcı olabilirsen cok sevinirim.:cheesy:

gençer
19.April.2008, 14:41
müslüm baba,bana bu konuda yardımcı olabilirsen cok sevinirim.:cheesy:

müslüm baba bu gün enduro yarışlarında hakem olarak görevli sanırım soruna akşamdan önce cevap veremez..

Kaynarca
21.April.2008, 00:11
Bujgün bir haber aldım.. Haziran sonunda Bosna Hersek'te konserim olacakmış. Başka bir tarihe erteleme durumu da yokmuş :( O kadar canım sıkıldı ki.....
Umarım organizasyonda bir terslik olur ve konser iptal olur. Aksi taktirde Ayvalık gezisine katılamayacağım.. Son durumu sizlere haber veririm.. :(

matemmatik
21.April.2008, 00:17
Bujgün bir haber aldım.. Haziran sonunda Bosna Hersek'te konserim olacakmış. Başka bir tarihe erteleme durumu da yokmuş :( O kadar canım sıkıldı ki.....
Umarım organizasyonda bir terslik olur ve konser iptal olur. Aksi taktirde Ayvalık gezisine katılamayacağım.. Son durumu sizlere haber veririm.. :(
Herşeyin hayırlısı olsun ama umarım gelirsiniz... Eğer geziyi kaçırısanız Urfa yolları şart olur artık ;)

Kaynarca
21.April.2008, 00:29
Aytaç acayip canım sıkıldı ya. Bu gezi için eşime kask mont vs.. bile almıştım. Başka bir gezide kullanılır diyebilirsiniz ama başka gruplarla gezilere eşimle birlikte gitmeyi istemem.. Ayrıca Ayvalık'la ilgili bir sürü organizasyon yapacaktım.. Hayırlısı tabi ama çok canım sıkıldı çook..

matemmatik
21.April.2008, 00:36
Aytaç acayip canım sıkıldı ya. Bu gezi için eşime kask mont vs.. bile almıştım. Başka bir gezide kullanılır diyebilirsiniz ama başka gruplarla gezilere eşimle birlikte gitmeyi istemem.. Ayrıca Ayvalık'la ilgili bir sürü organizasyon yapacaktım.. Hayırlısı tabi ama çok canım sıkıldı çook..
Hele bir sabreyle abim... Gün doğmadan neler doğar?
Diyelimki iptal olmadı. Daha bu yaz içerisinde kaç tane organizasyon yapılacak... Ayvalığa da başka zaman ailece gidersiniz... Ama yine de iptal olacakmış gibi bir his var içimde... 8)

Kaynarca
21.April.2008, 00:38
İnşallah..

carvalho
21.April.2008, 09:44

Bu habere üzülmedim desem yalan olur. Kısmet...
Organizasyon olayı için bilahare konuşuruz Burak kardeşim. Telefon ile ararım ben seni...

OturanBull
22.April.2008, 14:01
Arkadaşlar Ben Şu Şekilde Sponsor Vari Bir Hareket Yapmak İstiyorum.. Bizim Ayvalık Deniz Kenarında Büyüğe Yakın Bir Arsa Var Eskiden Camping YEri Olarak Kullanıyorduk.. Şimdi İse Arsanın Bir Kısmına Evler Yaptırdık Bir Kısmıda Boş Duruyor.. Denize 0 Bir YEr Burası.. İsterseniz Burayı Size Ücretsiz Camping Kullanımı İçin Ayarlayabilirim.. Bir Düşünün Bakalım.. Eğer İsterseniz Benimle İrtibata Geçin Bende Ne Yapabiliriz Çözüm Üretiyim.. Sevgilerle..

matemmatik
22.April.2008, 14:37
Arkadaşlar Ben Şu Şekilde Sponsor Vari Bir Hareket Yapmak İstiyorum.. Bizim Ayvalık Deniz Kenarında Büyüğe Yakın Bir Arsa Var Eskiden Camping YEri Olarak Kullanıyorduk.. Şimdi İse Arsanın Bir Kısmına Evler Yaptırdık Bir Kısmıda Boş Duruyor.. Denize 0 Bir YEr Burası.. İsterseniz Burayı Size Ücretsiz Camping Kullanımı İçin Ayarlayabilirim.. Bir Düşünün Bakalım.. Eğer İsterseniz Benimle İrtibata Geçin Bende Ne Yapabiliriz Çözüm Üretiyim.. Sevgilerle..
Ben kendi adıma süper derim de bakalım organizatörüm adminim aidikurtum ne der bu işe... İnşallah yakınlarında çadırda kalamayacaklar için pansiyon, motel tarzı bir yerde vardır...
Özverin için teşekkürler...

carvalho
22.April.2008, 14:55

Teşekkürler Ömer. Abant dönüşü Ayvalık'a öncü bir gezi yapacağız, seninle irtibat kurarız,,,,

müslüm baba
22.April.2008, 17:20

Çok güzel ama kamp alanında olması gereken şeyler var mesela su ve WC bunlar halledilirse çok güzel olur.

Tayfun
22.April.2008, 19:44
Çok güzel ama kamp alanında olması gereken şeyler var mesela su ve WC bunlar halledilirse çok güzel olur.

Denize sıfır kamp bulmuşuz müslüm baba, tuvaletede camiye gideriz artıkın :p

Kaynarca
23.April.2008, 10:44
Tuvalet için camiden daha uygun yerler bulunabilir elbet.

Sözü geçen kamp alanı tam olarak nerede acaba?

carvalho
23.April.2008, 11:00
Tayfun şaka yapıyor yahu, ne camisi. Hani deli zabiti tanımayanlar için söylüyorum...

Arkadaşlar, hepimizi rahat ettirecek kamp alanı bulup sitede yayınlayacağız, merak etmeyin...

Olm Tayfun sen de cami deyip berrak zihinleri bulandırma :)

Tayfun
23.April.2008, 13:05
Tayfun şaka yapıyor yahu, ne camisi. Hani deli zabiti tanımayanlar için söylüyorum...

Arkadaşlar, hepimizi rahat ettirecek kamp alanı bulup sitede yayınlayacağız, merak etmeyin...

Olm Tayfun sen de cami deyip berrak zihinleri bulandırma :)

Abi olmadı herkes semerine birer tane LAZIMLIK koysun gelirken :mrgreen: boşuna lazımlık demiyorlar bak lazım oluyo işte hahahahaha :p

delibeygir
24.April.2008, 14:23
Abi olmadı herkes semerine birer tane LAZIMLIK koysun gelirken :mrgreen: boşuna lazımlık demiyorlar bak lazım oluyo işte hahahahaha :p

ne adamsın deli zabitim yaf sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::p:p:p

eserkaradeli
29.April.2008, 17:30
saygı ve selamlarımla BALIKESİR REGAL CİLER olarak bende varım.Eserkaradeli ve eşi BALIKESİR

carvalho
29.April.2008, 18:16
saygı ve selamlarımla BALIKESİR REGAL CİLER olarak bende varım.Eserkaradeli ve eşi BALIKESİR

Memnuniyetle ekledim...

OturanBull
29.April.2008, 19:09
Burası Sarımsaklı ile Altınovanın tam ortasında bölgeyi bilenler alt tarafındaki bilentur benzinliğinden neresi olduğunu anlıyabilir hatta mazisini bilenler için eski adını söyleyeyim imren motel & camping di eskiden şimdi ki adı imren club.. ama inşaat daha bitmedi müteahhitle sorun yaşadık mahkemeliğiz bu yüzden arsanın bir kısmında evler var bir kısmı ise bomboş.. şvalla bi keşif gezisi şart önceden.. söyle bir keşif ayarlayabiliriz isterseniz buradan mehmet abi ile atlarız tabi oda uygunsa cuma gecesinden otobüse istanbuldanda gelen gelir hem cumartesi keşif yaparız hemde gecesinde cundada güzel bi rakı balık yapar döneriz.. karar sizin..

Aksu
30.April.2008, 10:00
Burası Sarımsaklı ile Altınovanın tam ortasında bölgeyi bilenler alt tarafındaki bilentur benzinliğinden neresi olduğunu anlıyabilir hatta mazisini bilenler için eski adını söyleyeyim imren motel & camping di eskiden şimdi ki adı imren club.. ama inşaat daha bitmedi müteahhitle sorun yaşadık mahkemeliğiz bu yüzden arsanın bir kısmında evler var bir kısmı ise bomboş.. şvalla bi keşif gezisi şart önceden.. söyle bir keşif ayarlayabiliriz isterseniz buradan mehmet abi ile atlarız tabi oda uygunsa cuma gecesinden otobüse istanbuldanda gelen gelir hem cumartesi keşif yaparız hemde gecesinde cundada güzel bi rakı balık yapar döneriz.. karar sizin..

Ömer teklifin çok çok teşekkürler, benim zaman sorunum olduğu için gelmem imkansız. İstanbul daki ve İzmir deki arkadaşlar haberleşerek oraya bir öncü seferi yapacaklar, müsait olursan sende gidersin olmazsan bilgileri iletirsin arkadaşlar oraya da bakar, neresi uygun ise karar verirler ve başka ne gerekiyorsa o işlemleri de yaparlar ve 27 Haziran ı beklemeye başlarız.

Kamp yapacağımız yerde WC-Duş-Sıcak su-Plaj-Yeme içme yerleri-Mutfak-Ulaşım manzara ve temizilik olmazsa olmazlardan olacağı için en uygun yer tercih edilecektir.

aslanburclu
30.April.2008, 10:11
ben derimki ayvalığı bırakın altınoluk fener mahallesinde güzel kamp yerleri varmış denize sıfır ,duş,vc. vs. gazino ,ne dersiniz....

Aksu
30.April.2008, 10:42
ben derimki ayvalığı bırakın altınoluk fener mahallesinde güzel kamp yerleri varmış denize sıfır ,duş,vc. vs. gazino ,ne dersiniz....

Şimdi seninkine pişmiş aşa su katmak denir.

Karar verilmiştir AYVALIK

Ayvalıkdan bir döndükmü yok şurası yok burası, bu iş yatar.

Tamam arkadaşlar, Ayvalıkdaki yer için kimse karışmasın, kalınacak kamp hususunda gerekli plan yapılmıştır, sizler 27 Haziran da Ayvalık da nasıl olurum un planını yapın.

(Yaşar sen Angara ya gelde şu işlerine bakalım ne karıştırıyon Ayvalığı)

lunatic
30.April.2008, 18:35
Ömer teklifin çok çok teşekkürler, benim zaman sorunum olduğu için gelmem imkansız. İstanbul daki ve İzmir deki arkadaşlar haberleşerek oraya bir öncü seferi yapacaklar, müsait olursan sende gidersin olmazsan bilgileri iletirsin arkadaşlar oraya da bakar, neresi uygun ise karar verirler ve başka ne gerekiyorsa o işlemleri de yaparlar ve 27 Haziran ı beklemeye başlarız.

Kamp yapacağımız yerde WC-Duş-Sıcak su-Plaj-Yeme içme yerleri-Mutfak-Ulaşım manzara ve temizilik olmazsa olmazlardan olacağı için en uygun yer tercih edilecektir. Uşak da istermisin abicim. Ee temizlik istediğine göre hizmetçi istemişsin demektir açık plajda. Bir de uşak olsun. Motor bakım yeri yıkama yağlama da istemeyi unutma. Ya hipiler çölde nasıl toplanıyorsa biz de öyle yaparız. Bir tek tuvalet olsun o da yeter. Bir kaçı tüp getirir. Hanımlar pişirir beyler yer. Delikanlı sıcak su istemez. Duşu da bidonla dökerek alır. ayrıca bedava sirke baldan tatlıdır. ehe ehe ehe.

Aksu
30.April.2008, 18:46
Uşak da istermisin abicim. Ee temizlik istediğine göre hizmetçi istemişsin demektir açık plajda. Bir de uşak olsun. Motor bakım yeri yıkama yağlama da istemeyi unutma. Ya hipiler çölde nasıl toplanıyorsa biz de öyle yaparız. Bir tek tuvalet olsun o da yeter. Bir kaçı tüp getirir. Hanımlar pişirir beyler yer. Delikanlı sıcak su istemez. Duşu da bidonla dökerek alır. ayrıca bedava sirke baldan tatlıdır. ehe ehe ehe.

Tamam anladık kayserilisin biliyoz. Hatta plajda WC ye de gerek yok kumu biraz aç otur olduğun yere, :shock:

gidikurt
30.April.2008, 20:12
Arkadaşlar noluuuuuuurrrr benide ayvalığa götürün bırakmayın buralarda lütfeeennnnnnnnn. Bende yemek istiyorum yaptığınız mangallardan siz yapın konvoyunuzu ben çadırları beklerim olmazmı :)

gidikurt
30.April.2008, 20:25
:):):):) ah tayfun ah sen bakma millete boşver ama yinede lafın nerelere çekileceğini düşünmek lazım hele bu zamanda

Aksu
30.April.2008, 23:32
Arkadaşlar noluuuuuuurrrr benide ayvalığa götürün bırakmayın buralarda lütfeeennnnnnnnn. Bende yemek istiyorum yaptığınız mangallardan siz yapın konvoyunuzu ben çadırları beklerim olmazmı :)

Merak etme sen Alper i kandır Ayvalığa kadar gel gerisi kolay, orada da kolumuz vardır, benim baldız var Ayvalık da 20 senedir oralı, emekli öğretmendir kendisi, bacanak da doktor.

Misafir de severler, Alper de sürünsün çadırda bizle beraber, :cheesy::cheesy:

Tayfun
01.May.2008, 02:41
:):):):) ah tayfun ah sen bakma millete boşver ama yinede lafın nerelere çekileceğini düşünmek lazım hele bu zamanda

Bişe olmaz yinge kover gitsin :p midikurt napiyi ya :cheesy:

Ule ne aile ya,

AİDİKURT
GİDİKURT
MİDİKURT

:p

infinitedreams
12.May.2008, 11:27
Zaman daralıyor. Heyecanı sarmaya başladı şimdiden. O güne bir şey çıkmasın, gezmek görmek anlamında başka hiç bir ekstra istemem bu yıl. Fotoğraf şimdiden gözümde canlanıyor.

delibeygir
12.May.2008, 11:58
Keşif turuna çıkacak arkadaşlar bu ön geziye 16 Mayıs akşamı çıksak ve 19 mayıs akşamı dönsek nasıl olurböylece çevreyi en ince ayrıntısıyla incelemek için daha fazla vaktimiz olur böylece hatta ayvalık çevresinide araştırıp daha iyi şartlar bulabiliriz su wc hatta elektrik bile.

carvalho
12.May.2008, 12:08
Keşif turuna çıkacak arkadaşlar bu ön geziye 16 Mayıs akşamı çıksak ve 19 mayıs akşamı dönsek nasıl olurböylece çevreyi en ince ayrıntısıyla incelemek için daha fazla vaktimiz olur böylece hatta ayvalık çevresinide araştırıp daha iyi şartlar bulabiliriz su wc hatta elektrik bile.

KEşif 24-25 MAyıs Zafer kardeşim... gelirim diyorsun yani, süper

Buarada Nihat'a da söyleyyim. Nihatçım keşif gezisi 24-25 Mayıs :mrgreen: Yüzünü gören cennetlik, atları sürer miyz Ayvalık'a???

delibeygir
12.May.2008, 12:14
Abanta gelemedim kurtlar oldu hamsi kadar (bu benzetmeyi AKSU abiden kaptım :-)...) bunu kaçırmam ertesi haftada sakarya var zaten ooofffff of süper olcak yaf

haluka28
12.May.2008, 18:07
arkadaşlar ankaradan gelecek grup ne zaman yola çıkack ve kaç kişi çıkacak öğrenebilirmiyim. Ben 25 hazirandan sonra ancak müzait oluyorum ondan sonra ankaraya gelip oradan ankara ekibiyle ayvalığa gidebilirim. Aslında urfadan aytaç ile birlikte gidecektik ama maalesef benim işler planlarımızı alt üst etti. bu konuda bir bilgi alabilirsem sevinirim.

Aksu
12.May.2008, 22:31
arkadaşlar ankaradan gelecek grup ne zaman yola çıkack ve kaç kişi çıkacak öğrenebilirmiyim. Ben 25 hazirandan sonra ancak müzait oluyorum ondan sonra ankaraya gelip oradan ankara ekibiyle ayvalığa gidebilirim. Aslında urfadan aytaç ile birlikte gidecektik ama maalesef benim işler planlarımızı alt üst etti. bu konuda bir bilgi alabilirsem sevinirim.

Hocam şimdi sende plan yapacaksın haklısın.

1- Şimdi sırasıyla 30-31 Mayıs 01 Haziran SAKARYA POYRAZLAR
2- 05-08 Haziran HİTİT MOTOSİKLET BOLU KARTALKAYA SARIALAN YAYLASI ŞENLİKLERİ (Yönetim açarsa gezi topiğini sizlerinde haberi olacak.)
3- Sonra Bizimki 27-29 Haziran RAPTORRIDERS AYVALIK var.
4- Peşinden 3-6 Temmuz EMOK BİLECİK PAZARYERİ Motosiklet şenlikleri.

İşin açığı biz Ankara grubu olarak neye nasıl gideceğimize karar vermiş değiliz. Hangi etkinliğe gideceğiz hangisine gitmeyeceğiz bir konuşmamız olmadığı için sizlere belirleyici bir rota tarih ve gidiş planı sunamıyoruz.

Ferdi olarak gitme kararı olan arkadaşlarda kendileri bilir ne zaman nereye nasıl gideceklerini.

Sonuç 19 Mayıs tatilinde veya sonraki hafta toplanabilirsek yukarıda yazılı geziler için bir strateji belirleyeceğiz. Hocam biraz sabret. Selamlar.

TLGYLDZ
12.May.2008, 22:36
slm arkadaslar bulusmayı sabırsızlıkla beklıyorum ızmırden gelecek arkadaslarla bergama kavsağında gorusmek uzere

matemmatik
16.May.2008, 15:12
Yaw millet nooooldu size yaw?
Nerdeyse topic kilitlenecek yaw?
Yokmu gelen giden?
Bu arada öncü ekip ne zaman gidecek yer bakmaya veya bakıldımı?

carvalho
16.May.2008, 15:14
Yaw millet nooooldu size yaw?
Nerdeyse topic kilitlenecek yaw?
Yokmu gelen giden?
Bu arada öncü ekip ne zaman gidecek yer bakmaya veya bakıldımı?

Öncü ekip haftaya gidiyor (uz) sevgili Aytaç...
Resimlerden sonra konu hareketlenecektir, merak etme sen 8)

matemmatik
16.May.2008, 15:19
Walla modum merak etmiyorum ama sabır kalmadı yaw!!! Walla zaman geçmiyor artık. Zaten havalar ısındı öğrencilerin şevk ve azimlerinde düşüş var... Walla sabırsızlanıyorum. Motorun bütün bakımları da yapıldı, kamp malzemeleri de tamam ama oooof of...
YOL YAPALIM YOL... :cheesy::cheesy::cheesy:

jashuaa
20.May.2008, 11:29
yazın yazın eskişehir adına benide yazın :D

carvalho
20.May.2008, 11:37
51+19 toplamda 70 kişi olduk. 100'e 30 kaldı.

Ayvalık ön gezisinde en az 100 kişi için pazarlık yapacağız, mahcup olmayız görüldüğü kadarıyla...

aidikurt
20.May.2008, 11:42
yazın yazın eskişehir adına benide yazın :D

ooooo veysel kardeşim sesin solugun cıkmıyordu merak ettik valla 8)

Aksu
20.May.2008, 12:09
Ankara dan geziye katılacak arkadaşların dikkatine,

Büyük çoğunlukla 26 HAziran akşamı trenle Balıkesir veya Soma ya kadar gitmeyi oradan da mmotorlarla Ayvalık a devam etmeyi düşündük. Motorlarımızın yapısı ve yolun uzun oluşu bizleri yoracağından, şenliğe dinç olarak gelmek istiyoruz ki keyfimiz yerinde yüzümüz güleç olsun.

Bu sebeple 20-21 Haziran gibi tren bileti almayı planladık, gidecek olan arkadaşlar o zamana kadar kararlarını versin ve benimle irtibata geçerek tren bileti alınması için geregini yapsınlar.

carvalho
20.May.2008, 12:24
Ayvalık buluşmasına katılacak arkadaşlarım,

Biz hafta sonu gerekli rezervasyonları yapmaya ve yer ayarlamaya gideceğiz ancak elimize net bir sayı olmalı; yani şu kadar kişi pansiyon, şu kadar kişi otelde kalacak şeklinde. Bu yüzden İl başkanı arkadaşlarımdan ricam listeyi bu şekilde güncelleyip bana bildirebilirler mi lütfen? Cuma akşamı yola çıkmadan önce aşağı yukarı sayılara ulaşabilirsek işimiz kolaylaşır...

Topiğin ilk mesajında isimlerin yanlarına ekliyorum...

İstanbul ekibi, kimler çadırda konaklıyor, kimler motelde kalıyor???

Ben çadırda kalacağım...

matemmatik
20.May.2008, 12:30
Şanlıurfa il başkanı olarak derim ki; Ben ve Urfa'dan gelen tüm arkadaşlarım çadırda kalacağız :p:p Şaka bir yana ben çadırda kalacağım. Mevcut bir il başkanım olmadığından kendime başkanlık yapayım dedim :cheesy:

aidikurt
20.May.2008, 12:37
aytaç kardeşim inşallah şanlıurfadada yeterli cogunlugu saglarsak bir il grubu daha acarız.Tabi burda gorev sizlerin.

Aksu
20.May.2008, 12:42
Selçuk
Ankara 15 kişi ve 13 çadır oluruz.

matemmatik
20.May.2008, 13:10
aytaç kardeşim inşallah şanlıurfadada yeterli cogunlugu saglarsak bir il grubu daha acarız.Tabi burda gorev sizlerin.
Aslında urfada raptor kullananlar var fakat Raptorrider olabilirlermi onu bilmiyorum :? Adamlar ne kask ne koruma... egsozu açıp bağırta bağırta gitmeek dışında bişi yaptıkları yok. o yüzden ne ben tanışıyorum ne de burdan bahsediyorum :(

Aksu
20.May.2008, 13:22
Alper

Ankara listesine Kaleci eklermisin.

aidikurt
20.May.2008, 14:01
Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL (Çadır)
2-aidikurt + firstlady
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
12-Tayfun (Çadır)
13- Infinitedreams
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
6. Redhawk+1
7. drali

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca+ eşi

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

BALIKESİR

1. Eserkaradeli + eşi

ESKİŞEHİR

1. Jashuaa

kıvılcım
20.May.2008, 15:18
arkadaşlar şu çocuklar ve hamileler için bir çözüm bulalım benim kız ben gelmezsem sizi yolamam diyor annesiyle resmen birbirine girdiler arada ben kaldım istanbuldan arabayla çıkıcak arkadaşlar şu çocuk ve hamile bayanlar için bir yer açsalar diyorum nacizane fikrim

Tayfun
20.May.2008, 21:06
Kaç kişi arabayla gelecek ayvalığa sayı bellimi?

doğan
20.May.2008, 23:05
Ben de geliyorum ve çadırda kalıyorum :cheesy:

TLGYLDZ
21.May.2008, 10:27
arkadaslar sımdı elıme nöbet cızelgem geldı 27 hazıranda ben gelemıyorum 28 hazıranda gelıyorum kayıt sayfasında belırtılırse sevınırım 1 gun gecıkmelı

carvalho
21.May.2008, 10:28
arkadaslar sımdı elıme nöbet cızelgem geldı 27 hazıranda ben gelemıyorum 28 hazıranda gelıyorum kayıt sayfasında belırtılırse sevınırım 1 gun gecıkmelı

Hiç sorun değil, zaten yakınsın gazı açtın mı İstanbul ekibinden önce varırsın mekana...

infinitedreams
21.May.2008, 13:26
Bu başlıkta bir mesajım olsun diye durumumu burdan bildirmek istedim (:

Listede adım var, yanına bir de +1 ekledik mi kusursuz olacak. Konaklama içinde pansiyon, otel ya da adı herneyse, ondan istiyorum. Bu yaz yeterince çadırda kalıcam zaten. Bu gezi için yumuşak bir şeyin üstünde uyumak isterim.

delibeygir
21.May.2008, 14:12
Bu yaz yeterince çadırda kalıcam zaten. Bu gezi için yumuşak bir şeyin üstünde uyumak isterim.

şişme yatakta baya yumuşak oluyo yaf :mrgreen: bu espriyi umarım alınmazsın.Bu hafta sonu sizin için güzel yerler ayarlamaya çalışacağız arkadaşlar merak etmeyin.

infinitedreams
21.May.2008, 14:33
şişme yatakta baya yumuşak oluyo yaf :mrgreen: bu espriyi umarım alınmazsın.Bu hafta sonu sizin için güzel yerler ayarlamaya çalışacağız arkadaşlar merak etmeyin.
Anlamsızca, "üzerinde taşıyabileceğin kadar az şeye ihtiyaç duyma" felsefesini yaşatmaya çalışıyorum bünyeye (:
Çadır, şişme yatak falan... bunlar güzel şeyler ama yolda yük istemiyorum.
Vaadinle ilgili de şunu eklemek isterim; "konfor istemiyorum. Sadece kapısı ve çatısı olsun yeter".

Emeğin için şimdiden teşekkür ederim.

carvalho
21.May.2008, 14:36
Anlamsızca, "üzerinde taşıyabileceğin kadar az şeye ihtiyaç duyma" felsefesini yaşatmaya çalışıyorum bünyeye (:
Çadır, şişme yatak falan... bunlar güzel şeyler ama yolda yük istemiyorum.
Vaadinle ilgili de şunu eklemek isterim; "konfor istemiyorum. Sadece kapısı ve çatısı olsun yeter".

Emeğin için şimdiden teşekkür ederim.

Bence işin sırrı +1 de saklı
Felsefe hikaye :mrgreen:

infinitedreams
21.May.2008, 14:49
Bence işin sırrı +1 de saklı
Felsefe hikaye :mrgreen:Senle biraz konuşabilir miyiz Selçuk?
Dışarda.
(:

carvalho
21.May.2008, 15:20
Senle biraz konuşabilir miyiz Selçuk?
Dışarda.
(:

Konuşalım tabii

lafmacuncuda :)

haluka28
21.May.2008, 19:46
Aslında urfada raptor kullananlar var fakat Raptorrider olabilirlermi onu bilmiyorum :? Adamlar ne kask ne koruma... egsozu açıp bağırta bağırta gitmeek dışında bişi yaptıkları yok. o yüzden ne ben tanışıyorum ne de burdan bahsediyorum :(

al bnenden de o kadar. aslında bir arkadaş var ve bir raptor rider olabilir fakat çocuğu olmak üzere o yüzden bir süreliğne bizlerdden uzakta olcak.

Selçuk bende çadırda kalacağım eşimi ikna edebilirsem onuda getireceğim. o yzden heran +1 olabilirim.

carvalho
26.May.2008, 22:58
Evet arkadaşlar, hepinizin bildiği gibi geleneksel buluşma planlamamız için gittiğimiz Ayvalık gezisinde hepimizi rahat ettirecek, bizleri size mahçup etmeyecek yer arayışına girdik ve geleneksel buluşmamızı Ayvalık’a 25 km mesafede olan Dikili ilçesinde yapmaya karar verdik. Buluşmamızı yapacağımız mekan “THE KILLY” isimli açılışı biz oradayken yapılan harika bir beach club. Detayları ve resimleri aşağıda anlatacağım…

Öncelikle Ayvalık’ta mekan arayışına girdik ve açıkçası koca ilçede tek bir tane kamping bizi ağırlayabilecek yeterlilikte idi. Kamping sahibiyle pazarlık yaptık ve karar verir gibi olduk, hatta karar verdik mekandan ayrıldık. Hakkı kardeşim Dikili’ye de bir uğrayalım, Kıvanç’ın tavsiye ettiği yer ile konuşalım dedi ve atladık Dikiliye gittik. Açılışı o gece yapılacak “THE KILLY” isimli mekana gittik ve Ayvalık’taki mekanla kıyas götürmeyecek derecede bizi memnun edeceği konusunda fikir birliğine vardık.

Mekanın sahibi bizim için sembolik fiyat karşılığı (çadır başı 10 YTL) bize kocaman bir alan tahsis etti. Şu anda yer bakımda olduğu ve 1 hafta içinde olması gereken hale geleceği için çadır alaınnı fotoğrafını ekleyemiyorum ama geniş ve dümdüz bir alanda stadyum çimi hayal edin, öyle bir alan.

Hafta sonu giriş ücreti 10 YTL olan Beach’den ücretsiz olarak faydalanabileceğiz. Tesis, mavi bayraklı bir sahile sahip. İsteyen istediği zaman denizine girer, duşunu alır, snack bar’dan içkisini alır yudumlar, isteyen resimlerde göreceğiniz kamelyalarda gölgede minderlerde keyif yapar, her türlü tercih sizin.

Tesiste ücreti karşılığı su sporları yapma fırsatı da var. Kısaca üst düzey bir beach club’ın tüm imkanlarına sahip.

Eklemekte fayda var, isteyen birasını istediği yerden alıp çadır alanında içebilir de, tesisin barından almak zorunda değil. Mekan sahibi arkadaş bu konuda gayet esnek. Akşam vakti etlerimizi alıp kendi mangalımızı yapabileceğiz ya da mangal olayını tesisteki arkadaşlara tevdi edip yine önemsiz bir ücret karşılığı servis alabileceğiz. Tercih tamamen bizim.

Hafta sonları Cumartesileri konser de olabiliyor, karga riders’a mahkum kalmayabilirsiniz yani J

Dikili Ayvalık’a, Bergama’ya ve bilinmedik bizim için keşfedilmedik bir sürü güzel koylara yakın olduğundan gündüz vakti civar yöreleri turlayabiliriz. İsteyen tekne turlarına da katılabilir.

Çadırda kalmayacak arkadaşlar için Dikili’de sahile sıfır bir motelle konuştuk, bize sezon fiyatı uygulamayacak. Hatta şimdiki fiyattan da indirim yaptı. Bugün 30 YTL olan kişi başı ücret gideceğimiz tarihte yani sezonda 25 YTL olacak. Telefon numaralarını ve adres detaylarını vereceğim.

Ayvalık’ta konaklamak isteyen arkadaşlar için de bazı yerlerle pazarlık yaptık. Konuştuğumuz tüm motellerin telefon numaralarını başka bir mesajda yazacağım…

Şimdi mekanın resimleri

THE KİLLY BEACH CLUB (DİKİLİ)

http://img141.imageshack.us/img141/4751/ayvalk117be7.jpg (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/7384/ayvalk119pd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/7384/ayvalk119pd2.55d89c75fe.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=ayvalk119pd2.jpg)

http://img100.imageshack.us/img100/8220/ayvalk111zu8.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/8220/ayvalk111zu8.26dbe84dcb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=ayvalk111zu8.jpg)

http://img100.imageshack.us/img100/8472/ayvalk141da0.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/8472/ayvalk141da0.d8a4ecfa45.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=ayvalk141da0.jpg)

http://img176.imageshack.us/img176/8707/ayvalk121uv6.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/8707/ayvalk121uv6.02d07ecb78.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=176&i=ayvalk121uv6.jpg)

http://img100.imageshack.us/img100/9942/ayvalk123mm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/9942/ayvalk123mm8.dd24c26ba0.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=ayvalk123mm8.jpg)

http://img100.imageshack.us/img100/5292/ayvalk124dc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/5292/ayvalk124dc1.ef0afdf97b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=ayvalk124dc1.jpg)

http://img176.imageshack.us/img176/6355/ayvalk150fg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/6355/ayvalk150fg0.60c88e662a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=176&i=ayvalk150fg0.jpg)

http://img391.imageshack.us/img391/6131/ayvalk151or2.jpg (http://imageshack.us)
http://img391.imageshack.us/img391/6131/ayvalk151or2.c42acf9c1a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=391&i=ayvalk151or2.jpg)

http://img397.imageshack.us/img397/369/ayvalk140yu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/369/ayvalk140yu9.c5230e42e7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=397&i=ayvalk140yu9.jpg)

Kaynarca
27.May.2008, 00:05
Benim gibi Dikilî'de yazlığı olan biri için sürpriz bir gelişme oldu. Güzeldir Dikili.. Bergama'daki antik kalıntılara ve Ayvalık'daki "şeytan sofrası"na da rahatlıkla gidilebilir. Bence kamp için Dikili daha iyi bir seçim olmuş. Ayvalık'a göre daha sakindir. Bizim için de bu durum avantaj sağlar. Bu yeni açılan mekân tam olarak nerede acaba, Mavi Bayrak'ın olduğu yerde mi yoksa?

Tayfun
27.May.2008, 00:11
Mekan budur arkadaşlar, bakın eleyin dokuyun söyleyin fikrinizi, o kadar yol yaptık düştük kalktık resim çektik önünüze koyduk daha yapabileceğimiz birşey yoktır, şaka bi yana resimleri güzel çekmişim heeee :p

Aksu
27.May.2008, 09:09
Teşekkürler arkadaşlar, siz tamam diyorsanız mesele yok, biz Ankara olarak hazırız.

Yer de güzel daha ne olsun satın alacak değiliz ya, toplam 2 gece kalacaz hepsi o kadar, önemli olan beraber olmak, gerisi Şam da kayısı.

carvalho
27.May.2008, 09:16
Bu yeni açılan mekân tam olarak nerede acaba, Mavi Bayrak'ın olduğu yerde mi yoksa?

Aynen orada 8)

bozkurt
27.May.2008, 09:52
Ben bizzat görmemiştim ama fotolar ve yer süper.Elinize sağlık arkadaşlar.''HERŞEY GÜZEL OLACAK''
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

matemmatik
27.May.2008, 10:04
Ben beğenmedim kuş sütü servisi yok :p
Walla arkadaşlar bundan iyisi şamda kaysı desem yeridir heralde :cheesy:
Çok iyi denk getirmişsiniz. Emeğinize sağlık...

Aksu
27.May.2008, 10:07
Ben beğenmedim kuş sütü servisi yok :p
Walla arkadaşlar bundan iyisi şamda kaysı desem yeridir heralde :cheesy:
Çok iyi denk getirmişsiniz. Emeğinize sağlık...

Aytaç :evil: Şam da kayısı cümlesini önce ben kullandım. Sen de Şam da tatlı diyebilirsin. :cheesy::cheesy:

doğan
27.May.2008, 10:16
Bence de mekan süper. Emeği geçenlere teşekkürler. Bi an o boş plaj ve çimlerin RaptorRİders lar ile dolduğunu düşündümde. Çok eğlenicez çokk...

bozkurt
27.May.2008, 10:27
Hayır arkadaşlar''killy beach klub'' Şamda kayası yada tatlı felan değil.:)
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

kaanka
27.May.2008, 10:28
kardeşlerim elinize, emeğinize sağlık mekan gerçekten çok güzel gözüküyor...
şimdiden sabırsızlanmaya başladım yawwww.....:cheesy:

aidikurt
27.May.2008, 10:29
mekan mükemmel beyler terkrar elinize saglık.hele bide RaptorRiders üyeleri olunca iki kat daha güzel olur orası

infinitedreams
27.May.2008, 11:26
Şanslı olanlar biz miyiz, yoksa dikili ve The Killy Beach mi emin olamadım (:
Orada olacak olmak gerçekten süper... heyecan verici.

matemmatik
27.May.2008, 11:42
Aytaç :evil: Şam da kayısı cümlesini önce ben kullandım. Sen de Şam da tatlı diyebilirsin. :cheesy::cheesy:
Nee tatlımı ısmarlayacan? Aslan başkanım teşekkürler... :cheesy:

haluka28
27.May.2008, 13:23
Gayet güzel elinize sağlık zaten mekan isterse dağın başı olsun maksat muhabbet.

hakkı
28.May.2008, 15:15
arkadaşlar işyerinden izin alabildim, eğer çok önemli bir mani çıkmazsa ben kamp alanına 25 Haziran Çarşamba akşamı çadırımı kuruyorum.

carvalho
28.May.2008, 15:37
Ben de çok büyük ihtimal çarşamba günü mekandayım. Çadır & Motel konusunda karar veremedim ama çadır daha yakın ihtimal gibi...

Tayfun
29.May.2008, 10:56
Bende çarşamba gitmek isterdim ama mümkün değil, benim planım cuma günü için izin alıp perşembe gecesinden gitmek cuma sabah orda olmak.

delibeygir
29.May.2008, 11:05
Bende çarşamba gitmek isterdim ama mümkün değil, benim planım cuma günü için izin alıp perşembe gecesinden gitmek cuma sabah orda olmak.

kardeşim izin işini halledince bana haber ver beraber basıp gidelim 8)

Tayfun
29.May.2008, 16:34
kardeşim izin işini halledince bana haber ver beraber basıp gidelim 8)

Bunu zati senle planladık zafo :mrgreen: uyuya uyuya gideriz gece :x nihahahaha

haluka28
29.May.2008, 17:24
ben burdan ankaraya ankaradan da ankara tayfasıyla trene binip gitmeyi planlıyorum. ve çadırda kalacağım

BULL
29.May.2008, 17:44
o zamana kadar motorun façasını düzeltemezsek
ben kelebek geleceğimdir... :?

izin olayını bende ayarladım

çarşamba akşamı çadırımı mekanın mutfağının kapısının önüne kurup

millet gelmeden raat raat demlenebilirim :mrgreen:

yenikoylu_ua
29.May.2008, 17:52
Perşembe akşamı banada iyi fikir gibi geliyo arkadaşlar konuşalım bu işi

Tayfun
29.May.2008, 20:01
Perşembe akşamı banada iyi fikir gibi geliyo arkadaşlar konuşalım bu işi

Konuşalım abicim, ama siz bir tane düşüş bileti alın bizim viraj için, yoksa geçirmezler düşürmeden valla :mrgreen:

bozkurt
30.May.2008, 12:14
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

CapiTan QusDo
01.June.2008, 19:17
Evet HerkeSe Selam

Evet Rapdör Aliesi Ve beu yaz Bu sıralar Beklediğimi Bir Ameliyat Var Ona olan Hazılığımı Hayatıma Hazırlıyorum Yaşadığım Motor SevgiSi İçimde kaybolmuicak... Ve sizlerle Olabileciğime ve hekesin birbirini unutmayacağı düşünelerek Hayat buYo Nice FeSTiVaLLeRe, Etkinliklerle dileğiyle dilerr Aranızada Bi Süre.. OlamayaCağımı Bildirmek isTedim Kendinize Ben Gelene Kadar İyi bakarsınız HayırLısıyLa bi ProTez esTeTik bir Göz Ameliyatım var GelinCe herkes Beraber Çok Şeyler Yaşayacağımızı Umuyorum SonSuz FesTivaller Ve Kendinize Ait Güzel Bir yaşam Diliyorum... irtibaağtı koparmicaz RaPToR aİlLesiii HeerkeSe Byee İyi bakın kendinize hadayin Görüşmek üzere 8):cheesy::D

Kaynarca
01.June.2008, 19:34
Allah şifanızı versin. Ameliyatınızın başarılı geçmesini dilerim. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

police96
01.June.2008, 19:58
En kısa zamanda tekrar sizi aramızda görmek dileğiyle. Allah acil şifalar versin.

yanar17
01.June.2008, 21:45
Öncü kardeşler.
Emeğinize sağlık. Güzel bir mekan seçmişiniz. Fotolar güzel. Artık geriye o tarihte orda olmak kaldı. Herkeze mutlu buluşmalar. hayırlı yolculuk ve sürüşler. Günü iple çekiyoruz. O tarihe kadar RR nin bakımını yapmam lazım.

Birden akılıma gelen bir konu var. Bence buda önceden planlanmalı.
Buluşmadan sonra toplu bir sürüşle sanırım geziler olacak motorsiklt le Ayvalık civarında.

Mesela CUNDA adasınan gidilip orda bir çay içme gezme vb. bir aktivite
sonra SEYTAN zofrası ve ayak izinin bulunduğu yerleri görme.
sonra ismini CENNET TEPESİ olarak bildiğim bir seyir yeri var oralara motorla gidilebiliyor. Buralara bizi götürecek getirecek bir rehber kılavuz var mı içimizde.

Bunu da bir programa bağlamak lazım. Sonra rehberin yanında konvoy güvenliğini sağlıycak, konvoyun kavşaklarda bölünmesini engelliycek yeri geldiği zaman karşı trafiği kesip konvoyun parçalanmadan geçişini sağlayıp arkadan toparlıyarak gelecek JOKER lere ihtiyaç olacak.

Öneri: bu jokerler ardçısı olmayan sürücülerden olursa daha çevik haraket ederler.

birkeresinde İZMİR MT gurubuyla bir geziye katılmıştım çok hoş bir organize vardı aralarında. Orada görmüştüm. Tabi bunun yanında katılan herkes toplu sürüş kurallarına uydu. Anlatamadığım bir çok ayrıntı var. Sanki bu gezi önceden çalışılmış gibiydi. Yada bu geziyi adamlar sık yapıyorlardı. Alışkanlık tı onlar için ama ben beğendim.

Kesinlikle bir yönetim ve uum vardı.

Bunu da dikkatlerinize sunarım. Zaten sayı fazla olmaz sa buna gerek kalmaz. Ama 40-50 motosiklet olunca mutlaka bir düzen disiplin şart . Tecrübeli arkadaşların dikkatine sunarım.

Hepinize Çanakkale den sevgiler saygılar.

matemmatik
01.June.2008, 21:47
Allah şifa versin... Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

yanar17
01.June.2008, 23:09
Birde bu yerin google earth dan yerini görebilirmiyiz. Dikili merkezin ayrıntılı görünüşü mevcut. Yararlı olacağın dan eminim.

yanar17
01.June.2008, 23:18
ben şöle bir genel bakışı çektim

http://img75.imageshack.us/img75/8318/dikilsa3.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/8318/dikilsa3.a48a39e484.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=75&i=dikilsa3.jpg)

yanar17
01.June.2008, 23:37
http://img152.imageshack.us/img152/2580/tepesr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2580/tepesr6.1339d3225e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=152&i=tepesr6.jpg)

http://img75.imageshack.us/img75/9269/oklufg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/9269/oklufg2.a98eec3144.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=75&i=oklufg2.jpg)

matemmatik
02.June.2008, 00:38
Yaw arkadaşlar gülmeyin ama diyelim ki ben tek başıma geldim oralara ve bulamadım, kimi arayacağım? En baştan kesin orda olacak bir arkadaş rica etsem bir iletişim numarası verebilirmi acaba?

delibeygir
02.June.2008, 11:16
sevgili kardeşim arayabileceğin arkadaşlar daha çok ama BULL,TAYFUN(DELİZABİT),CARVALHO ve ben CRAZYHORSE(DELİBEYGİR) telefonları üye listesinden bulabilirsin 8)

aidikurt
02.June.2008, 11:28
Yaw arkadaşlar gülmeyin ama diyelim ki ben tek başıma geldim oralara ve bulamadım, kimi arayacağım? En baştan kesin orda olacak bir arkadaş rica etsem bir iletişim numarası verebilirmi acaba?

beni ara kardeşim

05327374526

vatansever
02.June.2008, 12:29
İstanbul ekibi vatansever+1 i de alın yanınıza.bu güzellikleri biz de yaşamak ve paylaşmak istiyoruz...

aidikurt
02.June.2008, 13:22
İstanbul ekibi vatansever+1 i de alın yanınıza.bu güzellikleri biz de yaşamak ve paylaşmak istiyoruz...

ne demek kardeşim eklenedin bile

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
12-Tayfun (Çadır)
13- Infinitedreams +1 (pansiyon)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19-Doğan (Çadır)
20-vatansever (+1)

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
6. Redhawk+1
7. drali

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28 (çadır)

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca+ eşi

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

BALIKESİR

1. Eserkaradeli + eşi

ESKİŞEHİR

1. Jashuaa

vatansever
02.June.2008, 21:42
foreman ben adımı yazdırdım . şimdi seni bekliyorum haberin olsun.bu arada ben eşimle çadırda kalacağım.çadırın zevki başkadır yaw..

Kino
02.June.2008, 21:52
adminim alperim basın gelecekmi basın ??

neydi en son " raptor eğlence klübü" müydü :mrgreen::mrgreen: fun club müydük

anlayan anlarrrr..:cheesy: ona göre fashing kıyafet getirelim.. :p

matemmatik
03.June.2008, 01:51
Teşekkürler adminim kaydettim...

carvalho
03.June.2008, 10:18
Öncü kardeşler.
Emeğinize sağlık. Güzel bir mekan seçmişiniz. Fotolar güzel. Artık geriye o tarihte orda olmak kaldı. Herkeze mutlu buluşmalar. hayırlı yolculuk ve sürüşler. Günü iple çekiyoruz. O tarihe kadar RR nin bakımını yapmam lazım.

Birden akılıma gelen bir konu var. Bence buda önceden planlanmalı.
Buluşmadan sonra toplu bir sürüşle sanırım geziler olacak motorsiklt le Ayvalık civarında.

Mesela CUNDA adasınan gidilip orda bir çay içme gezme vb. bir aktivite
sonra SEYTAN zofrası ve ayak izinin bulunduğu yerleri görme.
sonra ismini CENNET TEPESİ olarak bildiğim bir seyir yeri var oralara motorla gidilebiliyor. Buralara bizi götürecek getirecek bir rehber kılavuz var mı içimizde.

Bunu da bir programa bağlamak lazım. Sonra rehberin yanında konvoy güvenliğini sağlıycak, konvoyun kavşaklarda bölünmesini engelliycek yeri geldiği zaman karşı trafiği kesip konvoyun parçalanmadan geçişini sağlayıp arkadan toparlıyarak gelecek JOKER lere ihtiyaç olacak.

Öneri: bu jokerler ardçısı olmayan sürücülerden olursa daha çevik haraket ederler.

birkeresinde İZMİR MT gurubuyla bir geziye katılmıştım çok hoş bir organize vardı aralarında. Orada görmüştüm. Tabi bunun yanında katılan herkes toplu sürüş kurallarına uydu. Anlatamadığım bir çok ayrıntı var. Sanki bu gezi önceden çalışılmış gibiydi. Yada bu geziyi adamlar sık yapıyorlardı. Alışkanlık tı onlar için ama ben beğendim.

Kesinlikle bir yönetim ve uum vardı.

Bunu da dikkatlerinize sunarım. Zaten sayı fazla olmaz sa buna gerek kalmaz. Ama 40-50 motosiklet olunca mutlaka bir düzen disiplin şart . Tecrübeli arkadaşların dikkatine sunarım.

Hepinize Çanakkale den sevgiler saygılar.

Sebahattin abi, öncelikle detaylı öngörü, hatırlatma ve uyarıların için teşekkürler.
Dikili buluşmamıza geliş tarihleri şu anda net olmasa bile normal koşullarda Cumartesi öğlen gibi tüm ekip bir araya gelmiş olacak gibi. O yüzden toplu gezi günümüz Cumartesi olacak, görünen o. Erken gelecek ekip ayrıca gezer tabii ama 50-60 motorluk ihtişamlı gezimiz Cumartesi günü olur.

Dediğin gibi Cunda'da çay molası, Şeytan sofrası'nda gün batımı, Bergama gezisi gibi kısa gezi ve aktivitelerimiz olacak. Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.

Geçen seneki 40 motorluk 28 Ekim toplu sürüşümüz kalabalık İstanbul trafiğine rağmen örnek olacak disiplindeydi. Aynı disiplini Ayvalık'ta da göstereceğiz...

Ayrıca Alper ile de konuştuğumuz üzere geziden önceki cumartesi ya da pazar (21 yahut 22 Haziran) yetkili ve tecrübeli bir sürüş hocasından 3-4 saatlik teorik sürüş dersi verdirtmeyi düşünüyoruz. Alper yakında duyuruyu yapar...

Sevgiler, saygılar...

carvalho
03.June.2008, 10:20

Aytaç kardşim, 0533 242 7432 den bana ulaşabilirsin...

Kaynarca
03.June.2008, 10:31
[quote=carvalho;66511]

Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.
quote]

Bosna konserim olmazsa 1 hafta öncesinden Dikili'de olurum. Gerekeni birlikte de yaparız.

carvalho
03.June.2008, 10:47
[quote=carvalho;66511]

Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.
quote]

Bosna konserim olmazsa 1 hafta öncesinden Dikili'de olurum. Gerekeni birlikte de yaparız.

Burak kardeşim, gideceğimiz mekada sahne ve Hande Yener vsvs gibilere konser verdirtecek elektronik ses cihazları mevcut. Bilmem alatabildim mi :mrgreen:

infinitedreams
03.June.2008, 10:49
[quote=Kaynarca;66516]

Burak kardeşim, gideceğimiz mekada sahne ve Hande Yener vsvs gibilere konser verdirtecek elektronik ses cihazları mevcut. Bilmem alatabildim mi :mrgreen:
Harika bir istek parçaları listem var. Bilmem anlatabildim mi? (:

Tayfun
03.June.2008, 10:51
Evet ses sistemi baya sağlam, ayak üstü adamla konuşamıyoduk nerdeyse, orda ses yayını bitmeden uyunmaz valla kolay kolay :p

Kaynarca
03.June.2008, 11:09
infinitedreams ve carvalho.. Benim mor renkli imzamı okumuyosunuz heralde. Anlatabildikleriniz anlayabildiklerimle sınırlı :D

Şaka bir yana bu konuyu daha önce de konuşmuştuk Selçuk'la. Bu işle ilgili bir ekip ayarlayalı aylar oldu. Benden bu konu için haber bekliyorlar. Ancak benim Bosna işi nolur onu bilemiyorum. Konserim olmazsa sizi müzik konusunda mahcup etmemeye çalışırım. Tabii ki bu sitenin diğer sanatçı üyeleriyle birlikte..

Not: Müziği kendim yapmayacağım zira III.Selim eserlerini kimse kumsalda dinlemek istemeyecektir. :p
Amaa nerede ne müzik yapılacağını da bildiğimiz için size o ortama uygun bir müzisyen kadrosu ayarlamaya çalışıcam..

Değiştirmemişlerse oranın dandik bir ses sistemi vardı, doğru. Ancak elimizdeki şartlarla en iyisini yapmaya çalışırız. Hele bi kesinleşsin de herşey...

carvalho
03.June.2008, 11:42
Sen tevazu ile tersini söylemişsin ama senin söylediklerini anladım Burak kardeşim, rahat ol :)

Bosna konserine göre durum değişecek demişsin. Sağlık olsun, bir raptorrider ülkemizi yurt dışında önemli bir sanat etkinliğiyle temsil ediyor, son derece gurur verici... Gezi her zaman yapılır...

Ayrıca beach'te belki konser de olabilir o akşam, sahne boş olmayabilir yani. Bir iki hafta içinde netleşir her şey...

Tayfun
03.June.2008, 11:50
Şaka bir yana artık haziran ayının içindeyiz, geri sayım başladı ve zaman hızla geçiyor, keyifli bir organizasyon olacak, bu sefer maxiumu eğleneceğimize ve dinleneceğimize eminim...

Aksu
03.June.2008, 12:05
Dikili de kalacağımız yerdeki oda fiyatlarını nasıl öğrenirim, kaçırmış olabilirm, tekrar yazarsanız, oda kahvaltı bir kişi çift kişi falan, odalar da klimalıdır tabii ki.

carvalho
03.June.2008, 12:16
Dikili de kalacağımız yerdeki oda fiyatlarını nasıl öğrenirim, kaçırmış olabilirm, tekrar yazarsanız, oda kahvaltı bir kişi çift kişi falan, odalar da klimalıdır tabii ki.

Aksu abi, Kişi başı 25 YTL. Kahvaltı dahil. İstenirse motelde mutfak var, malzemeler alınıp istenildiği gibi kendi yemeğinizi hazırlayabiliyorsunuz.

Ayvalık'ta da benzer fiyatlarla anlaştık. Bir mekan, bungalow tarzı evler için 50 YTL'ye kadar fiyat indi. genel olarak 5 kişilik odalar, 7 kişiliğe kaar var. O da alternatif olabilir.

Bende telefon numaraları var ama evde. Akşam bu topikte yazaım. Çadırda kalmayacak arkadaşlar rezervasyonlara bugünden başlasa iyi olur.

aidikurt
03.June.2008, 12:19
ya cadır gibisi varmı yavvv ben cadırdan baska yerde kalmam valla

MKEPEZ
03.June.2008, 12:26
ne demek kardeşim eklenedin bile

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
12-Tayfun (Çadır)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19-Doğan (Çadır)
20-vatansever (+1)

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci
15-MKepez

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
6. Redhawk+1
7. drali

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28 (çadır)

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca+ eşi

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Yyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

BALIKESİR

1. Eserkaradeli + eşi

ESKİŞEHİR

1. Jashuaa

ankara'dan ben de varım...

carvalho
03.June.2008, 15:15
Değerli arkadaşlar,

Dikili'de motelde konaklamak isteyecek arkadaşlar için gecelik 25 YTL olmak üzere anlaştığımız pansiyon detaylarını http://www.onderpansiyon.8k.com/ sitesinde görebilirsiniz. Rezervasyonu şimdiden yapmanızı tavsiye ederim, 10 odalı bir pansiyon, gideceğimniz tarih sezona denk geliyor, yer kalmayabilir.

İsteyen arkadaşlar kendi bulacakları mekanlarda da kalabilirler tabii ki.

Dikili'de bize yardımcı olan ve halihazırda da kontağımızı devam ettirdiğimiz ve organizasyonun başarılı olması için bizimle birlikte seferber olan Kıvanç kardeşimize ayrıca teşekkür ederim. Hakkı kardeşim, Kıvanç'ı Raptorrider yapsak diyorum, ne dersin?

hakkı
03.June.2008, 17:38
Dikili'de bize yardımcı olan ve halihazırda da kontağımızı devam ettirdiğimiz ve organizasyonun başarılı olması için bizimle birlikte seferber olan Kıvanç kardeşimize ayrıca teşekkür ederim. Hakkı kardeşim, Kıvanç'ı Raptorrider yapsak diyorum, ne dersin?
onu Kıvanç'la görüştük. sitenin linkinide attım. ben asıl baskıyı bizim toplantıda yapacağım. oradaki ortamı gördükten sonra zaten kendisi katılmak isteyecektir.

carvalho
05.June.2008, 11:47
Topiğin geride kalmasına gönlüm razı olmadı...

gidikurt
06.June.2008, 11:49
ya cadır gibisi varmı yavvv ben cadırdan baska yerde kalmam valla
CANIM BENİM YA İNŞALLAH HEVESİN KURSAĞINDA KALMAZ BAK YİNE SÖYLÜYORUM SON AYIMIZ NE OLUR BELLİ OLMAZ YA KIZIN GELECEĞİ TUTARSA HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM YANİ BİLEMİYORUM ARTIK KARAR SENİN BEN SANA EVDE ÇADIRDA KURARIM SEN YETERKİ ÇADIR İSTE :):):)

Tayfun
06.June.2008, 18:48
CANIM BENİM YA İNŞALLAH HEVESİN KURSAĞINDA KALMAZ BAK YİNE SÖYLÜYORUM SON AYIMIZ NE OLUR BELLİ OLMAZ YA KIZIN GELECEĞİ TUTARSA HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM YANİ BİLEMİYORUM ARTIK KARAR SENİN BEN SANA EVDE ÇADIRDA KURARIM SEN YETERKİ ÇADIR İSTE :):):)

Hehehe yanık başkan :mrgreen: biz en iyisi buluşmayı dikilide değil de sizin evde yapalım, her yere çadır kurarız alperde ağlamaz arkamızdan hahahahaha :p

chopell
06.June.2008, 19:01
Hehehe yanık başkan :mrgreen: biz en iyisi buluşmayı dikilide değil de sizin evde yapalım, her yere çadır kurarız alperde ağlamaz arkamızdan hahahahaha :p

hehe.. :):cheesy: güzel fikir.. deniz yerine de havuza girilir.. :) :) :?

Tayfun
06.June.2008, 19:08
hehe.. :):cheesy: güzel fikir.. deniz yerine de havuza girilir.. :) :) :?

Ne havuzu kız evde havuzmu olarmış hiç, leğende çimecez mecbur nihahahaha :p:p:p

vyılmaz35
09.June.2008, 21:06
bence çadırda kalmak en güzeli ne oteli ya olmaz vu arada ben fazla takip edermiyorum buluşmamız dikili demi yoksa ayvalıktamı yola çıkacağım kesinde doğru yoldas ilerleyelim bana yardımcı olurmusunuz bana lütfen...ve nerede olursa olsun çadır kuralım en güzeliiiii

Aksu
09.June.2008, 21:14
bence çadırda kalmak en güzeli ne oteli ya olmaz vu arada ben fazla takip edermiyorum buluşmamız dikili demi yoksa ayvalıktamı yola çıkacağım kesinde doğru yoldas ilerleyelim bana yardımcı olurmusunuz bana lütfen...ve nerede olursa olsun çadır kuralım en güzeliiiii

Dikili de olacak, detaylı bilgiyi modbaşı Carvalho yazacakdı ama yazar herhalde 27 HAziran sabah saat 05 de.

vyılmaz35
09.June.2008, 21:18
ozaman yola perşembe çıkıcaz abi tamam tşk ederim detaylı bilgiyi takip edicem ama biran önce yazıllırsa daha güzel olur planını ona göra yapar herkes diye düşünüyorumm

Aksu
09.June.2008, 21:38
ANKARA

1- Aksu Mehmet
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- Atraks Rasim
14- Kaleci Alper
15- Mkepez Murat

Levent listede adın yok neden yok bence olmalı. Başka yeni isimlerde bekliyoruz.

Gidiş için 26 Haziran Perşembe akşamına trenden bilet alacağız, vakti olan bir arkadaş TCDD den detayları öğrense, yolcu yanında motosiklet de bindireceğiz dese ara durak da mesela Soma da inebilirmiyiz. Öyle olduğunu farzedersek, Karesi ekspresi yolcu yanında eşya da alıyor akşam saat 19 da trene bineriz 27 Haziran Cuma sabah saat 07 de Soma da ineriz ordan Dikili herhalde 60-70 km. kadar. Dönüş için Pazar akşamı saat 22 de tren var Ankara ya 30 Haziran Pazartesi sabah saat 10,30 da iniyor. İşi olan yoksa trenle geri dönsün, ben şahsen Pazar günü karayolu ile geri dönmeyi düşünüyorum. Benimle beraber az mola çok yol giderim diyen arkadaşlar varsa pazar günü öğlen yemekden sonra çıkarız, ister İzmir içinden isterse Manisa dan Turgutlu ya ve Uşak Afyon Ankara yapabiliriz. Ankara tayfası kararınızı ona göre verin ki bir hafta evvelden tren biletlerini alalım. Yani en geç 20 Haziran Cuma günü biletleri almış olalım. Tabii güneyden gelecek ve bizle devam edecek arkadaşlarımızda var onlara da bilet alacağız.

TLGYLDZ
09.June.2008, 21:52
arkadaslar somada ınecek olan arkadaslar somadan dıkılı 85 km oradan ayvalık ıcınse 40 km daha koyun ama vaktınız olursa dolanın yada sızlere telı vereyım aramak ısteyen olursa arasın bılgı ıcın ben kırkağaçta olurum somaya 13 km mesafede 05367966211

TLGYLDZ
09.June.2008, 21:54
arkadaslar pazar gunu donecekler ıcın dıyorum bızımle bırlıkte donuse cıkıp akhısar uzerınden ankara ıstıkametıne donerek gıdebılırler sızlere kırkağaca kada eslık edebılırım cunku ankaraya gıtmek ısteyenler mecburen kırkağaçtan gececekler..

BULL
09.June.2008, 22:04
hele şükür beaa!!! şöyle sahilli, denizli, güneşli, kumsallı biyerlere gidelim artuk :x

ne bu hep dağ, hep taş, AYU'muyuz biz :p:p:p

şööleee manzası -çitlembikli- biyere gitmeyeli yıl oldu beaaa :mrgreen:

gerçi Bolu'da bi F750 gördüydüm ama dişimin kovuğuna bilem yetmediydi :cheesy:

(Sibel/Gençer annadınız siz onu :wink: )

carvalho
10.June.2008, 09:13
Dikili de olacak, detaylı bilgiyi modbaşı Carvalho yazacakdı ama yazar herhalde 27 HAziran sabah saat 05 de.

Ne detayı isteniyor, neresi anlaşılmadı bir anlayabilsem? Söylersen yardımcı olurum Mehmet abi.

Aksu
10.June.2008, 09:38
Ne detayı isteniyor, neresi anlaşılmadı bir anlayabilsem? Söylersen yardımcı olurum Mehmet abi.

( Arkadaşlar hepimizin sabırsızlıkla beklediği 2.Geleneksel Raptorriders buluşmasını bu sene 27-29 Haziran tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleştiriyoruz.)

Konu başlığındaki bu kelimeleri düzeltirsek Ayvalık yerine Dikili yazarsak ve mekanın adresini de eklersek hatta oradan bir iki resimde eklersek ilk konu açılış mesajına daha iyi olur. Hatta harita yani google den Dikili yerleşimi yakın plan haritasını da basarsak.

Kütahya dan arkadaş sordu nerde toplanacağız diye, bende diyecektim yazıyor ya kardeşim, ama baktım ki daha Ayvalık yazıyor, dedim vatandaş haklı. Bende haklıyım, hatta sen de haklısın Selçuk tek suçlu admin :cheesy:

carvalho
10.June.2008, 10:10
Giriş yazısını güncelledim. Tereddütler olacaksa beni arayabilirsinz... 0533 2427432

aidikurt
10.June.2008, 10:38
( Arkadaşlar hepimizin sabırsızlıkla beklediği 2.Geleneksel Raptorriders buluşmasını bu sene 27-29 Haziran tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleştiriyoruz.)

Konu başlığındaki bu kelimeleri düzeltirsek Ayvalık yerine Dikili yazarsak ve mekanın adresini de eklersek hatta oradan bir iki resimde eklersek ilk konu açılış mesajına daha iyi olur. Hatta harita yani google den Dikili yerleşimi yakın plan haritasını da basarsak.

Kütahya dan arkadaş sordu nerde toplanacağız diye, bende diyecektim yazıyor ya kardeşim, ama baktım ki daha Ayvalık yazıyor, dedim vatandaş haklı. Bende haklıyım, hatta sen de haklısın Selçuk tek suçlu admin :cheesy:

ahanda gene olay bana patladı :x

ARkadaşlar heyecan yapmanıza gerek yok düzeltildi işte.

haluka28
10.June.2008, 19:01
ANKARA

1- Aksu Mehmet
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- Atraks Rasim
14- Kaleci Alper
15- Mkepez Murat
16- Haluka28 - Haluk - Adana'dan

Levent listede adın yok neden yok bence olmalı. Başka yeni isimlerde bekliyoruz.

Gidiş için 26 Haziran Perşembe akşamına trenden bilet alacağız, vakti olan bir arkadaş TCDD den detayları öğrense, yolcu yanında motosiklet de bindireceğiz dese ara durak da mesela Soma da inebilirmiyiz. Öyle olduğunu farzedersek, Karesi ekspresi yolcu yanında eşya da alıyor akşam saat 19 da trene bineriz 27 Haziran Cuma sabah saat 07 de Soma da ineriz ordan Dikili herhalde 60-70 km. kadar. Dönüş için Pazar akşamı saat 22 de tren var Ankara ya 30 Haziran Pazartesi sabah saat 10,30 da iniyor. İşi olan yoksa trenle geri dönsün, ben şahsen Pazar günü karayolu ile geri dönmeyi düşünüyorum. Benimle beraber az mola çok yol giderim diyen arkadaşlar varsa pazar günü öğlen yemekden sonra çıkarız, ister İzmir içinden isterse Manisa dan Turgutlu ya ve Uşak Afyon Ankara yapabiliriz. Ankara tayfası kararınızı ona göre verin ki bir hafta evvelden tren biletlerini alalım. Yani en geç 20 Haziran Cuma günü biletleri almış olalım. Tabii güneyden gelecek ve bizle devam edecek arkadaşlarımızda var onlara da bilet alacağız.

Benide ekleyebilirsiiz listeye bende Ankara'dan geliyorum. Yalnız bana bilet alabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ücretini hemen göndereyim. Bi zahmet ilgilenirseniz çok memnun kalacağım.

Aksu
10.June.2008, 21:24
Benide ekleyebilirsiiz listeye bende Ankara'dan geliyorum. Yalnız bana bilet alabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ücretini hemen göndereyim. Bi zahmet ilgilenirseniz çok memnun kalacağım.

Haluk ne demek bilet alabilirmisiniz, tabii ki alacağız unuttu mu sandın yoksa, Sivas dan Gata da gelecek Şanlıurfa dan Matematik de gelecek hepinize biletleri ben alacağım, daha zaman var ayın 19-20 sinde haberleşiriz ve biletleri gider alırım. Bu işin dönüşü de var onu da konuşuruz o zaman, gerekiyorsa dönüş için de tedbirimizi alırız.

gata
10.June.2008, 23:34
Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.

Aksu
10.June.2008, 23:41
Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.

Ortak zevkimiz olan paydada buluşmamızın verdiği hazzı daha ilerilere götürmek ve aldığım görevin hakkını vermek için işimi ciddiye alıyorum, o açıdan tabii ki unutmak hata olur. bir hafta kala görüşür bilet işlerini hallederiz merak etmeyin. Selamlar.

matemmatik
11.June.2008, 01:25
Haluk ne demek bilet alabilirmisiniz, tabii ki alacağız unuttu mu sandın yoksa, Sivas dan Gata da gelecek Şanlıurfa dan Matematik de gelecek hepinize biletleri ben alacağım, daha zaman var ayın 19-20 sinde haberleşiriz ve biletleri gider alırım. Bu işin dönüşü de var onu da konuşuruz o zaman, gerekiyorsa dönüş için de tedbirimizi alırız.

Başkanım teşekkür ederim fakat ben sahilden geleceğim...

http://img521.imageshack.us/img521/356/rotamxh2.jpg

Allah'ın izniyle rotam şu şekilde olacak. Yine de düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Dikili'de görüşürüz inşallah...

haluka28
11.June.2008, 01:38
Teşekkür ederim mehmet abi gata nın da dediği gibi zahmet verdireceğiz biraz.

haluka28
11.June.2008, 01:40
Başkanım teşekkür ederim fakat ben sahilden geleceğim...

http://img521.imageshack.us/img521/356/rotamxh2.jpg

Allah'ın izniyle rotam şu şekilde olacak. Yine de düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Dikili'de görüşürüz inşallah...

Aytaç maaşallah Türkiye'nin yarısını halledicen herhalde bu yaz. Yolun açıkolsun.

matemmatik
11.June.2008, 01:49
Teşekkürler hocam ama ben geziye gezi demem CENNET VATAN'ı dört dönmeyince :D Karadeniz ve Doğu Anadolu başka zamana inşallah...

vatansever
12.June.2008, 12:20
hayecan dorukta olmalı herkezde.

topin arkalarda kalmasın diye yanlış anlamayın.
ben dikili ile yatıp dikili ile kalkıyorum da.:lol:

carvalho
12.June.2008, 12:21
Arkadaşlar 27 Haziran Cuma akşamı konaklayacağımız mekanda (the Killiy) Aslıhan isimli bir sanatçı sahne alacakmış. Giriş ücretsiz olacak, bize eğlenmek düşecek...

Cumartesi günü de sahneye DEHA isimli bir arkadaş çıkacakmış. Sanırım bir kanalın düzenlediği Akademi Türkiye yarışmasının birincisi. Onun konseri olacakmış, giriş ücretli olsa da bize özel indirim olacakmış.

Bilgi vermek istedim...

infinitedreams
12.June.2008, 12:26
Yola Cuma günü çıkacak olan kimler var. Cuma sabah, öğlen, akşam farketmez...
Saati net olmasa da ben cuma günü çıkacağım gibi. Eğer yol arkadaşı bulabilirsem ona göre planımı yapacağım.

BULL
12.June.2008, 14:31
Arkadaşlar 27 Haziran Cuma akşamı konaklayacağımız mekanda (the Killiy) Aslıhan isimli bir sanatçı sahne alacakmış. Giriş ücretsiz olacak, bize eğlenmek düşecek...

Cumartesi günü de sahneye DEHA isimli bir arkadaş çıkacakmış. Sanırım bir kanalın düzenlediği Akademi Türkiye yarışmasının birincisi. Onun konseri olacakmış, giriş ücretli olsa da bize özel indirim olacakmış.

Bilgi vermek istedim...
Aslıhan İN, Deha OUT beş para vermem :p

Ayrıca perşembe akşamıda sahneye -son yıllarda yetişmiş en büyük zanaatkarlardan biri olan- BULL çıkacak :cheesy:

herkesleri beklerim efenim,

en güzel günler, en güzel geceler sizlerin olsun efenim,

esenkalın... :mrgreen:

oğlum ordan bi Sİ BEMOL ver bakiim, kop evladıımmm :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vatansever
12.June.2008, 15:52
Saati net olmasa da ben cuma günü çıkacağım gibi. Eğer yol arkadaşı bulabilirsem ona göre planımı yapacağım.

ben k.çekmeceden yola çıkacağım.perşembe akşamından itibaren izinliyim.cuma sabah erkenden yola çıkabilirim.bu arada beraber gidebileceğim arkadaşlar da arıyorum.ikimize de uyarsa birlikte yola çıkalım derim..

carvalho
12.June.2008, 16:30
Aslıhan İN, Deha OUT beş para vermem :p

Dedim ben adamlara Beyonce, Shakira olmazsa kalmayız diye.

infinitedreams
12.June.2008, 16:40
ben k.çekmeceden yola çıkacağım.perşembe akşamından itibaren izinliyim.cuma sabah erkenden yola çıkabilirim.bu arada beraber gidebileceğim arkadaşlar da arıyorum.ikimize de uyarsa birlikte yola çıkalım derim..
Cuma sabahını ayarlayabilirim bir ihtimal. Bir hafta içinde durumum netlik kazanır diye umuyorum. Buradan haberleşiriz.
Benim için de çok iyi olur. Beraber sürecek biri oldukça yollar daha bir güzelleşiyor.

BULL
12.June.2008, 22:01
Carvi sen ne zaman geçicen Dikiliye?

ben salı akşamı tekeri döndürmeyi düşünüyorum

yine Yenikapıdan Bursa yada Bandırma üzerinden devam...

erken gelmeyi düşünenler ne kadar erken gelecekler???

BULL
13.June.2008, 13:58
ALOO bişey sorduk :x

Tayfun
13.June.2008, 18:12
Bülo naaptın lo sen, salıya kadar çekmişsin işi, perşembeyi bekle beraber gidelim :p

carvalho
13.June.2008, 18:18
ALOO bişey sorduk :x

Uyuyordum olm, istirahatteyim bugün. hep sen mi uyuycan

yav benim plan çarşamba sabahı yola çıkmaktı bülocuğum. akşam yol güzel de son 50 km uyuma riski var, hele bir de cüce olunca vay vay vay

BULL
13.June.2008, 18:25
babalar ben o hafta pazartesi çalışçam sonra izindeyim
burda pinekliceme gider orda denize girer güneşlenirim :cheesy:

onun için uyarsa salı gündüzden kaçabiliriz

akşamı beklemeyiz cüceyede çarptırmayız kendimizi :p

Tayfun
13.June.2008, 18:49
İştirak etmek isterdim ama şansım yok, biz deli beygirle perşembe akşamından çıkıp cuma sabah kör saatlerde orda olucaz inşallah...

Aksu
14.June.2008, 09:20
babalar ben o hafta pazartesi çalışçam sonra izindeyim
burda pinekliceme gider orda denize girer güneşlenirim :cheesy:

onun için uyarsa salı gündüzden kaçabiliriz

akşamı beklemeyiz cüceyede çarptırmayız kendimizi :p

Bülo sen merak etme, biraz sevab almak istiyorsan plajda derin bir kuyu kaz ve soran olursa kumdan kale yapıyorum de, cüce de gelirse para istemeye Angaradan abim gelecek parayı o verecek de, ben gelince cüceyi paketleriz, imamın nasıl bilirdiniz demesine fırsat kalmadan gömün......... hesabı aceleden kapatırız çukuru.

Dikili halkı da arkamızdan dua eder Allah razı olsun bir zamanlar sırtlarında Kartal resimleri olan bir grup motorcu geldi de ondan sonra bizim cüce kayıplara karışdı ve kurtulduk derler. Tarih kitapları bile yazar ileride bu olayı.

Tayfun
14.June.2008, 12:14
Hayırrrr biz cüceyi öldürtmeyizzzzz, o bizi mutlu ediyooooooooo :p

okan
14.June.2008, 12:17
bu cüce mevzusu ne yaa.. ben 3 gündür yoktum olaya fransız kaldım...:?

Tayfun
14.June.2008, 12:52
Oturman lazım okanım, oturmadan anlamazsın cücenin kıymetini hahahahahahaha :p

gidikurt
14.June.2008, 16:32
Ne havuzu kız evde havuzmu olarmış hiç, leğende çimecez mecbur nihahahaha :p:p:p

Tayfuncum bizim sitede 2 adet havuz var süper yazlık gibi anlıycan o yüzden dedim alperime ben sana çadır kurarım diye fena da olmaz hani nasıl olsa ben gelemiycem hem siz 2 geleneksel buluşmanızı yapmış olursunuz hem bende evde yanlız ve tedirgin kalmamış olurum nasıl fikir ama :)8)

Aksu
14.June.2008, 19:44
bu cüce mevzusu ne yaa.. ben 3 gündür yoktum olaya fransız kaldım...:?

Dikili ye öncü grup gitmişti ya orda bi herif gelmiş denize girenlerden avanta benzeri elinde makbuzla para alıyomuş, cüce bu adam düşüncesiyle ben bişeyler yazdım, herhalde o veya bu cüce başkası ise o zaman önceki mesajım makbuzla avanta peşinde koşan kişiye, galiba Afganlıydı o adam, düzgün adamın her zaman yanımızda yeri var.

Son mesajda tam anlamadım Alper gelmiyormu Dikiliye, mazeretim var diyorsa ayrı konu.

gidikurt
15.June.2008, 00:20
Aksu abi kısaca kısmet diyelim , artık benim son ayım kızımız her an süpriz yapıp gelebilir .
Alperimde kararını kendi verecek tabiki ;bundan güzel bahanemi olur dimi ama, hayatında yaşayacağı en kıymetli anlardan birini kaçırma ihtimali var giderse herşeyin hayırlısı diyeyim ben yinede :(

BULL
15.June.2008, 00:56
hehehe Aksu abi cüce o değildi, o makbuzcu Faslıydı :p

cüce bambaşka bir alem, anlatılmaz yaşanır :p:p:p

Gidikurt sende şimdiden ajitasyona başlamışsın :evil:

bence sen admini eve kapatma planları yapacaana

eşyanı pılını pırtını topla Dikiliye gel...

eğer minikurt bi sürpriz yaparda erken gelirse

tesislerimizde her türlü ekipman hazır ve nazır olacaktır

( sağlık ocağı 50 m, Ebe, hemşire, kirveler hepsi hazır :mrgreen: )

bebişin kafa kaadında doğum yeri Dikili yazar fenamı??? :cheesy:

inci
15.June.2008, 15:51
Nihat!çığım biz de cuma çıkmayı planlıyoruz .Kubilay'la konuşacaktım onlar ne zaman çıkıyorlar diye, istersen haberleşelim senle ...telefonum var sen de değil mi?

carvalho
16.June.2008, 11:20
Kaldı 1,5 hafta, gündemde tutalım.

Listede olup kayış atan yahut listede olmayıp eklenecek arkadaşlar var mıdır???

56 motor, 77 kişi görünüyoruz listede. 100 olamadık yani, sağlık olsun...

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
11-yenikoylu_ua +Şemsi Hn.(çadır)
12-Tayfun (Çadır)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19- Doğan (Çadır)
20- Vatansever +1

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci
15-Mkepez

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
6. Redhawk+1
7. drali

SAMSUN

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28 (çadır)

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca+ eşi

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Vyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

BALIKESİR

1. Eserkaradeli + eşi
2. Bozkurt +eşi

ESKİŞEHİR

1. Jashuaa

okan
16.June.2008, 11:34
Kaldı 1,5 hafta, gündemde tutalım.

Listede olup kayış atan yahut listede olmayıp eklenecek arkadaşlar var mıdır???

56 motor, 77 kişi görünüyoruz listede. 100 olamadık yani, sağlık olsun...

Güncel liste...

İSTANBUL

1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
12-Tayfun (Çadır)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19- Doğan (Çadır)
20- Vatansever +1

ANKARA

1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci
15-Mkepez

İZMİR

1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
6. Redhawk+1
7. drali

SAMSUN

1. Okan + modlady (capokanoya) (kuzen aprilia evleniyo ben kayış attım)

KOCAELİ

1. Tatar +malatyalı

ŞANLIURFA

1. matemmatik

ADANA

1. Haluka28 (çadır)

MERSİN

1. Kino
2. Gezgin Murat

AFYONKARAHİSAR

1. Kaynarca+ eşi

SİVAS

1. Gata

KÜTAHYA

1. İgaç
2. Vyilmaz35

ÇANAKKALE

1. Yanar17 + eşi

BALIKESİR

1. Eserkaradeli + eşi
2. Bozkurt +eşi

ESKİŞEHİR

1. Jashuaa
listeden silinebilirim çok acı ama naapiimm...

gidikurt
16.June.2008, 11:57
hehehe Aksu abi cüce o değildi, o makbuzcu Faslıydı :p

cüce bambaşka bir alem, anlatılmaz yaşanır :p:p:p

Gidikurt sende şimdiden ajitasyona başlamışsın :evil:

bence sen admini eve kapatma planları yapacaana

eşyanı pılını pırtını topla Dikiliye gel...

eğer minikurt bi sürpriz yaparda erken gelirse

tesislerimizde her türlü ekipman hazır ve nazır olacaktır

( sağlık ocağı 50 m, Ebe, hemşire, kirveler hepsi hazır :mrgreen: )

bebişin kafa kaadında doğum yeri Dikili yazar fenamı??? :cheesy:

HOPPALA ne acitasyonu ya görünen köy kılavuz istermi hiç gözlerin bozulmaya başladıysa bence sen dikiliye gitmeden bir doktora git :):):):)
bana yol yasak yoksa bugüne kadar alperimi nasıl yanlız bırakmadıysam yine bırakmazdım ama bazı şeyleri kulak arkası yapıp sonradan üzülmekte istemem arkadaşım :):):) sen de bir gün demek istediğimi anlarsın daha senin için çok uzun bir süre var :)

carvalho
16.June.2008, 13:40
listeden silinebilirim çok acı ama naapiimm...

Hayırdır topraam???

Aksu
16.June.2008, 16:51
ANKARA

1- Aksu Mehmet
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
14- Kaleci
15-Mkepez
16-Haluk Adana
17-Gata-Sivas

ARKADAŞLAR BU LİSTEDEN VEYA LİSTEYE YAZILMAMIŞ OLANLARDAN

A- 26 HAZİRAN AKŞAMI TRENLE GİDECEK OLANLAR
1- Aksu
2- Haluk
3- Gata
4-
5-
6-
7-

B- KENDİ İMKANLARIYLA DİKİLİ YE GİDECEK OLANLAR

1-
2-
3-

C- DÖNÜŞ İÇİN HER GECE SAAT 22 DE TRENLE DÖNECEK OLANLAR

1-
2-
3-

D- DÖNÜŞ İÇİN KARAYOLU İLE 29 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN YOLA ÇIKACAK OLANLAR

1- Aksu
2-
3-
4-
5-

E- KENDİ İMKANLARIYLA DİKİLİ DEN DÖNECEK OLANLAR

1-
2-
3-

Dikili ye gidecek olan arkadaşlar durumlarını belirtirlerse Ankara-Dikili ve Dikili-Ankara tren biletlerini ona göre alırız. Dikili ye trenle, karayoluyla veya diğer imkanlarla kimlerin geleceği de sonuçda belli olur.

okan
16.June.2008, 17:08
Hayırdır topraam???
düğün var yavv bizim müzmin bekar kuzeni (eskişeere gelen kuzen aprilia)evlendiricess... onun düğün tarihi sonradan belli oldu bu yüzden ben isim yazdırmştım şimdide silmek gerekiyo maalesef....ama bellide olmaz son dakkada nikaha kucağında bebekle bi bayan felan gelir nikah iptal olursa kaçarım o zaman...ehehehe.....

lunatic
16.June.2008, 20:22
düğün var yavv bizim müzmin bekar kuzeni (eskişeere gelen kuzen aprilia)evlendiricess... onun düğün tarihi sonradan belli oldu bu yüzden ben isim yazdırmştım şimdide silmek gerekiyo maalesef....ama bellide olmaz son dakkada nikaha kucağında bebekle bi bayan felan gelir nikah iptal olursa kaçarım o zaman...ehehehe.....
Yeter ki sen iste ayarlarız öyle bişey :)

BULL
16.June.2008, 23:29
adın neydiiii çıkaramadııııım :p

şimdimi geldin burdamıydın :mrgreen:

yenikoylu_ua
18.June.2008, 00:06
Dedem noldu ya inşallah kötü bir durum yoktur sağlık veya benzeri gerisi önemli değil bugezi olmaz birdahaki olur Allah sağlık versin yeterki en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

carvalho
18.June.2008, 08:32
Arkadaşlar çok büyük emekler vererek gerçekleştireceğimiz organizasyon için hız kesmeyelim lütfen. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Katılacak tüm arkadaşların başımızın üstünde yeri vardır. Bu buluşmanın yılda 1 kez olacağını tekrar teakrar düşünerek organizasyon konusundaki hassasiyetimizi lütfen br kez daha gözden geçirelim.

Lütfen topik buluşma topiği olarak devam etsin. Aksu Abi'nin mesajına bu topikte yanıt verip topiğin gidişatını değiştirmeyelim. İsteyen özelden de sorabilir.

Mesajları silmiyorum ama ricama lütfen uyun.

Teşekkürler...

yenikoylu_ua
18.June.2008, 10:06

Kiralık çocuklu anneler var olay anlaşılana kadar iki hafta geçer dikilide aradan çıkmış olur sonra düğün kaldığı yerden devam :cheesy::cheesy::cheesy:araman yeterli

carvalho
18.June.2008, 12:29
Biz Bülocan ile Salı akşamı ateşliyoruz. Bandırmaya kadar feribot, sonrası 260 km sindire sindire yol...

1 hafta nasıl geçecek yav, sabırsızlanıyorum şimdiden.

Dikili'de kim iyi sürücü kim traş sürücü ortaya çıkacak, yaptığımız minik yarışmalarla :) Eğer belediyeyi yahut emniyeti ikna edebilirsek heykel'in oradaki parkta da yapabiliriz yarışmayı. Dikili'liler de seyreder, eğlenceli olur...

Erken gidecek olan var mı bakalım, kimler ne zaman gidiyor ???

infinitedreams
18.June.2008, 13:49
Biz Bülocan ile Salı akşamı ateşliyoruz. Bandırmaya kadar feribot, sonrası 260 km sindire sindire yol...

1 hafta nasıl geçecek yav, sabırsızlanıyorum şimdiden.

Dikili'de kim iyi sürücü kim traş sürücü ortaya çıkacak, yaptığımız minik yarışmalarla :) Eğer belediyeyi yahut emniyeti ikna edebilirsek heykel'in oradaki parkta da yapabiliriz yarışmayı. Dikili'liler de seyreder, eğlenceli olur...

İlk ciddi adımımı atarak Önder Pansiyon'dan oda ayırttım. Adam bizi unutmuş açıkçası. Biraz bahsettikten sonra ancak hatırlayabildi. Anlaşılan fiyat için de "ya bir kere söz verdik o arkadaşlara, yapacak bir şey yok" dedi.
Kişi başı gecelik 25 lira yani.

Ben Cuma çıkıyorum. İnci Hocamla konuşacağım birazdan... bakalım netleştirebiliyoruz mu her şeyi.

vatansever
18.June.2008, 14:55

BEN PERŞEMBE GECESİ 2-3 gibi yola çıkmayı düşünüyorum.benim ilk uzun yol tecrübem olacak.perşembe gecesi veya cuma erkenden gidecekler varsa onlara katılabilirim.istanbuldaki arkadaşlar ne zaman gideceklerini yazarlarsa iyi olur.

infinitedreams
18.June.2008, 15:08
BEN PERŞEMBE GECESİ 2-3 gibi yola çıkmayı düşünüyorum.benim ilk uzun yol tecrübem olacak.perşembe gecesi veya cuma erkenden gidecekler varsa onlara katılabilirim.istanbuldaki arkadaşlar ne zaman gideceklerini yazarlarsa iyi olur.
Cuma sabahı için 'olabilir' demiştik sanırım seninle.
Cumartesi haftalık buluşmasında diğer birkaç arkadaşla netleştireceğiz bunu. Eğer buluşmaya gelirsen beraber ortak bir karar alabiliriz.
Sonuç olarak ben gidişimi cuma akşamına bırakmamaya kararlıyım. Eğer sana da uyarsa en kötü ihtimalle ikimiz gideriz -ki İnci Hoca da aslında cuma erken gitme taraftarı-.

Kısacası şu cumartesi buluşmasında netleştirilir.
Dediğim gibi, müsait sen de gel toplantıya.

vatansever
18.June.2008, 15:14
Kısacası şu cumartesi buluşmasında netleştirilir.
Dediğim gibi, müsait sen de gel toplantıya.

evet.c.tesi konuşalım şu durumu. orada buluşuruz...

Kino
18.June.2008, 15:14
ayvalık la diliki farklı yerler . . . gerçi yakın yerler ama..

Lütfen

"geleneksel 2. buluşma " diye ana sayfadaki o resme DİKİLİ de diye belirtmenizi rica edecem

bazı arkadaşlar halen Ayvalık diye biliyor toplantı yerini... bakınız link .

http://www.raptorriders.net/forums/showthread.php?t=3439

2 gün önceki yazılarda schakal ve deep-impact arkadaşlarımız halen ayvalık planı diyorlar.. ve bir uyarıda yokk

carvalho
18.June.2008, 16:04
Ergun abi, giriş sayfasındaki banner'a tıklandığında karşılaşılan tanıtım yazısını ben Dikili olarak güncellemiştim zaten. Ancak dediğin gibi banner'da da belirtmek gerekli olabilir. Bunu sadece Alper yapabiliyor. Ben ararım onu, gerçi mesajı okuyordur ama yine de ararım.

Uyarın için teşekkürler...

Kino
18.June.2008, 18:02
selcuk iyi olur gibi yani banner ı tıklamadan ilk görünüşte 2. geleneksel toplantı DİKİLİ diye yazarsa hani diyorum hatta haritası veya görünümü falan olsa şöyle bir resim veya google map

ama haklı gibiyim dimi 2 gün önce arkadaşlar ayvalık diye yazmışlar ne olur ne olmaz zaman yaklaştıkca daha da çarpıcı olması gerekli BANNER ın ki üye olan olmayan herkes siteye girdimi görsün daha ilk ANA SAYFAda görsün

bana görede iyi olur..

teşekürler selcuk kolay gelsin

BULL
18.June.2008, 22:13
Carvim feribot pilatları cepte hazır ve nazırdır bilgine...

şimdi gördüm? çok şaşırdım... yenimi geldin burdamıydın?
isim neydiii çıkaramadııım? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: kop kop kooop :cheesy::cheesy::cheesy:

Tayfun
18.June.2008, 23:37
Valla ben bir terslik olmazsa perşembe akşamından iyi bir kafileyle dikiliye ayak basarım sabaha doğru, ben, delibeygir, mojo ve rakursi, bir iki kişi daha çıkacak galiba, 3 motor garantiyiz 5 motor gideriz gibime geliyo...

kaanka
19.June.2008, 08:18
Valla ben bir terslik olmazsa perşembe akşamından iyi bir kafileyle dikiliye ayak basarım sabaha doğru, ben, delibeygir, mojo ve rakursi, bir iki kişi daha çıkacak galiba, 3 motor garantiyiz 5 motor gideriz gibime geliyo...

Bizde Perşembe akşamı yola çıkmayı düşünüyoruz ama saat bizim için çok önemli işten 19,30'da çıkıcağımız için saat 21.00 gibi yola çıkacak olan olursa bize uyar...

rakursi
19.June.2008, 08:41

ah be tayfuncum ne güzelde yazmışsın bizi kafileye .
ama biz içimiz yansada gelemiyoz. çünkü mojo nun sayımı var o hafta sonu :?
ben fotograflara bakıp iç geçireceğim
hnügür hüngür hüngür :(:(:(

vatansever
19.June.2008, 11:28
Bizde Perşembe akşamı yola çıkmayı düşünüyoruz ama saat bizim için çok önemli işten 19,30'da çıkıcağımız için saat 21.00 gibi yola çıkacak olan olursa bize uyar...

ben de perşembe akşamı yolaçıkmak isteyenlerdenim.her saat bize uyar.ayrıntıları c.tesi konuşuruz orada buluşalım.tayfunları kafilesine de katılabiliriz.

herşeye ramen gerekirse telefonlaşalım.tabi bizimle yolculuk yapmak istersen kaankam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tayfun
19.June.2008, 13:29
ah be tayfuncum ne güzelde yazmışsın bizi kafileye .
ama biz içimiz yansada gelemiyoz. çünkü mojo nun sayımı var o hafta sonu :?
ben fotograflara bakıp iç geçireceğim
hnügür hüngür hüngür :(:(:(

Doğru ya bunu söylemiştiniz, belkide allah söyletti gün doğmadan neler doğar derler, son ana kadar yılmak yok...

ben de perşembe akşamı yolaçıkmak isteyenlerdenim.her saat bize uyar.ayrıntıları c.tesi konuşuruz orada buluşalım.tayfunları kafilesine de katılabiliriz.

herşeye ramen gerekirse telefonlaşalım.tabi bizimle yolculuk yapmak istersen kaankam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Cumartesi herşey ve guruplar belli olur, bakalım neler olacak...

carvalho
19.June.2008, 18:12
Bülocan, kontrol listesi

:tck:Çadır
:tck:Uyku tulumu
:tck:plaj havlusu
:tck:güneş kremi
:tck:foto makinesi
:tck:motör (depoSUdolu)
:tck:heyecan
:tck:en az 40 motor olacağımıza dair umut
:tck:ivrindi de mola
:tck:cüce hayali

adınneydiii çıkaramadımmmm

yenikoylu_ua
19.June.2008, 18:51
Kısmetse Cuma öğlen takribi 13 sularında yola çıkıp akşam hava kararmadan orda olmak niyetindeyim.4 motor olucaz gibi bi değişiklik olmazsa cuma için izin alıp gece yolculuğu yapmak istemeyen olursa bize takılabilir.

infinitedreams
19.June.2008, 23:00
Kısmetse Cuma öğlen takribi 13 sularında yola çıkıp akşam hava kararmadan orda olmak niyetindeyim.4 motor olucaz gibi bi değişiklik olmazsa cuma için izin alıp gece yolculuğu yapmak istemeyen olursa bize takılabilir.
O 4 motoru kimler sürüyor abi?

yenikoylu_ua
19.June.2008, 23:12
O 4 motoru kimler sürüyor abi?

Bir değişiklik olmazsa Doğan İnci Örtmen Serhat ve ben

BULL
19.June.2008, 23:12
kontrol listesi

:tck:Şişme yatak
:tck:Yatağın tıpası (alındığına kesin emin olunması için 3 kere kontrol edilecek)
:tck:Yatağın pompası
:tck:şort
:tck:motör bakımına giden paralara son bi üzülüş...
:tck:cüce hayali :tck::tck::tck:
:tck:deniz, güneş, kum, kızlar

herşey çok güzel gidiyorduuuu
hatırlatırım müsadenleee
fazla değil geçen sene
biz ayrıldık seve seve
barışmamız bi mucizeeee

adın neydiii çıkaramadııııımmm :cheesy::cheesy::cheesy:

doğan
20.June.2008, 09:55
kontrol listesi

:tck:Şişme yatak
:tck:Yatağın tıpası (alındığına kesin emin olunması için 3 kere kontrol edilecek)
:tck:Yatağın pompası
:tck:şort
:tck:motör bakımına giden paralara son bi üzülüş...
:tck:cüce hayali :tck::tck::tck:
:tck:deniz, güneş, kum, kızlar

herşey çok güzel gidiyorduuuu
hatırlatırım müsadenleee
fazla değil geçen sene
biz ayrıldık seve seve
barışmamız bi mucizeeee

adın neydiii çıkaramadııııımmm :cheesy::cheesy::cheesy:
projektörünü ve çadır içi led li lambanı yazmayı unutmuşsun:p

infinitedreams
20.June.2008, 11:18
Kareyi kurmuşsunuz abi. Ama yancı lazımsa seve seve gelirim.
Yarın ki haftalık buluşmada ayrıntıları falan filan..

yenikoylu_ua
20.June.2008, 11:36
Saati uyan herkez gelebilir Nihat tabiki gelebilirsin ne demek yancı filan ......

çaylar kareden meyvasuyu kola filan içeceksen başka masaya :mrgreen::mrgreen:

delibeygir
20.June.2008, 12:15
tayfun kardeşim alex ve eşide bize katılıcaklar cumartesi buluşmasında daha ayrıntılı konuşuruz.

doğan
20.June.2008, 13:40
Saati uyan herkez gelebilir Nihat tabiki gelebilirsin ne demek yancı filan ......

çaylar kareden meyvasuyu kola filan içeceksen başka masaya :mrgreen::mrgreen:
Lafı bile olmaz. Daha keyifli olur hem. 5 kişiyle oynanan oyun neydi çanak mı ? ona döneriz bizde.:mrgreen:

Tayfun
20.June.2008, 19:41
Hüooopppp nedir bu çanak çömlek davası, güzel sanatlaramı başladınız bakim :p

kaanka
20.June.2008, 20:48

Kardeşim tabiki birlikte yolculuk yapmak isteriz, ama dediğim gibi bizim saat belli daha erken çıkamayız beklerseniz çok seviniriz hep birlikte yol yaparız.8)
Ben Cumartesi toplantıya katılamıyorum büyük ihtimalle.:(
Telefon açar durumu sizlerden öğrenirim artık...:mrgreen:

chopell
21.June.2008, 09:33

beni almayı unutmayın.. :) :) :mrgreen:

vatansever
21.June.2008, 10:18
Kardeşim tabiki birlikte yolculuk yapmak isteriz, ama dediğim gibi bizim saat belli daha erken çıkamayız beklerseniz çok seviniriz hep birlikte yol yaparız.8)
Ben Cumartesi toplantıya katılamıyorum büyük ihtimalle.:(
Telefon açar durumu sizlerden öğrenirim artık...:mrgreen:

ben+eşim her şekilde bekleyebiliriz.biz hele bu akşam yoplantıda bir konuşalım.ayrıntıları ve sonucu sana telefonla bildiririm.

yenikoylu_ua
22.June.2008, 18:13
beni almayı unutmayın.. :) :) :mrgreen:

Düşünemiz lazım bilmem belki alabiliriz

agresus
22.June.2008, 20:56
merak etme chopelim almasmıyıssss...

infinitedreams
23.June.2008, 01:05
Hüooopppp nedir bu çanak çömlek davası, güzel sanatlaramı başladınız bakim :p
Evet. Ama bu daha çok kafası güzel sanatlar muhabbeti oldu (:

doğan
23.June.2008, 14:29
cuma öğleden sonra gidecekler tayfası, ben cuma günü için tam gün izin işini ayarladım. cuma sabah erkende çıkabiliriz perşembe gece de. yeniköylü'nün durum kesinleşince haberleşeceğiz. O ndan haber bekliyorum.

rakursi
23.June.2008, 14:39
vallahi ölmek istiyom yaffff gelemiyoz die.
az önce tesadüf bir şey okudum , dikili yolcularına değişik bir alternatif olabilir.
ama söz verin bana çok eğlenmiceksiniz :p:p:p

Çadırları, uyku tulumlarını ve coşkunuzu hazırlayın!
Alternatif Yaşamın Demos'u!
Rock-A 2008 27-28-29 Haziran'da Dikili-İzmir'de.
Dünya da kötü giden herşeye; savaşlara, adaletsizliğe, ırkçılığa, cinsiyetçiliğe karşı ve bu sene asıl olarak iktidarların, tüm doğanın ve insanlığın geleceğini tehdit eden nükleer santral kurma kararlarına karşı amfilerimizin sesini sonuna kadar açmak ve avazımız çıktığı kadar bağırmak için Rock-A'da müziğin ve dayanışmanın güzelliğinde buluşalım.
Bu sene de yüzlerce müzik grubu festivalde sahne almak için başvurdu. Sahne alacak ya da almayacak bütün gruplara teşekkür ediyoruz.
Rock-A 2008'de de yine festival alanında bir çok atölye, tiyatro, film gösterimleri ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.
Ayrıntılı festival programına ve festival alanına iletişimle ilgili ayrıntılı bilgiye son hafta içinde sitemizden ulaşabilirsiniz.
Her türlü soru ve öneri için: bilgirocka@gmail.com
www.rock-a.org (http://www.rock-a.org)

Cuma
Cumartesi
13:30CHOCOLATEHARC-I ALEMPazar
PICK-UP
PULKİLİNKKARA GÜNEŞ
NEMESİSTHE AYILARDAWNFALL
PANZERLUI BANDORİGAM
DEAD STEFFİHUMAN HARVESTROCKA
ROKETKAÇAKSERAP YAĞIZ
---
KROSMOSSENFONYALET IT FLOW
ECHOESTENEKE TRAMPETGROOVE ENGİN
BLUE SKYOFİSBOYZİSTANBUL
SKA-FOUNDATİON
BANDİSTADELİNO NAME
YOL GEZERHARİÇTEN
GAZELCİLERMARSİS
01:00KIRK BİN SİNEKBOİKOTKOMİK GÜNLER

yenikoylu_ua
23.June.2008, 22:28
bende hallettim izin işini arkadaşlar herkez müsaitse cuma sabaha karşı yola çıkalım şafak sökerken vapurda olur gün doğuşunu seyrederiz allah kısmet edersede öğlene doğru dikilide oluruz başka fikri olan varsa onlarıda değerlendiririz

chopell
24.June.2008, 09:34
sizden geç haber geldiği için cuma tam gün değil benim iznim.. :( öğleden sonrayı ayarladım.. :)

yenikoylu_ua
24.June.2008, 09:51
Tamam sen çarşafları birbirine ekle camdan hastanenin bahçesine in Siyah atlı prens Doğana seni kaçırttırırız.Bizde kovalayanları oyalarız:cheesy:

chopell
24.June.2008, 09:56
Tamam sen çarşafları birbirine ekle camdan hastanenin bahçesine in Siyah atlı prens Doğana seni kaçırttırırız.Bizde kovalayanları oyalarız:cheesy:

:) :) :) olur abi.. zaten çok meyilliyim hastaneden kaçmaya.. :)
haberleşiriz.. :):mrgreen:8)

yenikoylu_ua
24.June.2008, 09:57
Anlaştık o zaman:mrgreen:

aidikurt
24.June.2008, 14:05
bende hallettim izin işini arkadaşlar herkez müsaitse cuma sabaha karşı yola çıkalım şafak sökerken vapurda olur gün doğuşunu seyrederiz allah kısmet edersede öğlene doğru dikilide oluruz başka fikri olan varsa onlarıda değerlendiririz
Kardeşim bizde doktara gittik doltor okey verdi :)
cuma sabahı bende sizlerle gelicem

carvalho
24.June.2008, 14:14
Oooo, Alper sevindim senin adına, minikurt gemeden son gezini yap bakalım, eğlenelim beraber...

Cuma gelecek arkadaşlar, yol planınızı, buluşma noktanızı, saatini burada yazıverin de sizinle gelecek arkadaşların haberi olsun. Cuma günü sizi Dikili girişinde karşılarız Bülo kardeşimle...

Biz geriye sayıma başladık. 18:30'da teker döner pardon pervane döner :)

aidikurt
24.June.2008, 15:34
eyvallah selcuk kardeşim cuma gorusmek dileğiyle sizde saglıcakla gidin kardeşim allah kaza bela vermesin dikiliye varınca bir alo dersin kardeşim.