Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Akşam Cnn Izleyin...
bu akşam CNN TÜRK te motosikletle ilgili program var ...
pragramın ismi NASIL YANİ...
beyaz ve güven kıraç sunuyorlar...
20:30 da başlıyor...
bilgilerinize....
haydi hayırlı seyirler..
motosiklet kulüplerinin başkanlarıda olacakmış programda....
Tayfun
03.April.2008, 20:17
Bizim arsen lüpende olacak mı pekim :mrgreen:
müslüm baba
03.April.2008, 20:17
Bırak ya Okan bunlarda motosikletlileri kullanıyor göreceğiz bakalım kaç dakika motosiklet üzerine program yapacaklar,biz bunları daha önce yaşadık,şerefsizleri tehtid edince 5 dakika konuşturdular bizi,yine aynısı olacaktır.
ben söyliimde siz seyredin yarın burdan yine haberleşiriz.. işin içinde beyaz varsa ciddi bi konu olabilir...boş adam değildir beyazıt...
bu gün zaten ölümlü bi kaza olmuş ... onunda programa faydası olur kanaatindeyim...
müslüm baba
03.April.2008, 20:26
ben söyliimde siz seyredin yarın burdan yine haberleşiriz.. işin içinde beyaz varsa ciddi bi konu olabilir...boş adam değildir beyazıt...
bu gün zaten ölümlü bi kaza olmuş ... onunda programa faydası olur kanaatindeyim...
Ne kazası yaw nerde kim.
koray61
03.April.2008, 22:25
Arkadaşlar CNN deki program çok eğlenceli geçiyor.
Şuan reklam arası izlemenizi tavsiye ederim.
BÜLENT DAYI
03.April.2008, 22:35
hehehe....
cem özer chopper' i kıskandı...
kabullenemedi....sinirlendi...chopper'ın çirkin olduğunu söylemeye çalışıyor galiba ?..
bence kendi motoru (benim fikrimdir) iğrennnçç !..
müslüm baba
03.April.2008, 22:38
Ummadığım bir program çok güzel hoşuma gitti.
BÜLENT DAYI
03.April.2008, 22:52
bu "çin malı motorlar" lafına da asabım bozuluyor ama..!
işte yine başlıyoruz "çin malı motorlar" lafına öf be !..
yok çin malı motorlar çıkmış mış da , çok ucuzmuş , düzen yokmuş , herkez alıp biniyormuş..
gördünüzmü "motorun duayenleri" kuryeci arkadaşa nasıl yükleniyorlar..
bu çocuklar motorlarının üzerinde yaşıyorlar duayenler !.. boru değil bu..
bunlar binici, teşhirci değil..
yaaaa !..
BÜLENT DAYI
03.April.2008, 23:06
ahanda !..
site açıldığında arkadaki müzik de bulunmuştur..enstrumantal olarak arka plana konabilir..
ne dersiniz ?
Kaynarca
03.April.2008, 23:14
Enstrumantel olarak bile gitmeye bilir :)
koray61
03.April.2008, 23:53
Arkadaşlar bence program güzeldi ama reklam arası çoktu:)
haluka28
03.April.2008, 23:55
cem özeride koymasalar daha güzel olacktı. ağzı bozuk herif.
X__utku__X
03.April.2008, 23:59
ya programın her dk izledim.ve şu cem özere acayip gıcık oldum.altında goldwing var diye kendini çok büyük motorcu sanıyo.kurye arkadaşa o kadar üsten bakıyodiki çok sinirime gitti.o kurye ona motorda öle bi ayar çekerde işte neyse.motora goldwing ile başlayan adamı niye çıkarmışlar oraya.birdaha o şahsın çıktığı programları izlemeyi düşünmüyorum.neyse hepinize hayırlı akşamlar.
başlığı açmama rağmen program saatinde acil işim çıktı izleyemedim.. ama gece 1:30 da tekrarını izledim (en azından reklamsız ve akıcıydı)
bu zamana kadar seyrettiğim en yapıcı ve olumlu motosiklet programıydı....yanlız beyazın ısrarla moto(r)siklet demesi çok komiğime gitti...
Cem özer haricinde herkes çok olumluydu...cem özerin ne zaman motosikletçi olduğu konusunda da hiç bir bilgim yoktu...
hem motorcu olmuş hemde ahkam kesmeye başlamış...demekki biz 20 yıldır boşuna piniyoruz bu merete...
ayrıca o chopper ci arkadaşta öyle göründüğü kadar mütevazi değil... burnu 5 karış havada .. cemiyetlerine dışardan girmek sohbet etmek olanaksız...hem Türk malı deyipte hemde fuarda satarken üzerine euro etiketler yazması da ayrı bi handikap...
kıvılcım
04.April.2008, 11:04
yahu bu cem özeri tv ciler niye tarihe gömdüler sanıyorsunuz siz ondan degil motorcu çuvalcı bile olmaz ilk önce insan olmayı ögrensin
delibeygir
04.April.2008, 11:16
walla ben ortasından itibaren izleyebildim motorsikletle ilgili bir program yapılması güzel tabiki amacem özer gibi bir adamın motor konusunu konuşmak için neden oraya çıkarıldığını anlamadım bence oraya sadece MTler ve motoru yaşam biçimi yapmış insanları almaları gerekirdi.
ARZUM
04.April.2008, 11:26
selamlar beyler dün izleyenler görmüşlerdir beyazın programında bende vardım... ve gerçekten bize kamera önünde kamera arkasında hepsi çok iyi davrandı bende şaşırdım okan bayürgenden sonra bu çok iyi geldi... şarkımızıda söledik ve herşey güğzel gitti bence gerçekten bize saygı gösterdiler ve kimsede çıkarken şikayetci olmadı programdan en güzekide buydu...
ARZUM
04.April.2008, 11:29
başlığı açmama rağmen program saatinde acil işim çıktı izleyemedim.. ama gece 1:30 da tekrarını izledim (en azından reklamsız ve akıcıydı)
bu zamana kadar seyrettiğim en yapıcı ve olumlu motosiklet programıydı....yanlız beyazın ısrarla moto(r)siklet demesi çok komiğime gitti...
Cem özer haricinde herkes çok olumluydu...cem özerin ne zaman motosikletçi olduğu konusunda da hiç bir bilgim yoktu...
hem motorcu olmuş hemde ahkam kesmeye başlamış...demekki biz 20 yıldır boşuna piniyoruz bu merete...
ayrıca o chopper ci arkadaşta öyle göründüğü kadar mütevazi değil... burnu 5 karış havada .. cemiyetlerine dışardan girmek sohbet etmek olanaksız...hem Türk malı deyipte hemde fuarda satarken üzerine euro etiketler yazması da ayrı bi handikap...
okan abi inanırmısın hepsi o choppercı arkadaş bile çok saygılı davrandı kamera arkasında cem özer zaten adam sanki bizden biri reklamda bile geldi bizimle konuştu gerçekten mükemmeldi...
foreman
04.April.2008, 11:57
dünyanın dengesını bozmamak adına sızler evlerınde tv seyrederken ben calıstım.23/50 cıvarı evdeydım.programın tekrarının oldugunu bılseydım ızlerdım.anladıgım kadarı ıle cok sey kacırmısım...
TLGYLDZ
04.April.2008, 13:30
bakalım nasıl bır program cıkacak karsımıza
bilgihan
04.April.2008, 13:33
ben eskiden Ajans Press te çalışmıştım..Oradan programın kaydını almaya çalışıyorum..Alabilirsem Cd yi kopyalayıp isteyene kargo yaparım....
Biraz zaman verin ..haber bekleyin benden
foreman
04.April.2008, 13:34
tolga alem adamsın yaw..
program dun geceydı...
bugun sabaha kadar beklesen ızleyemezsın...:mrgreen:
kaanka
04.April.2008, 13:34
dostum program dün akşamdı sende benim gibi kaçırdın programı anlaşılan...:p
tolga .. sen kaçırdın galiba .. dün akşamdı program...:?::mrgreen:
TLGYLDZ
04.April.2008, 13:39
evet arkadaslar kacırdım demekkı bende bugun aksam dıye beklemeye baslamıstım cd yapma ımkanı olan var alabılırım yardımcı olabılırmısınz mrk ettım sımdı ....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.