Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RaptorRiders Haydi Ağaç dikmeye!!! (13 Nisan 2008 Pazar Günü)

Sayfa : 1 [2]

okan
17.Nisan.2008, 18:59
o kadar çok ağaç dikmişsinizki bundan 30 sene sonra orayı işgale gelen müteahitler bayaa uraşacak onları sökmek için...

aklıma bi fıkra geldi...

Temel ile İdris asfalt yolda giderlerken yan taraftaki ormanın güzelliği Temel in çok dikkatini çekmiş..
idrise dönerek....
___ula idruss.. göriymisun ahan bu ormanin çüzelliğini.....
İdris:
___hani ula... ağaçlardan pi poh göremiyrum ki.... demiş..

kaanka
17.Nisan.2008, 21:26
sonunda resimler gelmiş eline sağlık...
süper bir organizasyon oldu gerçekten, emeği geçen herkeze birkezdaha teşekkürler....

BULL
19.Nisan.2008, 01:00
tebrikler raptorriders......:alkis::alkis::alkis::alkis:

Bull olm sırt pach ini az yukarı diktirseydin yaa...8)

GENCER:benimde dikkatimi çekti az daha aşağıda .. aman pardon yukarıda olması gerekirdi. çok aşağıda gözüküyor..bull değiştirmelisin bence.sırtı dönük toplu resime bakarsan hak vereceksin..

evet beyler yaa:cry: ya gidip söktürücem yada milletle pek yanyana gelmemeye bakıcaz bundan sonra :shock:

RızaHoşgör
11.Nisan.2009, 20:42
değerli site yöneticilerim,
zaman su gibi akıp gidiyor.Bu organizasyonu yapalı 1 yıl olmuş bile. sanırım bizlere yakışan bu işi gelenekselleştirip 2. ağaç dikimimini organize etmek. evet gençer kardeşim, geçen yılki organizasyonu bu yıl tekrar sağlayabilecekmisin? değerli site yöneticilerim bu yıl en az 50 motor katılım sağlarız değilmi? haaa unutmadan bu yıl sucuklar bull dan :) :) :)

BULL
11.Nisan.2009, 22:25
iyi o zaman bende köyden eşşek sipaşini vereyim :p:p:p

carvalho
12.Nisan.2009, 08:23
Rıza Baba, harika fikir.
Bu sefer 60 fidandan daha fazlasını dikeriz.

Gençerciğim, top sende... Gün mevzunu senden gelecek dönüşe göe belirler konuyu bu başlıkta yürütürüz.

yenikoylu_ua
12.Nisan.2009, 21:29
değerli site yöneticilerim,
zaman su gibi akıp gidiyor.Bu organizasyonu yapalı 1 yıl olmuş bile. sanırım bizlere yakışan bu işi gelenekselleştirip 2. ağaç dikimimini organize etmek. evet gençer kardeşim, geçen yılki organizasyonu bu yıl tekrar sağlayabilecekmisin? değerli site yöneticilerim bu yıl en az 50 motor katılım sağlarız değilmi? haaa unutmadan bu yıl sucuklar bull dan :) :) :)

50 Motor derken sen hariç dimi malum ilk ağaç dikiminin tek kelebeğiydinde

Comandante
13.Nisan.2009, 13:47
Böyle bir organizasyona mutlaka katılmak isterim,takipteyim...
Offf eşşek eti de var,yanına bir de büyük açarız :)

gençer
13.Nisan.2009, 17:46
Başlığın yeniden gündeme geldiğini yeni gördüm.çok sevindim. ağaç dikme organizasyonunun tekrarlanması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.

ancak bi konuyu hatırlatmak isterim. darülacaze ziyaretimizde ordaki çocukların daha önceki senelerde motorcularla pikniğe gittiği ve bundan ötürü çok mutlu oldukları söylenmişti. şimdi biz ağaç dikmeye giderken yanımıza mangal alsak birazda piknik gibi olsa bu çocuklarda bi minübüsle bizimle gelse, ağaç dikseler, mangal yapsalar..... velhasıl-kelam, şu ağaç dikme organizasyonumuza çocuklarıda katabilsek diye düşünüyorum.. ben kendi kendime düşünüyorum canım. siz ne dersiniz bilemiyorum tabii::???

RızaHoşgör
15.Nisan.2009, 01:12
50 Motor derken sen hariç dimi malum ilk ağaç dikiminin tek kelebeğiydinde
yiğidim yeniköylüm bull u doyurmak için moto imkanları yetmediğinden oto imkanları kullanılmıştı :)

RızaHoşgör
15.Nisan.2009, 01:14
Başlığın yeniden gündeme geldiğini yeni gördüm.çok sevindim. ağaç dikme organizasyonunun tekrarlanması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.

ancak bi konuyu hatırlatmak isterim. darülacaze ziyaretimizde ordaki çocukların daha önceki senelerde motorcularla pikniğe gittiği ve bundan ötürü çok mutlu oldukları söylenmişti. şimdi biz ağaç dikmeye giderken yanımıza mangal alsak birazda piknik gibi olsa bu çocuklarda bi minübüsle bizimle gelse, ağaç dikseler, mangal yapsalar..... velhasıl-kelam, şu ağaç dikme organizasyonumuza çocuklarıda katabilsek diye düşünüyorum.. ben kendi kendime düşünüyorum canım. siz ne dersiniz bilemiyorum tabii::???
on numara olur gençerim. lakin plan bu şekilde olacaksa çoçukların mekana getirilmesinide düşünmemiz lazım. işi kolaylaştırmak için çatalca da bulunan aziz nesin vakfının çoçuklarını bu plana dahil edebilirim.karar sizlerin

yenikoylu_ua
15.Nisan.2009, 17:42
Çocuk işini bence zorlamayalım.Çocukların eğlenmeye daha ihtiyaçları var ağaç dikme hem yorucu hemde tam günümüzü alıyor.Çocuklara çok cazip geleceğini düşünmüyorum.Zaten onlara güzel bir piknik yapmamız gerekiyo sözümüz var ama ağaçları daha önceden dikilmiş koşup oynayabilecekleri çimlere yayılabilecekleri bizim motorların arkalarında turlar atıp eğlenebilecekleri bir yer olsun tabi bu benim düşüncem çogunluk ne derse bana uyar.Bu arada biran evvel yapalımda şu geçen seneki fidelere bakalım ne kadar olmuşlar

gençer
16.Nisan.2009, 00:22
Çocuk işini bence zorlamayalım.Çocukların eğlenmeye daha ihtiyaçları var ağaç dikme hem yorucu hemde tam günümüzü alıyor.Çocuklara çok cazip geleceğini düşünmüyorum.Zaten onlara güzel bir piknik yapmamız gerekiyo sözümüz var ama ağaçları daha önceden dikilmiş koşup oynayabilecekleri çimlere yayılabilecekleri bizim motorların arkalarında turlar atıp eğlenebilecekleri bir yer olsun tabi bu benim düşüncem çogunluk ne derse bana uyar.Bu arada biran evvel yapalımda şu geçen seneki fidelere bakalım ne kadar olmuşlar

çok yoğun günler geçiyor iş açısından, hafta sonuna kadar görüşmüş olurum. onlar için nezaman olacağı genelde fark etmiyor kolayca kendilerine düşen organizasyonu hallediyorlar. 25-26 , 29-30 nisan tarihleri hafta sonlarına denk gelen tarihler hangisi uygun olur. yada daha sonraki bir hafta sonu mu dersiniz? en azından oraya görüşmeye gittiğimde bize şu gün uygun diyebilirsek daha net cevap alabilmek adına..

carvalho
16.Nisan.2009, 08:15
Gençercim, tarih olarak sana uygun bir hafta sonunu seç bence, sonuçta organizasyonla sen ilgileniyor olacaksın. Biz tüm tarihlere uyarız.
Ama bu sefer 60'tan fazla fidan dikelim. Geçen seferde omzum da sakattı, yeterince omuz atamamıştım organizasyona, içimde kaldı zaten.

Kino
17.Nisan.2009, 17:19
rıza / selçuk benim için geçen sene diktiğiniz fidanları kontrol etmeyi unutmayın lütfen

RızaHoşgör
20.Nisan.2009, 11:08
rıza / selçuk benim için geçen sene diktiğiniz fidanları kontrol etmeyi unutmayın lütfen
kino baba,gençer tarih belirlesin senin için diktiğimiz fidanlarda kontrolden geçecek

haluka28
20.Nisan.2009, 20:52
tebrikler raptorriders.

carvalho
21.Nisan.2009, 12:08

Ne demek abicim, seve seve; fotoları da çekip yollarız...

gençer
22.Nisan.2009, 11:33
randevu aldım cuma sabahtan gidip şef'le görüşücem.

Uzay
25.Nisan.2009, 10:37
Son durum nedir millet?

gençer
01.Mayıs.2009, 22:28
görüşmeler tamamlandı.yönetime bildirildi. buluşma noktası saati v.s. kararlaştırılıyor...merak etmeyin çok yakında başlık açılacak..