PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sirlancelot ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
04.April.2008, 18:08
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Sirlancelot!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

Sirlancelot
04.April.2008, 18:17
Selam herkese .. Haftaya bende regal raptor cu oluyorum.. Kazasız belasoız günlere inşallah..

carvalho
04.April.2008, 18:18
Hoşgeldin. Hangi modeli alıyorsun?

Sirlancelot
04.April.2008, 18:30
hoş gördük..DD250e-9

Aksu
04.April.2008, 18:46
Hoşgeldin kardeşim,
Gerisini adını ve dğer tanıtıcı bilgileri öğrendikten sonra yazarım, ezbere yazmayayım, yanlış bir şey yazarız da.

Sirlancelot
04.April.2008, 18:50
hımm Zeynep ben 25 yaşındayım İStanbul üsküdar.

foreman
04.April.2008, 18:54
hosgeldın zeynep...
yenı alacagınız makınanızda hayırlı olsun...
yolunuz da bahtınız da acık olsun...

Aksu
hımm Zeynep ben 25 yaşındayım İStanbul üsküdar.
Bakın arkadaşlar bu sefer bir bayan arkadaş. Genelde isim yazılmayınca bay mı bayan mı diye tereddüt ediyoruz da. Meslektaş sayılırız, tekrardan hoşgeldin, motorun da hayırlı olsun şimdiden.

dhnsyd
hoşgeldin..

gençer
04.April.2008, 19:14
Haftaya bende regal raptor cu oluyorum..

oldun bile:::::))))

çoğumuzun motoru regal raptor olmasına rağmen artık biz raptorrides grubuyuz inşallah yakında kulübü oluruz.yani artık bir markaya bağlı değiliz. aramızda olmanız için regel raptor sahibi olmak gibi bir şartımız yok. aldığınız motor regal olmasaydıda burdaki arkadaşlar sizi sevgiyle kucaklayacaktı..

bu vesileyle senin hoşgeldin topiğini okuyan, misafir olarak sitemizi takip edip ama henüz üye olmayan arkadaşlara hatırlatma olsun istedim..

regal raptor almaya karar vermekle çok isabetli bir karar vermişsiniz.tebrik ederim..kazasız sürüşler dilerim.. ailemize hoşgeldiniz..

Tayfun
04.April.2008, 19:18
Wayyyyyyy kankam gelmiş benim, bende kral arthurum ona göre :p şaka bir yana aramıza hoş geldin zeynep, valla kadın sürücü sayımız çok az olduğu için seni cam bir fanusa koyup doya doya bakmak istersek itiraz istemeyiz ona göre. Şanslısın vesselam, toplu sürüşe çıkıldığında etrafında motorlardan duvar örülecek ona görem ;)

kıvılcım
04.April.2008, 19:50
aramıza hoş geldiniz yeni motorunuzla kazasız belasız sürüşler dilerim rüzgarınız bol olsun

müslüm baba
04.April.2008, 21:51
Zeynep aramıza hoş geldin, motosiklet geçmişin nedir,250 CC sana büyük gelmesin, İnci hocam büyük bir mücadeleden sonra daha yeni bir 250 cc lik motor aldı,gerçi ben bütün bayan sürücülere 250 cc kullanın diyorum ama senden emin olmalıyız.

inci
04.April.2008, 22:00
hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah ,tayfun doru diyor kendisi iyi bir eskorttur

müslüm abi sahiden yaklaşık 2 yıldır neler yaşadım dönüp bakınca ürküyorum valla

yenikoylu_ua
05.April.2008, 00:24
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun

Kaynarca
05.April.2008, 00:42
Hoşgeldiniz.