Orijinalini görmek için tıklayınız : 03-04 Mayis 2008 Abant Gölü çadir Kampi
carvalho
09.May.2008, 08:31
Elimde Abantta kaydettiğim RR orkestrası'nın bir şarkısı var ama youtube kapalı olduğu için ekleyemiyorum. Yayınlayabileceğimiz başka bir paylaşım yöntemi bilen varsa söylesin.
http://rapidshare.com/
Buraya upload edip linki bize yollayabilirsin kardeşim...
CARVİİ buradan görüntü değilde sadece ses dosyası ekleyebiliyormuyuz???
elimde bomba ses kayıtları var :cheesy:
carvalho
09.May.2008, 09:33
CARVİİ buradan görüntü değilde sadece ses dosyası ekleyebiliyormuyuz???
elimde bomba ses kayıtları var :cheesy:
YEs kardeşim, her türlü dosyayı paylaşabilirsin...
ses kaydı derken, KARGA RIDERS vokal mi :p:mrgreen:
malikocas
09.May.2008, 10:46
Ankaradan Abant'a bizimle takipçi ve yoldaş olarak gelen Ferhat, Aksu ve Cemal abilerimize eşlerine ve İstanbuldan geziye katılan arkadaşalarımıza, Abanat'ın o eşsiz güzelliğinde paylaşılan sıcak dostluk için teşekkürler.
Sevgili öz abim erol beyede ayrıca teşekkürü borç bilirim gişelerde düşürdüğüm eldiveni büyük sıkıntılarla bana ulaştırdığı için..:)
Söylediğimiz güzel şarkılar ve renkli türküler için, bilhassa ferhat abime bana verdiği kazak için (bu havada t-sirtle gelmişim), beni su bardağından kurtaran rakı kadehi için kubilay abiye ve eşine metin abiye hazırladıkları o güzelim mezler için, şahane kahvaltı soframız için ve beni çadırıma ya ada daha doğrusu barışın otele taşıyan dostlara (yorgun bedenim istireate çekilmiş ağır bir şekilde alkolle alakası yok valla ..:) ) şu an daha hatırlayamadığım bir çok şey için bizilmle orda olan her bir arkadaşa çok teşekkürler...
Ben bu teşekkür işini oldum olası beceremiyorum, farkındayım.
Tabiki yol arkadaşım barışa da çok çok teşekkürler ederim...
Gezimizi düzenleyen Aksu abiyede ne olursa olsun koşullar -koşuldan kastım yağış ve soğuk, ödenen bedelin büyüklüğü ile orantılı değerde güzel anlar yaşattan orgaizasyon için teşekkürler...
kostak06
09.May.2008, 12:39
Elimde Abantta kaydettiğim RR orkestrası'nın bir şarkısı var ama youtube kapalı olduğu için ekleyemiyorum. Yayınlayabileceğimiz başka bir paylaşım yöntemi bilen varsa söylesin.
Tamam meşhur olduk desene yayın haklarını saklı tut teklıfleri sen al detayları konuşuruz elini çabuk tut
Doğan yereeri yerii8)8)8)
kostak06
09.May.2008, 13:02
Alem adamsın Kostak dedem yavv... valla çok güldüm...KEL_ EBEKLER .... huhuahahahhaahahh.....:cheesy:
Gezilere nazlı katılanlar(Motor yerine araba tercih edenler = Kelebek
Nazlı dedeler= KEL - EBEK
Geziye gelip (Özel durumundan ötürü)otelde kalan''Örnek gidikurt'' = KELE-BEBEK
Karı korkusundan geziye katılamayanlar= KELE-BIK
Gezilere nazlı katılanlar(Motor yerine araba tercih edenler = Kelebek
Nazlı dedeler= KEL - EBEK
Geziye gelip (Özel durumundan ötürü)otelde kalan''Örnek gidikurt'' = KELE-BEBEK
Karı korkusundan geziye katılamayanlar= KELE-BIK
abi gene bombayı patlatmışsın :cheesy::cheesy::cheesy:
Tamam meşhur olduk desene yayın haklarını saklı tut teklıfleri sen al detayları konuşuruz elini çabuk tut
Doğan yereeri yerii8)8)8)
Hepinizi meşhur edecem :mrgreen: bundan sonra bütün motosiklet festivallerinde aranan bir koro olucaz. Ancak ilk klibimiz pek başarılı olmadı gece geç saatlerde olmasından dolayı görüntüler ,sadece yüzüne fener tutulan arkadaşlar çıkmış ama hepimizin sesi billur gibi maşallah :p
Nesi billur be doğanım, araziyi bol bulunca yırttık nerdeyse şeyimizi boğazımızı yani :p
Arkadaşlar güzel bir gezi oldu aksu abi ve arkadaşlarını tanıdıgıma memnun oldum mali ve barışla iyibir arkadaşlık kurduk .Hava nemli olmasaydı herşey daha güzel olurdu bu arada kubilay ve abisine göstermiş oldugu misafirperverligine kahvaltı ve sucuk ziyafetlerine teşekkür ederim bu geziden ıslak ama mutlu olarak döndüm.8)8)8)
chopell
10.May.2008, 16:07
Nesi billur be doğanım, araziyi bol bulunca yırttık nerdeyse şeyimizi boğazımızı yani :p
katılıyorum.. :) pek hoş sesler olmamıştır.. :)
bende de bir video çekimi var.. göndereyim derim.. :)
carvalho
10.May.2008, 17:00
katılıyorum.. :) pek hoş sesler olmamıştır.. :)
bende de bir video çekimi var.. göndereyim derim.. :)
E boşuna karga riders vokal demiyoruz Sedacım.
Yok ama seni ayrı tutuyorum. Hele "vazgeçtim" solosu müthişti...
chopell
10.May.2008, 17:16
E boşuna karga riders vokal demiyoruz Sedacım.
Yok ama seni ayrı tutuyorum. Hele "vazgeçtim" solosu müthişti...
ben gerçeği biliyorum..[smilie=greencolorz::p yine de teşekkürler.. :) :cheesy:
beraber söylediğimiz şarkılar konusunda hala müteşekkirim.. :) renk meselesi.. ;)
bu arada repertuarı genişletelim derim.. :) bi de bülente yemek aralarında şarkı söyletelim.. zira şarkı söylerken yemek yemek aklına gelmiyor.. :) :p :cheesy:
http://rapidshare.com/
Buraya upload edip linki bize yollayabilirsin kardeşim...
kardeşim upload ediyorumda hangi linki yazmam lazım bilemedim?
handojoe
13.May.2008, 21:16
yaşayın siz emi...
nerde o kaldera denen kovboyun şapkası olmuyor böyle...
aidikurt
13.May.2008, 22:05
oooo hando kardeşim yav bizi yanlız bırakıyorsun bu sene yav atla gel kardesım yoklugun hıssedılıyor valla
Hando bizi sakaryaya götür :p
carvalho
14.May.2008, 18:51
HAndo gelmezse biz gideriz kardeşim... uznköprü çıkartması için fırsat kollayalım, hele şu gezileri çıkaralım aradan...
şöyle lokum gibi bi porsiyon ciğerede hayır demem yani
gitmişken Handomuzuda görelim tabii :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.