Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MUSTAFA USTAAAA... VALLA SÜPER....

agresus
03.April.2007, 02:50
yaşanmaması gereken bir çok sorunun yaşanılmış olmasından dolayı mesajlarımı siildim, bilgilerinize...

Tayfun
03.April.2007, 03:08
Senin kuzu nasıl oldu peki volki?

agresus
03.April.2007, 03:24
yaşanmaması gereken bir çok sorunun yaşanılmış olmasından dolayı mesajlarımı siildim, bilgilerinize...

GOKHAN
03.April.2007, 03:28
:D :cheesy: :alkis:

Tayfun
03.April.2007, 03:28
Perşembe ne olcekki fişeklencek motor, mubarek gün olduğu içinmi möl geldi bana :o

GOKHAN
03.April.2007, 03:30
hızır seedecek yani motörüne barnak basacek :D

Tayfun
03.April.2007, 03:32
Aman he destursuz yapma o işi volkicim, sonra dayan ne var ne yok :P

thoraman
03.April.2007, 03:38
e ne tarafta bu mustafa usta bide ben uğrayayım yanına bi ayarda benim canavara çeksin gerçi ihtiyacı yok ama olsun :P

aslanburclu
03.April.2007, 07:52
ya volkan demekki bütün servisler aynı işi yapıyo başka bi icraat yok valla bende altan motorda aynısın yaptılar sibob ayarı avans ayarı bide o 4 göstergeli zanazingoyla bi ayar ama hala takur tukur ha birde sarıkayaların adamı dediki müslüm babada vardı bunlara sibob ayarı olmaz dediler :? bide kitabında 95 oktan yazmasına rağmen 98 oktan benzin kullanın dediler yani anlayacağın benım hala kafam karışık ne iş bu ya anlamadım gitti neyse senin ki güzel olmuş güle güle bin :alkis:

agresus
03.April.2007, 10:32

Kino
03.April.2007, 10:38
volkan burası neresi be abicim aletler tezgahlar ne kadar düzenli öyle :cheesy:

özel hastanelerde acil servisler bile bu kadar düzenli değil :(

zaten etraftan da belli ne kadar düzenli intizamlı bir yer aletler bile pırıl pırıl ( yeni bir yer değil dimi burası ) böyle bir yerden de zaten böyle bir iş çıkmlaı bana göre bu kadar titiz ise her konuda titizdirler baksana bakımdan sonra birde yıkama offf

ben motoru yıkatmaya götürdüğümde ben 3,5 attım bujijer ıslanır su girer de çalışmazsa diye burada çalışmazsa usta yanı başında tekrar sök bak ben 15 günde bir gider hem motoru bir elden geçirtir hemde bir yıkatırım hadi 15 gün olmasada ayda 1

tek kelime süper tabii altan motorun yerini tezgahlarını bilmiyorum diğerlerini de tabii.
temiz , bakımlı ,düzenli ve titiz atölye = güzel ,temiz, düzenli, titiz bakım demektir bana göre

okan
03.April.2007, 11:07
volkanım imparatorum.... hayırlı olsun... güle güle eskit siboplarını :mrgreen: ... bakımı yedikten soora çok farkediyo dimi...

inci
03.April.2007, 11:14
Mustafa"yı ben önceden tanırım ; çok titiz ,atelyede bir gr toz ,yağ, leke göremezsiniz,kullandığı bezler bile tertemizdir, :cheesy: bir rivayete göre kızlardan da bu titizliği yüzünden ayrılıyormuş :P ,ben söyleyenin yalancısıyım

agresus
03.April.2007, 11:16

okan
03.April.2007, 11:18
samsuna gadder gesse kaç para servis üçreti yazar bi öörensene volkanım canavar motorcum.... :mrgreen:

agresus
03.April.2007, 11:19

okan
03.April.2007, 11:23
eridim falla ... :cry: göslerim yaş yaş oluverdi berdenbire aniden.... kral adamsın be volkanım agresusum motopiskillet canavarım.... :mrgreen:

agresus
03.April.2007, 11:36

okan
03.April.2007, 11:39
kral da sensin İmparatorda... bisler senin tebaaan oluruss sadece gardaşım.... ulllaaaaaa. öllle demesen iiidi beaaaa...estafirullahhhhhhhhhh..... rica ederim kardeşime bah yaaaaa......ezme beni utandırma..... :cry: :cry:
bis layt üyeyis .... bundan soora imparator olmak hayal oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aslanburclu
03.April.2007, 20:44
yaw volkanım cabbarım mustafa usta şu bizim deli oğlan deeelmi hani galata köprüsünün altındaki kafede bi bardak kolayla kafayı bulup sonra köprünün üstünde tek tekere kalkan eyüp te çorba içerken bakacaz diye üzerimize çorbaları döktüren yaw valla canım benim senin güvenini kazandıysa motorum ona feda olsun o da dağatsın ama sarıkayaların garantisini devam ettirirmi ettiryorsa hemen helallaşıp atıyım başına ne yaparsa yapsın

Tayfun
03.April.2007, 21:52
Yaşar gomtanım senin motoru sökerken 10 kişilik heyet lazım valla, eğer öyle sağlam bir operasyondan sonra gene takur tukur yaparsa valla motoru .................................................. .................................................. ................. (noktalı alanlar isteğe göre doldurulabilir ;) )

GOKHAN
04.April.2007, 00:18
müslüm babanın makineyi toplasın diye sarıkayalar mustafaya parçaları yollamışlar gomtanım, bu makineyi toplayacak sarıkayalar servisi yok diye... ben ne diim artık ... makineyi bu gün yarın kaldırır Allah nasip ederse...

thoraman kardeşim ... Mustafa ustanın yeri....Metrogross markete geliyosun... Praktiker istikametine dooru çıkıyosun yukarı Güneşliye doğru... ilerde BP benzincisini görüyon... benzincinin hemmen altında yeri.. olmadı bi gün beni ya da Gökhan abiyi ararsın müsaitsek illaki birimiss seni götürürüsss...(yaparısss di mi Gökhan abeyy..)
tabiyki zevkle elimizden geleni yaparız. Mustafa muslüm babanın motoru topladı bugün , yarın üstüne atar .

PEREJA
04.April.2007, 23:45
Beyler su mustafa ustanın yeri tam olarak nerde acaba hatta daha iyisi telofonunu bilen yazarsa sevinirim. Yerinden kaldırılacak ve full bakıma sokulacak bir regal mustafa ustanızın ellerinden öperde :D

inci
04.April.2007, 23:52
Beyler su mustafa ustanın yeri tam olarak nerde acaba hatta daha iyisi telofonunu bilen yazarsa sevinirim. Yerinden kaldırılacak ve full bakıma sokulacak bir regal mustafa ustanızın ellerinden öperde :D

güneşli"de Metro gros marketin önünden yukarı doğru çıkınca sağdaki benzinlik (BP) in hemen altında
05384887192 telefonu

aslanburclu
05.April.2007, 00:03
incihocam telekom hattı yokmu veya msn'i

şu deli çocukla bide ben müşteri gibi konuşayım

inci
05.April.2007, 00:05
incihocam telekom hattı yokmu veya msn'i

şu deli çocukla bide ben müşteri gibi konuşayım

komtanım ben de başka numara yok yani sabit hat numarası yok mustafa"nın ama gökhan"da vardır mutlaka

aslanburclu
05.April.2007, 00:10
TAMAM gökhanınkini rica edeyim

çünkü bizim çalıştığımız yerde cep tlf.baskı uygulaması var onun için sabit hatla görüşebiliyoz

inci
05.April.2007, 00:17
komtanım özel mesaj atacağım şimdi size gökhan ın ev numarasını yazacağım oraya bakın lütfen

aslanburclu
05.April.2007, 00:27
tamam hocam aldım yarın arayacağım

hakinen
05.April.2007, 00:45
ya volkan ben kendi makinam sandim onun icin kurcaladim artik makina 200kurus yakar ne yapalim :scared:

agresus
05.April.2007, 03:06

Tayfun
05.April.2007, 19:34
Kapak gibi cevap valla :D

hakinen
08.April.2007, 01:36
yakarsa aglama ama :cry: bide sakin motoru yanliz birakma rolentide bir degisim olabilir :evil:

Tayfun
08.April.2007, 01:54
Hobaaaa, sabotaj olayları yaniiiiiiiiii :alkis:

hakinen
08.April.2007, 01:57
sabotaj demiyelimde. bir kac gereken ayar desek :mrgreen:

Tayfun
08.April.2007, 02:35
Egzostada patates tıka şefim, bu ayar motorun sağlıklı çalışması açısından çok önemli ;)

OnurBerberoglu
02.May.2007, 13:52
BU iki işlem için ne ödedin hocam birde musait olduğun bir gün beni götürürmüsünüz oraya hem tanışmış oluruz...

Tayfun
03.May.2007, 21:52
Valla patates tıkamak bedava :P

raptorservis
08.March.2008, 01:13
ban regal raptorların servisliğini yapıyorum ankara /dikmen /hürriyet cad./115.a.c:cheesy::pls:bi sorun olduğunda beni bulun her türlü servis yapılır msn olarak crazy_dewil19@hotmail.com' a mesaj bırakabilirsiniz

aslanburclu
08.March.2008, 02:24
ban regal raptorların servisliğini yapıyorum ankara /dikmen /hürriyet cad./115.a.c:cheesy::pls:bi sorun olduğunda beni bulun her türlü servis yapılır msn olarak crazy_dewil19@hotmail.com' a mesaj bırakabilirsiniz

usta selam ne zamandır servisliğini yapıyorsun kayıtlarda hiç geçmiyordun

Tayfun
08.March.2008, 02:32
Daha ilk mesajı zaten komutanım, ya bismillah diyip yazmış ustamız buraya, bi tanışma topiği isteriz biz ;)

dinyeper
08.March.2008, 02:34
Mustafa usta hoşgeldin.

siyahus
23.May.2009, 18:42
Valla bugun Mustafa ustaya gittim . Ohhh bee dedim , sonunda iyi bi usta buldum. Yağını değiştirdi , debriyaj balatasını yemişim onu değiştirdi honda balatası taktı , bi sennkron ayarı karbüratör yarı çaktı , zinciri ayarlayıp bide yağladı. Motora bindim dedimki abi naptın yeni motormu taktın buna :) süper yaa. Allah razı olsun valla bu meret bu kadar keyiflimiymiş meğer :D ne şıkırtı kaldı ne tıkırtı ne titreşim . Birde sırf muhabbetine gidilir yav , sanki 10 senelik arkadaşım , hoş sohbet delikanlı adam valla. Helal olsun. Bundan sonra usta olayı bitmiştir benim için daha gitmem başka ustaya. Agresus ve Utku'ya teşekkür ediyrum , onların mesajları sayesinde buldum Mustafa Ustayı , Doğru düzgün usta arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

biyadin
26.May.2009, 12:20
Valla bugun Mustafa ustaya gittim . Ohhh bee dedim , sonunda iyi bi usta buldum. Yağını değiştirdi , debriyaj balatasını yemişim onu değiştirdi honda balatası taktı , bi sennkron ayarı karbüratör yarı çaktı , zinciri ayarlayıp bide yağladı. Motora bindim dedimki abi naptın yeni motormu taktın buna :) süper yaa. Allah razı olsun valla bu meret bu kadar keyiflimiymiş meğer :D ne şıkırtı kaldı ne tıkırtı ne titreşim . Birde sırf muhabbetine gidilir yav , sanki 10 senelik arkadaşım , hoş sohbet delikanlı adam valla. Helal olsun. Bundan sonra usta olayı bitmiştir benim için daha gitmem başka ustaya. Agresus ve Utku'ya teşekkür ediyrum , onların mesajları sayesinde buldum Mustafa Ustayı , Doğru düzgün usta arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Ustamızın yeri ne tarafda ?

siyahus
26.May.2009, 13:14
Ustamızın yeri ne tarafda ?

Agresus'un tarifiyle : "Mustafa ustanın yeri....Metrogross markete geliyosun... Praktiker istikametine dooru çıkıyosun yukarı Güneşliye doğru... ilerde BP benzincisini görüyon... benzincinin hemmen altında yeri.."

aidikurt
29.May.2009, 09:20
Arkadaşlar RaptorRiders motosiklet forumu bu tür atışmalar için kurulmus bir forum değildir tecrubelerimizi birikimlerimizi paylasmak için kurulmus bir forumdur.Lütfen bu tür sıkıntılarınızı özel mesaj yoluyla yapın.Adı üstünde özel mesaj.

FORUM KURALLARINA UYMAYAN MESAJLAR SİLİNMİŞTİR.

X__utku__X
29.May.2009, 11:05
Herşeyi anladımda burda atışma nerede anlamadım.Eğer varsa ve sildiyseniz konu kitlencek ise ali ustanında konusuda kitlensin neden sadece bu kitleniyor.Onun başlıkları altındada böyle tartışmalar olmuyormu.Sadece BU konu kitlenirse bu etikmidir??Ayrıca birşey daha sormak istiyorum arkadaşımızın biri teknik bi sorun hakkında konu açmış ve çozüme kavuşmadan neden kitlenmiştir.Kitlediğiniz konuda sorunun çözümüyle ilgili herhangi bi öneri varmı yoksa benmi görmedim.

ugurcuk
29.May.2009, 19:13
Arkadaşlar RaptorRiders motosiklet forumu bu tür atışmalar için kurulmus bir forum değildir tecrubelerimizi birikimlerimizi paylasmak için kurulmus bir forumdur.Lütfen bu tür sıkıntılarınızı özel mesaj yoluyla yapın.Adı üstünde özel mesaj.

FORUM KURALLARINA UYMAYAN MESAJLAR SİLİNMİŞTİR.

KONU KİLİTLENMİŞTİR.

forumun kurallarına uymayan bir yazım yoktu benim alper ve burada insanların bilip bilmeden "yerden yere vuruyorlar" yazısına karşılık yazılmış bir yazı ve benim yazım karşısında kendini bilmez sadece müşteri çekmek için yazzılmış saçma bir yazıya cevabım vardı. lütfen bu yazıları geri getir ve insanlar neyin ne olduğu konusunda bilgili olsun. insanların zevkine bir avuç civata diyen kişiye ellerindeki makinaları götürme konusunda 1 kere daha fikkir sahibi olmalarını sağlamak lazım.

ugurcuk
29.May.2009, 19:30
Enteresan valla burada kimse tartışmıyorduki ben deneyimimi insanlarla paylaştım.Mustafa Ustanın iyi bir usta olduğunu söyledim.Bu kime neden dokunuyor?

bak arkadaşşım hala saçma sapan yazıyorsun.bu kime neden dokunuyorki ve boşuna yerden vurmuşlar lafları burda beni ve benim gibi konu hakkında bilgi sahibi olan insalara laf sokmaktan başka bişey değildir.mustafa usta değildir iyi bir usta hiç değildir.bunu aklına sok bence. lütfen insanların tecrübelerini bedavaya yaptırdığınız 3-5 ayar için harcamayın. herşey sizin bedavaya bişeyler yaptırmanız yada ucuza parça almanız demek değil yarın öbür gün başınıza aynı olaylar gelirse sizde üzülmeyin diye buraya yazıyorum yazıyoruz. uyarılarda bulunuyoruz sende hala saçma sapan sekilde kime neden dokundu gibi şeyler yazıyorsun biraz dikkat etmen lazım bence.

siyahus
29.May.2009, 19:38
Tamam arkadaşlar sakin olun, bazı insanların mayası uyar iyi anlaşır bazıların uymaz anlaşamaz. Saygı çerçevesinde memnuniyetimizi/eleştirimizi yazarız olur biter. Herkes hangi ustadan memnunsa ona gitsin problemimizde çözülmüş olsun. Öpüşüp barışalım hep beraber :) bunu en iyi toplu bi gezi çözer isteyen güreşerek çözer orada problemini :D

ugurcuk
29.May.2009, 21:16
Tamam arkadaşlar sakin olun, bazı insanların mayası uyar iyi anlaşır bazıların uymaz anlaşamaz. Saygı çerçevesinde memnuniyetimizi/eleştirimizi yazarız olur biter. Herkes hangi ustadan memnunsa ona gitsin problemimizde çözülmüş olsun. Öpüşüp barışalım hep beraber :) bunu en iyi toplu bi gezi çözer isteyen güreşerek çözer orada problemini :D
walla benim kimseye küslüğüm falan yok küsmemde zaten kızmamda sadece uslubun yanlış oldugunu bildirmek gerekti okadar :D

aidikurt
30.May.2009, 00:00
Herşeyi anladımda burda atışma nerede anlamadım.Eğer varsa ve sildiyseniz konu kitlencek ise ali ustanında konusuda kitlensin neden sadece bu kitleniyor.Onun başlıkları altındada böyle tartışmalar olmuyormu.Sadece BU konu kitlenirse bu etikmidir??Ayrıca birşey daha sormak istiyorum arkadaşımızın biri teknik bi sorun hakkında konu açmış ve çozüme kavuşmadan neden kitlenmiştir.Kitlediğiniz konuda sorunun çözümüyle ilgili herhangi bi öneri varmı yoksa benmi görmedim.

utku kardeşim
1-konu kilitli değil zaten kiltli olsa mesaj yazamazdın
2-tarstısma belırlı uslupta olur usluba uymayan maıller sılındi diğer baslıklardada zaten usluba uymuyan mesajlar sılınıyor.Biz burda zaten bunun ıcın varız.mesajlar sılındıgı ıcın atısmayı gormemen normal
3-teknik bir sorun ıcın baslık acıldı son mesajı okuduysan sorun cozume ulastı cozumunude yazdık ve konuyu kılıtledık.
4-bir burda forumun duzenını kurmak ıcın gereklı duzenlemelerı yapıyoruz.keyfi olarak kafamıza gore kılıleyıp mesajları sılmıyoruz ve bu konudada 3 senelık tecrubeye sahıbız.
5-ali usta sitemizin sponsorudur.Bası sıkıstınmı butun uyelerın yardımına kosar.gezılerımıze ve organızasyonlarımıza katılır arkadasların dertlerını ve sorunlarını yuzyuze dınler ve konusur.

MUSTAFA USTA
30.May.2009, 00:57
sana seni kiricak bişey söylemedim yada kimseyi sana gene soylüyorum bir acuç civata bizim meslekte ustaya göre basit bimakinadir ayrica müşteri çek mek gibi bir niyetimde yok ama şunu unutma bindin regal sadece türkiyede emrede var sen çok güzel bir insansin bennim yazmami yanliş anladin o yüzden kusura bakma ama ilada güreş dersen dükanda 20.50 yavar gelirken onuda getiririm amaç kavga deyil muhabet ayrica bana gelen arkadaşlarimaq ricam benim için birşey yazmayin konuşalim yeter benim şim zaten başimdan aşmiş iki muhabet edemiyom bu arada alber beyede iyi akşamlarderim

X__utku__X
30.May.2009, 07:13
Alper abim;
1.Şuan yazmasada dün mesajınızın altında konu kitlendi yazıyordu.Bende tüm yazdıklarımı ona istinaden yazdım.Yoksa konu kitli olunca mesaj yazılamadığını biliyorum.
2.Söylediklerinize tamamen katılıyorum.Zaten ben mesajları neden sildiğinizi değil konunun neden kitleneceğini merak etmiştim.
3.Teknik başlıkta sadece jiklenin konumu yazıldı.Sorunun nasıl çözüleceği hakkında hiçbirşey yazılmadı.Eğer sadece jiklenin konumunu sorduysa sizden özür dilerim ama bence sorununa çözüm bulmak için başlık açtı ve sonuçta burası bir paylaşım platformu.Bizler bunlar için burdayız.
5.Ali ustanında sadece sesini duydum,Mustafa ustanında.Siteden tanıdığım Fatih abi ve Müslüm baba harici kimse ile yüz yüze görüşmedim.Ali usta çok çok iyi biri olabilir,başı sıkışanın yardımına koşabilir,benim söylemek istediğim bi motosiklet sitesinde tartışma sebebiiyle burda olma amacımıza ters olup konu kitlenecekse o başlık altındada çekişmeler olabiliyor.Madem bir başlık kitlenecekse 2 başlıkta kitlenmeli.Gerçi ortada konu kitlendi diye hiçbirşey kalmamış millet bu deli ne kitlenmesi diyo dicek ama neyse :D

ugurcuk
30.May.2009, 11:03
sana seni kiricak bişey söylemedim yada kimseyi sana gene soylüyorum bir acuç civata bizim meslekte ustaya göre basit bimakinadir ayrica müşteri çek mek gibi bir niyetimde yok ama şunu unutma bindin regal sadece türkiyede emrede var sen çok güzel bir insansin bennim yazmami yanliş anladin o yüzden kusura bakma ama ilada güreş dersen dükanda 20.50 yavar gelirken onuda getiririm amaç kavga deyil muhabet ayrica bana gelen arkadaşlarimaq ricam benim için birşey yazmayin konuşalim yeter benim şim zaten başimdan aşmiş iki muhabet edemiyom bu arada alber beyede iyi akşamlarderim

amacım bağcıyı dövemk olsaydı o dükkandaki 20.50 ler çoktan yerini bulmuştu. amacım insanların başkalarının tecrübeleri karşısında saçma sapan yapılan konuşmaya cevap vermekti. senin için isteyen istediğini yazsın bu konuda kimsenin sıkıntısı yok. senle ilgili söylenenlere kimse bişey diyemez sadece bunu diyorum.