Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar bende geleyeyim dedim..
Kisstanbul
03.April.2008, 15:51
Arkadaşlar hepinize selamlar..
Adım :Orkun
Soyadım: Çatal
Doğum Tarihi: 04-05-1982
Mekan: İstanbul-Bahçelievler
İş: Bilgi Teknolojileri Koordinatörlüğü
Tel: 0537 684 67 28
Ssk:3401200508377
Kan grubum: 0 rh+
Medeni Hali: Bekar:shock:
Motor: Regal Raptor jj150T-5
Plaka : Maalesef yok! Benimde özelliğim bu olsun bari.. :(
Benden bu kadar öğrenmek istediğiniz birşey olursa sorarsınız arkadaşlar.
carvalho
03.April.2008, 15:54
Hoşgeldin Orkun. İlk motorun mu? Motor deneyimin var mı daha önce?
SSK numarana gerek yoktu yav :)
bilgihan
03.April.2008, 15:55
Hoşgeldin Orkun
Ben de yeni üyeyim..Kazasız belasız hayırlı sürüşler olsun...
Plaka ruhsat işinde ne sorun var anlayamadım...? 2 günlük iş o..
Bilgihan Y.
RR 125 E..... 34 PLK 30
Ümraniye -Ist.
Kisstanbul
03.April.2008, 16:03
Teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar..
Kendime ait motorum daha doğrusu scooterım daha önce hacı bir tur versene yaa yada bu hafta sonu ben takılsam ne kadar istersin derdim şimdi kendime aldım..
Bütün fuarı gezdim aynı kasadan bin tane marka var ama ben bilerek ve isteyerek RR olsun dedim...
Plakada emniyete takıldı herhalde neden olduğunu bende anlamadım anlayamıyorumda bir türlü....
bilgihan
03.April.2008, 16:08
Teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar..
Kendime ait motorum daha doğrusu scooterım daha önce hacı bir tur versene yaa yada bu hafta sonu ben takılsam ne kadar istersin derdim şimdi kendime aldım..
Bütün fuarı gezdim aynı kasadan bin tane marka var ama ben bilerek ve isteyerek RR olsun dedim...
Plakada emniyete takıldı herhalde neden olduğunu bende anlamadım anlayamıyorumda bir türlü....
Muameleciler toplu evrak götürmek için beklerler,,bekletirler...tabi hoş değil...böyle bir sorun olmasın??
Bu arada RR ı hangi firmadan aldın?(0 km aldıysan tabi)
kaanka
03.April.2008, 16:08
aramıza hoş geldin Orkun...:D
Kisstanbul
03.April.2008, 16:10
Muameleciler toplu evrak götürmek için beklerler,,bekletirler...tabi hoş değil...böyle bir sorun olmasın??
Bu arada RR ı hangi firmadan aldın?(0 km aldıysan tabi)
0 km aldım motojuniordan aldım ya muammeleci yada emniyet bilemiyorum...:(
foreman
03.April.2008, 16:13
aramıza hosgeldın..
yenı makınan hayırlı olsun.
velakın googlede arattımda R&R ın bu modelde bı makınası cıkmıyor...
passıon dıye bı modelı var...
googlede bu cıkıyor.(tiger JJ150T-5 scooter)
belkı plakadakı yavaslık bundan kaynaklanıyor olabılır.
Kisstanbul
03.April.2008, 16:22
aramıza hosgeldın..
yenı makınan hayırlı olsun.
velakın googlede arattımda R&R ın bu modelde bı makınası cıkmıyor...
passıon dıye bı modelı var...
googlede bu cıkıyor.(tiger JJ150T-5 scooter)
belkı plakadakı yavaslık bundan kaynaklanıyor olabılır.
Evet bende bu motoru görünce şaşırmıştım çünkü ben rr sadece choper üretiyor zannediyordum ama bu passion diye RR altında üretilmiş dadyw motor bir ürün..
Aynı modelden asya,çelik ve adını sanını bilmediğim bir çok marka getiriyor ama hepsinde granaj aynı regal bana biraz daha farklı geldi diğerlerinden rengi parlak değil bir kere çok mat plastiği biraz daha sağlam gibi ama emin değilim inşallah ilk kazamızda görücez ne kadar sağlam :? ama ben zannetmiyorum ki emniyette bunun için beklesin.. Çünkü bu modellerde ki bütün markalar 150t-1 150t-5 gibi modeller çıkarıyor..
Hayırlısı diyorum ama ilk motorda da bunlar yaşanmazki yaa...:shock:
Aramıza hoş geldin gerçi bende o yeni üyelerden biriyim ama burda cidden bir sıcaklık ve bağlılık var... yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız kullanmak nasip etsin...
müslüm baba
03.April.2008, 16:45
Bu işi bu kadar ciddiye aldığına göre , seni siteye işe alabiliriz, ssk numaranı bile vermişsin.
ARAMIZA HOŞ GELDİN BANA YAKINSIN UĞRAYABİLİRSEN Bİ ÇAY İÇERDİK BEN TOPKAPIDAYIM.
Kisstanbul
03.April.2008, 16:47
Abi mutlaka uğrayacağım bende beklerim ....
X__utku__X
03.April.2008, 16:59
hoşageldiniz..yeni motorunuz hayırlı olsun.rüzgarınız eksik olmasın
Kisstanbul
03.April.2008, 17:23
Hoşbulduk teşekkürler... :D
bozkurt
03.April.2008, 17:31
Hoşgeldin kardeşim.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız sürüşler.
Sağlıcaklakalın
delibeygir
03.April.2008, 17:45
hoş geldin :)
kıvılcım
03.April.2008, 18:03
aramıza hoş geldiniz motorunuzla kazasız belasız sürüşler dilerim
Kaynarca
03.April.2008, 18:10
hoşgeldiniz
Orkun hoşgeldin kardeşim,
Tam kafa adamsın yani, Abant da tanışalım inşallah, sevdim seni
gençer
03.April.2008, 18:49
hoşgeldin.. motorunla ilgili sorun yok merak etme... şimdi kimseye çamur atmış gibi olsun istemem ama mehmet abi tanıdık bişey demez bana::)) ya motojunior un muamelecisinde bi sorun var yada avcılar emniyetinde bende aynı yerden aldım benim ruhsatın çıkmasıda baya uzamıştı.. gerçi ben aldığım sırada mehmet abinin dükkanına hırsız girmiş faturalar çalınmıştı.. her ne ise acele etme çıkar bi laf vardır geç olsun güç olmasın diye. inşallah hayırlı olur..
tekrardan aramıza hoşgeldin. toplantılarda görüşmek üzere. müsaitsen 13 ünde ağaç dikmeyede bekleriz..
Tayfun
03.April.2008, 19:37
Vergi numaranla T.C kimlik numaran yok, selam vermem ben sana :mrgreen:
altug
03.April.2008, 19:39
Aramıza hoşgeldin
hoşgeldin ama biliyomusun plaka niye gelmiyo ; baklava sıkışmış :)ondan gelemiyo sen onu kurtarda bak nasıl gelecek :)
kostak06
03.April.2008, 19:54
Orkun merhaba hoş geldin keyifli sürüşler ve muhabbetler dilerim ama bilgilerin eksik SSK numaran var ama ayakkabı numaranı yazmamışsın Aksu başkan petch lerden sonra RR armalı ayakkabıda dağıtacak açıkta kalırsın valla karışmam :smile::smile::smile:
dhnsyd
03.April.2008, 20:08
aramıza hoşgeldin..
müslüm baba
03.April.2008, 20:20
Yaw orkun bunlardan çekeceğin var sakın ilk buluşmaya baklavasız gelme,baksana İnci hoca şimdiden işi koydu,baklava istiyor.
Orkun hoşgeldin kardeşim...
kostak dedem dooru söllemiş.. ayakkabı numaran ve pontul bedenin lazım...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en:
bi de sen scootermi aldın benmi yanlış anladım...RR da scooter varmı yavv...:?
emresahin
03.April.2008, 20:28
Hosgeldin ,
Bu senin aldigin uzun sasi onu camli olan model sanirim,bende ilk onu begenmistim ,guzel gorunuyor mat boyasi ile,ama beni 250 cc ye ikna ettiler.Hayirli olsun ,kazasiz belasiz
Kisstanbul
04.April.2008, 00:02
Orkun hoşgeldin kardeşim,
Tam kafa adamsın yani, Abant da tanışalım inşallah, sevdim seni
Abi abantta gelemeyebilirim ama ayvalıkta gözüm var inşallah orada tanışırız..
Bende sizleri çok sevdim çok tatlı sıcak bir ortam var ...
hoşgeldin.. motorunla ilgili sorun yok merak etme... şimdi kimseye çamur atmış gibi olsun istemem ama mehmet abi tanıdık bişey demez bana::)) ya motojunior un muamelecisinde bi sorun var yada avcılar emniyetinde bende aynı yerden aldım benim ruhsatın çıkmasıda baya uzamıştı.. gerçi ben aldığım sırada mehmet abinin dükkanına hırsız girmiş faturalar çalınmıştı.. her ne ise acele etme çıkar bi laf vardır geç olsun güç olmasın diye. inşallah hayırlı olur..
tekrardan aramıza hoşgeldin. toplantılarda görüşmek üzere. müsaitsen 13 ünde ağaç dikmeyede bekleriz..
Motojuniora bişi demiyorum esenler emniyette yada muammelecide sorun var diye düşünüyorum. Birde Emniyette fuardan ve ehliyet zamanından dolayı biraz yavaş işlediğini biliyorum..En azından içerdeki tanıdıklar öyle diyor...
Mehmet abi bu cuma yani yarın inşallah alıcağımı söyledi... 8)
Vergi numaranla T.C kimlik numaran yok, selam vermem ben sana :mrgreen:
vergi numaram : 2310529099
Tc kimlik bilmiyorum ve ilgilenmiyorum o yüzden bütün işlemlerim yarım kalıyor..(acaba emniyet o yüzdenmi bekletiyor beni kıllandım şmdi...)
hoşgeldin ama biliyomusun plaka niye gelmiyo ; baklava sıkışmış :)ondan gelemiyo sen onu kurtarda bak nasıl gelecek :)
Baklava Muammeleciyemi emniyetemi bilmiyorum kime alcam....
O yüzden ben baklavayı alsam herkesin niyetine kendim yesem olur mu?
Orkun merhaba hoş geldin keyifli sürüşler ve muhabbetler dilerim ama bilgilerin eksik SSK numaran var ama ayakkabı numaranı yazmamışsın Aksu başkan petch lerden sonra RR armalı ayakkabıda dağıtacak açıkta kalırsın valla karışmam :smile::smile::smile:
Merhabalar Ayakkabı Numaram: 42 Pabucumu isterim ama... :cheesy:
Orkun hoşgeldin kardeşim...
kostak dedem dooru söllemiş.. ayakkabı numaran ve pontul bedenin lazım...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en:
bi de sen scootermi aldın benmi yanlış anladım...RR da scooter varmı yavv...:?
Evet scooter aldım uzun şase maxi scooter tarzı Regal Raptor Passion markalı.. 8)
Pantolon bedenimi bilmiyorum o yüzden bende bir şey alıcağım zaman tezgahtara yandan yandan etiketi gösteriyorum o anlıyor..:D
Hosgeldin ,
Bu senin aldigin uzun sasi onu camli olan model sanirim,bende ilk onu begenmistim ,guzel gorunuyor mat boyasi ile,ama beni 250 cc ye ikna ettiler.Hayirli olsun ,kazasiz belasiz
Evvet aynen dediğini aldım gerçekten çok güzel bir renge sahip hayatımda ilk defa bir mat renk bu kadar hoşuma gitti... Önündeki yalnız dandik bir plastik güneşte yavaş yavaş eriycek diye korkuyorum ... Çünkü sigara içen biri baya bir yaklaşmış o Plastiğe hafifden erimiş gibi gözüküyor... Ama güzel o kadar para verdik güzel diyelim güzel olsun ... :mrgreen:
aslanburclu
04.April.2008, 00:17
hayırlı olsun güle güle kullan
ya plaka işini anlamadım gerçi benim ruhsattada motor bloğunun üzerindeki :::DADY ::: yazısını marka olarak yazmışlar yani depodaki RR yazısını yazmamışlar faturadada DADY diye yazıyor ama ruhsat çıktı motor ve şase noları tutuyor gerisi mesele değil sende dikkat et marka modeli ne yazarlarsa yazsınlar yanlız şase ve motor numarasında bi hata olamasın yoksa yandığının günüdür benimki sadece bilgi
yeşilkapak
04.April.2008, 01:28
Orkun kardeş aramıza hoş geldin motorunda hayırlı uğurlu olsun ....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.