Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet kursu nereye şikayet edilir?
dhnsyd
28.March.2008, 21:08
Arkadaşlar Çanakkalenin-Bayramiç ilçesinde okuyorum ve ehliyet alayım dedim B ehliyetini aldım ve A2 sınavını geçtim ve direksiyon sınavı 29 Martta(yarın)..Neyse sınavı kazandım direksiyona gidecem demezler mi motorumuz yok bak kendi başının çaresine 3-4 kere gittim hani utanırlarda bulurlar diye motor ama yok mubarek eşşek derisi var adamların suratında neyse scooter kullanmayı biliyorum ama buranın yerlisi olmadığım için kimseyide tanımıyorum sınavada millet getirecemiş motorunu onların getirdiklerini sürecem..yani kayıt olmadan önce motorumuz var diyorlar iş uygulamaya gelince yok..İnsanları saf yerine koyuyorlar...Size fikir danışmam nereye şikayet edilir böyle insanlar..
teşekkürler....
Batis
28.March.2008, 22:36
Sürücü kursları Milli Eğitim Bakanlığına bağlı.
Tayfun
28.March.2008, 23:25
Evet milli eğitime bağlılar, peki senden kurs ücreti haricinde olmayan motorun direksiyon dersi için para istedilermi ???
dhnsyd
29.March.2008, 19:16
evet istediler..yahu nasıl iş anlamadım ben bu işi..
orkun
29.March.2008, 23:21
kursun bulunduğu ilçenin milli eğitim müdürlüğüne git gereğini yaparlar !!
sanıyorsan yanılıyorsun onlar eşşeği sağlam kazığa bağlamışlardır
müslüm baba
30.March.2008, 14:29
Kardeşim sen bana o kursun telefonunu ve bilgilerini verirmisin adamlar kurs izinlerini alırken araç göstermek zorundalar bu işte bi yanlışlık var sen ver şunların telefonunu bak ben ne yapıyorum pazartesi bunları sen kendi bilgilerinide yaz isim soy isim gibi
dhnsyd
31.March.2008, 19:39
tamam müslüm baba.herzaman internete giremiyorum cevabını biraz geç verdim kusura bakma...ÖZEL KAPTAN SÜRÜCÜ KURSU..-Belediye işhanı Kat:1 Çanakkale/Bayramiç.Tel:02867733064
()
Araç göstermişler ama hayali bir motor galiba orda çalışan elemanlar bile görmedik biz bu motoru diyorlar.
Anlamadığım konu 4-5 kere gittim motor bulamayız diyorlar bende sınav günü scooter buldum bir arkadaştan sonra sınav yerine gittim vitesli motorla gireceksin demezler mi?hayır scooterle sen gel sınavını ol dediler herdefasında gittiğimde..kurs sahibide ben bilen adama A2 ehliyeti veriyorum bilmeyen adama ben nasıl öğreteyim diyor.nasıl bir durum bu anlamış değilim.böyle adamlar zaten beyfendilikten anlamıyorlar illa bağırıp çağıracaksınız öylede oldu, yakalarına sarılmadan anlamıyorlar.
Tayfun
01.April.2008, 01:52
Ulaaaaa herifteki mantığa bak, ben a2 bilene ehliyet veriyorum diyo demek çok güzlerim ben buna ya :))))) bununda adı sürücü kursu işte, hemen bir tabela yaptırmak lazım bence, kullanmasını bilene motosiklet ve araba ehliyeti diye :mrgreen:
dhnsyd
01.April.2008, 14:22
doğru gerçekten bende parayı sallıcam bak dicem bu para gördün mü almış kadar oldun ücreti:D
altug
01.April.2008, 19:46
müslüm baba oku şunların canlarını
Tayfun
01.April.2008, 19:48
doğru gerçekten bende parayı sallıcam bak dicem bu para gördün mü almış kadar oldun ücreti:D
Nasrettin hoca hesabı işte, yemeğin kokusuna ekmek banmakla paranın şıkırtısını almakla eşdeğer bir durum :p
dhnsyd
03.April.2008, 20:19
oHHHHHH be sonunda aldım A2 ehliyetini sıra motorda:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
müslüm baba
03.April.2008, 20:25
müslüm baba oku şunların canlarını
Şimdi gördüm telefonları hemen aradım ama açan yok bak sen yarın ben onlara ne yapıyorum, şimdiden şikayet dilekçesini hazırladım 3 suret ilçe milli eğitim,il milli eğitim vee bakanlığa hiç şansları böyle bişeyi bidaha yapamazlar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.