PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hardocre King Burada

mfatih1980
07.April.2008, 11:33
RR Üyeleri ,
Öncelikle bu başarılı site ve gurubu kuduğunuz için teşekkür ve tebrik ederim.Belki bu site ile karşılaşmasam RR almayı düşünmezdim.
Evet RR250e9 alalı 2 gün oldu antalya Kaştayım .Daha yeniyim ve deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.Daha şimdiden müslüm babadan radyator patlar fln diye yazısını okuyunca biraz endişelendim.Antalya kaş arası 190 km ve ben buna dayanır diye aldım bu motoru daha arıza yapmadan değişmesi gereken parçalar varsa pilaka çıkmadan hemen halldeleim yardımcı olusanız sevinirim.Saygılar

Murat Fatih Ataç
Body Building & Fitness Trainer
namı değer HARDCORE KING
muratfatihatac@hotmail.com
Kaş/Antalya
05342444698

Aksu
07.April.2008, 11:44
Murat Fatih Ataç kardeşim hoşgeldin.

Motorun hayırlı olsun güle güle bin, radyatörlü oluşu Antalya sıcaklarında bir avantaj. Radyatör falan da patlamaz korkma, genel de radyatör susuz kalıyo içeride hava basıncı patlatıyo, koltuk altında bulunan yedek su deposunun da suyunu kontrol edersen canavar gibi bas git heryere.

Sitede teknik bilgilerle ilgili geçmiş sayfaları da okursan daha da çok öğreneceksin. Örneğin benim motorda bugüne kadar hiçbir arıza olmadı, o yüzden de arız yok diye başlık açıp da kimse derdini yazmaz, olanlar yazar, onları da okursan bilgilenmiş olursun.

carvalho
07.April.2008, 12:00
Hoşgeldin Murat, Ayvalık'a da bekleriz....

delibeygir
07.April.2008, 12:02
hoş geldin

RızaHoşgör
07.April.2008, 12:03
hoşgeldin arkadaş,
iyi bir seçim yapmışsın.antalya sıcagında 190km yapacaksan motorunu asla susuz ve yagsız bırakma.suyunu ustten değil alttaki yedekten kontrol et ve antifiriz mutlaka kullan.

müslüm baba
07.April.2008, 12:06
Murat hoş geldin, sen Aksuya bakma yinede yanında radyatör tıkayıcı taşı her hangi bir benzinciden veya aksesuarcıdan temin edebilirsin.

Birde o vücut senin mi, seninse biraz dikkatli konuşalım senle ne olur ne olmaz,yolun buralara falan düşer.

kıvılcım
07.April.2008, 12:36
aramıza hoş geldiniz kazasız belasız sürüşler

X__utku__X
07.April.2008, 13:03
hayırlı olsun.abi o vucut cidden seninmi.valla o vücut senin ise motorun yağını suyunu eksit etmemenin yanında arada bi güzel sözler söyle makinaya.o cüsseyi taşımak kolay olmasa gerek

mfatih1980
07.April.2008, 13:17
Evet herkese samimiyeti için teşekkür ederim.Resim benim gerçek resmimdir. Artık aynı yoldayız.Bu takımın bir parçası olabilmek güzel.150 kg motor 95 kg ben başkası için pek yer kalmıyor :)

foreman
07.April.2008, 13:38
hos geldın...
dogru yerdesın...

aslanburclu
07.April.2008, 13:58
hoş geldin arkadaş ....yanlız senin kg.ı görüntüne göre biraz yanlışmı yazdın ne ettin:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

ugurcuk
07.April.2008, 14:03
aramıza hoş geldin
geçen yaz kaş yarım adada aquarius otelde çalışmıştım :) iyi bilirim kaş ı :D ve antalya fetihye kalkan yollarınıda bilirim hiç merak etme bu motor çok rahat taşır seni ve sen ona iyi bakarsan oda seni üzmez

aidikurt
07.April.2008, 15:59
kardeşim aramıza hoşgeldin ilk bulsmamıza katılmayı unutma kardeşim.

okan
07.April.2008, 17:51
murat hoşgeldin...sırtını dönmüşün bütün siteye niyeki...???:mrgreen:

yenikoylu_ua
07.April.2008, 18:35
Aramıza hoşgeldin benim tek gezdiğimi gören fazla olmamıştır 13000 e geldim bunun 11000 i toplam 160 kiloylaydı henüz yolda kalmadım kilometre telinin kopması dışındada bi sorunla karşılaşmadım yolda için rahat olsun doğru motor doğru yerdesin

kaanka
07.April.2008, 19:26
aramıza hoş geldin.....

Tayfun
07.April.2008, 20:17
Hoşgeldin dostum ama ilk mesajdaki çete ibaresi biraz yaban kaçmış gibi, biz bir çete değil ünü günden güne artan sayılı motor guruplarından biriyiz, halk bize serserilik imajını giydirmeye çalışırken çete gibi söylemlerden uzak durmalıyız ;) tekrar hoş geldin...

inci
07.April.2008, 20:28
hoşgeldin hayırlı olsun , güle güle kullan motorunu , anlaşılan mihrap yerinde ,şu Abant gezisine gelsen de insan dışı mahluklardan sen varsın diye korkmasak.....:x:x:x
mehmet abi motoruna kendin nazar değdiricen sonunda aman maşallah de abi yaaa:cry:

yanar17
07.April.2008, 21:03
murat hoşgeldin...sırtını dönmüşün bütün siteye niyeki...???:mrgreen:
Murat kardeşim hoş geldin aramıza.
Walla bide profilden görseydik. Sineyi Millete dönmemişin.:cheesy::cheesy::cheesy: Sen sırt vermişin.

Şaka şaka
vücut güzellik ve geliştirme herkesçe beğenilenilen bir spor dalıdır.
Ben de vakti zamanında yapem dedim nerde o günler.
söylemesi ayıp Benim vucudumda üçgendir. ehehe
ama ters üçgen piramit gibi :cheesy::cheesy::cheesy:

dhnsyd
07.April.2008, 21:28
hoşgeldin...

ÇeLeBi MuRaT
07.April.2008, 21:36
Hocam hoş geldin...Siteye ve raptor riders 'a senin gibi bir babayiğit lazımdı :p oda oldu gözlerim açık gitmem.Bizim şu kasımpaşa canavarını bi halletsen şimdi diyeceksin oda kim inci hocanın topiğini okumuştur herkes ruh hastası biri sana zahmet yolun istanbula döşerse bi zahmet :p işin espirisi hayırlı uğurlu olsun...

haluka28
07.April.2008, 21:48
Hoşgeldin dostum ama ilk mesajdaki çete ibaresi biraz yaban kaçmış gibi, biz bir çete değil ünü günden güne artan sayılı motor guruplarından biriyiz, halk bize serserilik imajını giydirmeye çalışırken çete gibi söylemlerden uzak durmalıyız ;) tekrar hoş geldin...

Tayfun'a son derece katılmak la beraber hoşgeldin diyorum. Yazın uğrarız Urfa'dan matemmatik ile Datça marmoka gitmeyi planlıyoruz. Kaş'dan geçerken sanada uğrayıp bir soğuk suyunu içeriz.

mfatih1980
08.April.2008, 23:47
Tekrar merhabalar arkadaşlar.Yaklaşık 4 buçuk saatlik bir yolculuğun ardından ağrıyan sırtımla buradayım.(Çete kelimenin iyi anlamında kullanılmıştı affola.)Sırtımı sağlama aldım oyüzden size dönük biraz değişik bir mod istedim.:)Ayrıca buyrun gelin Kaşa virajlı yolllarına ,bende gezilere katılmak isterim ama işten fırsat ayırmak zor belki yazın ii olur.Harkese saygıla sevgiler.