PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : igaç ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
03.April.2008, 06:44
Aramıza hoşgeldiniz Sayın igaç!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

igaç
03.April.2008, 11:52
öncelikle kütahyadayım motor camiasına gireli 1 ay oldu regali tercih ettim çünkü bu işin bilincinde olanların söylediği bir markaydı... kütahyada hem esnaflık yapıyorum aynı zamanda matematik ve işletme(a.ö.f) okuyorum... özellikle siteye katılma amacım hem raptor ailesinden biri olmak hemde gezilere katılmak.. yanlız üyeler genelde istanbuldan gibi geldi bu yüzden gezilerinizde o çevreden olur diye düşünüyorum yanlız bu taraflara gelirseniz eskişehir gibi... bende katılmak isterim yoksa zaten geleneksel buluşmada görüşecez :)

aidikurt
03.April.2008, 11:54
kardeşim biz ilk geleneksel bulusmamızı eskisehirde yaptık merak etme bizler harbı motorcuyuz sehırıcı motorcusu degılız heryere gezi duzenlıyoruz .

kaanka
03.April.2008, 11:54
aramıza hoş geldin....:D

carvalho
03.April.2008, 11:55
Halil arkadaşım, hoşgeldin aramıza.
İstanbul ağırlıklı olsak da dört bir yanda üye dostlarımız var. Ankara'da çok kuvvetliyiz mesela.

Sözlerinden anladığım kadarıyla Ayvalık'a geliyorsun. Ekledim seni lsteye...

foreman
03.April.2008, 11:58
aramıza hos geldın guzel kardesım...
ben kutahyayı cok ıyı bılırım...
yılda 1 kere mutlaka gelırım...
gelınce ugrayacagım ınsanlardan bırıde sensın.
kendını yalnız hıssetme...

Aksu
03.April.2008, 12:21
igaç Halil hoşgeldin.
Siteyi biraz incele, konuları oku o zaman düşüncelerin farklı olacak. Temmuz 5-6 sında EMOK şenliği var, Bilecik Pazaryeri nde oraya da gelirsin. Abant gezimiz var oraya da gelirsin. Sen gelmek iste yeterki.
Biz Ankara olarak bir Eskişehir yapacağız günü birlik de olsa, o zaman da gelirsin Eskişehir e.

kıvılcım
03.April.2008, 13:00
aramıza hoş geldiniz

igaç
03.April.2008, 13:21
aramıza hos geldın guzel kardesım...
ben kutahyayı cok ıyı bılırım...
yılda 1 kere mutlaka gelırım...
gelınce ugrayacagım ınsanlardan bırıde sensın.
kendını yalnız hıssetme...

hocam herzaman beklerim :)

igaç
03.April.2008, 13:25
igaç Halil hoşgeldin.
Siteyi biraz incele, konuları oku o zaman düşüncelerin farklı olacak. Temmuz 5-6 sında EMOK şenliği var, Bilecik Pazaryeri nde oraya da gelirsin. Abant gezimiz var oraya da gelirsin. Sen gelmek iste yeterki.
Biz Ankara olarak bir Eskişehir yapacağız günü birlik de olsa, o zaman da gelirsin Eskişehir e.

emok u biliyorum kesinlikle orda olucam zaten burda bir abim çok metediyor.. eskişehire geldiğiniz zamanda bir haber vermeniz yeter burdan 70 km zaten direk damlarım :)

igaç
03.April.2008, 13:27
bide birbirinize bu kadar tutkun olduğunuzu öğrenmek gerçekten mutlu etti... tekrar sağolun

foreman
03.April.2008, 13:45
hocam herzaman beklerim :)

orada nerde esnaflık yaparsın...
ne uzerıne...
evının oldugu muhıt neresı...
benım cocuklugum orada gectı...
ılıcada bı yazlıgımız var...ara sıra oraya gelır kalırız...
ben kutahya lısesınde okudum.
kultur sarayının oradakı spor tesıslerınde sene bımem kac JUDO,AİKİDO dalında kutahya ıl ıkıncılıgım var...
1. olan cocuga hep kıl olmusumdur...
çoh piss adam marazlarım:p:p:p

bu arada sıtemızden bı arkadasta kutahyada...
nıckını hatırlarsam yazarım...

Kaynarca
03.April.2008, 14:00
Özgür hoşgeldin.. Biz birbirimize yakınız umarım sık sık görüsürüz

igaç
03.April.2008, 14:16
orada nerde esnaflık yaparsın...
ne uzerıne...
evının oldugu muhıt neresı...
benım cocuklugum orada gectı...
ılıcada bı yazlıgımız var...ara sıra oraya gelır kalırız...
ben kutahya lısesınde okudum.
kultur sarayının oradakı spor tesıslerınde sene bımem kac JUDO,AİKİDO dalında kutahya ıl ıkıncılıgım var...
1. olan cocuga hep kıl olmusumdur...
çoh piss adam marazlarım:p:p:p

bu arada sıtemızden bı arkadasta kutahyada...
nıckını hatırlarsam yazarım...

ziraat bankasının yanında igaçlar triko var giyim üzerine orayı işletiyoruz. dsi nin orda kalıyorum bende ali güral mezunuyum pek sevmesemde üniv.de burayı kazandım :( bu arada 13 sene önce bende kareteye gitmiştim birini pataklıyacağın zaman yardım ederim :D gelirsen hocam dediğim gibi kesinlikle beklerim bir haber vermen yeter gerçi ılıcada yakın oradada görüşebiliriz

dhnsyd
03.April.2008, 14:33
aramıza hoşgeldin..

delibeygir
03.April.2008, 14:42
hoş geldin :)

orkun
04.April.2008, 01:32
aramiza hos geldin

Tayfun
04.April.2008, 01:35
Hoşgeldin dostum, seramikler artık senden ona göre ;)

igaç
04.April.2008, 03:28
Hoşgeldin dostum, seramikler artık senden ona göre ;)

ayıpsın hocam hatta finansmanı ayarlarsak ben burdan bütün gruba regal raptor yazılı bardak yaptıra bilirim

yeşilkapak
04.April.2008, 11:09
Aramıza hoş geldin halil arkadaşım..