PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jack_the_Ripper ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
30.March.2008, 21:59
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Jack_the_Ripper!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

Jack_the_Ripper
31.March.2008, 01:51
SeLamLar...
Ben Ankara Kızılcahamam ( Yabanabat ) dan Hakan
Sizinki gibi bi Raptor'um yok, daha doğrusu bi motorum yok, Olsa koyacak yerimde yok,:duvar:
Nette gezinirken motoru gördüm çok deli bişi dedim neyin nesi bi bakem derken sitenizi keşfettim hemencicik üye oldum.
Bu arada site de Motor gibi deli bişiymiş yavv:cheesy::cheesy:

foreman
31.March.2008, 02:03
hosgeldın...
aradıgın herseyı sıtemızde buabılırsın...
umarım en kısa zamnda gonlundekı makınaya kavusursun...
bu arada uye profılınden bılgılerını guncellersen hitapta sorun yasamayız..

yeşilkapak
31.March.2008, 02:04
Aramıza hoş geldin arkadaşım inşallah bir gün hayalindeki motorunda olur motorunu koyacak yerinde...

Jack_the_Ripper
31.March.2008, 02:17
hosgeldın...
aradıgın herseyı sıtemızde buabılırsın...
umarım en kısa zamnda gonlundekı makınaya kavusursun...
bu arada uye profılınden bılgılerını guncellersen hitapta sorun yasamayız..Saol abi valla yeni yeni ayarlıyorum işte .. şimdilik idare et:cheesy:

Jack_the_Ripper
31.March.2008, 02:18
Aramıza hoş geldin arkadaşım inşallah bir gün hayalindeki motorunda olur motorunu koyacak yerinde...
Valla Abi şimdi benimde elimden senin gibi inşallah demekten başka bişi gelmiyo şimdilik.

Tayfun
31.March.2008, 02:21
Hoşgeldin dostum, oyum yok buyum yok diyerek başlamışsın mesaja, biz varızya yetmezmi yani, para verip motoru alırsın ama bizi alamazsın ona göre heeee :p

Jack_the_Ripper
31.March.2008, 02:34
Hoşgeldin dostum, oyum yok buyum yok diyerek başlamışsın mesaja, biz varızya yetmezmi yani, para verip motoru alırsın ama bizi alamazsın ona göre heeee :p
Haklısın valla,8)8)
Satın alınamayacak tek şey arkadaşlık zaten..

kıvılcım
31.March.2008, 12:17
aramıza hoş geldiniz en kıza zamanda gönlünüzdeki kavuşursun inşallah

doğan
31.March.2008, 13:01
aramıza hoşgeldin. sen hele bir RR almaya niyetlen sonra gerisi kendiliğinden geliyor.

Aksu
31.March.2008, 13:08
Hakan hoşgeldin
Bu Kızılcahamam, Yabanabat da neresi biraz tarif et, sen orda mı oturuyorsun veya çalışıyorsun. Biraz detay ver anlat günlük yaşamından da belli olmaz biz Ankara olarak basar geliriz senin yanına, hep tanışırız hemde motorları daha yakından görme imkanın olur.

X__utku__X
31.March.2008, 13:14
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.bu siteye motorum yok deyip gelen bende dahil sonrada rr lanan çook var.en kısa sürede gönlünüzdeki motora kavuşursunuz inşallah.

kaanka
31.March.2008, 13:18
aramıza hoş geldin... umarım enkısa zamanda hayalindeki motorun sahibi olursun...

Jack_the_Ripper
31.March.2008, 13:31
Hakan hoşgeldin
Bu Kızılcahamam, Yabanabat da neresi biraz tarif et, sen orda mı oturuyorsun veya çalışıyorsun. Biraz detay ver anlat günlük yaşamından da belli olmaz biz Ankara olarak basar geliriz senin yanına, hep tanışırız hemde motorları daha yakından görme imkanın olur.
Abi şimdik Yabanabatla Kızılcahamam aynı şey buranını eskiden adı Yabanabattı ilçe olunca adının şekilli bişi yapak demişler Kızılcahamam olmuş ( Neresi şekilliyse neyse )
Ben burda çalışıyom hemi burda kalıyom hemi şehre iniyom bi ordayım bir burda işte :mrgreen::mrgreen: