Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptr ithalatı durduruldu
leventse
01.April.2008, 12:48
29. 03. 2008
Managers of rgal raptor indicated that Türkey's customhouses taxes(OTV) are so high." Since we cannot meet costs. Because of this reason, we have no importion anymore to Turkey (spare parts also included). We are so sory but this decision is valid while Türkey will change the tax policy."
www.rgalraptor.co.chi
elimden geldiğince çevirirsem Türkiyedeki OTV vergilerinin yukseklıgı nedenıyle ithalatın durduruldugundan ve yedek parcalarında bu karara dahıl oldugundan bahsedıyor:shock:
foreman
01.April.2008, 12:57
ha ha haaa....
sonunda elın cekık gozlusude ısyan ettı...
ee bız ne yapalım?
sanırım alıstıgımız ıcın bıze koymuyor...
ne dıyelım hayırlısı olsun...
su konuya sıtedekı ekonomıstlerde bı el atsında yorumlarını okuyup feyz alalım...
bilgihan
01.April.2008, 12:57
29. 03. 2008
Managers of rgal raptor indicated that Türkey's customhouses taxes(OTV) are so high. Since we cannot meet costs. Because of this reason, we have no importion anymore to Turkey (spare parts also included). We are so sory but this decision is valid while Türkey will change the tax policy.
www.rgalraptor.co.chi
elimden geldiğince çevirirsem Türkiyedeki OTV vergilerinin yukseklıgı nedenıyle ithalatın durduruldugundan ve yedek parcalarında bu karara dahıl oldugundan bahsedıyor:shock:
Regal Raptor un müdürü belirtti ki Türkiye nin gümrük vergileri (ÖTV) çok yüksektir..Bu yüzden maliyetleri karşılayamıyoruz Bu sebepten dolayı Turkiye için artık payımız yoktur.(yedek parçalar dahil)..Üzgünüz ama bu karar Turkiye vergi planını değiştirmesi sürecinde geçerlidir.
X__utku__X
01.April.2008, 12:58
nasıl yani artık bizim motorların yedek parçaları gelmicekmi.1 nisan şakası olmasın bu
aslanburclu
01.April.2008, 13:00
ya geçelim bunları devlet bu firmalarla 10 yıllık anlaşması var parça yönünden ne halt ederlerse etsinler ha vazmı geçtiler o zaman devletimizi hafife alıyorlar demektir
bilgihan
01.April.2008, 13:05
nereden alıntı bu İngilizce metin??
yada harbi nisan 1 şakası
kıvılcım
01.April.2008, 13:20
böyle bir haber yok arkadaşlar 1 nisan şakası
Ya olsa ne olur, sanki 15-20 milyarlık motorlar kaldı elimizde, nasılolsa parçası birbirine uyan bir sürü marka var, uydurur uydurur bineriz.
Jack_the_Ripper
01.April.2008, 13:45
Ya olsa ne olur, sanki 15-20 milyarlık motorlar kaldı elimizde, nasılolsa parçası birbirine uyan bir sürü marka var, uydurur uydurur bineriz.
Uysada takarım uymasada hesabı8)
Mr.Quanta
01.April.2008, 13:51
abi baksanıza gramerine şu yazının. levent yazmış bunu. olm levent bi ara gel de ingilizce dersi veriyim sana.:D:D:D hey allaam ya. ne adamsın.:D:D:D:D:D:D
leventse
01.April.2008, 13:58
tamam burada kesıyorum bıldınız 1 nısan :x
Burak anlasılsın dıye yazdım zaten yazıyı heryerınden hata fıskırdıgının farkındayım :x alttakı verdıgım lınk e baksana uydurma oldugu apacık
X__utku__X
01.April.2008, 14:03
he he he ilk ben dedim dedim 1nisan şakasımı bu diye.ne zeki adamım bee
foreman
01.April.2008, 14:25
valla harbıden haa...
konu baslıgında bır harf eksık...
verdıgı lınkde bır harf eksık...
valla cok uyanıksın haa...
nasılda kandırdın...
helal dıyorum...
bilgihan
01.April.2008, 14:58
O kadar da tercüme ettik...Türkçeye uyduracağız diye...
selamlar :)
müslüm baba
01.April.2008, 15:44
Bu şaka değil ciddi bile olsa biz bu motoru yeniden yaratır yine yürütürüz merak etmeyin burası TÜRKİYE.
leventse
01.April.2008, 16:49
valla harbıden haa...
konu baslıgında bır harf eksık...
verdıgı lınkde bır harf eksık...
valla cok uyanıksın haa...
nasılda kandırdın...
helal dıyorum...
hehe sadece harfler eksık olsa gene ıyı sıte komple sallamasyon. çin sitesi uzantısı ne olur acaba dedım co.chi yazdım :p:p.
O kadar da tercüme ettik...Türkçeye uyduracağız diye...
selamlar :)
hehe selamlar :)
Bu şaka değil ciddi bile olsa biz bu motoru yeniden yaratır yine yürütürüz merak etmeyin burası TÜRKİYE.
Türkiyede hersey yapılır :)
Tayfun
01.April.2008, 18:05
Valla bende buna almanca cevap vereyim "dişt enteresine mişt nişt" hahahaha :p
carvalho
01.April.2008, 18:40
abi baksanıza gramerine şu yazının. levent yazmış bunu. olm levent bi ara gel de ingilizce dersi veriyim sana.:D:D:D hey allaam ya. ne adamsın.:D:D:D:D:D:D
Harbiden Quanta :)
Leman'da Mr. Future tense vardı bi aralar, o hesap...
Ama fena yedirmedi yine de 8)
Berkay
01.April.2008, 20:13
Allahtan şakaymış yoksa lordlar kamarası 2. elerin üzerine heralde bin ytl koyar dedim içimden.. neyse ucuz atlattık.. bu arada tayfun, almancana koptum hocam hahah :)
Tayfun
01.April.2008, 20:51
Allahtan şakaymış yoksa lordlar kamarası 2. elerin üzerine heralde bin ytl koyar dedim içimden.. neyse ucuz atlattık.. bu arada tayfun, almancana koptum hocam hahah :)
Ayıpsın dostum ya, almanca ana dilim gibi. HER HAVZUN DİBİ AYN :p
allahtan ben bu aralar sık gişremiyorum siteye ;
yaaa gümrük vergisi nedir.... ÖTV nedir. merak etmeyin elin çinlisi gayet iyi bilir
ÖTV ( özel tüketim vergisi ) gümrük vergisi çok çok farklı şeylerdirrrr..
neyse NİSAN 1 miş 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.