Orijinalini görmek için tıklayınız : NİCK değişimi
delibeygir
04.April.2008, 14:54
sevgili ailem daha önce h_zafer_y olan nick'imi crazyhorse (çılgın at) olarak değiştirmiş bulunuyorum (sonra nerden çıktı bu herif demeyin:paslında en başta yapmak istediğim isim buydu fakat siteye üye olurken küçük bir karışıklık oldu)
kıvılcım
04.April.2008, 15:02
hayırlı ugurlu olsun
Önceden hani şu '' he zafer ya '' vardı desek herkes tanırdı, şimdi crazyhors hayatta aklımda tutamam, neyse yeni adın hayırlı olsun. Aslında Türkçe yazsak daha kolay hatırlanır, mesela çılgın at.
Dikkat ettiyseniz nüfus kağıdı az eski olanlar ın nick adları hep ya Müslüm Baba, ya Aksu veya Aslanburçlu veya Kostak06 ve Yeşilkapak gibi devam ediyor.
Aslında herkes gerçek adı soyadı ile yazılmış olsa daha iyi de işte bu işin de dümeni böyle ne yapalım ortama uyalım.
foreman
04.April.2008, 16:10
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun..
ama acızane fıkrımıde soylemeden edemıycem...
bence eskı nıckın cok guzeldi.cunkı ısmını tasıyordu.
toplantılarda ınsanlar senı nıckı ıle tanıyor.bu yuzdende hıtapta sorun olmazdı...
ama nıckı ısmı ıle farklı olan kısılerde ''acaba bunun adı neydı yaw'' sımdı pot kırarsam ayıp olur dıye cekıngenlık soz konusu...
ben de nıckımın adım olmasını ısterdım...
en azından FATİH ULUS...
ama fatih dıye bı kullanıcı oldugu ıcın nıck kısmına meslegımı yazdım...:(
aramıza hos geldın crazyhorse umarım kalıcı ve katılımcı olursun:p:p:p
delibeygir
04.April.2008, 16:30
aslında evet sonradan değiştirmek biraz sakıncalı ama eski nick'i imzama ekledim dostlar alışana kadar :)
carvalho
04.April.2008, 16:34
hoşgeldin crazyhorse
umarım kalıcı ve katlımcı olursun hehehe
delibeygir
04.April.2008, 16:38
heheheh hemde ne katılımcı olcam artık zorla çıkarırsınız herhalde :)
dinyeper
04.April.2008, 16:45
hoşgeldin crazyhorse.senin şimdi regalde bi sürü işin vrdır.mesela orjinal çanta.HEHEHE
gençer
04.April.2008, 18:09
abicim boşver crazyhorse'u çılgın tay , çılgın hüseyin..pardon çılgın zafer diycektim şaşırdım.. bak şimdiden karışmaya başladı sen ismini türkçeleştir bence,, bazen siteden birilerini telefonla arıyorum telefonda kayıtlı olanlar sitedeki ismiyle kayıtlı rehberde bulmak kolay olsun diye .. buseferde adam alo deyince ismini hatırlamaya çalışıyorum .. eee ...uuu... kem küm merhaba nasılsın diye girmek zorunda kalıyorum sonunda::::)))
carvalho
04.April.2008, 18:17
Bence yakın zamanda bir anketle işi çözelim...
Benim favorim deli beygir :mrgreen:
dhnsyd
04.April.2008, 18:51
hayırlı olsun:D
niyeki değiştirdin ,ama hayırlı olsun madem istedin :)
Tayfun
04.April.2008, 19:48
Bence yakın zamanda bir anketle işi çözelim...
Benim favorim deli beygir :mrgreen:
Hohahaha, abi o zaman bizden 1 beygir fazla olar istemem :p
vala abi hayırlı olsun ne diyeyim bendemi dğeiştirsem napsam acaba :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.