Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıbrıstan merhaba
yakuza35
29.March.2008, 19:42
herkese merhaba,
ben motosikletimi Kayseri den aldım. Tunceli'ye gittim. Oradan da şu anda KKTC deyim. Aslen İzmir' liyim. Sanırım Regal Raptoru Türkiye'nin en doğusunda ve en güneyinde ben kullandım. Kıbrısa gezi yapmayı bütün MT gruplarına tavsiye ederim. Şu ana kadar motorumla ilgili her türlü problemi kendim bu sitedeki bilgilere dayanarak çözdüm. Bulunduğum yerlerde servis hiç olmadı. Burada başından geçenleri ve bilgisini paylaşan herkese TEŞEKKÜR EDERİM. 8)
dhnsyd
29.March.2008, 19:45
hoşgeldin...
Batis
29.March.2008, 20:46
Hayırlı olsun!Alır almaz da şahane bir gezi yapmışsın , darısı başımıza. :)
komoster
29.March.2008, 20:53
Hoş geldin Batisin dediği gibi darısı başımıza
aslanburclu
29.March.2008, 21:00
yakuza35 kardeşim çok bilinmeyenli denklem gibi yazmışsın kayseride motorunu kimden aldın tuncelide ne yaptın kıbrısta ne arıyon
yaw bende amma sordum ha neyse biraz daha yazda tam kaynaşalım
haluka28
29.March.2008, 22:05
hoşgeldin kıbrısa motorla gitmnin maliyeti nedir acaba. triptik, feribot falan.
yakuza35
29.March.2008, 22:47
yakuza35 kardeşim çok bilinmeyenli denklem gibi yazmışsın kayseride motorunu kimden aldın tuncelide ne yaptın kıbrısta ne arıyon
yaw bende amma sordum ha neyse biraz daha yazda tam kaynaşalım
Ben İzmirliyim. Ancak daha önce Gökçeada'da, Tunceli'de ve Şİmdi de KIBRIS'ta görev yapıyorum. Dolayısıyla 2007 de Tuncelide iken RR alabileceğim en yakın yer KAyseri idi. Oradan da Tunceliye gittim. 6 ay sonra da güzel bir yolculukla KIBRIS'a geçtim. Şimmdi tam Motosiklet diyarı KIBRIS'tayım. KIŞ kavramı burada yok. (Çok şanslı olduğumu itiraf ediyorum.) Tek sorun burada başka RR yok.
foreman
29.March.2008, 23:01
arkadasım hos geldın...
sıcak bır memlekette R&R kullanmanın avantajlarını gordun mu...
dıger makınalarla kıyaslandıgındakı durumu nedır...
umarım sorularımla sıkmamısımdır...
orkun
ne güzel işte piyasada teksin
aramıza hoş geldin
sonunu düşünen kahraman olamaz kısmı kurtlar vadisinden galiba
yakuza35
hoşgeldin kıbrısa motorla gitmnin maliyeti nedir acaba. triptik, feribot falan.
benim geçişim 6 ayı buldu.Tam hatırlamıyorum. Ancak toplamda 230 ytl olur.(Zorunlu trafik sigortası dahil). Eğer ilgileniyorsan tam fiyat da araştırıp verebilirim.
yakuza35
29.March.2008, 23:06
ne güzel işte piyasada teksin
aramıza hoş geldin
sonunu düşünen kahraman olamaz kısmı kurtlar vadisinden galiba
aslında oyle ama benim duruma biraz uyuyor. Benim Servisi olan yerde bulunma şansım 3-4 yıl daha imkansız. yani ben bu motosikleti alayım mı almayayım mı diye düşünsem hayatta alamazdım. Kararımı verdiğimde böyle demiştim.Şimdi de böyle kaldı.
yakuza35
29.March.2008, 23:09
ayrıca malesef bu işin zevki yalnız olarak belli bir yere kadar. İnsan etrafında aynı şeyleri seven birilerini de istiyor dostum.
yakuza35
29.March.2008, 23:16
arkadasım hos geldın...
sıcak bır memlekette R&R kullanmanın avantajlarını gordun mu...
dıger makınalarla kıyaslandıgındakı durumu nedır...
umarım sorularımla sıkmamısımdır...
Burada Çin malı motor pek yaygın değil. Genellikle Japonlar ve Racing bulunur. ama bu motor her yerde ilgi çekiyor. Mutlaka sohpete birileri gelip inceliyor. SIcak memleket işi denilince süper bir durum. Benim arabam var ama geldiğimden beri kullanmış değilim. Ayrıca Akü gibi bir sorun da hiç olmadı
orkun
29.March.2008, 23:31
peki orda ikinci el motor fiyatları nasıl yani sahibinden.com daki fiyatlarla kıyaslarsan orası ne durumda
aslanburclu
30.March.2008, 00:48
arkadaş kıbrısta ne iş yapıyorsun heleki lefkoşada...
TLGYLDZ
30.March.2008, 01:47
hosgeldın aramıza alır almaz motorunu baslamıssın turlara yolun acık olsun
ugurcuk
30.March.2008, 13:36
kıbrısta girnede can var bizim siteye üye RR hayranı bi arkadaş :) şimdi de anladığım kadarıyla bide askerimiz oldu :Dkıbrıstan :D bende oralaı sayılırım bilirim oranın ne güsel bi yer oldugunu :D
müslüm baba
30.March.2008, 14:02
Al bi asker daha yakında sitede darbe de yapar bunlar, kardeşim hoşgeldin Kıbrıs meselesini biraz detaylı anlatırmısın maliyetini orada nerde kalınabilir çadır kamp alanı v.s.
Hoşgeldin komutan kardeş.
Bakam bizimkilere, Anadolu da daha gezecek çok yer varken Kıbrıs a falan gelemezler. Ya arkadaşlar illa ki gideceğiz diyorsanız Kino Baba ya yapışalım daha hesaplı olur Kino nun gemilerinden biri bizi atıverir karşı kıyıya.
kostak06
30.March.2008, 18:15
Hoş geldin şanslı kardeşim bizde Ankarada tam bahar geldi dedik kış geri geldi Kıbrısamı gelsek naaapsak .Nasıl yapsakta gelsek : ))
müslüm baba
30.March.2008, 18:25
kıbrıs için bi maliyet çıkarmamız lazım Kino bu işle bi ilgilense.
kaanka
30.March.2008, 19:15
aramıza hoş geldin....
kıvılcım
30.March.2008, 20:10
aramıza hoş geldiniz motorunuzla beraber kazasız belasız sürüşler dilerim
hoş geldin Allah bela kaza vermesin tekerinizede taş değmesin...
Tayfun
30.March.2008, 22:31
Hoşgeldin dostum, japon mafyalığını bırakıp ne zaman motorculuğa başladın bakim :p
haluka28
31.March.2008, 00:09
benim geçişim 6 ayı buldu.Tam hatırlamıyorum. Ancak toplamda 230 ytl olur.(Zorunlu trafik sigortası dahil). Eğer ilgileniyorsan tam fiyat da araştırıp verebilirim.
Valla sana zahmet bir fiyat araştırması yaparsan sevinirim. Girişdeki maliyet birde. Müslüm Babanın dediği gibi. Kalcak yer kamping alanları ortalama fiyatları falan öğrenebilirsen çok makbule geçer.
yakuza35
10.April.2008, 15:41
burada her türlü ikinci el araç ucuz. Halk kalite takılıyor. Ancak bunu Türkiye'ye geçirmek mümkün değil veya maliyeti aşıyor. Yani başka bir ülkeye geçiş sayıldığından gümrük vergisi ekleniyor.
yakuza35
10.April.2008, 15:45
kardeşim bir ara Kıbrıstan bu motoru almak isteyen birini gördüm burada ama sonra izini kaybettim. muhtemelen aynı arkadaştır. Şimdi onu bulabilirim sanırım.
yakuza35
10.April.2008, 15:52
Al bi asker daha yakında sitede darbe de yapar bunlar, kardeşim hoşgeldin Kıbrıs meselesini biraz detaylı anlatırmısın maliyetini orada nerde kalınabilir çadır kamp alanı v.s.
Muslum Baba,
öncelikle bu mesajı size çok geç gönderdiğim için üzgünüm. İllk mesajı gönderdikten sonraki gün paraşüt atlayışlarına Türkiyeye geldim. Bu sebeple internetten de koptuk. Ancak en geç 20 gün içinde her türlü cevabı size göndereceğim.
yakuza35
10.April.2008, 15:58
Hoşgeldin dostum, japon mafyalığını bırakıp ne zaman motorculuğa başladın bakim :p
Yakuza benim Counter Strike nikim. Öyle kaldı gidiyor. 35 de İzmir. Yoksa çok mülaim biriyim. Mafya beni bozar.
yakuza35
10.April.2008, 16:01
Valla sana zahmet bir fiyat araştırması yaparsan sevinirim. Girişdeki maliyet birde. Müslüm Babanın dediği gibi. Kalcak yer kamping alanları ortalama fiyatları falan öğrenebilirsen çok makbule geçer.
kıbrısa döner dönmez en kısa zamanda size fiyat listesi vereceğim. (en geç 20 gün içinde.)
matemmatik
10.April.2008, 19:36
Hoşgeldiniz hocam. Bu arada Yavru vatana gidiyormuşuz... Ben varım... :D Eğer illaki sıcak memlekete gidelim derseniz hemen Urfa derim. Ama derseniz ki Kıbrısa da gidelim, ben varım :D
haluka28
10.April.2008, 20:45
ya aytaç sen de ne hazır be yola kardeşim. adama hadi gidelim de yeterki. tekerine taş değmesin.
matemmatik
10.April.2008, 20:52
Abi ''hadi tekerler taşucuna'' mı dedin? Olur bana uyar :D :D :D
aslanburclu
10.April.2008, 21:32
taşucumu dediniz ...... ne zaman gidiyoruz
haluka28
10.April.2008, 22:28
valla ne güzel dünden razı ne çok adam varmış be. e gidelim bari. geçenlerde kino baba da kıbrısa gitmekten bahsediyordu. ee o zaman komutanım sıcaklar bastırmadan bir organizasyon yapsakmı. yazın kıbrıs çekilmez yanlız ben size söyliyim. ama gezilecek müthiş yerler biliyorum. hatırladığım kadarıyla tabi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.